Werken bij Trustoo

Wij streven naar het vinden van de perfecte match tussen lokale bedrijven en klanten. Een missie die voldoening geeft. Trustoo groeit snel en we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij deel uitmaken van een dynamische scale-up waar jouw ideeën het verschil kunnen maken? Bekijk snel onze openstaande vacatures.
Werken bij Trustoo
 • "Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk. Het is altijd gezellig maar ook het werk inhoudelijk geeft veel voldoening. De band die je opbouwt met de klanten en het uiteindelijke resultaat geeft motivatie."
  Romy Grotenhuis
  Customer Success Manager
  image
 • "'s Ochtends beginnen met een kopje koffie, 's middags een potje tafeltennis en op de vrijdagmiddag een lekkere borrel met collega's. Daar tussenin kan ik mijn creativiteit kwijt middels nieuwe ideeën of verbeteringen, welke je daarna verder zelf of met leuke collega's mag uitwerken!"
  Marco van Wijk
  SEO Specialist
  image
 • "Bij Trustoo ben je als werknemer niet zomaar een nummer. Er wordt oprecht naar je mening geluisterd en je krijgt een ‘seat at the table’. Je werk heeft impact en je ziet direct de resultaten, waardoor je er veel voldoening uit haalt."
  Laurence Gydé
  UX Designer
  image
 • "Je werkt in een gezellig, gelijkwaardig team waarbij geen scheiding zichtbaar is tussen het management en de werknemers. Dit maakt dat je als één voelt in het bedrijf."
  Jamie Visser
  Customer Success Specialist
  image

Wat je kan verwachten

Een hecht en gedreven team
Een team dat voor elkaar en voor Trustoo door het vuur gaat! Wil je weten wat ons drijft en enthousiast maakt? We laten het je graag zien tijdens een eerste kennismaking met een kop verse koffie (of thee!).
Mooie compensatie en voordelen
De lat ligt hoog, daar hoort een mooi salaris bij. Inclusief alles wat je daarbij mag verwachten van een moderne werkgever. Hybride werken, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een mooie pensioensregeling. Trustoo groeit hard en jij groeit mee!
Een missie die voldoening geeft
Onze missie: lokale bedrijven in contact brengen met nieuwe klanten en omgekeerd deze klanten helpen hun keuze te maken en hun zoektocht op internet te vergemakkelijken. Wat wil je nog meer!
Een boeiende leeromgeving
Steile leercurves, die ga je hier vinden. We leren elke dag van elkaar en delen al onze kennis en expertise samen in dagelijkse en wekelijkse sessies. Kennisontwikkeling staat centraal én moedigen we aan. Daarnaast kun je in deze sterk groeiende scale-up al snel mooie stappen zetten.
Vrijheid en verantwoordelijkheid
Geen uitgebreide protocollen en procedures, geen manager die alles moet goedkeuren. Als je je verantwoordelijkheid neemt, krijg je alle vrijheid om de resultaten te bereiken op de manier die jij voor ogen hebt.
Gezellige teamuitjes en borrels
Je komt hier niets tekort als het gaat om teamactiviteiten. Elke maand organiseren wij een Freaky Friday op kantoor met een thema en heerlijke hapjes van een van de cateraars op ons platform. Daarnaast worden er regelmatig etentjes en andere activiteiten gepland. En last but not least organiseert Trustoo jaarlijks een company trip.