Vind een top 10 Coach in Enkhuizen

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 coaches bij jou in de buurt

Ik zoek een coach voor
Plaats
coaching.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Coaches in Enkhuizen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 25 coaches in Enkhuizen. Het meest complete overzicht. Neem de volgende stap in uw persoonlijke ontwikkeling met hulp van de beste coaches in uw regio.

In Enkhuizen kunt u bij een coach terecht als u iemand zoekt die helpt om uw werk en privé gerelateerde doelen te verwezenlijken. En uw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen door diepgaande persoonlijke inzichten die u uw leven lang kunt inzetten.
Tijdens de één op één coaching worden er uiteenlopende vraagstukken behandeld, vaak voorkomende onderwerpen zijn:

• Burn-out / stress coach: bestemd voor hen die beter met stress om willen kunnen gaan of minder stress willen ervaren. En voor het voorkomen of sneller herstellen van een burn-out.
• Personal / life coach: een life coach of personal coach helpt u het leven te leiden zoals u dat wilt. De coach helpt u inzicht in uzelf te krijgen, in uw echte drijfveren, behoeften en kwaliteiten. Met deze inzichten en nieuwe vaardigheden kunt u uw doelen verwezenlijken.
• Budget / financial coach: helpt mensen die hun financiële huishouding goed op orde te krijgen
• Gezinscoach / kindercoach: een gezinscoach staat gezinnen bij met uiteenlopende problemen. Zo kunnen jongere kinderen geholpen worden bij het ontdekken van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Een jongerencoach begeleidt en coacht jongeren veel al in de leeftijd rond de pubertijd zich kunnen zich kenmerken door specifiek herkenbare ontwikkelpunten, depressie en stemmingsstoornissen.
• Relatiecoach / counseling: leer uzelf en uw partner kennen om problemen op te lossen en toch samen verder te kunnen gaan. De relatiecoach helpt in dit proces. Waar coaching vooral gaat over ambitie, potentie, toekomst en eigen regie, gaat counseling meer over het helen en meer grip krijgen op de emotionele huishouding en interactie.
• Gezondheidscoach: helpt mensen om hun gezondheid weer onder controle te krijgen. Door vorm te geven aan de juiste voedingsstoffen in het voedingspatroon, voldoende beweging te krijgen, en ervoor te zorgen dat stress geen problemen meer oplevert..
• Loopbaancoach: een vorm van coaching die betrekking heeft op de match tussen persoon en job. Een loopbaanadviseur helpt je inzicht te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden. En verbindt deze aan een bestaande of toekomstige functie.
• Managementcoach: een managementcoach helpt u afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Een kritische sparringpartner die inhoudelijke vraagstukken behandelt, maar ook een persoonlijke spiegel voorhoudt.
• Ondernemerscoach: helpt ondernemers structuur aan te aanbrengen bij het ondernemen. Specifiek op ondernemers-vraagstukken zoals visie, missie en de vertaling daarvan naar concrete stappen. Maar ook het persoonlijk functioneren, en persoonlijke ontwikkeling van de persoon achter de onderneming wordt hierbij tegen het licht gehouden.
• Teamcoach: zoekt naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep en bekijkt welke groepsdynamiek dat tot gevolg heeft. Teamcoaching is erop gericht het inzicht in eigen functioneren van het team te vergroten, om van daaruit het team in beweging te krijgen om zich verder te ontwikkelen.

In Enkhuizen hebben wij 25 goede coaches gevonden. De coaches in Enkhuizen hebben een gemiddelde Trustoo-score van 9.1. Welke coach u ook kiest, via Trustoo krijgt u direct inzicht in de beste coaches voor uw situatie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende coaches. Zo kunt u eenvoudig de tarieven vergelijken en de coach kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
9
TOP PRO
1. JouwTransformatie
Reageert binnen 1 uur
Gratis kennismakingsgesprek
10,0 (73)

Ik help vrouwen die gebukt gaan onder zelfkritiek, zichzelf vergelijken met anderen en altijd bezig zijn met wat anderen denken of vinden en daar helemaal klaar mee zijn in een paar sessies zichzelf echt te omarmen en te accepteren en vol zelfvertrouwen met meer energie focus en plezier door het leven te gaan en de keuzes maken die ze willen maken op de manier die bij hen past.

