trustoo.nl logo.png
De beste 1500+ Elektriciens voor jou

Vind een top 10 Elektricien bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
elektricien.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle elektriciens in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste elektriciens in Nederland en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor het aanleggen van bekabeling of installeren van elektrische apparatuur.
Alle diensten
Storing / Kortsluiting
Installatie / Aansluiting
Reparatie / Vervanging
Keuring
Overig

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Elektriciën voor
Wat moet er gedaan worden?
Trustoo score

Over elektriciens bij jou in de buurt

Bij Trustoo bieden wij jou het meest complete overzicht van de beste elektriciens in Nederland. Al je elektra goed geregeld met de beste elektriciens in de regio.

In Nederland kan je een elektricien inhuren voor het aanleggen, vernieuwen of uitbreiden van een data- of elektriciteitsnetwerk. Verder kan je bij de elektricien terecht voor het installeren of repareren van elektrische apparatuur of het verhelpen van een stroomstoring.

 • Installatie of aansluiting: heb je een nieuwe woning gekocht? Dan wil je natuurlijk genoeg aansluitpunten voor alle apparaten en lampen in jouw woning. Ook moet tegenwoordig overal de verbinding met het internet - en je slimme apparatuur! - goed zijn. De elektricien kan dit voor u regelen. Ook als je een bestaand netwerk wilt renoveren, een stopcontact of groep wilt toevoegen of een nieuw apparaat wilt aansluiten kan de elektricien jou hierbij helpen.
 • Reparatie: als een van jouw aansluitpunten of een elektrisch apparaat kapot gaat is dat erg vervelend. Zelf gaan sleutelen kan gevaarlijk zijn, schakel hiervoor dus altijd een professionele elektricien in.
 • Storing of kortsluiting: pas als de stroom uitvalt, merken we pas hoe afhankelijk we zijn van onze elektrische apparatuur. Gelukkig bieden verreweg de meeste elektriciens hiervoor spoedservice, zo is jouw storing binnen de kortste keren veilig verholpen.
 • Keuring: bij het verkopen van een woning, of periodiek bij bedrijfspanden moet de volledige elektrische installatie gekeurd worden. Als er één verstand heeft van elektrische installaties dan is het natuurlijk een gecertificeerde elektricien.

In Nederland hebben wij NaN goede elektriciens gevonden. De elektriciens in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke elektricien je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor je huis. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende elektriciens. Zo kan je eenvoudig de elektriciens vergelijken en de expert kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte elektricien voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste elektriciens bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste elektriciens bij jou in de buurt

We laten de beste elektriciens zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke elektricien jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen elektriciens.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de elektriciens die je het meest aanspreken. De meeste elektriciens reageren binnen 24 uur. Vind de beste elektricien met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste elektricien voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een elektricien?

Een elektricien kost per uur tussen de Een elektricien mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een elektricien kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

25
40
50
65

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over elektriciens of ben je benieuwd naar wat een elektricien precies doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over elektriciens in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbare elektricien?

Wat kost een elektricien in Nederland?

De beste elektricien in Nederland?

Wat doet een elektricien?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...