Trustoo logode beste Coaches voor jou
Kies uit +1450 top CoachesKies uit +1450 Coaches in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userObjectief en onafhankelijk

Coaches in Maastricht

Sortering:
Resultaat 1-10 van 42 coaches in Maastricht. Het meest complete overzicht. Neem de volgende stap in uw persoonlijke ontwikkeling met hulp van de beste coaches in uw regio.

In Maastricht kunt u bij een coach terecht als u iemand zoekt die helpt om uw werk en privé gerelateerde doelen te verwezenlijken. En uw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen door diepgaande persoonlijke inzichten die u uw leven lang kunt inzetten.
Tijdens de één op één coaching worden er uiteenlopende vraagstukken behandeld, vaak voorkomende onderwerpen zijn:

• Burn-out / stress coach: bestemd voor hen die beter met stress om willen kunnen gaan of minder stress willen ervaren. En voor het voorkomen of sneller herstellen van een burn-out.
• Personal / life coach: een life coach of personal coach helpt u het leven te leiden zoals u dat wilt. De coach helpt u inzicht in uzelf te krijgen, in uw echte drijfveren, behoeften en kwaliteiten. Met deze inzichten en nieuwe vaardigheden kunt u uw doelen verwezenlijken.
• Budget / financial coach: helpt mensen die hun financiële huishouding goed op orde te krijgen
• Gezinscoach / kindercoach: een gezinscoach staat gezinnen bij met uiteenlopende problemen. Zo kunnen jongere kinderen geholpen worden bij het ontdekken van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Een jongerencoach begeleidt en coacht jongeren veel al in de leeftijd rond de pubertijd zich kunnen zich kenmerken door specifiek herkenbare ontwikkelpunten, depressie en stemmingsstoornissen.
• Relatiecoach / counseling: leer uzelf en uw partner kennen om problemen op te lossen en toch samen verder te kunnen gaan. De relatiecoach helpt in dit proces. Waar coaching vooral gaat over ambitie, potentie, toekomst en eigen regie, gaat counseling meer over het helen en meer grip krijgen op de emotionele huishouding en interactie.
• Gezondheidscoach: helpt mensen om hun gezondheid weer onder controle te krijgen. Door vorm te geven aan de juiste voedingsstoffen in het voedingspatroon, voldoende beweging te krijgen, en ervoor te zorgen dat stress geen problemen meer oplevert..
• Loopbaancoach: een vorm van coaching die betrekking heeft op de match tussen persoon en job. Een loopbaanadviseur helpt je inzicht te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden. En verbindt deze aan een bestaande of toekomstige functie.
• Managementcoach: een managementcoach helpt u afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Een kritische sparringpartner die inhoudelijke vraagstukken behandelt, maar ook een persoonlijke spiegel voorhoudt.
• Ondernemerscoach: helpt ondernemers structuur aan te aanbrengen bij het ondernemen. Specifiek op ondernemers-vraagstukken zoals visie, missie en de vertaling daarvan naar concrete stappen. Maar ook het persoonlijk functioneren, en persoonlijke ontwikkeling van de persoon achter de onderneming wordt hierbij tegen het licht gehouden.
• Teamcoach: zoekt naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep en bekijkt welke groepsdynamiek dat tot gevolg heeft. Teamcoaching is erop gericht het inzicht in eigen functioneren van het team te vergroten, om van daaruit het team in beweging te krijgen om zich verder te ontwikkelen.

