Vind een top 10 Gevelspecialist in Nederland

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 gevelspecialisten bij jou in de buurt

Ik zoek een gevelspecialist voor
Plaats
gevelrenovatie.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Gevelspecialisten in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 373 gevelspecialisten in Nederland. Het meest complete overzicht. Uw gevel weer als nieuw met de beste gevelspecialisten in uw regio.

In Nederland kunt u een gevelspecialist vinden voor het reinigen, renoveren en impregneren van uw gevel. Afhankelijk van de beschadiging of vervuiling aan de gevel kunnen verschillende methodes worden gebruikt. De gevelspecialist weet de beste manier om de gevel op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien:

• Gevelreiniging: afhankelijk van de zwaarte van de vervuiling wordt gekozen tussen het zandstralen, chemisch reinigen of reinigen met water of stoom.
• Gevelrenovatie: scheuren of gaten in uw gevel kunnen opgelost worden door een gehele gevelrenovatie.
• Voegwerk herstellen: als de voegen poreus of versleten zijn, moeten de voegen vervangen worden. Hiermee voorkom je vocht en lekkages.
• Impregneren: door een waterafstotende laag aan te brengen, wordt de gevel en uw woning beschermd tegen vocht.

In Nederland hebben wij 373 goede gevelspecialisten gevonden. De specialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.2. Welke gevelspecialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de gevelrenovatie of gevelreiniging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
3
10. Voegersbedrijf R. Fischer
Reageert binnen 4 uur
Gratis kennismakingsgesprek
8,7 (2)

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is een onderschat onderdeel van het onderhoud aan je huis. Regelmatig zie je langs de straat volledige gevels en wanden die vervallen zijn. Eigenlijk is dit een doodzonde voor zo een gebouw waarbij gevelrenovatie echt een makkelijke uitkomst kan bieden.

Wanneer is het tijd voor gevelrenovatie?

• Ik wil dat mijn vuile gevel schoon wordt.
• Ik wil dat mijn gevel technisch verbeterd wordt.
• Ik wil dat mijn gevel beschermd blijft.

Gevelrenovatie is de oplossing voor gevels die in slechte staat verkeren. Vaak gaat het om gevels die vervuild zijn en waarvan het voegwerk in slechte staat is.

Torbo-Stralen
Gevelreiniging wordt door ons met oog voor detail uitgevoerd. Wij voeren reinigingswerken uit met het TORBO® rotatiewervelsysteem.

Het TORBO® rotatiewervelsysteem is een lagedruk straalsysteem dat lucht, water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Doordat de dosering van alle drie de componenten door elektronische regelsystemen zeer nauwkeuring kan worden ingesteld, is het mogelijk om vrijwel elke ondergrond te reinigen. Het TORBO® rotatiewervelsysteem kan toegepast worden voor o.a. reiniging van natuursteen, baksteenmetselwerk en minerale pleisterwerken. Het verwijderen van verf is echter niet mogelijk.

Impregneren
Er bestaat nog steeds veel onduidelijkheid over deze beschermende behandeling. Ook wordt wel gesproken over hydrofoberen. Dat wil dan zeggen dat een waterafwijzende behandeling wordt bedoeld. Willen we volledig zijn dan spreken we over: impregneren met een hydrofoberend product. Het is een specialistische behandeling die niet zomaar met louter goede bedoelingen kan worden uitgevoerd. Kennis van de te behandelen ondergrond en middelen is een vereiste. Niet elk middel is geschikt voor elke ondergrond. Een proefbehandeling van het desbetreffende steentype geeft voor applicateur en opdrachtgever meer duidelijkheid.

Uitvoering
Indien tot impregneren wordt besloten dan dient het totale oppervlak van het metselwerk te worden behandeld. Op gemiddeld metselwerk moet, ongeacht maat of type product, rekening worden gehouden met een verbruik van circa 1 tot 1,5 l/m² .
Anti-bekladdingslagen worden veelal over een beperkte hoogte opgezet. Uitvoering van deze werkzaamheden dient door een erkend bedrijf te geschieden, volgens voorschrift van de producent/leverancier van het middel en onder schriftelijke garantie. Behandeling met een impregneermiddel, voor zover het een dampremmende werking heeft.
...

Gratis en vrijblijvend
Barnar 145, Emmen
2 beoordelingen
Op aanvraag
40 jaar in bedrijf
Filters
Gevelspecialist voor
Trustoo score

Wat kost een gevelspecialist?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de 1500,- en € 3000,- Een gevelspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een gevelspecialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1500
3000
4500

Veelgestelde vragen

Wat is gevelrenovatie?

Is het aanzicht van uw woning of bedrijfspand door de tand des tijds beschadigd of vervuild geraakt? Dan kunt u dit laten herstellen en reinigen. Maar wat is gevelrenovatie precies? Kort samengevat bestaat het renoveren van gevels uit het herstellen, repareren en reinigen van gevels en wanden. Afhankelijk van het type beschadiging of vervuiling worden hiervoor verschillende methodes ingezet. Voor renovatie kunt u denken aan het herstellen van voegen tot aan het vernieuwen van de gevel. Voor reiniging kunt u denken aan het schoonmaken met een hogedrukspuit of met chemische middelen. Omdat gevelrenovatie niet zonder risico is, kunt u hiervoor het beste een erkende gevelspecialist inschakelen.