Zit jij in de knoop en besef je dit moét anders? Vaak weet je dát je wilt veranderen, wát je wilt veranderen maar weet je echt niet HOE je kunt veranderen. Ik help je graag de blijvende verandering die jij wenst te bereiken.

Ik ben gespecialiseerd in verschillen tussen het vrouwen- en mannenbrein en specifiek daarop gerichte coaching.

Mijn praktijk is gevestigd in het centrum van Alkmaar. Sessies kunnen in mijn praktijk plaatsvinden of online via Zoom. Ik heb veel en succesvolle ervaring met online coaching.
Ontdek hoe het is om online af te spreken door een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen.

Mijn missie is mensen in verbinding brengen met zichzelf. Voornamelijk vrouwen die in de knoop zitten met zichzelf. Ik werk met een unieke methode, specifiek gericht op het vrouwenbrein. Mijn toegevoegde waarde is dat ik psychologie gestudeerd heb waardoor ik heel snel samen jou tot de kern kom. Mijn passie is het verschil tussen mannen- en vrouwenbreinen toelichten en leren hoe mannen en vrouwen elkaar beter kunnen begrijpen en met elkaar kunnen communiceren.

Ik help je op een snelle, pijnloze manier uit de knoop. Bij mij hoef je niet te praten over of te graven in het verleden. Gebeurtenissen zijn al gebeurd en kunnen niet veranderd worden. Ik richt me alleen op de emoties die aan de gebeurtenissen verbonden zijn.

Coaching en Counseling
Leer tijdens mijn sessies en trainingen wat jouw knopen en terugkerende patronen zijn en wat jij nodig hebt om wat je niet (meer) wilt om te zetten in naar wat je wél graag wilt. De kennis heb je al, ik help je om die kennis aan te boren en te gebruiken. Niet op een zware manier, ik gebruik veel praktische handvatten en humor in mijn sessies. Na je sessies maak je de keuzes die jij wilt maken op de manier die bij je past.

Vraag een gratis en vrijblijvend klikgesprek aan via mijn website www.jouwtransformatie.nl
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enkhuizen
Vanaf €24,95
5
2. CareerAdvisor Outplacement
Reageert snel
NOBCO-coach
Gratis kennismakingsgesprek
9,8 (54)

Last-but-not-least: CareerAdvisor outplacement biedt bestemmingsgarantie. Dit houdt in dat je net zo lang begeleid wordt totdat jij goed bent geland. Dit houdt in dat wij je net zo lang ondersteunen tot je daadwerkelijk aan de slag bent en een volgende stap hebt kunnen zetten.

Een outplacementtraject van CareerAdvisor outplacement stel je zelf samen. Zo bieden wij je tijdens het outplacementtraject wat jij écht nodig hebt in jouw zoektocht naar een nieuwe baan!

spoor trajecten. Maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt. Heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor outplacement nastreeft. Onze loopbaanexperts werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen immers de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van CareerAdvisor outplacement.

CareerAdvisor outplacement is een outplacementbureau dat zich met veel enthousiasme inzet voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Een baan waarin jij je gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij door middel van outplacement– of re-integratie 2

Je bent ontslagen of hebt zelf ontslag genomen. Er ligt een spannende tijd voor je. Want hoe vind je weer een nieuwe baan? Een baan die bij je past en je weer gelukkig(er) maakt. Wij van CareerAdvisor outplacement kunnen je daarbij helpen!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enkhuizen
54 beoordelingen
Op aanvraag
9 jaar in bedrijf
5
3. MunayQi Stress Transformatie
Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
9,4 (16)

MunayQi coacht spirituele, ambitieuze, maar bijna opgebrande ondernemers, die op alle gebieden in hun leven er alles uit willen halen wat er in zit. Soms zit je even vast.
Ik help je dan van Stress naar Energie.

