trustoo.nl logo.png
De beste 2500+ Aannemers voor jou

Vind een top 10 Aannemer bij jou in de buurt

Selecteer waarvoor de aannemer nodig is
Plaats
aannemer.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle aannemers in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 aannemers in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Renovatie / Verbouwing
Uitbouw / Aanbouw / Opbouw
Nieuwbouw

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Type opdracht
Trustoo score


Over aannemers bij jou in de buurt

Wij geven je het meest complete overzicht van de beste aannemers in Nederland. Jouw klus is in goede handen met de beste aannemers bij jou in de buurt.

In Nederland kun je een aannemer vinden om je woning of bedrijf te bouwen of verbouwen. Bij het kiezen van een aannemer sluit je een contract af dat de werkzaamheden bevat waarvoor de aannemer verantwoordelijk is. De hoofdaannemer kan onderaannemers bij de verbouwing betrekken en hen een deel van het werk laten uitvoeren. Dit gebeurt als de hoofdaannemer niet de juiste expertise heeft over het bouwproject. Bouwprojecten zijn grofweg op te delen in drie types:

 • Verbouwing of renovatie: bij verbouwen of renoveren gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen van de woning. Denk aan het verbouwen van de badkamer of keuken.
 • Aanbouw, uitbouw of opbouw: bij een aanbouw, uitbouw of opbouw wordt de woonruimte vergroot door een deel aan-, uit- of op te bouwen. Denk aan een uitbouw van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel.
 • Nieuwbouw: bij nieuwbouw gaat het om het geheel opbouwen van een woning of ander pand. Dit is vaak het geval als je een stuk grond heeft gekocht en daar een woning wilt bouwen.

In Nederland hebben wij NaN goede aannemers gevonden. De aannemers in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke aannemer je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor jouw verbouwing of renovatie. We kunnen je daarnaast ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende aannemers. Zo kun je eenvoudig de aannemersbedrijven vergelijken en de aannemer kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aannemer voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aannemers bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aannemers bij jou in de buurt

We laten de beste aannemers zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aannemer jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aannemers.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de aannemers die je het meest aanspreken. De meeste aannemers reageren binnen 24 uur. Vind de beste aannemer met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aannemer voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aannemer?

Een aannemer kost per uur tussen de Een aannemer mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aannemer kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

30
35
45
50

Veelgestelde vragen

Heb vragen over aannemers in Nederland, ben je benieuwd naar wat een aannemer precies doet of wil je meer weten over de kosten? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over aannemers.

Wat doet een aannemer?

Wat kost een aannemer in Nederland?

Wat is het uurtarief van een goede aannemer?

Waar moet je op letten bij een aannemersofferte?

De beste aannemer in Nederland?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...