Trustoo logode beste Coaches voor jou
Kies uit +1450 top CoachesKies uit +1450 Coaches in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userObjectief en onafhankelijk

Coaches in Den Bosch

Sortering:
Resultaat 1-10 van 50 coaches in Den Bosch. Het meest complete overzicht. Neem de volgende stap in uw persoonlijke ontwikkeling met hulp van de beste coaches in uw regio.

In Den Bosch kunt u bij een coach terecht als u iemand zoekt die helpt om uw werk en privé gerelateerde doelen te verwezenlijken. En uw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen door diepgaande persoonlijke inzichten die u uw leven lang kunt inzetten.
Tijdens de één op één coaching worden er uiteenlopende vraagstukken behandeld, vaak voorkomende onderwerpen zijn:

• Burn-out / stress coach: bestemd voor hen die beter met stress om willen kunnen gaan of minder stress willen ervaren. En voor het voorkomen of sneller herstellen van een burn-out.
• Personal / life coach: een life coach of personal coach helpt u het leven te leiden zoals u dat wilt. De coach helpt u inzicht in uzelf te krijgen, in uw echte drijfveren, behoeften en kwaliteiten. Met deze inzichten en nieuwe vaardigheden kunt u uw doelen verwezenlijken.
• Budget / financial coach: helpt mensen die hun financiële huishouding goed op orde te krijgen
• Gezinscoach / kindercoach: een gezinscoach staat gezinnen bij met uiteenlopende problemen. Zo kunnen jongere kinderen geholpen worden bij het ontdekken van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Een jongerencoach begeleidt en coacht jongeren veel al in de leeftijd rond de pubertijd zich kunnen zich kenmerken door specifiek herkenbare ontwikkelpunten, depressie en stemmingsstoornissen.
• Relatiecoach / counseling: leer uzelf en uw partner kennen om problemen op te lossen en toch samen verder te kunnen gaan. De relatiecoach helpt in dit proces. Waar coaching vooral gaat over ambitie, potentie, toekomst en eigen regie, gaat counseling meer over het helen en meer grip krijgen op de emotionele huishouding en interactie.
• Gezondheidscoach: helpt mensen om hun gezondheid weer onder controle te krijgen. Door vorm te geven aan de juiste voedingsstoffen in het voedingspatroon, voldoende beweging te krijgen, en ervoor te zorgen dat stress geen problemen meer oplevert..
• Loopbaancoach: een vorm van coaching die betrekking heeft op de match tussen persoon en job. Een loopbaanadviseur helpt je inzicht te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden. En verbindt deze aan een bestaande of toekomstige functie.
• Managementcoach: een managementcoach helpt u afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Een kritische sparringpartner die inhoudelijke vraagstukken behandelt, maar ook een persoonlijke spiegel voorhoudt.
• Ondernemerscoach: helpt ondernemers structuur aan te aanbrengen bij het ondernemen. Specifiek op ondernemers-vraagstukken zoals visie, missie en de vertaling daarvan naar concrete stappen. Maar ook het persoonlijk functioneren, en persoonlijke ontwikkeling van de persoon achter de onderneming wordt hierbij tegen het licht gehouden.
• Teamcoach: zoekt naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep en bekijkt welke groepsdynamiek dat tot gevolg heeft. Teamcoaching is erop gericht het inzicht in eigen functioneren van het team te vergroten, om van daaruit het team in beweging te krijgen om zich verder te ontwikkelen.

In Den Bosch hebben wij 50 goede coaches gevonden. De coaches in Den Bosch hebben een gemiddelde Trustoo-score van 8.6. Welke coach u ook kiest, via Trustoo krijgt u direct inzicht in de beste coaches voor uw situatie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende coaches. Zo kunt u eenvoudig de tarieven vergelijken en de coach kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual5videocam3
2. Breathfulness
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,2
place
Werkgebied Den Bosch

Sinds 2001 zijn wij gevestigd in Steenbergen. Het Breathfulness Center is een warme liefdevolle plek om thuis te komen bij jezelf. Een veilige plaats waar alles mag zijn zoals het nu is. Om je weer te kunnen herinneren wie en wat je in essentie bent en de band met je ware natuur te herstellen.

