Ons verhaal

Bij Trustoo brengen we lokale bedrijven in contact met nieuwe klanten. Op internet kunnen potentiële klanten ongelofelijk veel informatie vinden over lokale bedrijven. Dit zoekwerk kan al snel erg tijdrovend worden. Daarom heeft Trustoo al deze informatie in kaart gebracht en op een rijtje gezet. Zo kunnen bezoekers direct de beste lokale bedrijven bekijken en contacteren.

Trustoo in cijfers

In Nederland, België (via Trustlocal.be) en Duitsland (via Trustlocal.de)
lokale bedrijven
107.000+
lokale bedrijven
prijsopgaven aangevraagd
1.800.000+
prijsopgaven aangevraagd
gemiddelde Trustoo-score
8,3
gemiddelde Trustoo-score
Hoe het begon

Hoe het begon

De zoektocht naar een geschikt bedrijf begint tegenwoordig online. Maar de explosieve groei aan informatie heeft dit niet gemakkelijker gemaakt, terwijl dat wel zou moeten. Met deze gedachte en de kennis die we in 10 jaar tijd vergaarde in de leadgeneratie, startten we in 2019 Trustoo.

Met op dat moment een team van 12 collega’s hebben we een platform neergezet waar we trots op zijn. Ondertussen zijn we doorgegroeid naar een groep van 40 ambitieuze collega’s, maar ons verhaal is nog lang niet klaar.

Mei 2019

De website Trustoo.nl wordt gelanceerd met de eerste branche: notarissen

Nov 2019

De eerste vijf branches zijn succesvol gelanceerd

Dec 2019

Seed ronde succesvol afgerond. Met deze investering kunnen we ons platform sneller door laten groeien

Mei 2020

In minder dan een jaar zitten we op 21 branches

Okt 2020

Trustoo goes international! Met de lancering van Trustlocal zijn we ook in België actief.

Mei 2021

Na ruim twee jaar zijn we actief in bijna 50 branches.
Bekijk hier de branches waarin Trustoo op dit moment actief is.

Sept 2021

Series A funding opgehaald. Met onze investering kunnen we Trustoo verder uitbreiden in Nederland en internationaal.

Dec 2021

500.000 aanvragen via Trustoo.

Jan 2022

Trustlocal.de is officieel live in Duitsland! Onze eerste branche: financiële adviseurs.

April 2022

Er staan 50.000 bedrijven op Trustoo!

Juni 2022

750.000 aanvragen via Trustoo.

Sept 2022

Nadat we in Januari live zijn gegaan in Duitsland, hebben we nu ook een kantoor in Berlijn geopend! Op deze manier kunnen we ons team in Duitsland verder uitbouwen.

Feb 2023

Opening van ons nieuwe kantoor in Amsterdam! Nadat onze Duitse collega's een nieuw onderkomen kregen in Berlijn, kon Nederland ook niet achterblijven. Met ruim 45 medewerkers waren we tenslotte al een tijdje uit ons oude kantoor gegroeid. Met ons nieuwe kantoor in Amsterdam hebben we ook in Nederland de ideale uitvalsbasis om verder door te groeien.

Onze missie

Onze missie

Bij Trustoo streven we naar het vinden van de perfecte match tussen bedrijf en klant. Door lokale bedrijven een eigen podium te geven met alle bedrijfsinformatie en reviews kunnen potentiële klanten heel gemakkelijk de meest geschikte bedrijven vinden.

Dit is een win-winsituatie voor beide partijen. Als consument kun je op Trustoo eenvoudig vinden welk bedrijf het beste is in jouw regio. Het bedrijf ontvangt dan weer een kwalitatieve aanvraag van een klant die écht in zijn bedrijf is geïnteresseerd. De vele positieve feedback die wij zowel van consumenten als bedrijven ontvangen, toont aan dat Trustoo voor beide partijen naar volle tevredenheid werkt.

Onze cultuur

Onze cultuur

Persoonlijke ontwikkeling en werkvreugde staan centraal bij Trustoo. Op deze manier haalt iedereen het maximale uit zichzelf en uit elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen meedenkt hoe we ons platform naar het volgende niveau kunnen tillen. Van de account managers die dagelijks contact hebben met onze klanten, tot aan de product managers en developers die constant bezig zijn om het platform te verbeteren. Iedereen wordt gehoord en iedereen gaat voor hetzelfde doel: het mooiste platform van de wereld bouwen.

Onze waarden

De waarden die Trustoo uniek maken

01
Betrouwbaarheid
Met het woord Trust in de naam, willen we uiteraard bekend staan om onze betrouwbaarheid. Dit staat of valt bij de betrouwbaarheid van de bedrijven op ons platform. Daarom laten we alleen bedrijven toe op ons platform die voldoen aan onze voorwaarden.
02
Focus op lokaal
Bij Trustoo vinden we het lokale aspect heel belangrijk. Daarom hebben we per regio een lokale Top 10 pagina gecreëerd. Zo kunnen onze bezoekers specifiek in hun regio de beste match vinden en worden de bedrijven op ons platform in de juiste regio gevonden.
03
Transparantie
We vinden het belangrijk dat consumenten zelf de keuze hebben met welk bedrijf ze in contact komen. Wij bieden slechts een podium voor de beste bedrijven. Hierdoor kunnen consumenten op een transparante manier de juiste keuze maken voor iedere opdracht.
04
Innovatie
Als jong, technologisch bedrijf proberen we steeds met nieuwe innovaties te komen. Ons team van product managers en developers luistert constant naar de feedback van onze gebruikers. Aan de hand hiervan, lanceren we dagelijks nieuwe functionaliteiten om onze gebruikerservaring te verbeteren.

Heb jij een bedrijf?

Trustoo biedt allerlei effectieve manieren om veel meer kwaliteitsvolle aanvragen te ontvangen. Je bepaalt zelf hoeveel aanvragen per week, voor welke diensten en in welke plaatsen. Super flexibel dus! En je betaalt achteraf alleen voor de ontvangen aanvragen. Zo makkelijk is het vinden van nieuwe klanten nog nooit geweest.

Vragen of suggesties?

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Medewerker

Chat met een medewerker (beschikbaar ma.-vr. 9-17u)

Bel ons op 020 26 21 267

Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam