Bedrijfsprofiel verwijderen

Een Trustoo bedrijfsprofiel is gratis en heb je verdiend vanwege je goede reviews en andere openbare gegevens. Indien je toch liever niet gevonden wilt worden in de lokale Top 10 van jouw dienst, dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij zullen jouw bedrijfsprofiel dan zo spoedig mogelijk verwijderen.
Liever niet je bedrijfsprofiel definitief verwijderen, maar je gegevens aanpassen? Claim hier jouw bedrijf of log in
Bedrijfsprofiel verwijderen
Kwalitatieve aanvragen
Onderscheidend bedrijfsprofiel
Direct contact met de klant
box_icon

Hoe werkt Trustoo_logo_small.svg ?

  • Maak een onderscheidend profiel in de top 10 (gratis)
  • Word gekozen door nieuwe klanten op basis van dit profiel
  • Haal de opdracht binnen en ga aan de slag

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een bedrijfsprofiel?

De beste bedrijven per branche krijgen een gratis bedrijfsprofiel in onze lokale Top 10 pagina. Dit wordt bepaald op basis van online reviews en andere openbare informatie. Een profiel op Trustoo is dus eigenlijk een stukje marketing die je verdient op basis van jouw kwaliteiten als ondernemer.

Hoe komen jullie aan mijn gegevens?

Ons systeem zoekt online naar publiekelijk beschikbare informatie van alle bedrijven in een bepaalde branche. Deze informatie wordt verzameld waarna wij er een profiel mee bouwen. Uiteraard is het op elk moment mogelijk om via het dashboard zelf dit profiel aan te passen.

Wat heb ik aan een bedrijfsprofiel op Trustoo?

Potentiële klanten kunnen via je profiel direct kennismaken en contact opnemen met jouw bedrijf. Ook voor jouw bestaande klanten is het natuurlijk een leuke bevestiging om je profiel in de lokale top 10 te zien!

Zijn er kosten verbonden aan een bedrijfsprofiel?

Een basisprofiel op Trustoo is geheel gratis. Ook de aanvragen die je ontvangt via dit profiel zijn gratis. Mocht je meer aanvragen willen ontvangen, dan kun je kiezen voor een Premium profiel. Via een Premium profiel ontvang je meer aanvragen en kun je gebruik maken van alle Premium functionaliteiten.

Wij staan je graag te woord

020 22 55 020
ma-vr: 09-17u