Door onze jarenlange ervaring en ‘studie aan de levensschool’ weten we waar je doorheen gaat als je jezelf wilt vrijmaken van de beschermingsmechanismen die je opgebouwd hebt om je ware natuur te beschermen, omdat we er zelf ook geweest zijn. Als ‘levensbegeleiders’ is onze begeleiding erop gericht om te weten wanneer we er moeten zijn. Maar ook wanneer we ruimte moeten geven voor je eigen ervaring.

De liefdevolle professionele begeleiding in ons centrum is ervoor eenieder. Voor jong en oud, man en vrouw, gericht om te kunnen accepteren wat was en is, weer verbinding te voelen met jezelf. De verbinding herstellen met jezelf betekent dat je hier mag zijn. Van jezelf kan houden en de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Je de kracht voelt om te durven vertrouwen op je innerlijke stem. Gaan doen waar je blij van wordt en vervulling ervaren in wat je doet.

Het centrum om bore-out om te zetten naar passie en vervulling.
Om balans en volwaardigheid terug te vinden in je relatie en het gezin.
Om je ademhaling te optimaliseren door bewustwording en harmoniserend ademen.

Het centrum om thuis te komen bij jezelf en te leven vanuit je liefde, kracht, wijsheid en licht.

Vanaf 2012 zijn we het Breathfulness concept gaan ontwikkelen. De merknaam Breathfulness is geregistreerd bij het Benelux-bureau voor de intellectuele eigendom, gevestigd in Den Haag. Een bijzonder gedachtegoed dat inmiddels vorm heeft gekregen in:

het 6 stappen Breathfulnessprogramma – zowel in boekvorm als online beschikbaar.
een holistische coachingsmethodiek – zowel individueel als in groepen.

Breathfulness APP met diverse begeleide ademsessies en meditaties.

Verschillende boeken over Breathfulness met diversiteit aan onderwerpen voor zelfontwikkeling en leven vanuit hart en ziel.

Enneagram en de levensfasen In 2015 hebben we een de nieuwe dimensie van het Enneagram ontwikkeld: de levensfasen. Een verhelderend model dat op een begrijpelijke wijze inzicht geeft in de thematieken die ieder mens tegenkomt tijdens zijn/haar leven. De onderverdeling in 9 levensfasen gecombineerd met het lijnenspel van het enneagrammodel geeft de dynamiek en intensiteit van het leven weer.

Met dit model Levensfasen is het totale Breathfulness concept een handboek voor het leven geworden.
...

place
Werkgebied Den Bosch
grade13 beoordelingen
timelapse19 jaar in bedrijf
Optimaal Vitaal Abonnement korting €290 via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5videocam1
3. Christine van Andel Coaching
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,9
place
Werkgebied Den Bosch

Hey ambitieuze vrouw! Ben jij ondernemer, manager of professional? En wil je genieten van je leven, succesvol zijn, impact maken en tegelijkertijd ook een leuke moeder, partner en vriendin zijn? Lees dan vooral verder.

Want misschien herken je dit:
Je hebt het voor de buitenwereld prima voor elkaar maar je voelt dat er nog meer uit je leven, je werk of jezelf te halen valt. Of je bent je niet helemaal tevreden met hoe het nu gaat maar je weet ook niet waar je moet beginnen om daar verandering in te brengen. Je houdt alle ballen in de lucht maar je bent vooral aan het overleven op dit moment. Herkenbaar? Dan ben je bij mij op de juiste plek.

Of je nou wilt ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, of je wilt meer energie & balans of je wilt next level gaan en meer impact maken vanuit jouw authentieke vrouwelijke kracht: ik help je graag om de resultaten te bereiken die jij zo graag wilt. Al zoveel vrouwen zijn je voorgegaan!

Ik werk met vrouwen die serieus zijn over hun eigen ontwikkeling en groei, bereid zijn om in zichzelf te investeren (qua tijd, geld en energie), en op zichzelf willen en kunnen reflecteren.
Ben jij dat ook?

