Trustoo vindt de beste pro in jouw regio. Bij het vinden van een lokale dienst is de kwaliteit de belangrijkste factor. Maar hoe vind je de beste bedrijven? Voor Hotels is er Booking.com. Voor restaurants is er TheFork. En voor lokale diensten is er Trustoo! Van Notaris tot Uitvaartverzorger, wij zetten alle informatie voor je op een rijtje. Objectief en onafhankelijk.

foto.jpg

Wie zijn wij

Trustoo bestaat uit een jong en enthousiast team van ontwikkelaars, product managers en accountmanagers. Samen werken we iedere dag met veel plezier aan het continu verbeteren van onze diensten. Daarmee zorgen wij dat de aanvragers de beste informatie krijgen en dat de aanbieders het meeste kunnen halen uit de kwalitatieve aanvragen. Zo heeft bijvoorbeeld iedere klant een persoonlijke accountmanager die altijd beschikbaar is voor support.

Trustoo zet alle informatie voor je op een rijtje

Op internet is ongelofelijk veel informatie te vinden over lokale bedrijven. Maar om alles te vinden en in kaart te brengen kost wel heel veel tijd. Daarom heeft Trustoo het makkelijk gemaakt: alle informatie die we konden vinden hebben we voor je op een rijtje gezet. Zodat je snel kan zien wat de beste bedrijven zijn, welk bedrijf je aanspreekt en je makkelijk direct contact op kan nemen op de manier waarop jij dat wil.

foto.jpg
9,2

De trustoo score kijkt naar tientallen factoren

Om te bepalen wat de beste bedrijven zijn spelen een heleboel factoren een rol. Zoals reviews? Ervaring? Garanties? Certificering? Klachten? Kredietwaardigheid? Specialisme? Trustoo houdt met al deze factoren rekening. En weegt deze mee in berekening van de score. De score is onder te verdelen in 3 groepen;

  • reviews: het totaal van alle reviews die we hebben gevonden, op Google, Facebook, bedrijvengidsen en verticals
  • vakbekwaamheid: op basis van ervaring, opleiding, certificering, lidmaatchappen en garanties
  • profiel: duidelijke en transparante gegevens online, zoals de eigen website, social media, bedrijfsprofielen, kvk gegevens, kredietwaardigheid, klachten en reacties daarop

De berekening van de trustoo score is voor ieder bedrijf hetzelfde. Op basis van de objectieve factoren. Bedrijven kunnen wel de onderliggende factoren beïnvloeden. Bijvoorbeeld een bedrijf met veel tevreden klanten, maar nog weinig reviews kan actief meer reviews gaan verzamelen. Of door ontbrekende gegevens zoals opleiding en certificeringen op het bedrijfsprofiel toe te voegen.

Meer aanvragen van klanten ontvangen?

Trustoo biedt allerlei effectieve manieren om veel meer gekwalificeerde aanvragen te ontvangen. Bijvoorbeeld door meer op te vallen in de Top 10 of in je hele werkgebied naar voren te komen. Je bepaalt zelf hoeveel aanvragen per maand, voor welke diensten en in welke plaatsen. Super flexibel dus! En…je betaalt achteraf alleen voor de ontvangen aanvragen. Zo makkelijk is het vinden van nieuwe klanten nog nooit geweest. Meld hier je bedrijf aan

Professionals in de dienstverlening

Vragen of suggesties? Graag!

Trustoo is een jong en dynamisch bedrijf en we krijgen graag feedback van gebruikers en bedrijven. We stellen de gegevens zorgvuldig samen en zijn onze diensten continu aan het verbeteren. Dus heb je suggesties of vragen, schroom niet en mail ons op info@trustoo.nl. Bedankt alvast.