Over onsErvaringReviewsFAQ

RenesanS - Lifecoach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, waaronder ZP-ers, managers, directeuren en (startende) ondernemers

uniek Online Coachprogramma
Reageert snel
Register Loopbaanprofessional
Sterkerstraat 16, Haaksbergen
23 jaar in bedrijf
9,8 (35)
Kom in contact met RenesanS - Lifecoach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, waaronder ZP-ers, managers, directeuren en (startende) ondernemers
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
ContactErvaringReviewsFAQ
Of neem contact op via:

Over RenesanS - Lifecoach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, waaronder ZP-ers, managers, directeuren en (startende) ondernemers :

Ben jij een ambitieuze professional en heb jij het gevoel dat er (veel) meer in jou zit, maar weet je niet precies wat nu écht bij jou past of weet je het wel, maar lukt het je nog niet goed om hier een succes van te maken? Lees dan nog even verder, want ik verwacht dat mijn unieke coachaanpak jou verder kan helpen.

Mijn unieke coachaanpak is erop gericht om jou te laten ervaren hoe je jouw emoties kunt gebruiken om inzicht te krijgen in jouw (nu nog onbewuste) belemmeringen. De gangbare overtuiging (zeker in het bedrijfsleven) is dat emoties zoveel mogelijk moeten worden onderdrukt en dat je jouw gevoel het beste kunt thuislaten.

Diep van binnen weet iedereen dat je gevoel minstens zo belangrijk als je verstand. We zijn immers allemaal mensen én geen machines. Toch lukt het ons vaak niet om hiertussen een goede balans te vinden en dit werkt contra-productief.

Het probleem is dat de meesten van ons nooit hebben geleerd hoe we ons gevoel (ook in een zakelijke omgeving) wél effectief kunnen inzetten. Hierdoor belemmeren we onze ontwikkeling en halen er niet uit wat erin zit. Dankzij een super effectieve methode kan ik jou leren hoe jij dit wél kunt doen, zodat je met veel minder moeite wél succesvol kunt worden.

Dus als jij (op dit moment) jouw gevoel het voordeel van de twijfel durft te geven, dan nodig ik jou van harte uit om een belafspraak in te plannen. We gaan dan samen in gesprek over jouw coachvraag en onderzoeken dan gelijk of we een klik hebben.

Ik zie er naar uit om je binnenkort te spreken:-)

Hartelijke groet,
René Bussink

P.S.: Het maakt niet uit waar je woont, want ik heb ook een online coachprogramma ontwikkeld dat erop is gericht om jou, stap voor stap, ervan bewust te maken wat jouw gevoel zegt, zodat je de natuurlijke balans tussen jouw hoofd en jouw hart kunt herstellen en je opeens gaat inzien waardoor jij jezelf al die tijd onnodig hebt belemmerd. Hierdoor voel je je heel snel veel beter en ga je moeiteloos vanuit jouw natuurlijke kracht presteren. En omdat het een online-programma is kun je je het overal volgen en eventuele coachsessies kunnen ook prima online (bijvoorbeeld via Teams of Google Meets) plaatsvinden. Als het jouw voorkeur heeft om de coachgesprekken (deels) face2face te laten plaatsvinden, check dan even de reisafstand naar Haaksbergen. Mocht dit te ver voor je zijn, dan adviseer ik je op een coach in de directe omgeving van jouw woonplaats te selecteren.
Lees meer...

Trustoo Top Score

Coaches met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score

Vorige awards

info_outline
top_pro_2022
Top Pro 2022
top_score_2022
Top Score 2022
top_pro_2021
Top Pro 2021
top_score_2021
Top Score 2021

Expertise

Life-coaching
Consultancy
Online coachprogramma
Sparringpartner
Loopbaancoaching
Carrière-advies
Online Coachgesprekken
Managementcoach
Ondernemerscoach
Personal- of Life coach
Loopbaan- of Carrièrecoach
Openingstijden
Gesloten - Gaat open op maandag om 00:00
Maandag
-
00:00 tot 00:00
Dinsdag
-
00:00 tot 00:00
Woensdag
-
00:00 tot 00:00
Donderdag
-
00:00 tot 00:00
Vrijdag
-
00:00 tot 00:00
Zaterdag
-
00:00 tot 00:00
Zondag
-
00:00 tot 00:00

Waarom voor ons kiezen?

Duidelijk merkbaar resultaat al na 1 coachgesprek
Ervaringsdeskundigheid tot en met directieniveau
Unieke coachmethodiek biedt verrassende inzichten
Onbewuste belemmeringen worden effectief aangepakt
Beschikbaar voor zowel online als offline coaching

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

23 jaar in bedrijf
35 reviews
1 medewerkers
21 jaar ervaring

Lid van

Nederlandse Orde van Beroepscoaches | EMCC
Register Jobcoach
Register Loopbaanprofessional
Career Management Institute

Opleidingen en certificaten

Noloc Register Loopbaancoach
Master of BusinessAdministration
Gecertificeerd CVI-coach
Gecertificeerd Creatiecoach

Reviews over RenesanS - Lifecoach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, waaronder ZP-ers, managers, directeuren en (startende) ondernemers

info_outline
Uitstekend 4,8
starstarstarstarstar
35 reviews uit 3 bronnen

FAQ - veelgestelde vragen aan RenesanS - Lifecoach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, waaronder ZP-ers, managers, directeuren en (startende) ondernemers

Waar vinden de gesprekken plaats?
Coachgesprekken vinden online plaats (beeldbellen via Teams of Google-Meets). Mijn ervaringen met online coaching zijn zeer positief en omdat ik ook werk met een online-coachprogramma, is het voor iedereen uit Nederland mogelijk om op deze manier gecoacht te worden.

