Vind een top 10 Gevelspecialist bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Gevelspecialisten in Gevelrenovatie vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste gevelrenovatie bedrijven in Gevelrenovatie met 0 reviews en een gemiddelde score van NaN. Vergelijk 10+ bedrijven en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten
Gevelreiniging
Voegwerk herstellen
Gevelrenovatie
Gevel impregneren
Overige gevelrenovatie of -reiniging
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Gevelspecialist voor
Trustoo score

Over gevelspecialisten in Gevelrenovatie

Resultaat 1-10 van de beste gevelspecialisten in Gevelrenovatie. Het meest complete overzicht. Uw gevel weer als nieuw met de beste gevelspecialisten in uw regio. In Gevelrenovatie kunt u een gevelspecialist vinden voor het reinigen, renoveren en impregneren van uw gevel. Afhankelijk van de beschadiging of vervuiling aan de gevel kunnen verschillende methodes worden gebruikt. De gevelspecialist weet de beste manier om de gevel op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien: • Gevelreiniging: afhankelijk van de zwaarte van de vervuiling wordt gekozen tussen het zandstralen, chemisch reinigen of reinigen met water of stoom. • Gevelrenovatie: scheuren of gaten in uw gevel kunnen opgelost worden door een gehele gevelrenovatie. • Voegwerk herstellen: als de voegen poreus of versleten zijn, moeten de voegen vervangen worden. Hiermee voorkom je vocht en lekkages. • Impregneren: door een waterafstotende laag aan te brengen, wordt de gevel en uw woning beschermd tegen vocht. In Gevelrenovatie hebben wij NaN goede gevelspecialisten gevonden. De specialisten in Gevelrenovatie hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke gevelspecialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de gevelrenovatie of gevelreiniging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte gevelspecialist voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste gevelspecialisten in Gevelrenovatie.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste gevelspecialisten in Gevelrenovatie

We laten de beste gevelspecialisten zien die actief zijn in Gevelrenovatie. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke gevelspecialist jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen gevelspecialisten.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de gevelspecialisten die je het meest aanspreken. De meeste gevelspecialisten reageren binnen 24 uur. Vind de beste gevelspecialist met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste gevelspecialist voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een gevelspecialist in Gevelrenovatie?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de Een gevelspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een gevelspecialist kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

250
1500
3000
4500

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbaar gevelrenovatie bedrijf?

Vind een betrouwbare en betaalbare gevelrenovatie bedrijven op basis van:

• Specialisme – zoals Gevelrenovatie in Nederland of Voegwerk herstellen.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen gevelrenovatie.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per gevelrenovatie bedrijf verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare gevelrenovatie bedrijven in Nederland.
VERGELIJK HIER GEVELRENOVATIE BEDRIJVEN UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost gevelrenovatie?

Als uw gevel mettertijd beschadigd en vervuild is geraakt overweegt u wellicht om deze te laten renoveren. Maar wat kost gevelrenovatie eigenlijk? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren zijn veelal gerelateerd aan de mate van beschadiging en vervuiling. Hierbij wordt vaak een vierkante meter prijs gehanteerd door gevelspecialisten. Als u uw gevel laat renoveren moet u rekening houden met een bedrag dat tussen de € 20,- en € 60,- per m2 ligt.

Renovatie en reiniging
Laat u uw gevel alleen reinigen? Dan betaalt u vanzelfsprekend een lagere vierkante meter prijs dan bij renovatie. Daarbij kunt u ervoor kiezen om alleen uw buitenmuren te laten schoonmaken of om ze ook te laten impregneren. Hierdoor variëren de kosten die u voor gevelreiniging betaalt. Gemiddeld moet u denken aan een bedrag tussen de € 10,- en € 25,- per m2. De factoren die de kosten voor gevelrenovatie beïnvloeden zijn onder andere of u opnieuw uw gevel laat voegen. Andere keuzes zijn het laten schilderen of kaleien van uw gevel of spuitkurk laten aanbrengen.

Nieuwe gevelbekleding en isolatie
Als uw gevel ernstig beschadigd is, kan de gevelspecialist u adviseren om voor nieuwe gevelbekleding te kiezen. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de € 50,- en € 200,- per m2. Ook hierin zijn er verschillende beïnvloedende factoren die de uiteindelijke prijs bepalen. Voor welk soort gevelbekleding u kiest bijvoorbeeld. Veel mensen kiezen voor gevelbepleistering (crepi), maar ook hout en steenstrips zijn populair. Bij crepi kunt u er bovendien voor kiezen om uw gevel te laten isoleren.

Benieuwd wat gevelrenovatie u kost? Vraag dan 3 tot 4 offertes op bij gevelspecialisten bij u in de buurt.
Lees meer...

De beste gevelspecialist in Nederland?

Het vinden van de juiste gevelspecialist is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over gevelspecialisten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste gevelspecialist is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 gevelspecialisten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Gevelreiniging? Gevelrenovatie? Voegwerk?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd gevelspecialist?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle gevelspecialisten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE GEVELSPECIALISTEN IN Nederland
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste gevelspecialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de gevelspecialist in Nederland gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 gevelspecialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat is gevelrenovatie?

Gevels vormen het aanzicht van uw woning of pand. Op den duur kunnen er beschadigingen aan uw gevel ontstaan. Op dat moment kunt u uw gevel laten renoveren, maar wat is gevelrenovatie? Hier zijn verschillende methodes voor. Het is afhankelijk van diverse factoren welke methode voor uw woning of pand het meest geschikt is. Is uw gevel bijvoorbeeld alleen vervuild maar niet beschadigd? Waarschijnlijk is het dan voldoende om uw gevel te laten reinigen. Een gevelspecialist vertelt u graag welke methode bij uw situatie past.

Renovatie en gevelisolatie
Is uw gevel zowel vervuild als licht beschadigd? Dan kan de gevelspecialist u aanraden om eerst uw buitenmuren te laten schoonmaken. Na de reiniging bestaat er vervolgens de keuze uit verschillende soorten gevelrenovatie. Denkt u dan aan opnieuw uw gevel laten voegen, spuitkurk laten aanbrengen of laten schilderen en kaleien. Soms zijn gevels echter dusdanig beschadigd, dat nieuwe gevelbekleding als enige optie overblijft. Hierbij heeft u de keuze uit materiaalsoorten als gevelbepleistering (crepi), hout of steenstrips. Bij gevelbepleistering kunt u er eveneens voor kiezen om gelijktijdig uw gevel te laten isoleren.

Gevelreiniging
Gevels raken in de loop der tijd vervuild door weersomstandigheden, mos, kalk, roet, schimmels en ga zo maar door. Wanneer uw gevel verder nog in prima staat is, kunt u kiezen voor gevelreiniging in Nederland. Ook hiervoor zijn verschillende methodes. Stoomreiniging bijvoorbeeld, maar ook nevelstralen of zandstralen. Hierna kunt u ervoor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Daarmee is uw gevel jarenlang optimaal beschermd tegen vuil en aanslag.

Ook een gevelspecialist inschakelen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op zodat u een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...