Vind een top 10 Tekstschrijver bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Tekstschrijvers in Tekstschrijver vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste tekstschrijvers in Tekstschrijver en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor het schrijven, corrigeren, redigeren of vertalen van teksten.
Alle diensten
Nieuwe teksten schrijven
Bestaande teksten corrigeren
Teksten schrijven & corrigeren
Teksten vertalen
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Tekstschrijver nodig voor
Soort tekst
Trustoo score

Over tekstschrijvers in Tekstschrijver

Resultaat 1-10 van de beste tekstschrijvers in Tekstschrijver. Het meest complete overzicht. De perfecte teksten met de beste tekstschrijvers in uw regio. In Tekstschrijver kunt u een tekstschrijver vinden voor het schrijven van nieuwe teksten. Ook is het mogelijk om een tekstbureau te vinden voor het corrigeren, redigeren of vertalen van bestaande teksten. De keuze voor een goede tekstschrijver is afhankelijk van de kwaliteiten en het vakgebied van de tekstschrijver: • Nieuwe teksten schrijven: elke tekstschrijver heeft als hoofdtaak inhoudelijk goede teksten te schrijven voor zijn of haar opdrachtgever. Denk daarbij bijvoorbeeld aan alle tekstuele zaken die op websites staan, zoals de paginateksten maar ook aan de titels boven de pagina’s en aan blogs. Content schrijvers weten als geen ander hoe ze deze tekstuele zaken inhoud moeten geven. • Teksten corrigeren of redigeren: tekstschrijvers houden zich ook bezig met het redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn die ze zelf geschreven hebben of die geschreven zijn door andere tekstschrijvers. • Teksten vertalen: hoewel tekstschrijvers zich voornamelijk richten op het schrijven van nieuwe teksten en het corrigeren of redigeren van bestaande teksten, zijn er ook tekstbureaus die teksten vertalen. Dat kan in verschillende talen, maar is ook afhankelijk van de specialisatie van de tekstschrijvers. In Tekstschrijver hebben wij NaN goede tekstschrijvers gevonden. De tekstschrijvers in Tekstschrijver hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het schrijven van uw teksten. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende tekstschrijvers. Zo kunt u eenvoudig de tekstschrijvers vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte tekstschrijver voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste tekstschrijvers in Tekstschrijver.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste tekstschrijvers in Tekstschrijver

We laten de beste tekstschrijvers zien die actief zijn in Tekstschrijver. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke tekstschrijver jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen tekstschrijvers.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de tekstschrijvers die je het meest aanspreken. De meeste tekstschrijvers reageren binnen 24 uur. Vind de beste tekstschrijver met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste tekstschrijver voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een tekstschrijver in Tekstschrijver?

Een tekstschrijver kost per uur tussen de 60,- en90,- Een tekstschrijver mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een tekstschrijver kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

35
60
90
125

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare tekstschrijver?

Vind een betrouwbare en betaalbare tekstschrijver op basis van:

• Specialisme – zoals Nieuwe teksten schrijven in Nederland of Bestaande teksten corrigeren.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen tekstschrijver.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per tekstschrijver verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare tekstschrijver in Nederland.
VERGELIJK HIER TEKSTSCHRIJVERS UIT Nederland!
Lees meer...

Wat is een SEO tekstschrijver?

U heeft waarschijnlijk weleens van de term SEO gehoord. SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Veel bedrijven en organisaties schakelen steeds vaker een professionele SEO tekstschrijver in. Maar wat is een SEO tekstschrijver? Zoals de naam al zegt, richten SEO tekstschrijvers zich op tekstuele zaken die bijdragen aan uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Hetgeen ze voor u schrijven wordt ook wel SEO content genoemd. Deze tekstschrijvers noemen zichzelf daarom ook wel content schrijvers.

SEO CONTENT SCHRIJVERS
SEO content is gerelateerd aan alle tekstuele zaken die op websites staan. Dat moet u onder meer denken aan de paginateksten maar ook aan de titels boven de pagina’s en aan blogs. Content schrijvers weten als geen ander hoe ze deze tekstuele zaken inhoud moeten geven. Ze doen vooraf een zoekwoordenonderzoek en zorgen ervoor dat deze zoekwoorden terugkomen op precies de juiste plaats op de site. Daarnaast schrijven ze inhoudelijk sterke teksten die de lezers toegevoegde waarde bieden. Alleen hiermee wordt namelijk een goede indexatie in Google verkregen.

