Vind snel de beste bedrijven in jouw regio

Je zoekt een goede lokale dienstverlener? Op Trustoo vind je de beste bedrijven in je buurt. We zetten alle informatie voor je op een rijtje, zodat je gemakkelijk iemand kan contacteren of een prijsopgave kan aanvragen.

38.000+
lokale bedrijven op Trustoo
207.000+
prijsopgaven aangevraagd
8,4
gemiddelde Trustoo-score

Wat we doen

Wij brengen lokale bedrijven in contact met nieuwe klanten. Op internet kunnen potentiële klanten ongelofelijk veel informatie vinden over lokale ondernemingen. Dit zoekwerk kan al snel erg tijdrovend worden. Trustoo heeft het voor hen gemakkelijk gemaakt door deze bedrijven met hun kenmerken en contactinfo op een rijtje te zetten. Zo kunnen klanten snel zien wat de beste bedrijven zijn, welk bedrijf hen het meest aanspreekt en hoe ze in contact kunnen komen.

foto.jpg

Wie we zijn

Trustoo bestaat uit een jong en enthousiast team van ontwikkelaars, product managers en accountmanagers. Samen werken we iedere dag met veel plezier aan het continu verbeteren van onze diensten. Daarmee zorgen wij dat potentiële klanten eenvoudig in contact kunnen komen met de beste bedrijven en dat de bedrijven het meeste kunnen halen uit de kwalitatieve aanvragen. Zo heeft bijvoorbeeld iedere klant een persoonlijke accountmanager die altijd beschikbaar is voor support.

Je hebt een bedrijf?
Ontdek hoe je meer aanvragen kunt ontvangen

Trustoo biedt allerlei effectieve manieren om veel meer kwaliteitsvolle aanvragen te ontvangen. Bijvoorbeeld door meer op te vallen in de Top 10 of in je hele werkgebied naar voren te komen. Je bepaalt zelf hoeveel aanvragen per week, voor welke diensten en in welke plaatsen. Super flexibel dus! En... je betaalt achteraf alleen voor de ontvangen aanvragen. Zo makkelijk is het vinden van nieuwe klanten nog nooit geweest. Meld jouw bedrijf gratis aan.

Mijn bedrijf gratis aanmelden