Via het MunayQi CREATE model leer je aan je fundament bouwen. Je komt los van emotionele bagage, angsten en beperkende overtuigingen. Waardoor je positieve gevoelens weer naar je toe haalt. Dit merk je mentaal en fysiek!
MunayQi betekent; wordt je beste Jij!

Ik combineer nuchtere coaching met spirituele medicijnwiel consulten en healing zodat echt een reset in Mind & Soul ondergaat.

Dit is het begin van je transformatie. Die KrijgerGodin ben jij al. Je hoeft alleen de Kolibrie vaardigheden weer te herkennen en mee aan de slag te gaan.

Zodat je weer de inspiratie kunt zijn voor anderen, vanuit je hart, vanuit veerkracht en energie.

Jacqueline onderscheid zich door ook te werken aan (onbewuste) programma's en al datgene wat voorkomt dat je gewoontes doorbreekt. (Zoals onwil, onvermogen en innerlijk verbod)

Wil jij ballast loslaten, echte duurzame Stress Transformatie en hiervoor investeren in jezelf?

Kies dan voor een uitgebreid online Reset Your Mind & Soul traject, inclusief offline innerlijke reis ceremonie, Natuurgeneeskundige gezondheidscheck en 1-op-1 coaching. Om positieve veranderingen in gevoel, handelen en denken te bereiken.
En / Of 12 transformatie inwijdingen en dna healing sessies naar innerlijke- en uiterlijke kracht.

Zie www.JacquelineBrandes.nl voor high level exclusieve coachtrajecten.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enkhuizen
16 beoordelingen
Op aanvraag
1 jaar in bedrijf
6
5. derooycoaching
Reageert snel
NOBCO-coach
Gratis eerste adviesgesprek
9,1 (6)

Wie je ook spreekt, iedereen is het er over eens, met een coach is een ‘klik’ nodig. Daarom stel ik mij alvast even voor…
Mijn naam is Richard de Rooij. Ik ben getrouwd met Karin. Samen hebben wij een zoon genaamd Marc. Na vele jaren van wonen en werken in de drukke randstad, zijn wij een paar jaar geleden verhuisd naar het mooie en rustige Flevoland. Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest als programma-manager, afdelingshoofd en directielid in de non-profitsector, waar ik veel ervaring heb kunnen opdoen met Human Resources Management en een coachende wijze van leidinggeven.

Het heeft mij altijd veel voldoening gegeven om mensen te helpen bij het exploreren, ontwikkelen en toepassen van hun eigen mogelijkheden. Toen ik in 2018 met vervroegd pensioen ging, en merkte nog veel energie te hebben, was de keuze een eigen coachingspraktijk te beginnen dan ook snel gemaakt.

Mijn aanpak is gebaseerd op de uitgangspunten van progressiegericht coachen.

Progressiegericht coachen is niet gericht op het overtuigen van mensen maar op het stimuleren van zelfovertuiging. Het is een aanpak die teams, organisaties en individuen helpt om stap voor stap progressie te bereiken richting de gewenste situatie en doelen die voor hen betekenisvol zijn.

Hierbij worden inzichten vanuit de sociaalpsychologische wetenschap, zoals bijvoorbeeld de groeimindsettheorie, zelfdeterminatie en oplossingsgericht werken, praktisch toepasbaar gemaakt.

Wie ben ik als coach?

Ik laat iemand altijd in zijn of haar waarde en reik de middelen, vormen en vragen aan om zelf de antwoorden te vinden op vragen. Iemand is pas echt geholpen als hij zichzelf heeft geholpen. Een van mijn kwaliteiten is analyseren. Ik stel je vragen op het gebied van jouw overtuigingen, normen en waarden en help je zo op weg.

