Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? ​Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste bedrijven in jouw regio.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

De beste bedrijven in je buurt

We laten de beste bedrijven zien die actief zijn in jouw regio. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welk bedrijf jou het meeste aanspreekt.

Beschrijf je opdracht

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak je keuze

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de bedrijven die je het meest aanspreken. De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Vind het beste bedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies het beste bedrijf voor jouw klus. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Kies veilig en eenvoudig

Er zijn geweldige lokale bedrijven, maar hoe vind je die? Bij Trustoo maken we de markt transparant. We kijken naar alle beschikbare informatie bronnen en geven op basis daarvan de meest betrouwbare en best beoordeelde lokale bedrijven een podium.​

De objectieve Trustoo score

De objectieve Trustoo score

Voor ieder bedrijf berekenen we op dezelfde wijze de Trustoo score. Hierbij houden we rekening met: ​

  • De reviews die op alle platformen te vinden zijn​
  • Ervaring, keurmerken en opleiding​
  • Online presentatie zoals website en social media​
Direct contact tussen bedrijf en aanvrager

Direct contact tussen bedrijf en aanvrager

Als platform gaan we niet tussen aanvrager en het bedrijf staan. Wij faciliteren het contact, zodat je veilig direct kan communiceren met het bedrijf van je keuze. ​
Trustoo vraagt geen commissie en speelt geen rol in de afspraken of prijsvorming, daarin heb je zelf dus de volledige vrijheid.​

Een podium voor lokale dienstverleners

Een podium voor lokale dienstverleners

Wij geloven in de kracht van lokale ondernemers en specialisten. Die leveren vaak het beste maatwerk en de juiste persoonlijke aandacht. ​

In al het online geweld is het voor lokale professionals en vakmensen best heel lastig om goed gevonden te worden. Daarom geven we deze bedrijven graag een podium om ontdekt te worden door nieuwe klanten.​

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de Trustoo score?

De Trustoo score neemt het gemiddelde van alle online reviews en kijkt daarnaast ook naar andere factoren zoals expertise en jouw profielscore om een zo eerlijk mogelijk beeld te geven over een onderneming.

Hoe verhoog ik de Trustoo score?

De berekening van de Trustoo score is voor ieder bedrijf hetzelfde. Bedrijven kunnen wel de onderliggende factoren beïnvloeden. Bijvoorbeeld een bedrijf met veel tevreden klanten, maar nog weinig reviews kan actief meer reviews gaan verzamelen. Of door ontbrekende gegevens zoals opleiding en certificeringen op het bedrijfsprofiel toe te voegen.

Hoeveel aanvragen kan ik verwachten?

Het aantal aanvragen hangt af van de werkzaamheden en regio die je instelt. Om een schatting te geven over het aantal aanvragen kan je telefonisch contact opnemen met een specialist.

Wat kost een offerte aanvraag?

De prijs per offerte aanvraag verschilt per branche. Alle prijzen kun je terugvinden in je account, of je kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen met een specialist.

Zijn er nog andere kosten?

Trustoo rekent geen vaste kosten of andere onverwachte kosten. Je betaalt enkel een vast, laag bedrag per ontvangen aanvraag.

Hoe kan ik contact opnemen met de klant?

In een aanvraag staat altijd het telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kun je ook telefonische aanvragen ontvangen. Zodat je direct in contact komt met de klant.

Kom met ons in contact

We staan je graag te woord

contact
Hi, ik ben Romy van Trustoo!

Ik sta klaar voor al je vragen. Bel me op 020 22 55 020. Heb je liever dat jij door ons wordt opgebeld? Plan dan een afspraak in.

Klaar om de ideale dienstverlener te vinden?

In contact komen met bedrijven is gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.