Ik biedt deze trajecten aan:

- Get Empowered traject (groep / vip)
- Get Balanced (1:1)
- Get Aligned (online modules)

Wil je weten welk traject het beste bij jou past? Neem contact met me op of lees meer op mijn website.
...

place
Werkgebied Den Bosch
grade4 beoordelingen
timelapse2 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual1
6. Cesto Training & Coaching
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,4
place
Werkgebied Den Bosch

WAT VOORAF GING

Het is al weer 15 jaar geleden dat ik me inschreef als zelfstandig Life & Business Coach. En sindsdien heb ik honderden mensen gesproken in alle mogelijke situaties. De één stond in de Quote, de ander voor het bijstandsloket. Sommigen hadden zich verslikt in de illusie van de maakbare wereld en hadden te kampen met depressies, burn-outs, angsten of combinaties daarvan.

Weer anderen wilden graag eens sparren over hun loopbaan, of waren op zoek naar zingeving en verdieping; hoe ze zich handiger tot “de dingen” konden verhouden. Ook heb ik veel ondernemers geadviseerd die graag weer met meer plezier en rendement wilden ondernemen. Ik voel me bevoorrecht en dankbaar voor het vertrouwen dat ik van velen kreeg.

HOE
Geen zweverige praatjes, invuloefeningen, rollenspellen, of duwen en trekken aan iemands eigenheid. Maar, een eigenzinnige manier van coachen waarbij er doorlopend en onbeperkt de mogelijkheid is tot aandachtig en oprecht contact; een inmiddels bewezen succesvolle formule.

Omdat ook de omgeving voor een groot deel bepalend is voor de aard van de gesprekken, vinden deze altijd plaats op stijlvolle locaties.

Meer info, alsook een reeks aan klantervaringen vind je op: cesto.biz

Naast coaching schrijf ik graag over “het goede leven” - paradijsvogels & levensgenieters.

Mocht je eens kennis willen maken, dan hoor ik graag van je !

Fijne dag !

Cees Stokman.
...

place
Werkgebied Den Bosch
grade1 beoordeling
timelapse14 jaar in bedrijf
Voor ondernemers geldt een coronakorting via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5
7. Tamara Strijk Coaching voor Mannen
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,2
place
Werkgebied Den Bosch

Bij Tamara Strijk Coaching word je écht gezien! (MannenCoach en RelatieCoaching)

Coaching voor mannen die de beste partner en vader willen zijn door zijn echte IK te zijn! Jij verlangt naar balans tussen werk, privé en je sociale leven.

Jij wilt je partner beschermen, het voorbeeld zijn voor je kinderen en ook nog eens kunnen genieten. Toch? Alleen nu heb je het gevoel dat je dit niet doet en dat voelt klote.

Wil jij zakelijk groeien of ben je op een functie beland waar je liever niet hoort? Zonder persoonlijke groei geen zakelijk groei!

Bij Tamara Strijk Coaching leer je wie je bent en kun je al snel voor verandering zorgen door zelf aan het stuur te gaan staan. Op een concrete manier met toepasbare tips vind jij jouw balans tussen werk, privé en het sociale leven en voel je een vrijheid die je eerder niet kende!

De coaching is op een open, directe en uitnodigende manier. Er wordt al snel de vinger op de zere plek gelegd, waardoor elk onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt. Ik ben de vrouwelijke coach die to the point is zonder te confronterend te zijn en zonder oordeel!

Om hulp vragen om welke reden dan ook is krachtig en stoer! Dat ben jij!
Ook jij verdient het om gelukkig te zijn!

RelatieCoach
RelatieCoaching voor stellen die niet willen scheiden, maar juist dichter bij elkaar willen komen. Jullie hebben alleen geen idee hoe en het stoppen met de relatie wordt steeds verleidelijker. Mijn overtuiging is dat je eerst een IK moet zijn, voordat je een WIJ kunt zijn. Wie ben je zonder de ander en wie zijn jullie dan samen?

In deze zoektocht neem ik jullie graag beiden mee om uiteindelijk de relatie te verbeteren. Scheiden kan altijd nog...