ZOEKWOORDEN, HTML, SEO TITEL EN METABESCHRIJVING
Naast de juiste zoekwoorden richten content schrijvers zich ook op een HTML tekstopmaak. Dit wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van alinea’s en dat er tussenkopjes boven elke alinea komen. Ook het toevoegen van interne links en opsommingen zorgt ervoor dat Google kan ‘lezen’ waar een websitepagina over gaat. Datzelfde geldt voor het schrijven van de SEO titel en metabeschrijving. Voor al deze SEO aspecten staat de content schrijver voor u klaar. U doet er daarbij verstandig aan om 3 tot 4 offertes bij SEO tekstschrijvers op te vragen voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat kost een tekstschrijver?

Stel, u wilt een tekstschrijver inhuren voor uw online vertegenwoordiging of anderszins. Dan vraag u zich ongetwijfeld af: wat kost een tekstschrijver? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zijn er tekstschrijvers die een uurtarief hanteren maar er zijn ook tekstschrijvers die een woordvergoeding vragen. Daarnaast kunt u vaak ook een projectprijs met een tekstschrijver afspreken. Bijvoorbeeld wanneer u niet één of een paar teksten geschreven wilt hebben maar alle pagina’s van uw complete website. Datzelfde geldt voor een wekelijkse blog of column.

‘CONTENT IS KING’
Omdat de meeste teksten tegenwoordig online geplaatst worden, mag u van elke tekstschrijver (enige) kennis van SEO verwachten. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Tekstschrijvers met ervaring hierin, weten als geen ander hoe ze SEO content moeten creëren. Kwalitatief hoogstaande content is belangrijk voor uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Daarom houdt een echte content schrijver zich met meer aspecten bezig dan alleen met het schrijven van teksten. Voor een tekstschrijver met kennis van SEO content betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 55,- en € 110,- ligt.

PROJECTPRIJS AFSPREKEN
Wanneer u een tekstschrijver zoekt voor uw complete website of een terugkerende schrijfopdracht, kunt u het beste een projectprijs afspreken. Vaak geven tekstschrijvers namelijk korting bij dergelijke opdrachten. De hoogte van de projectprijs verschilt uiteraard per situatie. Ook speelt daarbij een rol of de tekstschrijver in kwestie vooronderzoek moet doen of zich in een bepaald onderwerp moet verdiepen. Daarnaast worden de kosten eveneens door de hoeveelheid ervaring beïnvloed.

Ook op zoek naar een tekstschrijver? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

De beste tekstschrijver?

Het vinden van de juiste tekstschrijver is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over tekstschrijvers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste tekstschrijver is om uw teksten te schrijven, corrigeren of vertalen.

Er zijn in Nederland meer dan 18.000 tekstschrijvers actief met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste tekstschrijver is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Nieuwe teksten schrijven? Corrigeren of redigeren van teksten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een erkend tekstschrijver?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle tekstschrijvers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE TEKSTSCHRIJVERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste tekstschrijvers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de tekstschrijvers selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de tekstschrijver gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 tekstschrijvers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor het schrijven van de teksten.
Lees meer...

Wat doet een tekstschrijver?

Als u professionele teksten geschreven wilt hebben voor uw website, artikelen of columns schakelt u een tekstschrijver in. Maar wat doet een tekstschrijver eigenlijk precies? Tekstschrijvers zijn verantwoordelijk voor alles dat gerelateerd is aan tekstuele zaken. Sommige tekstschrijvers zijn hierbij gespecialiseerd in een bepaald onderwerp. Daarnaast zijn er ook tekstschrijvers die thuis zijn in het schrijven van een breed scala aan onderwerpen. Hierbij maakt het niet uit in welke branche u als opdrachtgever actief bent.

HOOFDTAKEN VAN TEKSTSCHRIJVERS
Elke tekstschrijver heeft als hoofdtaak inhoudelijk goede teksten te schrijven voor zijn of haar opdrachtgever. Daarvoor wordt door tekstschrijvers vaak vooraf een overleg in gepland. Tijdens dit overleg komen de eisen aan bod die de opdrachtgever aan de tekst(en) stelt. Denkt u dan aan de inhoud bijvoorbeeld, maar ook aan de grootte en de beoogde doelgroep. Verder houden tekstschrijvers zich eveneens bezig met het redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn die ze zelf geschreven hebben of die geschreven zijn door andere tekstschrijvers.

DE SEO-TEKSTSCHRIJVER
Doordat bedrijven en organisaties steeds meer online actief zijn, is er vooral veel vraag naar SEO-tekstschrijvers. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent dat deze tekstschrijvers zich toeleggen op de vindbaarheid van online teksten in zoekmachines zoals Google. Dit doen zij onder meer door vooraf een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Zij houden daarbij rekening met de vereisten die zoekmachines aan een goede online tekst stellen. Dit draagt vervolgens bij aan zowel de vindbaarheid in Google als de ranking.

Voor het vinden van de tekstschrijver die bij uw bedrijf of organisatie past, raden we u aan 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...