Vind een top 10 Coach in Lelystad

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 coaches bij jou in de buurt

Ik zoek een coach voor
Plaats
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Coaches in Lelystad

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 coaches in Lelystad. Het meest complete overzicht. Neem de volgende stap in uw persoonlijke ontwikkeling met hulp van de beste coaches in uw regio.

In Lelystad kunt u bij een coach terecht als u iemand zoekt die helpt om uw werk en privé gerelateerde doelen te verwezenlijken. En uw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen door diepgaande persoonlijke inzichten die u uw leven lang kunt inzetten.
Tijdens de één op één coaching worden er uiteenlopende vraagstukken behandeld, vaak voorkomende onderwerpen zijn:

• Burn-out / stress coach: bestemd voor hen die beter met stress om willen kunnen gaan of minder stress willen ervaren. En voor het voorkomen of sneller herstellen van een burn-out.
• Personal / life coach: een life coach of personal coach helpt u het leven te leiden zoals u dat wilt. De coach helpt u inzicht in uzelf te krijgen, in uw echte drijfveren, behoeften en kwaliteiten. Met deze inzichten en nieuwe vaardigheden kunt u uw doelen verwezenlijken.
• Budget / financial coach: helpt mensen die hun financiële huishouding goed op orde te krijgen
• Gezinscoach / kindercoach: een gezinscoach staat gezinnen bij met uiteenlopende problemen. Zo kunnen jongere kinderen geholpen worden bij het ontdekken van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Een jongerencoach begeleidt en coacht jongeren veel al in de leeftijd rond de pubertijd zich kunnen zich kenmerken door specifiek herkenbare ontwikkelpunten, depressie en stemmingsstoornissen.
• Relatiecoach / counseling: leer uzelf en uw partner kennen om problemen op te lossen en toch samen verder te kunnen gaan. De relatiecoach helpt in dit proces. Waar coaching vooral gaat over ambitie, potentie, toekomst en eigen regie, gaat counseling meer over het helen en meer grip krijgen op de emotionele huishouding en interactie.
• Gezondheidscoach: helpt mensen om hun gezondheid weer onder controle te krijgen. Door vorm te geven aan de juiste voedingsstoffen in het voedingspatroon, voldoende beweging te krijgen, en ervoor te zorgen dat stress geen problemen meer oplevert..
• Loopbaancoach: een vorm van coaching die betrekking heeft op de match tussen persoon en job. Een loopbaanadviseur helpt je inzicht te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden. En verbindt deze aan een bestaande of toekomstige functie.
• Managementcoach: een managementcoach helpt u afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Een kritische sparringpartner die inhoudelijke vraagstukken behandelt, maar ook een persoonlijke spiegel voorhoudt.
• Ondernemerscoach: helpt ondernemers structuur aan te aanbrengen bij het ondernemen. Specifiek op ondernemers-vraagstukken zoals visie, missie en de vertaling daarvan naar concrete stappen. Maar ook het persoonlijk functioneren, en persoonlijke ontwikkeling van de persoon achter de onderneming wordt hierbij tegen het licht gehouden.
• Teamcoach: zoekt naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep en bekijkt welke groepsdynamiek dat tot gevolg heeft. Teamcoaching is erop gericht het inzicht in eigen functioneren van het team te vergroten, om van daaruit het team in beweging te krijgen om zich verder te ontwikkelen.

In Lelystad hebben wij 10 goede coaches gevonden. De coaches in Lelystad hebben een gemiddelde Trustoo-score van 9.5. Welke coach u ook kiest, via Trustoo krijgt u direct inzicht in de beste coaches voor uw situatie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende coaches. Zo kunt u eenvoudig de tarieven vergelijken en de coach kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Gesprek bij Berger.jpg
6
1. Gesprek bij Berger
Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
8,1 (1)

Mijn achtergrond is er één met paarden. Dit heeft mij gevormd en mijn huidige pad naar het coachen van mensen geplaveid. Ik zal vertellen hoe dat zo is gekomen. Want dan begrijp je ook dat ik die specifieke kennis gebruik om er mensen mee te helpen.

Van kleins af aan wilde ik al paardrijden en vanaf mijn tiende jaar wist ik al dat ik van werken met paarden mijn beroep wilde maken. Zo gezegd, zo gedaan.
Bij het trainen van paarden en begeleiden van ruiters, was er één ding dat mij telkens opviel: het is onmogelijk om een goede verstandhouding met het paard te bewerkstelligen, als je niet open staat voor je eigen eigenschappen en handelingen. Dit leert je kritisch en gedetailleerd naar jezelf kijken. Maar het ontwikkelt vooral ook je creatief en oplossend vermogen.

