Vind een top 10 Ongediertebestrijder in Nederland

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 ongediertebestrijders bij jou in de buurt

Ik zoek een ongediertebestrijder voor
Plaats
ongediertebestrijder.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Ongediertebestrijders in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 208 ongediertebestrijders in Nederland. Het meest complete overzicht. Het ongedierte buiten de deur met de beste ongediertebestrijders in uw regio.

In Nederland kunt u een ongediertebestrijder vinden voor snelle en veilige ongediertebestrijding om u en uw pand te beschermen tegen ongedierte en de bijbehorende risico’s. Ongediertebestrijder weten precies hoe ze een ongedierteplaag moeten aanpakken. Een ongediertebestrijder kan voor verschillende soorten ongedierte ingeschakeld worden:

• Muizen en ratten: Muizen of ratten bestrijden in huis of in uw bedrijf is noodzakelijk: muizen en ratten kunnen een ernstig gezondheidsrisico betekenen. De ongediertebestrijders bieden een zeer doelgerichte muizen- en rattenbestrijding om elk probleem op te lossen en geven advies over welke preventiemaatregelen u kunt nemen.
• Wespen en bijen: Een steek van een wesp of bij is pijnlijk en kan zelfs levensbedreigend zijn voor mensen met een allergie voor wespen- of bijensteken. Door voorzorgsmaatregelen te nemen kunt u de risico’s flink verminderen. Specialisten kunnen het wespennest bestrijden om overlast te voorkomen. Bijen en hommels zijn een beschermde diersoort, waardoor een bestrijdingsactie niet mogelijk is, tenzij er een groot risico is voor de omgeving.
• Vliegen, motten of muggen: De aanwezigheid van een insectenplaag kan duiden op een onderliggende oorzaak zoals ander ongedierte, vochtigheid, omgevingsfactoren of een hygiëneprobleem. De ongediertebestrijder bepaald met welk vliegend insect u te maken heeft en om de mogelijke oorzaak te vinden. Op basis van de situatie bepaald de expert dan de correcte bestrijdingsmethode.
• Bedwantsen: Bedwantsen zijn kleine beestjes die leven van het bloed van mensen en laten jeukende, rode bultjes op je lichaam achter. Na de beet zoeken de bedwantsen beschutting in onder andere matrassen, naden en kieren, achter behangpapier, plafondranden, en stopcontacten. Daarom is het bestrijden van bedwantsen een flinke klus waarbij ook professionele bestrijders flink aan de bak moeten.
• Houtworm en boktor: De houtworm en boktor kunnen flinke schade toebrengen aan de constructie van uw woning of bedrijfspand. De insecten halen de voeding uit hout en tasten daarmee de houten constructie aan. Dat kan na enige tijd zelfs leiden tot instorting van trappen, de vloer, houten balken en meer. Het is daarom zaak om snel te handelen bij deze houtaantasters.

In Nederland hebben wij 208 goede ongediertebestrijders gevonden. De ongedierte-specialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.1. Welke ongediertebestrijder u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor bestrijden van het ongedierte in uw woning of bedrijf. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende ongediertebestrijders. Zo kunt u eenvoudig de ongediertebestrijders vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
141
6. Rimdo Plaagdierbeheersing
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
9,2

Rimdo helpt met inspectie, advies en bestrijden van ongedierte!
Wij inspecteren, adviseren en bestrijden ongedierte bij bedrijven in Zuid-Holland en particulieren in Alphen aan den Rijn en daarbuiten.

Heeft u last van insecten of knaagdieren in uw onderneming of woning? Bel ons dan direct voor het maken van een afspraak en wij pakken uw ongedierteprobleem aan.

Voor bedrijven
Ongedierte kan funest zijn voor de reputatie van uw bedrijf. Bovendien kan knaag- en vraatschade flink in de papieren lopen.

Een degelijk weringsplan is in bedrijven onmisbaar. Heeft u alle gaatjes gedicht? Is het afval overal verwijderd? Wij helpen bedrijven in Zuid-Holland om op een integrale manier plaagdieren buiten te houden.

En is er toch een uitbraak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP
Voor particulieren
Ook voor particulieren is ongedierte ontzettend hinderlijk. U zit niet te wachten op een wespennest of een muizenplaag. Nee, u wilt de risico’s op gezondheidsproblemen en andere schade tot nul beperken.

Wij helpen u door middel van preventieve maatregelen, inspecties en adviezen om vele soorten ongedierte te weren. En glipt er toch een soort naar binnen? Dan staan wij razendsnel bij u op de stoep om dit probleem te verhelpen.
...

Gratis en vrijblijvend
158 beoordelingen
25 jaar in bedrijf
Aziëlaan 539, Alphen aan den Rijn
Filters
Ik zoek een ongediertebestrijder voor
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een ongediertebestrijder?

Een ongediertebestrijder kost gemiddeld tussen de 80,- en € 100,- Een ongediertebestrijder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een ongediertebestrijder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

60
80
100
300

Veelgestelde vragen

Wat doet een ongediertebestrijder?

Zodra u overlast ervaart van ongedierte is het raadzaam een erkende ongediertebestrijder in te zetten. Wat doet een ongediertebestrijder? Meer dan u wellicht denkt. Naast het bestrijden van ongedierte zoals muizen en ratten komen ongediertebestrijders ook bij u langs voor de bestrijding van andere plaagdieren. Denkt u dan aan insecten zoals wespen maar ook kakkerlakken en mollen. Daarnaast kunt u een ongediertebestrijder inschakelen voor het verwijderen van overlast door onder meer schimmels, vlooien, houtworm en boktor.