Ik ben een betrokken, open en optimistisch mens.
Daarnaast kan ik goed luisteren, vraag ik door, durf ik te confronteren en feedback te geven.

Mensen voelen zich op hun gemak bij mij en worden uitgenodigd om hun hart te luchten. Ik heb vaker gehoord dat ik ‘’rake’’ vragen stel.

Opleidingen, cursussen en trainingen

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd in Amsterdam en een managementleergang verander-management gevolgd op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Daarnaast heb ik bij het Instituut Sociale Wetenschappen de opleidingen Hoger Management voor Non-profit organisaties en Sociale Verzekeringen gevolgd. Ik ben mij blijven ontwikkelen door diverse cursussen en trainingen te volgen zoals conflicthantering, inzicht in invloed, coachend leiderschap, effectief leidinggeven en leidinggeven aan professionals.

In 2019 heb ik de opleiding Businesscoaching en de door NOBCO gecertificeerde opleiding tot Coach Foundation succesvol afgerond.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enkhuizen
Vanaf €80 per uur
1 jaar in bedrijf
5
8. De Talent Studio
Reageert snel
NOBCO-coach
Gratis kennismakingsgesprek
8,8 (0)

Hi, welkom!
Ik ben Kristyna, de Talent expert. Talent is het vertrekpunt in elke coaching die ik aanbied. Waarom? Focus op je talenten geeft kracht, ruimte, energie, motivatie en zelfvertrouwen. Ik coach ambitieuze professionals in hun persoonlijke ontwikkeling. Door net even anders, op een andere manier te kijken naar je situatie. Het leren zien van mogelijkheden en kansen, in plaats van focussen op waar je niet goed in bent of wat er misgaat. Mijn coaching is positief, waarderend, onderzoekend en creatief. We maken jouw ontwikkeling op unieke en eigen wijze visueel, je hebt meteen zicht op je eigen groei en voortgang.

Wil jij impact maken en plezier hebben in wat je doet? Balans in werk én leven. Dan ben je hier aan het juiste adres.

Let's design your life!

Meer weten over hoe ik werk?

Werkwijze:
Het leven is bewegen en veranderen. De wereld om ons heen verandert razendsnel, wil jij impact maken en plezier hebben in wat je doet? In verbinding zijn met jezelf en je omgeving? Dan is zelfkennis en bewustzijn van je talent belangrijk. Iedereen heeft een eigen unieke combinatie van talenten en dat maakt jou uniek en bijzonder. Gun jezelf de tijd en ruimte om stil te staan bij je eigen ontwikkeling, waar ben jij echt goed in, wat is jouw behoefte, wat zijn jouw wensen, waar droom jij van, waar krijg jij energie van? Maak er een gewoonte van om te investeren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat is het beste cadeau wat jij jezelf kunt geven.

Als coach help ik jou met het ontrafelen van jouw (hulp) vraag, geef ik je inzicht, prikkel ik je om anders naar je situatie te kijken. Door de juiste vragen te stellen, ruimte te creëren waar jij wordt uitgenodigd om te onderzoeken, te structureren, ideeën te genereren en de inzichten die je hebt opgedaan om te zetten in acties. Mijn aanpak is laagdrempelig, activerend, positief en creatief en geschikt voor iedereen die houdt van voortgang.

Ik coach op een prachtige locatie bij Stories Space aan de Wagenweg in Haarlem, daar kom je helemaal tot rust. Rest, Reset en Recharge.

In overleg is online coaching en wandel-coaching ook mogelijk.

De methode die ik gebruik is gebaseerd op het ontwerpdenken (Design Thinking) en bestaat uit een ontwikkelcyclus van 6 stappen: ontdekken, dromen, bewustworden, belemmeringen opheffen, experimenteren en reflecteren.

Ben jij klaar voor deze transformatie?

Neem gerust contact op. Een kennismaking is altijd gratis.