Ik ben er voor begeleiding op maat voor: - mensen die communicatieproblemen ervaren in relatie of werk.
- Mensen met onzekere gevoelens die hun functioneren beperken.
- Mensen die na jarenlang carrière opbouwen nu zingeving missen (45 plus).

Mijn eigenschappen als coach: duidelijkheid geven, luisteren zonder oordeel, visie geven zonder op te dringen, doorvragen, net zo lang tot je tot de kern komt. Ook ben ik geduldig.
Ik ben een 'sociaal menstype', wat inhoudt dat interesse in het begeleiden en helpen van mensen een centrale plaats heeft.
Wat andere mensen typerend aan mij vinden:
Eigenheid, directheid, spontaniteit, creativiteit, empathisch vermogen, duidelijkheid, onderzoekend en onbevooroordeeld met mensen omgaan.

Het idee is: denk klein naar grote stappen.
Mijn werkwijze is: analyseer, structureer en concretiseer.
Het resultaat is: beter proactief zijn, doelgerichter, zekerder van jezelf.
...

Gratis en vrijblijvend
Gevestigd in Lelystad
1 beoordeling
1 jaar in bedrijf
SPOT Coaching Harderwijk.jpg
61
TOP PRO
3. SPOT Coaching Harderwijk
Reageert binnen 1 uur
Gratis kennismakingsgesprek
10,0 (31)

Niemand is perfect, gelukkig maar. Maar toch loop je wellicht ergens tegenaan waarbij je wat professionele hulp kan gebruiken.

Dan is daar SPOT Coaching, de specialist op het gebied relatietherapie, faalangst, burn-out en van alles daaromheen.

SPOT Coaching is door Trustoo uitgeroepen tot TOP PRO Coach door de excellente service en de vele tevreden cliënten.

Paul is in 2005 begonnen als Coach waarbij hij zich in de loop der jaren mij heeft weten te ontwikkelen tot een senior master Therapeutisch Coach en trainer.

Zijn stijl van coaching is prettig, eerlijk, doortastend en direct.

Werkwijze
In prettige persoonlijke één op één gesprekken gaan we opzoek naar de kern van jouw probleem.
Zonder dat we gaan werken met truckjes, vaste oefeningen of dat er maar één oplossing of methode is. Ieder mens is uniek en zo ook het probleem. Deze problemen passen niet (altijd) in een hokje of diagnose. Samen kijken we wat gaat zorgen voor de verandering en doorbraak.

Natuurlijk weet Paul wat hij doet en waar hij het over heeft. Sinds 2005 succesvol Therapeutisch Coach zijn inmiddels honderden mensen blijvend geholpen. Een persoonlijke aanpak afgestemd op hoe jij in het leven staat en welke vorm van behandeling / therapie jij nodig hebt.

De gesprekken vinden plaats in een fijne praktijkruimte in Harderwijk. De Praktijk van SPOT Coaching is gevestigd in een kleinschalig gezondheidscentrum.

Relatietherapie:
Door mijn ervaring als Mediator en coach ben ik veel stellen tegen gekomen waarbij met de juiste hulp de relatie "gewoon" nog te redden was. Communicatie is vaak het probleem binnen een vastgelopen relatie. Door mijn opleidingen in o.a. communicatie help ik vastgelopen stellen en leer weer samen te communiceren. Hiermee werken we direct aan de andere problemen die in de relatie spelen. Met als doel? Weer een fijne en gelukkige relatie samen.

Burn-out
Werk en privé combineren is een hele uitdaging. SPOT Coaching heeft een zeer succesvolle aanpak ontwikkeld waarbij we opzoek gaan naar de oorzaak van je probleem. Hoe kan het dat het zo ver is gekomen dat je nu in een Burn-out zit. We lossen niet alleen nu het probleem op, nee! We zorgen ook dat jij jezelf je patronen zo aan leert passen dat je ook in de toekomst niet terug kan vallen in oud gedrag en dus de Burn-out zich herhaald. Blijvend van je Burn-out verlost dus!

(faal)angst.
Angsten komen ergens vandaan en ontstaan niet zomaar. Met mijn zeer ruime ervaring speuren we naar de kern van je angst. Waarom doe jij wat je doet? Wanneer je dit van jezelf snapt krijg je ook de tools en handreikingen om het voor nu en altijd op te lossen!

Kennismaken
Kennismaken met SPOT Coaching is altijd gratis en geheel vrijblijvend. We kijken eerst samen of deze aanpak ook jou echt verder gaat helpen. Is er een kik? Kan ik je helpen? Dan starten wij met het traject.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Lelystad
31 beoordelingen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste coaches aan te vragen
CareerAdvisor Outplacement.jpg
5
4. CareerAdvisor Outplacement
Reageert snel
NOBCO-coach
Gratis kennismakingsgesprek
9,8 (54)

Last-but-not-least: CareerAdvisor outplacement biedt bestemmingsgarantie. Dit houdt in dat je net zo lang begeleid wordt totdat jij goed bent geland. Dit houdt in dat wij je net zo lang ondersteunen tot je daadwerkelijk aan de slag bent en een volgende stap hebt kunnen zetten.

Een outplacementtraject van CareerAdvisor outplacement stel je zelf samen. Zo bieden wij je tijdens het outplacementtraject wat jij écht nodig hebt in jouw zoektocht naar een nieuwe baan!

spoor trajecten. Maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt. Heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor outplacement nastreeft. Onze loopbaanexperts werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen immers de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van CareerAdvisor outplacement.

CareerAdvisor outplacement is een outplacementbureau dat zich met veel enthousiasme inzet voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Een baan waarin jij je gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij door middel van outplacement– of re-integratie 2

Je bent ontslagen of hebt zelf ontslag genomen. Er ligt een spannende tijd voor je. Want hoe vind je weer een nieuwe baan? Een baan die bij je past en je weer gelukkig(er) maakt. Wij van CareerAdvisor outplacement kunnen je daarbij helpen!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Lelystad
54 beoordelingen
9 jaar in bedrijf
Maak Jouw Impact B.V..jpg
3
6. Maak Jouw Impact B.V.
Reageert snel
beste keuze voor professionals
9,7 (67)

Goede baan, prima inkomen, maar toch niet happy? Je bent zo tussen de 35 en 55 en mist de energie en voldoening in je baan. Daarnaast droom je er al langer om iets voor jezelf te gaan starten.

Maar hoe kom je aan een goed bedrijfsidee dat ook écht bij jou past? En hoe valideer je dat en zet je het op een veilige manier om naar een goedlopend bedrijf mét klanten.

Zonder je huidige inkomen te riskeren, want je hebt immers financiële verantwoordelijkheden.

Samen met ons team van ervaren Impact Coaches & Business Mentoren inventariseren we waar we nu staan, stellen een doel, bepalen de strategie, kiezen een methodiek en maken een plan. En daarna voeren we het ook nog eens samen uit als je dat wilt.

Wie is Maak Jouw Impact?

Wat krijg je wanneer je de leer van Eckhart Tolle, Byron Katie, Joe Dispenza en Simon Sinek combineert met de ondernemerswijsheid van grootheden als Napoleon Hill en Tony Robbins?

Met die omschrijving kom je aardig in de buurt bij waar we voor staan met Maak Jouw Impact.

We helpen dus mensen die klaar zijn om te groeien en die alles uit het leven willen halen met hun uitdagingen op het gebied van werk en inkomen.

Waarom focussen we zo op werk en start 70% van onze klanten uiteindelijk een eigen bedrijf?

Werk is zo’n groot deel van ons leven en het zorgt voor het inkomen dat ons een gevoel van veiligheid en vrijheid geeft.

Zo lang werk ons energie kost in plaats van oplevert en het niet de voldoening geeft die we zo graag willen voelen is er meestal ook geen ruimte om op andere gebieden in je leven te groeien.

Al onze Impact Coaches en Business Mentoren kennen deze struggle, hebben het pad zelf gelopen. Het zijn vaders en moeders, mensen die financiële verantwoordelijkheden hebben. En toch hebben ze het roer omgegooid en zijn uiteindelijk succesvol voor zichzelf begonnen.

Onze gecombineerde ervaring delen we graag met je. We doen dit vanuit (com)passie, professioneel en resultaatgericht.

De fouten die wij gemaakt hebben in onze zoektocht, hoef jij niet nog eens te maken.

Download de brochure op onze website, daar vind je ook een gratis test om jouw startpunt te bepalen.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Lelystad
67 beoordelingen
11 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste coaches aan te vragen
Filters
Ik zoek een coach voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een coach?

