Vind een top 10 Verhuisbedrijf in Nederland

Selecteer het type verhuizing
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
646.000+succesvolle aanvragen

Verhuisbedrijven in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste verhuisbedrijven in Nederland. Het meest complete overzicht. Verhuizen zoals u dat wilt met het beste verhuisbedrijf in uw regio.

In Nederland kunt u een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisbedrijven regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten voor een verhuisservice zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal:

• Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning.
• Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand.
• Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar Nederland van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel.

In Nederland hebben wij NaN goede verhuisbedrijven gevonden. De verhuizers in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van NaN. Welke verhuisbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verhuizen van uw inboedel. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Zo kunt u eenvoudig een verhuisbedrijf vergelijken en de verhuizer kiezen die bij u past.
Lees meer...
Alle diensten (0)
Particuliere verhuizing (0)
Zakelijke verhuizing (0)
Internationale verhuizing (0)
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Verhuisbedrijf voor
Trustoo score

Wat kost een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf kost per uur tussen de Een verhuisbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100
Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Met deze 4 stappen vind je een betrouwbare en betaalbare verhuizer voor jouw klus:

1) Specialisme; allereerst is het van belang dat jouw opdracht aansluit bij de expertise van de verhuizer. Bijv. een particuliere, internationale, piano of zakelijke verhuizing. Andere verhuizers zullen de klus vaak ook wel kunnen doen, maar je bent beter af als wat je wil past bij de ‘core business; van het bedrijf. Over het algemeen is een verhuizer uit de regio van Nederland voordeliger, omdat er minder reistijd gerekend hoeft te worden.

2) Ervaring en keurmerken; kijk hoe lang een verhuizer al actief is. Een Niwo vergunning is verplicht (en nodig voor de verzekering) bij wegvervoer boven de 500kg. Daar zit je al snel aan bij 10 meubelstukken of meer). Daarnaast is er het keurmerk Erkende Verhuizers.

3) Reviews; uiteraard zijn ervaringen van andere klanten een van de beste indicatoren. Betrouwbaarheid van deze reviews wordt groter als er meer zijn (bijv meer dan 20). Kijk naar reviews op verschillende sites, of dat een consistent beeld geeft. Bekijk de Beste 10 verhuisbedrijven in Nederland, waarbij we alle reviews al voor je hebben verzameld.

4) Vergelijk meerdere offertes; er zitten significante verschillen in aanbiedingen. Ook kan je aan de manier Tenslotte zal de verhuizer je een beter aanbod geven als ze op de dag dat je wil verhuizen nog veel plek hebben. Je kunt in 1 minuut een prijsopgave aanvragen bij de 4 beste verhuizers in Nederland
Lees meer...

Wat doet een verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen van of naar Nederland dan kunt u uiteraard alles zelf doen maar u kunt ook kiezen voor een erkend verhuisbedrijf uit Nederland. De vraag is dan: wat doet een verhuisbedrijf? Allereerst zullen verhuisbedrijven kijken naar welk type vervoer het beste past bij uw verhuizing. Daarnaast kunt u een verhuisbedrijf inschakelen voor een deel of alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Denkt u dan aan het zware sjouw- en tilwerk, maar ook aan het opslaan en inventariseren van uw spullen. De meeste verhuisbedrijven in Nederland doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven, organisaties en instanties.

Het juiste materieel en de juiste kennis
Naast de juiste verhuiswagen, heeft een verhuisbedrijf ook de beschikking over het juiste materieel. Vaak zijn verhuiswerkzaamheden nogal zwaar en soms zijn meubels moeilijk te verplaatsen. De medewerkers van het betreffende verhuisbedrijf zullen daarom de juiste hulpmiddelen meenemen, zoals een goederenlift. En hoewel verhuiswerk in principe niet zo moeilijk is, vraagt het wel degelijk om de juiste kennis omdat het hier verantwoordelijk werk betreft. Erkende verhuizers gaan voorzichtig om met uw meubilair en andere spullen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan is het erkende verhuisbedrijf verzekerd en krijgt u de schade vergoed.

Meer dan alleen verhuizen
U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden het verhuisbedrijf van uw keuze moet uitvoeren. Deze werkzaamheden kunnen meer bevatten dan alleen het verhuizen. Zo kunt u de meeste verhuisbedrijven ook inschakelen voor het demonteren en monteren van kasten bijvoorbeeld. Dit is vaak nodig op het moment dat kasten niet in hun geheel vervoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u een beroep op het verhuisbedrijf doen om uw glaswerk in te pakken en andere kwetsbare spullen.

Voor een goede prijs-kwaliteitvergelijking tussen verschillende verhuisbedrijven vraagt u het beste 4 offertes op.
Lees meer...

Wat kost een verhuisbedrijf in Nederland?

Als u gaat verhuizen en hiervoor een verhuisbedrijf wilt inschakelen, dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een verhuisbedrijf? Dit is sterk afhankelijk van welke werkzaamheden u aan het verhuisbedrijf uitbesteedt. Is dit bijvoorbeeld de complete verhuizing of een deel ervan? Ook is het van invloed of u voor een erkend of niet erkend verhuisbedrijf kiest. Voor een erkend verhuisbedrijf betaalt u gemiddeld € 1350,- en voor een niet erkend verhuisbedrijf € 590,-. Dit, op basis van een huishouden dat bestaat uit 3 personen.

Werkzaamheden verhuisbedrijf
Naast of u een deel of de gehele verhuizing uitbesteedt, kunt u eveneens de keuze maken voor aanvullende werkzaamheden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het inpakken van kwetsbare spullen, zoals glaswerk. Daarnaast kunt u het verhuisbedrijf vragen om kasten die niet compleet vervoerd kunnen worden te demonteren en te monteren. Uiteraard geldt dit ook voor ander meubilair. Indien de mogelijkheid hiervoor is, zal het verhuisbedrijf voor het vervoeren van complete meubelstukken ook een goederenlift in kunnen zetten.

Verzekering bij schade
Besluit u om zelf te verhuizen dan loopt u het risico op schade. Dit risico is er weliswaar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt, zij het dat de kans hierop kleiner is. Bij verhuisbedrijven werken immers professionals die dagelijks met verhuiswerkzaamheden bezig zijn. Mocht het verhuisbedrijf toch schade veroorzaken, dan is het hiervoor verzekerd. U krijgt dan van de verzekering van het verhuisbedrijf de schade vergoed. Om de keuze te maken voor een verhuisbedrijf dat bij uw wensen past, raden wij u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Waarom een verhuisservice?

Als je gaat verhuizen heb je al veel aan je hoofd. Een verhuisservice neemt een belangrijk deel van het werk uit handen. Ze regelen het transport en indien gewenst ook het inpakken, zodat je bezittingen in goede staat over gaan naar je nieuwe woning. De ervaren professionals staan op de dag van verhuizingen klaar om het snel en efficient te regelen.
Dus als je wil verhuizen zonder stress? Doe dan een beroep op een verhuisservice uit Nederland!
Lees meer...

Het beste verhuisbedrijf in Nederland?

Het vinden van het juiste verhuisbedrijf in Nederland is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verhuisbedrijven uit Nederland voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste verhuisbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.100 verhuizers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Particulier of zakelijk? Werken ze internationaal?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een Erkende Verhuizer?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verhuisbedrijven in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERHUISBEDRIJVEN IN Nederland
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verhuizers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verhuisbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verhuizer gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verhuisbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste verhuisbedrijven in je buurt
Kies uit de beste verhuisbedrijven
1.
Kies uit de beste verhuisbedrijven
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste verhuisbedrijven bij jou in de buurt.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo