Vind een top 10 Psycholoog in Nederland

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 psychologen bij jou in de buurt

Waarvoor zoek je een psycholoog?
Plaats
psycholoog.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Psychologen in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 495 psychologen in Nederland. Het meest complete overzicht. Weer lekker in je vel met de beste psychologen in uw regio.

In Nederland kunt u een psycholoog vinden voor hulp bij angst, depressie, stress, onzekerheid of de verwerking van trauma's of andere ervaringen. De keuze voor een goede psycholoog is afhankelijk van de kwaliteit en het vakgebied van de psycholoog:

• Klinisch psycholoog: klinisch psychologen zijn gespecialiseerd in mentale en emotionele stoornissen. U kunt dan ook klinisch psychologen vinden met een specialisme in het behandelen van depressies, eetstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of bijvoorbeeld verslavingen.
• Psychotherapeut: de taak van de psychotherapeut is om psychologische ondersteuning te bieden aan het individu. De psychotherapeut kan u helpen bij dagelijkse problemen, conflicten binnen relaties of emotionele problemen die relaties bemoeilijken. Daarnaast kan een psychotherapeut helpen bij het behandelen en controleren van stress en angst.
• Coach: coaches kunnen ook psychologen zijn. Hier gaat het vooral om mensen te laten ontdekken wat hun doelen zijn en waarbij de coach helpt om dat te bereiken. De coach stemt de behandeling af op elk individu en fungeert als een adviseur.

In Nederland hebben wij 495 goede psychologen gevonden. De psychologen in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.1. Welke psycholoog u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verwerken en behandelen van uw problemen of stoornissen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende psychologen. Zo kunt u eenvoudig de psycholoog vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
1
5. Las Psychologie & Las Zorgatelier
EMDR Europe Practitioner
9,2 (13)

LAS Psychologie, opgericht in 2008, is een regionale psychologie praktijk voor basis- en specialistische geestelijke gezondheidszorg. LAS Psychologie is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De behandelingen in de praktijk worden uitgevoerd volgens geldende protocollen en kwaliteitsstandaarden binnen de Nederlandse zorgwet. Las Psychologie is WTZi gecertificeerd (Wet Toelating Zorginstellingen) en werkt nauw samen met het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), huisartspraktijken, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk en specialisten in het ziekenhuis en revalidatiecentrum. Ons doel is om de zorg te optimaliseren wat direct ten goede komt aan de patiënt. NIEUW Groepstherapie en -trainingen.

Als bijzondere aanvulling op de behandeltrajecten biedt LAS Psychologie dagbesteding en dagbehandeling aan in LAS Zorgatelier. Sensorische stimulatie en creativiteit hebben een positieve invloed op de werking van het brein. Afhankelijk van de aard van het hersenletsel krijgen cliënten waar mogelijk specifieke trainingen om het getroffen deel van het brein zo goed mogelijk te re-activeren.
Voor patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel wordt er nauw samengewerkt met Fysio Sport & Therapie Midden Brabant en is er o.a regelmatig overleg met het revalidatiecentrum Leijpark, MEE, het Hersenletselnetwerk Midden-brabant, Siza Gemini en het Expertisecentrum Familiezorg.

De klanttevredenheid bij Las Psychologie is hoog. Onze cliënten beoordeelden de behandeling in 2020 gemiddeld met een 9,2! Dit is een groei ten opzichte van 2019 (9,0). Zie hier hoe onze cliënten de verschillende aspecten van de behandeling beoordeelden. Ondanks de hoge scores blijven we scherp toezien op het verbeteren van onze dienstverlening. Komend jaar gaan we ons nog beter inzetten om de cliënt te informeren over zelfhulpprogramma's die hem kunnen ondersteunen bij zijn herstel of bij het stabiliseren van zijn situatie.
Lees hier de ervaring van een cliënt met NAH.
KO logo PMS2945
In juli 2020 heeft Las Psychologie voor de derde maal op rij een 'Gouden randje' ontvangen van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ als één van de meest gewaardeerde keurmerkdragers!
...

Gratis en vrijblijvend
Goirkestraat 43, Tilburg
13 beoordelingen
13 jaar in bedrijf
Filters
Psycholoog voor
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een psycholoog?

Een psycholoog kost per uur tussen de 90,- en € 120,- Een psycholoog mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een psycholoog kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

70
90
120
150
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

Vereniging EMDR Nederland

De Vereniging EMDR Nederland is in april 2003 opgericht en is voortgekomen uit het EMDR Netwerk dat sinds 1994 bestond. De Vereniging telt in januari 2021 meer dan 5.200 leden en is daarmee meteen een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland.
Lees meer...

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten

LVVP staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten. Kiest u voor een vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut die lid is van de LVVP, dan kiest u voor kwaliteit.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste psychologen in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste psychologen
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste psychologen bij jou in de buurt.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.