Vind snel de beste bedrijven in jouw regio

Je zoekt een goede lokale dienstverlener? Op Trustoo vind je de beste bedrijven in je buurt. We zetten alle informatie voor je op een rijtje, zodat je gemakkelijk iemand kan contacteren of een prijsopgave kan aanvragen.

43.000+
lokale bedrijven op Trustoo
363.000+
prijsopgaven aangevraagd
8,4
gemiddelde Trustoo-score

Wat we doen

Wij brengen lokale bedrijven in contact met nieuwe klanten. Op internet kunnen potentiële klanten ongelofelijk veel informatie vinden over lokale ondernemingen. Dit zoekwerk kan al snel erg tijdrovend worden. Trustoo heeft het voor hen gemakkelijk gemaakt door deze bedrijven met hun kenmerken en contactinfo op een rijtje te zetten. Zo kunnen klanten snel zien wat de beste bedrijven zijn, welk bedrijf hen het meest aanspreekt en hoe ze in contact kunnen komen.

foto.jpg

Wie we zijn

Trustoo bestaat uit een jong en enthousiast team van ontwikkelaars, product managers en accountmanagers. Samen werken we iedere dag met veel plezier aan het continu verbeteren van onze diensten. Daarmee zorgen wij dat potentiële klanten eenvoudig in contact kunnen komen met de beste bedrijven en dat de bedrijven het meeste kunnen halen uit de kwalitatieve aanvragen. Zo heeft bijvoorbeeld iedere klant een persoonlijke accountmanager die altijd beschikbaar is voor support.

Je hebt een bedrijf?
Ontdek hoe je meer aanvragen kunt ontvangen

Trustoo biedt allerlei effectieve manieren om veel meer kwaliteitsvolle aanvragen te ontvangen. Bijvoorbeeld door meer op te vallen in de Top 10 of in je hele werkgebied naar voren te komen. Je bepaalt zelf hoeveel aanvragen per week, voor welke diensten en in welke plaatsen. Super flexibel dus! En... je betaalt achteraf alleen voor de ontvangen aanvragen. Zo makkelijk is het vinden van nieuwe klanten nog nooit geweest. Meld jouw bedrijf gratis aan.

Mijn bedrijf gratis aanmelden

Veelgestelde vragen

Wat is de Trustoo score?

De Trustoo score neemt het gemiddelde van alle online reviews en kijkt daarnaast ook naar andere factoren zoals expertise en jouw profielscore om een zo eerlijk mogelijk beeld te geven over een onderneming.

Hoe verhoog ik de Trustoo score?

De berekening van de Trustoo score is voor ieder bedrijf hetzelfde. Bedrijven kunnen wel de onderliggende factoren beïnvloeden. Bijvoorbeeld een bedrijf met veel tevreden klanten, maar nog weinig reviews kan actief meer reviews gaan verzamelen. Of door ontbrekende gegevens zoals opleiding en certificeringen op het bedrijfsprofiel toe te voegen.

Hoeveel aanvragen kan ik verwachten?

Het aantal aanvragen hangt af van de werkzaamheden en regio die je instelt. Om een schatting te geven over het aantal aanvragen kan je telefonisch contact opnemen met een specialist.

Wat kost een offerte aanvraag?

De prijs per offerte aanvraag verschilt per branche. Alle prijzen kan je terugvinden in jouw account, of je kan natuurlijk telefonisch contact opnemen met een specialist.

Zijn er nog andere kosten?

Trustoo rekent geen vaste kosten of andere onverwachte kosten. Je betaalt enkel een vast, laag bedrag per ontvangen aanvraag.

Hoe kan ik contact opnemen met de klant?

In een aanvraag staat altijd het telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kan je ook telefonische aanvragen ontvangen. Zodat je direct in contact komt met de klant.

Wij staan je graag te woord

020 26 21 267
ma-vr: 09-17u
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.