Voor mensen die binnen een redelijke afstand van mijn coachpraktijk in Haaksbergen wonen of als je extra reistijd geen probleem vindt, is het ook mogelijk om de gesprekken face-2-face te laten plaatsvinden in mijn knusse coachruimte in Haaksbergen.
Hoe gaat het in z'n werk?
Omdat coaching heel persoonlijk is, vind ik het belangrijk dat we, voordat we samen aan de slag gaan, bepalen of er sprake is van een wederzijdse klik. Dit doen we tijdens een telefonisch intake- / kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we dan jouw coachvraag en als we samen vaststellen dat er sprake is van een 'match', dan zal ik jou tijdens het telefonisch intakegesprek een voorstel doen. Indien dit voorstel jou aanspreekt, dan plannen we een intakegesprek. Aansluitend ontvang een link naar de betaalpagina (of als je zakelijk bestelt een factuur), waarna je aansluitend per mail een intakeformulier van mij ontvangt met het verzoek om deze in te vullen, ter voorbereiding op ons eerste coachgesprek.
Hoe lang duren de gesprekken?
Een coachgesprek duurt 2 uur. Dit lijkt misschien lang, maar de ervaring leert dat deze tijd vaak precies juist is om tijdens de gesprekken voldoende de diepte in te gaan, zonder dat we worden gehinderd door tijdsdruk.

Voor de beeldvorming is het goed om rekening te houden dat een coachtraject gemiddeld bestaat uit 5 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag c.q. de ontwikkelbehoefte kunnen dit er meer of minder zijn, maar het exacte aantal bepalen we gezamenlijk tijdens het intake / kennismakingsgesprek.
Wat levert een coachtraject op?
Dit is enerzijds afhankelijk van jouw coachvraag / ontwikkelbehoefte en anderzijds van jouw gedrevenheid en ambitie. Vanuit mijn achtergrond en persoonlijke ontwikkeling richt ik me als coach vooral op ambitieuze professionals die aanvoelen dat er (veel) meer in hen zit, maar die het nog niet goed lukt om hier een succes van te maken.

In de afgelopen jaren heb ik veel ambitieuze (veelal hoogopgeleide) professionals mogen begeleiden, waaronder zelfstandige professionals, managers, directeuren en (startende) ondernemers en uit de feedback die ik ontvang, blijkt dat de meesten aangeven dat het coachtraject hen (achteraf bezien) veel meer heeft opgeleverd, dan ze hadden verwacht.

Vanzelfsprekend is ieder coachtraject uniek en bieden ervaringen van anderen geen garantie, maar als ik uit eigen ervaring spreek, dan blijkt dat hoe ambitieuzer jij bent, hoe meer resultaat je uit het coachtraject zult halen.
Wat kost een coachtraject?
De kosten voor een coachtraject zijn afhankelijk van het aantal gesprekken. Sommige professionals hebben behoefte aan een periodiek coachgesprek, bijvoorbeeld 1 keer per 3 maanden. De investering voor een coachgesprek van 2 uur, inclusief voorbereiding en follow-up-mail, bedraagt 695 euro exclusief BTW. Dit geldt tevens voor ieder vervolggesprek. Indien je een coachtraject afneemt, dan vinden de gesprekken gemiddeld een keer per 2 a 3 weken plaats en dan adviseer ik meestal een traject van 5 coachgesprekken. In dat geval bedraagt de investering 3.000 euro exclusief BTW. Indien je nadien nog meer gesprekken wilt afnemen, dan bedraagt de investering 600 euro exclusief BTW per coachgesprek. Let op: Indien je bestelt als particulier c.q. op persoonlijke titel, dan zijn bovenstaande bedragen inclusief BTW. Kies je voor het online RestartYourLife-Coachprogramma, dan kun je er ook 5 gesprekken bij bestellen. In dat geval krijg je op de coachgesprekken ruim 600 euro korting (zie hieronder).
Kan ik ook zelfstandig aan de slag c.q. direct beginnen?
Jazeker. Voor iedereen die zich heeft verdiept in mijn aanpak en expertise (bijvoorbeeld via mijn website www.renesans.nl of via mijn LinkedIn-profiel) en hiermee zelfstandig aan de slag wil, adviseer ik om te kiezen voor mijn unieke online RestartYourLife-Coachprogramma.

Bestel je als particulier, dan kun je dit doen via: https://restartyourlife.plugandpay.nl/checkout/restartyourlife-coachprogramma-online-particulieren

Bestel je zakelijk (via jouw eigen bedrijf), dan kun je bestellen via: https://restartyourlife.plugandpay.nl/checkout/restartyourlife-coachprogramma-online

Mocht je willen bestellen via jouw werkgever, stuur dan s.v.p. een mail naar rene.bussink@renesans.nl en dan neem ik contact met je op om e.e.a. af te stemmen.
Wil je een keer persoonlijk kennismaken?
Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt en dat je hiervoor graag een keer met mij van gedachten wilt wisselen. Het handigste is dan om via mijn online agenda een vrijblijvende kennismakingsafspraak in te plannen. Dit kun je doen via: https://go.oncehub.com/RenesanS

Wil je liever eerst nog meer weten over mijn aanpak, dan nodig ik jou van harte uit om mijn gratis E-boek te downloaden. Dit kun je doen via: https://www.snelwegnaarsucces.nl/gratis/

Ik wil je alvast hartelijk bedanken voor jouw interesse en zie er naar uit om je binnenkort een keer persoonlijke te ontmoeten.

Hartelijke groet,
René Bussink
Kom in contact met RenesanS - Lifecoach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, waaronder ZP-ers, managers, directeuren en (startende) ondernemers
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Blogartikelen op Trustoo door ons geschreven

Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door deze coach op Trustoo

Vergelijkbare coaches in de buurt

.