In Maastricht hebben wij 42 goede coaches gevonden. De coaches in Maastricht hebben een gemiddelde Trustoo-score van 8.1. Welke coach u ook kiest, via Trustoo krijgt u direct inzicht in de beste coaches voor uw situatie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende coaches. Zo kunt u eenvoudig de tarieven vergelijken en de coach kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
1. Ja2coaching
8,3
place
Duitsepoort 62, Maastricht

Janine Jacobs (1963) heeft het coachen, het begeleiden en ondersteunen van mensen in haar bloed. Er voor de ander zijn is de rode draad door haar leven. Ze werkt inspirerend, is geïnteresseerd in de ontwikkeling van de ander en van haarzelf. Zowel als docente en als coach is ze heel betrokken, toegewijd en werkt ze zeer resultaatgericht. Dankzij haar goed luisterend oor, inlevingsvermogen en rustig voorkomen, boezemt ze snel vertrouwen is. Ze respecteert ieders ontwikkeling en juicht het beste uit jezelf halen toe.

Ze begon haar carrière als onderwijzeres, studeerde daarna 5 jaar Frans en werkt inmiddels 23 jaar in het middelbaar onderwijs als docente Frans. Vanuit een passie voor de Franse taal en het enthousiasme leerstof over te brengen laat ze de jeugd de taal ontdekken. Verder begeleidt ze, als trainster, jong volwassenen in hun faalangst door ze in hun kracht te leren staan en leven. In de functie als counselor draagt ze bij aan het groeiproces van jong volwassenen, waar haar aanpak als vernieuwend, verhelderend en doeltreffend ervaren wordt.

Haar onderwijscarriè heeft ze voor 3 jaar onderbroken om in het buitenland ervaring op te doen. Een waardevolle tijd van bewustwording en zelfontwikkeling. Terug in Nederland wilde ze, naast literatuur en het volgen van cursussen en trainingen, zich nog specifieker toeleggen op haar begeleiding van de groei bij mensen en daarvoor heeft ze Life Coaching opleidingen gevolgd die volledig paste bij haar visie en aanpak t.a.v. het coachen. Ze geniet van de veranderingen, van de groei bij haar leerlingen en cliënten: een stralende lach want het is gelukt, een trotse houding, krachtig doortastend handelen, plezier, energie, zelfliefde, vol vertrouwen, innerlijke kracht en zichzelf zijn!
...

placeDuitsepoort 62, 6221 HJ, Maastricht
grade13 beoordelingen
timelapse7 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual3
3. Jeroen Beekman Coaching
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,7

Een rustige coach waar klanten zich op hun gemak voelen. Een coach die zijn kwaliteiten en valkuilen heel goed kent. Een coach die weet wanneer te luisteren, en wanneer zich te laten horen. Een coach die kan doorprikken, confronteren en de vinger op de zekere plek leggen. Altijd vanuit harmonie en verbinding, waardoor het veilig is. Als klein ventje vond ik het vroeger namelijk al erg belangrijk dat er geen ruzie was, Dat iedereen het goed met elkaar kon vinden. Ik ben nog steeds erg van de harmonie én ruimdenkend waardoor alles besproken kan worden en ik niet snel iets ergens van vind. En, eerlijk is eerlijk, ik ben ook een coach die een advies geeft als dat nodig is.
...

place
Werkgebied Maastricht
grade3 beoordelingen
timelapse8 jaar in bedrijf
checkVrijblijvend oriëntatiegesprek
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5
4. Tamara Strijk Coaching voor Mannen
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,2

Bij Tamara Strijk Coaching word je écht gezien! (MannenCoach en RelatieCoaching)

Coaching voor mannen die de beste partner en vader willen zijn door zijn echte IK te zijn! Jij verlangt naar balans tussen werk, privé en je sociale leven.

Jij wilt je partner beschermen, het voorbeeld zijn voor je kinderen en ook nog eens kunnen genieten. Toch? Alleen nu heb je het gevoel dat je dit niet doet en dat voelt klote.

Wil jij zakelijk groeien of ben je op een functie beland waar je liever niet hoort? Zonder persoonlijke groei geen zakelijk groei!

Bij Tamara Strijk Coaching leer je wie je bent en kun je al snel voor verandering zorgen door zelf aan het stuur te gaan staan. Op een concrete manier met toepasbare tips vind jij jouw balans tussen werk, privé en het sociale leven en voel je een vrijheid die je eerder niet kende!