Zie voor meer info over mij en reviews mijn website: https://detalentstudio.nl/
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enkhuizen
Op aanvraag
1 jaar in bedrijf
1
9. Anja Balemans Praktijk voor PsychoSociale Hulpverlening
Reageert snel
Direct beschikbaar
8,7 (1)

Ik ben gespecialiseerd in online hulpverlening en dat betekent dat mijn hulpverlening niet plaats- en tijdgebonden is maar dat je gewoon in je eigen vertrouwde omgeving kunt werken aan jezelf op het tijdstip dat het best bij jou past.

Als coach ben ik gericht op de mens achter de klacht. Een vertrouwensband met mijn cliënt vind ik erg belangrijk omdat dit de basis is om tot de kern van jouw probleem te komen. Dit doe ik door middel van gesprekstechnieken en gepersonaliseerde opdrachten die ik afstem op jou en je persoonlijke situatie, want ieder mens is uniek.
Ik ben opgeleid als psychosociaal therapeut, coach, counselor en bekijk je probleem vanuit een breed perspectief. Lichaam en geest kunnen elkaar op positieve maar ook op negatieve wijze beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van lichamelijke klachten en stress wanneer je altijd maar bezig bent om je eigen gevoelens te onderdrukken omdat je bang bent voor de mening van anderen of omdat je nooit hebt geleerd om je gevoelens te uiten.

Bij mij komen onder andere cliënten die:
- Werkende mantelzorger zijn
- Niet goed in hun vel zitten
- Door een lichamelijke ziekte, psychische klachten hebben ontwikkeld
- Door stress last hebben van lichamelijke klachten
- Nachtenlang wakker liggen van het piekeren omdat ze niemand in hun
omgeving in vertrouwen durven te nemen
- Zich eenzaam en/of niet begrepen voelen
- Coronagerelateerde klachten hebben
- Moeite hebben met het vinden van de balans tussen werk en privé
- Stress en burn-out klachten hebben
- Hun partner of dierbare zijn verloren en steun nodig hebben bij hun rouw- en
verlies proces
- Gepest worden of in het verleden gepest zijn
- Worstelen met hun seksuele voorkeur
- Zich last hebben van onzekerheid
- Werkgerelateerde klachten hebben

Deze lijst is uiteraard niet compleet. Staat je klacht er niet tussen?
Dan nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact met mij op zodat we kunnen kijken of ik je kan helpen.

In 2013 ben ik na mijn 4 jarige HBO opleiding gestart met mijn eigen praktijk voor psychosociale hulpverlening, coaching en counseling. Zelf ben ik jarenlang een werkende mantelzorger geweest en toeval of niet, sinds de start van mijn praktijk komen er veel (ex)mantelzorgers op mijn pad die worstelen met het vinden of behouden van de balans in hun leven op het gebied van werk, privé en sociaal leven.
Ik coach dus veel werkende mantelzorgers, voornamelijk 40+ vrouwen die vaak door de bomen het bos niet meer zien, zodat zij weer rust, energie en balans vinden in hun leven.

Verder komen er ook mensen bij mij die geen mantelzorger zijn maar die zich aangetrokken voelen door mijn manier van werken die zich kenmerkt door een persoonlijke, praktische en maatwerk gerichte aanpak.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enkhuizen
1 beoordeling
Op aanvraag
7 jaar in bedrijf
Filters
Ik zoek een coach voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een coach?

Een coach kost per uur tussen de Een coach mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een coach kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

50
75
155
220

Veelgestelde vragen

Wat is een life coach?

Als u bewuster wilt leven en op zoek bent naar meer zingeving en inhoud, kunt u naar een life coach toegaan. Maar wat is een life coach precies? Zoals de naam al zegt, coacht een life coach u om uw leven meer vorm te geven. Dit kan uw persoonlijke leven zijn maar ook uw maatschappelijke en zakelijke leven. Daarbij wordt de nadruk gelegd op uw welzijn en geluk. Hierin onderscheidt een life coach zich ten opzichte van een personal coach bijvoorbeeld, een business coach of een loopbaancoach.

