trustoo.nl logo.png
De beste 100+ Vochtbestrijders voor jou

Vind een top 10 Vochtbestrijder bij jou in de buurt

Selecteer het vochtprobleem
Plaats
vochtbestrijding.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle vochtbestrijders in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste vochtbestrijders in Nederland en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor het verhelpen van vochtproblemen zoals opstijgend of doorslaand vocht.
Alle diensten
Opstijgend vocht
Doorslaand vocht
Vochtprobleem in kelder / kruipruimte
Schimmel- en huiszwamprobleem
Condensatie- en ventilatieprobleem
Lekkage
Overige vochtbestrijding

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Vochtbestrijder voor
Trustoo score

Over vochtbestrijders bij jou in de buurt

Het meest complete overzicht van de beste vochtbestrijders in Nederland. Geen kans voor vocht of schimmel met de beste vochtbestrijders in jouw regio.

In Nederland kun je vochtbestrijdingsbedrijven vinden voor het bestrijden van vochtproblemen in woningen en panden. Vochtplekken kunnen op verschillende manieren ontstaan. Denk daarbij aan vocht dat via gevels binnenkomt, aan condensvorming of aan optrekkend grondwater. Pas als de oorzaak achterhaald is, kun je de problemen effectief laten aanpakken.

 • Optrekkend vocht: optrekkend of opstijgend vocht ontstaat meestal door een probleem in de fundering of door grondwater. Opstijgend vocht heeft als gevolg dat het de muren laag bij de grond aantast en er vochtplekken en schimmelplekken vormen.
 • Doorslaand vocht: doorslaand vocht ontstaat vaak bij poreuze of beschadigde muren. Neerslag kan daardoor in de gevel dringen. Uiteindelijk worden vochtige plekken zichtbaar op de binnenmuur en leidt het tot schimmel.
 • Vocht in kruipruimte of kelder: Vocht in de kruipruimte of kelder kan ontstaan door een gebrek aan ventilatie of door grondwater dat via de vloer binnenkomt. Dit is schadelijk voor de bouwconstructie en kan leiden tot schimmels, algen en ongedierte.

In Nederland hebben we NaN goede vochtbestrijders gevonden. De vochtbestrijders in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke vochtbestrijder je ook kiest, via Trustpp maak je een goede keuze voor de vochtwering en het bestrijden van vocht. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vochtbestrijdingsbedrijven. Zo kun je eenvoudig de vochtbestrijders vergelijken en de vochtbestrijder kiezen die bij je past

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte vochtbestrijder voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste vochtbestrijders bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste vochtbestrijders bij jou in de buurt

We laten de beste vochtbestrijders zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke vochtbestrijder jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen vochtbestrijders.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de vochtbestrijders die je het meest aanspreken. De meeste vochtbestrijders reageren binnen 24 uur. Vind de beste vochtbestrijder met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste vochtbestrijder voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een vochtbestrijder?

Een vochtbestrijder kost gemiddeld tussen de 1500,- en2500,- Een vochtbestrijder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vochtbestrijder kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

500
1500
2500
4000

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over vochtbestrijders of wil je meer weten over vochtbestrijding? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over vochtbestrijders in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbare vochtbestrijder?

Wat zijn vochtproblemen in huis?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat doet een vochtbestrijder?

De beste vochtbestrijder in Nederland?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...