Neem snel contact op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!
...

place
Werkgebied Den Bosch
grade16 beoordelingen
timelapse2 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
8. Voelstream - Lichaamstaal Coach Den Bosch
8,5
place
Meester Bierkuslaan ; 's 3, Den Bosch

Wat zeg jij met je lichaam?


Je verlangt naar rust in je hoofd en vrij te leven. Je kent het gevoel te kort te schieten en bent bezig alle ballen hoog te houden. De balans is zoek, zowel in werk- als in privé-situatie. Schuldgevoel zet een rem op impulsief en ongehinderd handelen en ondernemen. Je voelt energie weglekken, de twinkel verdwijnt uit je ogen en snel geïrriteerd reageren laat zien dat jouw veerkracht afneemt. Relaties komen onder druk te staan en fysiek komen onverklaarbare kwaaltjes naar boven drijven. Werkdruk word je al snel te hoog, concentratie vermogen neemt af en efficiënt en doortastend werken wordt steeds lastiger.

Je hebt van alles gedaan om steviger in je schoenen te staan en helder te hebben waar je voor staat. Positief denken, mentale inzichten verworven, van je af schrijven, naar buiten, veel sporten, relativeren, jezelf rustig praten…

En toch…..

Het patroon herhaalt zich…..Hoe frustrerend! Je gaat jezelf in de weg zitten en blokkeert. De last op je schouder wordt alleen maar groter en weegt steeds zwaarder. Je raakt jezelf kwijt en weet niet meer wat goed voor je is. Gelaatstrekken in je gezicht worden steeds dieper en harder, je toont moe en ervaart weinig ruimte voor jezelf.

De vicieuze cirkel is geboren. Je wéet toch hoe het anders te doen. waarom lukt het toch niet? Waar ligt dan toch die ingang om daadwerkelijk verandering aan te brengen?

Herken jij jezelf in deze patronen? Zoek je de ingang uit die vicieuze cirkel te stappen? Wil je dit bij de wortel aanpakken en veranderen?

Dan wordt het tijd voor een andere insteek. Het wordt tijd voor opruiming!

Het erkennen en inzichtelijk maken van -veelal onbewust – opgeslagen emoties in het lichaam creëert een sleutel naar vrijheid en balans in jouw leven. Door de intelligentie van het lichaam in te zetten kom je uit de vicieuze cirkel: met je hoofd weet je exact wat anders te doen, maar je slaagt er niet in structureel verandering aan te brengen.Voor onderscheidende persoonlijke groei ben je bij voelstream aan het juiste adres!Voelstream helpt jou die sleutel op te pakken en vrijheid te creëren in jouw eigen leven.

Voelstream inspireert jou opruiming te houden en je te ontdoen van innerlijke blokkades . Voelstream coacht jou naar zelfbewust, autonoom en veerkrachtig in het leven staan hetgeen resulteert in krachtig communiceren. Je werkt naar persoonlijk leiderschap, naar helderheid, vrijheid en veerkracht. Je komt los van oude patronen en geeft jezelf de ruimte en durf om te kiezen voor jezelf. Je wordt de beste versie van jezelf en dit weerspiegelt zich in lichaamstaal. Een informatie overdracht die van grote waarde is in zowel in privé- als zakelijke setting. Minder praten meer vertellen.
...

placeMeester Bierkuslaan ; 's 3, 5237 JB, Den Bosch
grade8 beoordelingen
timelapse18 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een coach?

Een coach kost per uur tussen de 70,- en € 125,- Een coach mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een coach kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

50
70
125
175

Veelgestelde vragen

Wat is een life coach?

Als u bewuster wilt leven en op zoek bent naar meer zingeving en inhoud, kunt u naar een life coach toegaan. Maar wat is een life coach precies? Zoals de naam al zegt, coacht een life coach u om uw leven meer vorm te geven. Dit kan uw persoonlijke leven zijn maar ook uw maatschappelijke en zakelijke leven. Daarbij wordt de nadruk gelegd op uw welzijn en geluk. Hierin onderscheidt een life coach zich ten opzichte van een personal coach bijvoorbeeld, een business coach of een loopbaancoach.