'WIE BEN IK, WAT WIL IK EN WAT KAN IK?'
Het draait bij life coaching om drie belangrijke vragen: ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ Het biedt een antwoord op het drukke leven zoals we dat vandaag de dag kennen. Daaraan toegevoegd de continue exposure aan keuzemogelijkheden en informatie. Velen van ons zijn dagelijks op zoek naar spanning en sensatie en het ultieme geluk. Tegelijkertijd neemt de behoefte toe aan echte ontspanning, welzijn en rust in het hoofd. Juist daarvoor schakelt u een life coach in.

MOEITE MET KEUZES MAKEN
Als u door het leven in het hier en nu moeite heeft met keuzes maken, kan een life coach u handvaten geven waarmee u verder kunt. U krijgt het overzicht over uw leven terug, met als doel dat u zich begrepen voelt en minder eenzaam of leeg. De focus van de life coach ligt op de kwaliteit van uw leven en de vormgeving ervan.

Wilt u ook de belangrijke stap zetten door een life coach te raadplegen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat doet een life coach?

Wanneer u zit met de vraag over wat de zin van het leven is kan een life coach u hierbij helpen. Wat doet een life coach? Hij of zij praat met u over wat uw leven inhoud geeft. Dit, op zowel persoonlijk als zakelijk en maatschappelijk vlak. Door het jachtige leven dat wij vandaag de dag kennen zijn steeds meer mensen op zoek naar het geven van een betekenisvolle invulling hiervan. Een life coach kan u daarbij begeleiden en ondersteunen.

GELUK EN WELZIJN
Hoewel er tussen de verschillende type coaches zeker overeenkomsten zijn, verschillen life coaches ten opzichte van andere coaches op het gebied van het nastreven van welzijn en geluk. Daarop focussen life coaches zich wel, terwijl andere coaches veel meer resultaatgericht zijn en zich bezig houden met uw professionele ontwikkeling of het verhelpen van specifieke problemen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij zakelijke coaches, zoals een managementcoach, een teamcoach of een coach voor uw loopbaan.

Wie mag zich een life coach noemen?
Door de toenemende vraag naar life coaches neemt ook het aantal opleidingen toe om life coach te worden. Vergelijkbaar met andere opleidingen tot coach, is iemand die de opleiding volgt zelf het primaire subject. Alleen als iemand zelf ervaart wat de toegepaste methoden doen kan hij of zij succesvol het vak van life coach uitoefenen. De meeste opleidingen tot life coach worden op hbo-niveau gegeven en soms gelden er bepaalde vooropleidingen als vereiste.

Om te weten welke life coach het beste bij uw persoonlijkheid past, is het raadzaam om 3 of 4 verschillende offertes op te vragen. Datzelfde geldt voor het maken van een prijsvergelijk.
Lees meer...

Wat voor personal coaches zijn er?

Heeft u begeleiding nodig om een persoonlijk doel te bereiken? Zoekt u iemand die u hiervoor de juiste handvatten geeft? Een personal coach kan u helpen. Maar wat voor personal coaches zijn er allemaal? Er zijn verschillende manieren van coaching met elk een eigen aanpak en technieken. Hier volgt een personal coach speciale opleidingen en cursussen voor. Daardoor is hij of zij gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. Denkt u onder meer aan life coaches, kindercoaches, burn-out coaches, relatiecoaches en gezinscoaches.

DE JUISTE BALANS TERUGVINDEN
Soms bent u de balans in uw leven kwijt. Een life coach helpt u om de juiste balans weer terug te vinden. Hij of zij leert u het beste uit uzelf te halen. Daardoor zult u leren bewuster keuzes te maken en met belemmerende gedachten af te rekenen. Er zijn ook coaches die specifiek kinderen helpen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dit zijn kindercoaches. Daarnaast helpen burn-out coaches u eveneens bij het terugvinden van de juiste balans in uw leven. Als u al lange tijd intens moe bent en moeite heeft om u te concentreren is er mogelijk sprake van een burn-out.

COACHING IN DE RELATIONELE SFEER
Naast life coaches, kindercoaches en burn-out coaches zijn er ook personal coaches die u ondersteuning bieden in de relationele sfeer. Relatiecoaches bijvoorbeeld, bieden stellen hulp wanneer ze door de jaren heen uit elkaar zijn gegroeid. Daarnaast zijn er gezinscoaches die klaarstaan voor gezinnen met onder andere opvoedingsproblemen.

Ook op zoek naar een personal coach die bij u past? Vraag dan 3 tot 4 offertes op zodat u een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...

Wat voor zakelijke coaches zijn er?

Als u uw zakelijk leven eens door een andere bril wilt bekijken kunt u hiervoor een coach inschakelen. Maar wat voor zakelijke coaches zijn er eigenlijk? Als u op zoek bent naar individuele coaching op zakelijk vlak moet u onder andere denken aan carrièrecoaches en ondernemerscoaches. Daarnaast zijn er coaches die zich gespecialiseerd hebben in het coachen van u en uw collega’s. Denkt u dan aan een managementcoach bijvoorbeeld, of een teamcoach.

CARRIÈRECOACHES EN ONDERNEMERSCOACHES
Een carrièrecoach kan u helpen als u het gevoel heeft vast te lopen in uw werkend leven. Hij of zij zal kijken naar zowel uw werk als alles eromheen. Heeft u bijvoorbeeld de juiste balans gevonden tussen zakelijk en privé? Daarnaast helpen carrièrecoaches u ook op een preventieve manier. Haalt u nu alles uit uw werkend leven en kunt u dit ook op de lange termijn volhouden? Voor startende ondernemers of ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden is er de ondernemerscoach. Hij of zij biedt u professionele ondersteuning bij het maken van de volgende stap.

ZAKELIJKE COACHING IN TEAMVERBAND
Naast individuele coaching op zakelijk vlak is er ook zakelijk coaching in teamverband. Ook deze zakelijke coaches zijn thuis in het begeleiden van u en uw collega’s. Stel, u staat aan de vooravond van een grote verandering binnen uw bedrijf dan kan een zakelijk coach hierin ondersteuning bieden aan het managementteam. Wilt u de band tussen medewerkers of managers onderling verbeteren? Dan kunt u een beroep doen op een teamcoach.

Wilt u ook een zakelijke coach inschakelen? Vraag dan vandaag nog 3 of 4 offertes op.
Lees meer...

De beste coach?

Het vinden van de juiste coach is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over coaches voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste coaching kan bieden voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 60.000 coaches met allemaal hun eigen kenmerken. Iedereen mag zich tegenwoordig coach noemen, waardoor het aantal coaches explosief is gestegen. Juist daarom is het belangrijk om een verantwoorde keuze te maken voor een goede coach. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Burn-out? Life coach? Loopbaancoach? Management coaching?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd coach?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle coaches in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE COACHES IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste coaches per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de coaches selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de coach gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 coaches te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Orde van Beroepscoaches

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Hiertoe certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders, zodat zij het Europees gewaardeerde EIA- en EQA-keurmerk mogen voeren. NOBCO is licentiehouder van beide kwaliteitskeurmerken.
Lees meer...

European Individual Accreditation

Het EIA-keurmerk is hét Europese kwaliteitskeurmerk voor professionele coaches. Een coach met EIA-keurmerk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen, volgt de Internationale Ethische Code en is zichzelf continu aan het ontwikkelen.
Lees meer...

Stichting Registratie

Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.
Lees meer...

Register Jobcoach

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. Noloc kent drie keurmerken voor loopbaanprofessionals en jobcoaches die een beroepserkenning willen behalen. Register Jobcoach is de beroepserkenning die kan worden toegekend aan professionals met tenminste 1 jaar beroepservaring als jobcoach.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste coaches in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste coaches
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste coaches actief in Enkhuizen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.