Een coach kost per uur tussen de Een coach mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een coach kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

50
75
155
220

Veelgestelde vragen

Wat is een life coach?

Als u bewuster wilt leven en op zoek bent naar meer zingeving en inhoud, kunt u naar een life coach toegaan. Maar wat is een life coach precies? Zoals de naam al zegt, coacht een life coach u om uw leven meer vorm te geven. Dit kan uw persoonlijke leven zijn maar ook uw maatschappelijke en zakelijke leven. Daarbij wordt de nadruk gelegd op uw welzijn en geluk. Hierin onderscheidt een life coach zich ten opzichte van een personal coach bijvoorbeeld, een business coach of een loopbaancoach.

'WIE BEN IK, WAT WIL IK EN WAT KAN IK?'
Het draait bij life coaching om drie belangrijke vragen: ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ Het biedt een antwoord op het drukke leven zoals we dat vandaag de dag kennen. Daaraan toegevoegd de continue exposure aan keuzemogelijkheden en informatie. Velen van ons zijn dagelijks op zoek naar spanning en sensatie en het ultieme geluk. Tegelijkertijd neemt de behoefte toe aan echte ontspanning, welzijn en rust in het hoofd. Juist daarvoor schakelt u een life coach in.

MOEITE MET KEUZES MAKEN
Als u door het leven in het hier en nu moeite heeft met keuzes maken, kan een life coach u handvaten geven waarmee u verder kunt. U krijgt het overzicht over uw leven terug, met als doel dat u zich begrepen voelt en minder eenzaam of leeg. De focus van de life coach ligt op de kwaliteit van uw leven en de vormgeving ervan.

Wilt u ook de belangrijke stap zetten door een life coach te raadplegen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat doet een life coach?

Wanneer u zit met de vraag over wat de zin van het leven is kan een life coach u hierbij helpen. Wat doet een life coach? Hij of zij praat met u over wat uw leven inhoud geeft. Dit, op zowel persoonlijk als zakelijk en maatschappelijk vlak. Door het jachtige leven dat wij vandaag de dag kennen zijn steeds meer mensen op zoek naar het geven van een betekenisvolle invulling hiervan. Een life coach uit Lelystad kan u daarbij begeleiden en ondersteunen.

GELUK EN WELZIJN
Hoewel er tussen de verschillende type coaches zeker overeenkomsten zijn, verschillen life coaches ten opzichte van andere coaches op het gebied van het nastreven van welzijn en geluk. Daarop focussen life coaches zich wel, terwijl andere coaches veel meer resultaatgericht zijn en zich bezig houden met uw professionele ontwikkeling of het verhelpen van specifieke problemen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij zakelijke coaches, zoals een managementcoach, een teamcoach of een coach voor uw loopbaan.

Wie mag zich een life coach noemen?
Door de toenemende vraag naar life coaches neemt ook het aantal opleidingen toe om life coach te worden. Vergelijkbaar met andere opleidingen tot coach, is iemand die de opleiding volgt zelf het primaire subject. Alleen als iemand zelf ervaart wat de toegepaste methoden doen kan hij of zij succesvol het vak van life coach uitoefenen. De meeste opleidingen tot life coach worden op hbo-niveau gegeven en soms gelden er bepaalde vooropleidingen als vereiste.

Om te weten welke life coach het beste bij uw persoonlijkheid past, is het raadzaam om 3 of 4 verschillende offertes op te vragen. Datzelfde geldt voor het maken van een prijsvergelijk.
Lees meer...

Wat voor personal coaches zijn er?

Heeft u begeleiding nodig om een persoonlijk doel te bereiken? Zoekt u iemand die u hiervoor de juiste handvatten geeft? Een personal coach kan u helpen. Maar wat voor personal coaches zijn er allemaal? Er zijn verschillende manieren van coaching met elk een eigen aanpak en technieken. Hier volgt een personal coach speciale opleidingen en cursussen voor. Daardoor is hij of zij gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. Denkt u onder meer aan life coaches, kindercoaches, burn-out coaches, relatiecoaches en gezinscoaches.

DE JUISTE BALANS TERUGVINDEN
Soms bent u de balans in uw leven kwijt. Een life coach helpt u om de juiste balans weer terug te vinden. Hij of zij leert u het beste uit uzelf te halen. Daardoor zult u leren bewuster keuzes te maken en met belemmerende gedachten af te rekenen. Er zijn ook coaches die specifiek kinderen helpen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dit zijn kindercoaches. Daarnaast helpen burn-out coaches u eveneens bij het terugvinden van de juiste balans in uw leven. Als u al lange tijd intens moe bent en moeite heeft om u te concentreren is er mogelijk sprake van een burn-out.

COACHING IN DE RELATIONELE SFEER
Naast life coaches, kindercoaches en burn-out coaches zijn er ook personal coaches die u ondersteuning bieden in de relationele sfeer. Relatiecoaches bijvoorbeeld, bieden stellen hulp wanneer ze door de jaren heen uit elkaar zijn gegroeid. Daarnaast zijn er gezinscoaches die klaarstaan voor gezinnen met onder andere opvoedingsproblemen.

Ook op zoek naar een personal coach uit Lelystad die bij u past? Vraag dan 3 tot 4 offertes op zodat u een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...

Wat voor zakelijke coaches zijn er?

Als u uw zakelijk leven eens door een andere bril wilt bekijken kunt u hiervoor een coach inschakelen. Maar wat voor zakelijke coaches zijn er eigenlijk? Als u op zoek bent naar individuele coaching op zakelijk vlak moet u onder andere denken aan carrièrecoaches en ondernemerscoaches. Daarnaast zijn er coaches die zich gespecialiseerd hebben in het coachen van u en uw collega’s. Denkt u dan aan een managementcoach bijvoorbeeld, of een teamcoach.

CARRIÈRECOACHES EN ONDERNEMERSCOACHES
Een carrièrecoach kan u helpen als u het gevoel heeft vast te lopen in uw werkend leven. Hij of zij zal kijken naar zowel uw werk als alles eromheen. Heeft u bijvoorbeeld de juiste balans gevonden tussen zakelijk en privé? Daarnaast helpen carrièrecoaches u ook op een preventieve manier. Haalt u nu alles uit uw werkend leven en kunt u dit ook op de lange termijn volhouden? Voor startende ondernemers of ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden is er de ondernemerscoach. Hij of zij biedt u professionele ondersteuning bij het maken van de volgende stap.

ZAKELIJKE COACHING IN TEAMVERBAND
Naast individuele coaching op zakelijk vlak is er ook zakelijk coaching in teamverband. Ook deze zakelijke coaches zijn thuis in het begeleiden van u en uw collega’s. Stel, u staat aan de vooravond van een grote verandering binnen uw bedrijf dan kan een zakelijk coach hierin ondersteuning bieden aan het managementteam. Wilt u de band tussen medewerkers of managers onderling verbeteren? Dan kunt u een beroep doen op een teamcoach.

Wilt u ook een zakelijke coach uit Lelystad inschakelen? Vraag dan vandaag nog 3 of 4 offertes op.
Lees meer...

De beste coach in Lelystad?

Het vinden van de juiste coach is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over coaches uit Lelystad voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste coaching kan bieden voor uw situatie Lelystad.

Er zijn in Nederland zo’n 60.000 coaches met allemaal hun eigen kenmerken. Iedereen mag zich tegenwoordig coach noemen, waardoor het aantal coaches explosief is gestegen. Juist daarom is het belangrijk om een verantwoorde keuze te maken voor een goede coach. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Burn-out? Life coach? Loopbaancoach? Management coaching?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd coach?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle coaches in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE COACHES IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste coaches per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de coaches selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de coach gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 coaches te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Orde van Beroepscoaches

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Hiertoe certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders, zodat zij het Europees gewaardeerde EIA- en EQA-keurmerk mogen voeren. NOBCO is licentiehouder van beide kwaliteitskeurmerken.
Lees meer...

European Individual Accreditation

Het EIA-keurmerk is hét Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches. Een coach met EIA-keurmerk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen, volgt de Internationale Ethische Code en is zichzelf continu aan het ontwikkelen.
Lees meer...

Register Jobcoach

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. Noloc kent drie keurmerken voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die een beroepserkenning willen behalen. Register Jobcoach is de beroepserkenning die kan worden toegekend aan professionals met tenminste 1 jaar beroepservaring als jobcoach.
Lees meer...

Career Management Institute

CMI is een stichting die tot doel heeft: het bevorderen en verhogen van de professionaliteit op het gebied van loopbaanadvisering. Dit impliceert met name het waarborgen van een formele erkenning voor Nederlandse loopbaanadviseurs.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste coaches in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste coaches
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste coaches actief in Lelystad.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.