De coaching is op een open, directe en uitnodigende manier. Er wordt al snel de vinger op de zere plek gelegd, waardoor elk onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt. Ik ben de vrouwelijke coach die to the point is zonder te confronterend te zijn en zonder oordeel!

Om hulp vragen om welke reden dan ook is krachtig en stoer! Dat ben jij!
Ook jij verdient het om gelukkig te zijn!

RelatieCoach
RelatieCoaching voor stellen die niet willen scheiden, maar juist dichter bij elkaar willen komen. Jullie hebben alleen geen idee hoe en het stoppen met de relatie wordt steeds verleidelijker. Mijn overtuiging is dat je eerst een IK moet zijn, voordat je een WIJ kunt zijn. Wie ben je zonder de ander en wie zijn jullie dan samen?

In deze zoektocht neem ik jullie graag beiden mee om uiteindelijk de relatie te verbeteren. Scheiden kan altijd nog...

Neem snel contact op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!
...

place
Werkgebied Maastricht
grade16 beoordelingen
timelapse2 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkVrijblijvend oriëntatiegesprek
checkGratis en vrijblijvend
5. Kingfisher Coaching Maastricht
7,8
place
Ruttensingel 98, Maastricht

Ik werk voor mensen zoals jij en ik. Mensen met een baan, een eigen bedrijf, een passie, een gevuld leven, mensen die vooruit willen!

Ik kan je helpen je administratie op orde te brengen, je vragen bij onduidelijkheden wegnemen, betalingsregelingen treffen, contact opnemen met de juiste instanties of samen er heen te gaan indien dat gewenst is. Indien nodig verwijs ik je door naar de juiste contactpersoon. Waarom je hierbij hulp nodig hebt is niet van belang, maar dat je de stap neemt om hulp te zoeken, is iets om trots op te zijn!

Ook voor ZZP-ers kan ik secretariële werkzaamheden verrichten, of hulp bieden met het aanleveren van stukken voor de boekhouder.

Als opruimcoach kan ik voor iedereen iets betekenen. Ieder mens neemt vaak te veel spullen mee de toekomst in, de kasten eens goed uitmesten kan veel opleveren. Uit ervaring weet ik dat dit soort taken vaak eindeloos vooruit geschoven worden. Vrije tijd is leuker te besteden. Maar met mijn hulp gaan we samen, 1 op 1, aan de slag! Dit geeft energie en ontspanning, je basis thuis op orde hebben, zal vaak een diepere rust teweegbrengen. We kijken bewust naar wat weg kan en wat blijft vanwege de meerwaarde.

Als vertrouwenspersoon kan ik luisteren naar waar je mee worstelt en kunnen we eventuele opties/ oplossingen samen bespreken. Hier kan een kort coachingstraject bij ingezet worden.

Bovengenoemde zaken doe ik ook als individueel begeleider bij indicatie. Van alle werkzaamheden zijn diploma’s en referenties (website, LinkedIn) inzichtelijk.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek brengen we in kaart waar ik je bij kan helpen alvorens we aan de slag gaan. Bovendien is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is en we op een gelijkwaardige manier kunnen samenwerken. Motivatie en openheid is belangrijk, je moet er zelf voor willen gaan!

Ik verheug me op een kennismaking met je!
...

placeRuttensingel 98, 6214 SR, Maastricht
grade4 beoordelingen
timelapse4 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een coach?

Een coach kost per uur tussen de 70,- en € 125,- Een coach mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een coach kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

50
70
125
175

Veelgestelde vragen

Wat is een life coach?

