trustoo.nl logo.png
De beste 1450+ Coaches voor jou

Vind een top 10 Coach bij jou in de buurt

Selecteer de coach die je zoekt
Plaats
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle coaches in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste coaches in Nederland en omgeving op Trustoo. Voor coaching op persoonlijk of zakelijk gebied, zoals stress, burn-out, loopbaan of life-coaching.
Alle diensten
Burn-out of Stresscoach
Personal- of Life coach
Budget- of Financial coach
Gezins- of Kindercoach
Relatiecoach
Gezondheidscoach
Rouwcoach
Overige persoonlijke coaching
Loopbaan- of Carrièrecoach
Managementcoach
Ondernemerscoach
Teamcoach
Overige zakelijke coaching

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Ik zoek een coach voor
Trustoo score

Recente blogartikelen over coaches
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door coaches op Trustoo

Over coaches bij jou in de buurt

Het meest complete overzicht van de beste coaches in Nederland. Neem de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling met hulp van de beste coaches in je regio. De coaches die actief zijn in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van -.

In Nederland kun je bij een coach terecht als je iemand zoekt die helpt om je werk en privé gerelateerde doelen te verwezenlijken. En je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen door diepgaande persoonlijke inzichten die je je leven lang kunt inzetten. Tijdens de één op één coaching worden er uiteenlopende vraagstukken behandeld, vaak voorkomende onderwerpen zijn:

 • Burn-out / stress coach: bestemd voor hen die beter met stress om willen kunnen gaan of minder stress willen ervaren. En voor het voorkomen of sneller herstellen van een burn-out.
 • Personal / life coach: een life coach of personal coach helpt je het leven te leiden zoals je dat wilt. De coach helpt je inzicht in jezelf te krijgen, in je echte drijfveren, behoeften en kwaliteiten. Met deze inzichten en nieuwe vaardigheden kun je je doelen verwezenlijken.
 • Budget / financial coach: helpt mensen die hun financiële huishouding goed op orde te krijgen.
 • Gezinscoach / kindercoach: een gezinscoach staat gezinnen bij met uiteenlopende problemen. Zo kunnen jongere kinderen geholpen worden bij het ontdekken van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Een jongerencoach begeleidt en coacht jongeren in de leeftijd rond de puberteit die zich kunnen kenmerken door specifiek herkenbare ontwikkelpunten, depressie en stemmingsstoornissen.
 • Relatiecoach / counseling: leer jezelf en je partner kennen om problemen op te lossen en toch samen verder te kunnen gaan. De relatiecoach helpt in dit proces. Waar coaching vooral gaat over ambitie, potentie, toekomst en eigen regie, gaat counseling meer over het helen en meer grip krijgen op de emotionele huishouding en interactie.
 • Gezondheidscoach: helpt mensen om hun gezondheid weer onder controle te krijgen. Door vorm te geven aan de juiste voedingsstoffen in het voedingspatroon, voldoende beweging te krijgen, en ervoor te zorgen dat stress geen problemen meer oplevert.
 • Loopbaancoach: een vorm van coaching die betrekking heeft op de match tussen persoon en job. Een loopbaanadviseur helpt je inzicht te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden. En verbindt deze aan een bestaande of toekomstige functie.
 • Managementcoach: een managementcoach helpt je afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Een kritische sparringpartner die inhoudelijke vraagstukken behandelt, maar ook een persoonlijke spiegel voorhoudt.
 • Ondernemerscoach: helpt ondernemers structuur aan te brengen bij het ondernemen. Specifiek op ondernemersvraagstukken zoals visie, missie en de vertaling daarvan naar concrete stappen. Maar ook het persoonlijk functioneren, en persoonlijke ontwikkeling van de persoon achter de onderneming wordt hierbij tegen het licht gehouden.
 • Teamcoach: zoekt naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep en bekijkt welke groepsdynamiek dat tot gevolg heeft. Teamcoaching is erop gericht het inzicht in eigen functioneren van het team te vergroten, om van daaruit het team in beweging te krijgen om zich verder te ontwikkelen.

In Nederland hebben wij NaN goede coaches gevonden. De coaches in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van -. Welke coach je ook kiest, via Trustoo krijg je direct inzicht in de beste coaches voor je situatie. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende coaches. Zo kun je eenvoudig de tarieven vergelijken en de coach kiezen die het beste bij je past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte coach voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste coaches bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste coaches bij jou in de buurt

We laten de beste coaches zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke coach jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen coaches.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de coaches die je het meest aanspreken. De meeste coaches reageren binnen 24 uur. Vind de beste coach met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste coach voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een coach?

Een coach kost per uur tussen de Een coach mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een coach kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

50
75
155
220

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over coaching of wil je meer inzicht krijgen in de wereld van coaches? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over coaches in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbare coach?

Wat voor personal coaches zijn er?

Wat voor zakelijke coaches zijn er?

De beste coach in Nederland?

Wat is een life coach?

Wat doet een life coach?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...