Soorten gevelbeschadiging en -vervuiling
Een erkende gevelspecialist zal altijd een stappenplan hanteren bij het renoveren van het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Allereerst wordt gekeken naar de aard van de beschadiging en vervuiling. Zo behoeft een gevel die vervuild is geraakt door neerslaand roet uiteraard een andere behandeling dan een gevel die bijvoorbeeld witte muuruitslag heeft. Daarnaast zijn er ook gevels met schimmels door vochtvervuiling en gevels die beschadigd zijn geraakt door weersomstandigheden of verkeer. Is de oorzaak eenmaal geconstateerd, dan zal een erkend renovatiebedrijf vervolgens kijken wat de ondergrond van de gevel is.

De beste renovatiemethode
Op basis van de oorzaak en de ondergrond adviseert de gevelspecialist u over de beste renovatiemethode. Deze lopen sterk uiteen. Heeft uw gevel bijvoorbeeld hardnekkig vuil dat niet met water verwijderd kan worden, dan is stoomreiniging een optie. Hiermee wordt het vuil als het ware verzacht waarna uw gevel met water gereinigd kan worden. Als uw gevel schade heeft opgelopen of de voegen versleten zijn, dan kan de gevelspecialist de voegen uitslijpen en vervolgens de voegen opvullen. Andere methodes zijn het opnieuw verven of kaleien van de gevel of een volledig nieuwe gevelbekleding plaatsen.

Om te weten welke renovatiemethode het beste is voor uw gevel, is het raadzaam om 4 offertes op te vragen bij gevelrenovatiebedrijven.
Lees meer...

Wat kost gevelrenovatie?

Stel, het aanzicht van uw huis of bedrijf is in de loop der jaren vervuild of beschadigd geraakt. Dan schakelt u een erkend renovatiebedrijf in, maar wat kost gevelrenovatie? Het is afhankelijk van meerdere factoren wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor alleen gevelreiniging of wilt u ook dat het voegwerk gerenoveerd wordt? En kiest u voor het eventueel impregneren van uw gevel? Wat uw keuze ook is, de kosten voor gevelrenovatie worden doorgaans per m2 belast. Gemiddeld moet u voor alleen gevelrenovatie rekening houden met een bedrag dat tussen de € 15,- en € 50,- per m² ligt.

Renovatie van gevels
Met alleen het reinigen van uw gevels bent u logischerwijs het voordeligste uit. Het reinigen van een kleine vervuiling door middel van stoomreiniging, kan al vanaf €5 per m². Als u de gevel ook wilt renoveren, dan komen daar meer kosten bij kijken. Om voegen te herstellen, worden ze meestal eerst verwijderd door het uithakken of uitslijpen van de voegen. Daarna worden de voegen opgevuld. Als u de gevel een nieuwe uitstraling wilt geven, kunt u de gevel laten verven of kaleien. Kaleien is het schilderen van de gevel met kalkpleister. Tot slot kunt u de gevel ook opnieuw laten bekleden met bijvoorbeeld een kunststof, metaal, kunstleien of houten gevelbekleding.

Reinigen, voegen en impregneren
Voor alleen het reinigen van gevels betaalt u een totaalbedrag dat gemiddeld tussen de € 300,- en € 900,- ligt. Kiest u naast reiniging ook voor het voegen van uw gevels, dan betaalt u gemiddeld een totaalbedrag dat tussen de € 1400,- en € 1800,- ligt. In sommige gevallen wordt daarnaast aanbevolen om uw gevels na reiniging en voegen ook te impregneren. Hierbij wordt een waterafstotende laag aangebracht. Het totaalbedrag voor reinigen, voegen en impregneren ligt gemiddeld tussen de € 3200,- en € 3800,-.

Vraag 4 offertes op voor een goed vergelijk tussen verschillende gevelreinigingsbedrijven bij u in de buurt.
Lees meer...

De beste gevelspecialist?

Het vinden van de juiste gevelspecialist is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over gevelspecialisten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste gevelspecialist is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 gevelspecialisten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Gevelreiniging? Gevelrenovatie? Voegwerk?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd gevelspecialist?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle gevelspecialisten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE GEVELSPECIALISTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste gevelspecialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de gevelspecialist gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 gevelspecialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Gebouwschil Nederland

De vereniging Gebouwschil Nederland is dé ondernemersorganisatie voor alle ondernemers in de (hellende) dak- en gevelbranche. GNL biedt advies en ondersteuning op juridisch, technisch en bedrijfskundig gebied, en behartigt de belangen van haar leden - kleine en middelgrote bedrijven - op zowel de sociaal economische belangen als de technische aspecten van het vak.
Lees meer...

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met het behalen van het VCA-certificaat laten bedrijven zien dat ze kennis en ervaring hebben op het gebied van veilig en gezond werken en dat het deskundige en betrouwbare opdrachtnemers zijn.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste gevelspecialisten in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste gevelspecialisten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste gevelspecialisten bij jou in de buurt.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.