'WIE BEN IK, WAT WIL IK EN WAT KAN IK?'
Het draait bij life coaching om drie belangrijke vragen: ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ Het biedt een antwoord op het drukke leven zoals we dat vandaag de dag kennen. Daaraan toegevoegd de continue exposure aan keuzemogelijkheden en informatie. Velen van ons zijn dagelijks op zoek naar spanning en sensatie en het ultieme geluk. Tegelijkertijd neemt de behoefte toe aan echte ontspanning, welzijn en rust in het hoofd. Juist daarvoor schakelt u een life coach in.

MOEITE MET KEUZES MAKEN
Als u door het leven in het hier en nu moeite heeft met keuzes maken, kan een life coach u handvaten geven waarmee u verder kunt. U krijgt het overzicht over uw leven terug, met als doel dat u zich begrepen voelt en minder eenzaam of leeg. De focus van de life coach ligt op de kwaliteit van uw leven en de vormgeving ervan.

Wilt u ook de belangrijke stap zetten door een life coach te raadplegen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat doet een life coach?

Wanneer u zit met de vraag over wat de zin van het leven is kan een life coach u hierbij helpen. Wat doet een life coach? Hij of zij praat met u over wat uw leven inhoud geeft. Dit, op zowel persoonlijk als zakelijk en maatschappelijk vlak. Door het jachtige leven dat wij vandaag de dag kennen zijn steeds meer mensen op zoek naar het geven van een betekenisvolle invulling hiervan. Een life coach kan u daarbij begeleiden en ondersteunen.

GELUK EN WELZIJN
Hoewel er tussen de verschillende type coaches zeker overeenkomsten zijn, verschillen life coaches ten opzichte van andere coaches op het gebied van het nastreven van welzijn en geluk. Daarop focussen life coaches zich wel, terwijl andere coaches veel meer resultaatgericht zijn en zich bezig houden met uw professionele ontwikkeling of het verhelpen van specifieke problemen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij zakelijke coaches, zoals een managementcoach, een teamcoach of een coach voor uw loopbaan.

Wie mag zich een life coach noemen?
Door de toenemende vraag naar life coaches neemt ook het aantal opleidingen toe om life coach te worden. Vergelijkbaar met andere opleidingen tot coach, is iemand die de opleiding volgt zelf het primaire subject. Alleen als iemand zelf ervaart wat de toegepaste methoden doen kan hij of zij succesvol het vak van life coach uitoefenen. De meeste opleidingen tot life coach worden op hbo-niveau gegeven en soms gelden er bepaalde vooropleidingen als vereiste.

Om te weten welke life coach het beste bij uw persoonlijkheid past, is het raadzaam om 3 of 4 verschillende offertes op te vragen. Datzelfde geldt voor het maken van een prijsvergelijk.
Lees meer...

De beste coach?

Het vinden van de juiste coach is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over coaches voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste coaching kan bieden voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 60.000 coaches met allemaal hun eigen kenmerken. Iedereen mag zich tegenwoordig coach noemen, waardoor het aantal coaches explosief is gestegen. Juist daarom is het belangrijk om een verantwoorde keuze te maken voor een goede coach. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Burn-out? Life coach? Loopbaancoach? Management coaching?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd coach?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle coaches in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE COACHES IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste coaches per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de coaches selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de coach gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 coaches te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Orde van Beroepscoaches

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Hiertoe certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders, zodat zij het Europees gewaardeerde EIA- en EQA-keurmerk mogen voeren. NOBCO is licentiehouder van beide kwaliteitskeurmerken.
Lees meer...

Stichting Registratie

Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.
Lees meer...

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. Noloc kent drie keurmerken voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die een beroepserkenning willen behalen. Noloc Erkend Loopbaanprofessional is de beroepserkenning van Noloc die kan worden toegekend aan professionals met tenminste 1 jaar beroepservaring als loopbaanprofessional.
Lees meer...

Career Management Institute

CMI is een stichting die tot doel heeft: het bevorderen en verhogen van de professionaliteit op het gebied van loopbaanadvisering. Dit impliceert met name het waarborgen van een formele erkenning voor Nederlandse loopbaanadviseurs.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon