trustoo.nl logo.png
De beste 300+ Beveiligingsbedrijven voor jou

Vind een top 10 Beveiligingsbedrijf bij jou in de buurt

Selecteer het type beveiliging
Plaats
beveiliging.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle beveiligingsbedrijven in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste beveiligingsbedrijven in Nederland en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor de beveiliging van een evenement, bedrijf of woning.
Alle diensten
Inbraakbeveiliging
Brandbeveiliging
Camerabeveiliging
Overig alarmsysteem / -installatie
Evenementenbeveiliging & Toegangscontrole
Winkelbeveiliging
Horecabeveiliging
Object- of bedrijfsbeveiliging
Persoonsbeveiliging / Bodyguard
Overige beveiliging & bewaking

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Soort beveiliging
Trustoo score

Over beveiligingsbedrijven bij jou in de buurt

Bekijk het meest complete overzicht van de beste beveiligingsbedrijven in Nederland. Jouw veiligheid staat voorop met de beste beveiligingsbedrijven in je regio.

In Nederland kun je beveiligingsbedrijven inhuren voor het beveiligen van jouw evenement, bedrijf of winkel. De taken die de beveiliger uitvoert zijn divers en afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Er is echter één primaire taak van de beveiliger: de veiligheid waarborgen. Beveiliging kan voor verschillende doeleinden ingezet worden.

 • Beveiliging bij evenementen: beveiligers bij evenementen zoals festivals, concerten of sportevenementen hebben vaak meerdere functies. Evenementenbeveiliging gaat om toezicht houden en het herkennen en inschatten van gevaarlijke situaties.
 • Beveiliging bij winkels: beveiligers bij winkels staan vaak bij de entree en uitgang en letten daarbij op verdachte omstandigheden en afwijkend gedrag van bezoekers. Winkelbeveiliging is er om winkeldiefstal tegen te gaan.
 • Beveiliging van personen: persoonsbeveiliging gaat om de veiligheid van een persoon, vaak een VIP. Wanneer een persoon zich niet veilig voelt in bepaalde situaties, dan kan het inhuren van persoonsbeveiliging uitkomst bieden.
 • Inbraakbeveiliging: de beveiliging van een woning of bedrijf tegen inbraken kan op verschillende manieren gebeuren. Denk daarbij aan objectbeveiliging, waarbij beveiligers het object (bedrijf of woning) bewaken, of aan het plaatsen van inbraak- en alarminstallaties.

In Nederland hebben wij NaN goede beveiligingsbedrijven gevonden. De beveiligingsbedrijven in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welk beveiligingsbedrijf je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor de beveiliging van jouw evenement, winkel of woning. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende beveiligingsbedrijven. Zo kun je eenvoudig de beveiligingsbedrijven vergelijken en het beveiligingsbedrijf kiezen dat bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte beveiligingsbedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste beveiligingsbedrijven bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste beveiligingsbedrijven bij jou in de buurt

We laten de beste beveiligingsbedrijven zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke beveiligingsbedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen beveiligingsbedrijven.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de beveiligingsbedrijven die je het meest aanspreken. De meeste beveiligingsbedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste beveiligingsbedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste beveiligingsbedrijf voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een beveiligingsbedrijf?

Een beveiligingsbedrijf kost per uur tussen de Een beveiligingsbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een beveiligingsbedrijf kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

25
35
50
60

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over beveiligingsbedrijven of ben je nieuwsgierig naar wat deze bedrijven precies doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over beveiligingsbedrijven in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbaar beveiligingsbedrijf?

Wat kost beveiliging in Nederland?

Het beste beveiligingsbedrijf in Nederland?

Welke soorten beveiliging zijn er?

Wat doet een beveiliger?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...