trustoo.nl logo.png
De beste 900+ Relatietherapeuten voor jou

Vind een top 10 Relatietherapeut bij jou in de buurt

Selecteer voor wie de relatietherapie is
Plaats
relatietherapeut.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Alle relatietherapeuten in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste relatietherapeuten in Nederland op Trustoo. Het meest complete overzicht. Voor relatietherapie voor een koppel, echtpaar, gezin of individu.
Alle diensten
Echtpaar / koppel
Gezin / ouder(s)-kind(eren)
Individu

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Relatietherapeut voor
Trustoo score


Over relatietherapeuten bij jou in de buurt

Trustoo biedt jou een gedetailleerd overzicht van de hoogst beoordeelde en professionele relatietherapeuten in Nederland, waardoor je gemakkelijk de beste dienstverleners kunt vinden. Herstel of verbeter je relatie met de beste relatietherapeuten in je regio.

In Nederland kunt u een relatietherapeut vinden voor het herstellen van uw relatie met uw partner, echtgenoot, ouder of kind. Een goede relatietherapie staat of valt met de persoonlijke kwaliteiten en het vakgebied van de relatietherapeut:

  • Koppel of echtpaar: In elke relatie zijn er soms problemen of spanningen. Veel stellen die in relatietherapie gaan, doen dat pas na een periode van problemen. Eigenlijk kunt u voor de meest uiteenlopende problemen terecht bij een relatietherapeut. Denk aan een moeizame seksuele relatie, schoonouders die de relatie onder druk zetten, een buitenechtelijke relatie die aan het licht is gekomen of simpelweg omdat de relatie niet goed verloopt.
  • Gezin of ouder-kind: Wanneer conflicten in het gezin niet opgelost lijken te worden kunt u ook terecht bij een therapeut. Denk aan situaties waarbij u het gevoel heeft dat u elkaar niet begrijpt of bij een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte, echtscheiding of verlies. Een andere situatie is die van een samengesteld gezin, waarbij verschillen in opvoeding en zeggenschap over de stiefkinderen een rol spelen. In deze vorm van relatietherapie is het de bedoeling om het samengestelde gezin op de rails te krijgen met een eigen gezinscultuur.
  • Individu: Bij relatieproblemen is het ook mogelijk om individueel in therapie te gaan. Bijvoorbeeld als jullie met individuele problemen kampen of moeilijk met elkaar kunnen communiceren. Individuele therapie helpt u om te reflecteren op uw eigen gedachten en gedrag en ondersteunt de zelfontwikkeling. Op deze manier kunt u kijken wat u zelf kunt doen om de relatie te verbeteren. Het komt vaak voor dat de partner na verloop van tijd bereid is een keer mee te komen en er daarna voor kiest alsnog aan relatietherapie deel te nemen.

In Nederland hebben wij NaN goede relatietherapeuten gevonden. De therapeuten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke specialist je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor de relatietherapie. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende relatietherapeuten. Zo kan je eenvoudig de relatietherapeuten vergelijken en degene kiezen die het beste bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte relatietherapeut voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste relatietherapeuten bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste relatietherapeuten bij jou in de buurt

We laten de beste relatietherapeuten zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke relatietherapeut jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen relatietherapeuten.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de relatietherapeuten die je het meest aanspreken. De meeste relatietherapeuten reageren binnen 24 uur. Vind de beste relatietherapeut met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste relatietherapeut voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een relatietherapeut?

Een relatietherapeut kost per uur tussen de Een relatietherapeut mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een relatietherapeut kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

60
100
130
170

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over relatietherapie of wil je meer weten over relatietherapeuten in Nederland? Bij Trustoo staan we klaar om je te ondersteunen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over relatietherapeuten.

Hoe kies ik een betrouwbare relatietherapeut?

Wat doet een relatietherapeut?

Wat kost relatietherapie in Nederland?

Wat is relatietherapie?

De beste relatietherapeut?