WAAROM U NIET ZELF MOET GAAN BESTRIJDEN
Theoretisch is het een optie om zelf ongedierte te bestrijden. Dit raden wij u echter af. Mieren met een mierenlokdoos bestrijden behoort weliswaar tot de mogelijkheden, evenals het plaatsen van muizenvallen, maar doorgaans is dit niet effectief. Vooral niet bij heftigere vormen van ongedierte. Chemische bestrijdingsmiddelen bieden soms een oplossing maar veel beter is het om een expert in te schakelen. Pas daarna zult u merken dat u daadwerkelijk geen overlast meer heeft.

KOSTEN VAN EEN ONGEDIERTEBESTRIJDER
Wij begrijpen als geen ander dat u bij de uitbesteding van ongediertebestrijding op de kosten zult letten. De exacte hoogte van de effectieve bestrijding is afhankelijk van het type ongediertebestrijding en de hardnekkigheid van de overlast. Per keer kost het bestrijden van muizen en ratten gemiddeld tussen de € 85, en € 95,-. Voor de overlast door wespen betaalt u gemiddeld tussen de € 45,- en € 70,- per keer. Doordat de tarieven kunnen variëren raden wij u altijd aan om meerdere offertes op te vragen. Denk daarbij aan 3 tot 4 verschillende offertes.
Lees meer...

Wat kost ongediertebestrijding?

Stel u krijgt te maken met een wespennest onder uw overkapping of een muizenplaag op zolder. U schakelt dan een ervaren en erkende ongediertebestrijder in maar wat kost ongediertebestrijding? Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Zo is het onder ander van belang om te weten om welk soort ongedierte het gaat en hoe groot de overlast is. Ook is het van invloed op de kosten of één behandeling volstaat of dat er meerdere nodig zijn. Op basis hiervan zullen ongediertebestrijders een offerte op maat aan u verstrekken.

DE MEEST VOORKOMENDE BESTRIJDINGSSOORTEN
Muizen en ratten kunnen voor veel overlast zorgen. Daarom worden ongediertebestrijders regelmatig ingeschakeld om deze plaagdieren te bestrijden. De kosten voor het bestrijden van muizen en ratten liggen gemiddeld tussen de € 85,- en € 95,- per behandeling. Verder worden ongediertebestrijders eveneens vaak gevraagd om wespennesten te verwijderen. Hiervoor betaalt u gemiddeld een bedrag dat tussen de € 45,- en € 70,- ligt. Ook deze kosten zijn voor een enkele behandeling.

BESTRIJDEN VAN VLOOIEN, BEDWANTSEN, HOUTWORM EN MEER
Naast muizen, ratten en wespen staan ongediertebestrijders tevens voor u paraat om u van overlast af te helpen die wordt veroorzaakt door vlooien. Datzelfde geldt voor bedwantsen, maar ook houtworm en boktor. Voor het verwijderen van vlooienoverlast betaalt u gemiddeld circa € 85,- per behandeling en voor het bestrijden van bedwantsen een bedrag tussen de € 200,- en € 300,-. Het bestrijden van houtworm is vaak maatwerk en afhankelijk van het aantal vierkante meter. Ongeacht het ongedierte dat bij uw woning of pand overlast veroorzaakt is het te allen tijde verstandig 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste ongediertebestrijder?

Het vinden van de juiste ongediertebestrijder is een lastige zoektocht. Om de keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over ongediertebestrijders voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste bestrijding kan bieden voor het ongedierte en uw situatie.

Er zijn in Nederland zo’n 2.000 ongediertebestrijders met allemaal hun eigen kenmerken. Daarom is het belangrijk om een verantwoorde keuze te maken voor een goede ongediertebestrijder. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Muizen, ratten, wespen, insecten of houtaantasters?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd ongediertebestrijder?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle ongediertebestrijders in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE ONGEDIERTEBESTRIJDERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste ongediertebestrijders per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de ongediertebestrijders kiezen die u het meest aanspreken.

Heeft u de ongediertebestrijder gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 ongediertebestrijders te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor de bestrijding van de ongedierteplaag.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Stichting Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven

De Stichting Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB) is schemabeheerder en uitvoerder van het Kwaliteitssysteem Plaagdiermanagement. Met de komst van deze stichting wordt de professionalisering van de branche voortgezet. De bedrijven die werken op basis van de systeemvoorschriften, dit aantoonbaar maken én laten toetsen door een erkende certificerende instantie, verdienen het Keurmerk Plaagdiermanagement.
Lees meer...

Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven

De NVPB is de branchevereniging van en voor Plaagdiermanagement Bedrijven in Nederland. De NVPB behartigt de belangen van 50 bedrijven die, wat betreft uitvoerende werkzaamheden, gezamenlijk zo'n 90% van de Nederlandse markt vertegenwoordigen. De vereniging streeft naar een verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de gehele branche
Lees meer...

Platform Plaagdierbeheersing Nederland

Brancheorganisatie PLA..N. (Platform Plaagdierbeheersing Nederland) behartigt de belangen van haar leden op het gebied van plaagdierbeheersing en houtverduurzaming.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste ongediertebestrijders in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste ongediertebestrijders
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste ongediertebestrijders bij jou in de buurt.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.