Als u bewuster wilt leven en op zoek bent naar meer zingeving en inhoud, kunt u naar een life coach toegaan. Maar wat is een life coach precies? Zoals de naam al zegt, coacht een life coach u om uw leven meer vorm te geven. Dit kan uw persoonlijke leven zijn maar ook uw maatschappelijke en zakelijke leven. Daarbij wordt de nadruk gelegd op uw welzijn en geluk. Hierin onderscheidt een life coach zich ten opzichte van een personal coach bijvoorbeeld, een business coach of een loopbaancoach.

'WIE BEN IK, WAT WIL IK EN WAT KAN IK?'
Het draait bij life coaching om drie belangrijke vragen: ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ Het biedt een antwoord op het drukke leven zoals we dat vandaag de dag kennen. Daaraan toegevoegd de continue exposure aan keuzemogelijkheden en informatie. Velen van ons zijn dagelijks op zoek naar spanning en sensatie en het ultieme geluk. Tegelijkertijd neemt de behoefte toe aan echte ontspanning, welzijn en rust in het hoofd. Juist daarvoor schakelt u een life coach in.

MOEITE MET KEUZES MAKEN
Als u door het leven in het hier en nu moeite heeft met keuzes maken, kan een life coach u handvaten geven waarmee u verder kunt. U krijgt het overzicht over uw leven terug, met als doel dat u zich begrepen voelt en minder eenzaam of leeg. De focus van de life coach ligt op de kwaliteit van uw leven en de vormgeving ervan.

Wilt u ook de belangrijke stap zetten door een life coach te raadplegen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat doet een life coach?

Wanneer u zit met de vraag over wat de zin van het leven is kan een life coach u hierbij helpen. Wat doet een life coach? Hij of zij praat met u over wat uw leven inhoud geeft. Dit, op zowel persoonlijk als zakelijk en maatschappelijk vlak. Door het jachtige leven dat wij vandaag de dag kennen zijn steeds meer mensen op zoek naar het geven van een betekenisvolle invulling hiervan. Een life coach kan u daarbij begeleiden en ondersteunen.

GELUK EN WELZIJN
Hoewel er tussen de verschillende type coaches zeker overeenkomsten zijn, verschillen life coaches ten opzichte van andere coaches op het gebied van het nastreven van welzijn en geluk. Daarop focussen life coaches zich wel, terwijl andere coaches veel meer resultaatgericht zijn en zich bezig houden met uw professionele ontwikkeling of het verhelpen van specifieke problemen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij zakelijke coaches, zoals een managementcoach, een teamcoach of een coach voor uw loopbaan.

Wie mag zich een life coach noemen?
Door de toenemende vraag naar life coaches neemt ook het aantal opleidingen toe om life coach te worden. Vergelijkbaar met andere opleidingen tot coach, is iemand die de opleiding volgt zelf het primaire subject. Alleen als iemand zelf ervaart wat de toegepaste methoden doen kan hij of zij succesvol het vak van life coach uitoefenen. De meeste opleidingen tot life coach worden op hbo-niveau gegeven en soms gelden er bepaalde vooropleidingen als vereiste.

Om te weten welke life coach het beste bij uw persoonlijkheid past, is het raadzaam om 3 of 4 verschillende offertes op te vragen. Datzelfde geldt voor het maken van een prijsvergelijk.
Lees meer...

De beste coach?

Het vinden van de juiste coach is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over coaches voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste coaching kan bieden voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 60.000 coaches met allemaal hun eigen kenmerken. Iedereen mag zich tegenwoordig coach noemen, waardoor het aantal coaches explosief is gestegen. Juist daarom is het belangrijk om een verantwoorde keuze te maken voor een goede coach. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Burn-out? Life coach? Loopbaancoach? Management coaching?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd coach?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle coaches in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE COACHES IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste coaches per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de coaches selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de coach gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 coaches te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Orde van Beroepscoaches

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Hiertoe certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders, zodat zij het Europees gewaardeerde EIA- en EQA-keurmerk mogen voeren. NOBCO is licentiehouder van beide kwaliteitskeurmerken.
Lees meer...

Stichting Registratie

Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon