trustoo.nl logo.png
De beste 1450+ coaches voor jou
Over onsErvaringReviewsFAQ

René Bussink van RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals (team)managers, directeuren en (online) ondernemers.

Reageert binnen 1 uur
Register Loopbaanprofessional
Sterkerstraat 16, Haaksbergen
11 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (43)
Vraag een prijsopgave aan bij René Bussink van RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals (team)managers, directeuren en (online) ondernemers.
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
ContactErvaringReviewsFAQ
Of neem contact op via:

Over René Bussink van RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals (team)managers, directeuren en (online) ondernemers.:

Ben jij een ambitieuze professional en ben je (volgens anderen) best succesvol, maar word je er niet (meer) écht gelukkig van?

Herken je dit, lees dan nog even verder, want dankzij mijn unieke (online) coachprogramma kan ik jou zeker verder helpen.

Tenminste als jij jouw gevoel minstens zo belangrijk vindt als jouw verstand. Per slot van rekening zijn managers, directeuren en ondernemers immers ook 'gewoon' mensen én geen machines die eindeloos door kunnen ploeteren.

Het probleem is alleen dat we nooit hebben geleerd hoe we ons gevoel (ook in een zakelijke omgeving) effectief kunnen inzetten. Dit belemmert ons waardoor we niet uit het leven halen wat erin zit.

Dankzij een super effectieve methode kan ik jou leren hoe jij dit wél kunt doen, zodat je met veel minder moeite gelukkig én succesvol kunt worden.

Dus als jij (op dit moment) jouw gevoel het voordeel van de twijfel durft te geven, dan nodig ik jou van harte uit om een belafspraak in te plannen. We gaan dan samen in gesprek over jouw coachvraag en onderzoeken dan gelijk of we een klik hebben.

Ik zie er naar uit om je binnenkort te spreken:-)

Hartelijke groet,
René Bussink

P.S.: Het maakt niet uit waar je woont, want ik heb ook een online coachprogramma ontwikkeld dat erop is gericht om jou, stap voor stap, ervan bewust te maken wat jouw gevoel zegt, zodat je de natuurlijke balans tussen jouw hoofd en jouw hart kunt herstellen en je opeens gaat inzien waardoor jij jezelf al die tijd onnodig hebt belemmerd. Hierdoor voel je je heel snel veel beter en ga je moeiteloos vanuit jouw natuurlijke kracht presteren. En omdat het een online-programma is kun je je het overal volgen en eventuele coachsessies kunnen ook prima online (bijvoorbeeld via Teams of Google Meets) plaatsvinden. Als het jouw voorkeur heeft om de coachgesprekken (deels) face2face te laten plaatsvinden, check dan even de reisafstand naar Haaksbergen. Mocht dit te ver voor je zijn, dan adviseer ik je op een coach in de directe omgeving van jouw woonplaats te selecteren.
Lees meer...

Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

top_pro
top_score

Vorige awards

info_outline
top_pro_2023
Top Pro 2023
top_score_2023
Top Score 2023
top_pro_2022
Top Pro 2022
top_score_2022
Top Score 2022
top_pro_2021
Top Pro 2021
top_score_2021
Top Score 2021

Expertise

Life-coaching
Consultancy
Online coachprogramma
Sparringpartner
Loopbaancoaching
Carrière-advies
Online Coachgesprekken
Businesscoaching
Managementcoach
Ondernemerscoach
Personal- of Life coach
Loopbaan- of Carrièrecoach
Burn-out of Stresscoach
Openingstijden
Vandaag geopend
Maandag
-
24 uur geopend
Dinsdag
-
24 uur geopend
Woensdag
-
24 uur geopend
Donderdag
-
24 uur geopend
Vrijdag
-
24 uur geopend
Zaterdag
-
24 uur geopend
Zondag
-
24 uur geopend

Waarom voor ons kiezen?

Duidelijk merkbaar resultaat al na 1 coachgesprek
Ervaringsdeskundigheid tot en met directieniveau
Unieke coachmethodiek biedt verrassende inzichten
Onbewuste belemmeringen worden effectief aangepakt
Beschikbaar voor zowel online als offline coaching

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

11 jaar in bedrijf
43 reviews
1 medewerkers
34 jaar ervaring

Lid van

Nederlandse Orde van Beroepscoaches
Register Jobcoach
Register Loopbaanprofessional
Career Management Institute

Opleidingen en certificaten

Noloc Register Loopbaancoach
Master of BusinessAdministration
Gecertificeerd CVI-coach
Gecertificeerd Creatiecoach

Reviews over René Bussink van RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals (team)managers, directeuren en (online) ondernemers.

info_outline
Uitstekend 4,8
starstarstarstarstar
43 reviews uit 3 bronnen

FAQ - veelgestelde vragen aan René Bussink van RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals (team)managers, directeuren en (online) ondernemers.

Waar vinden de gesprekken plaats?
Voor mensen die binnen een redelijke afstand van mijn coachpraktijk in Haaksbergen wonen of voor wie extra reistijd geen probleem is, zijn welkom in mijn knusse coachruimte in Haaksbergen (voor zover dit in mijn agenda past).

Coachgesprekken kunnen ook online plaatsvinden (beeldbellen via Teams of Google-Meets). Mijn ervaringen met online coaching zijn zeer positief en omdat ik ook werk met een online-coachprogramma, is het voor iedereen uit Nederland mogelijk om op deze manier gecoacht te worden.
Hoe gaat het in z'n werk?
Omdat coaching heel persoonlijk is, vind ik het belangrijk dat we, voordat we samen aan de slag gaan, bepalen of er sprake is van een wederzijdse klik. Dit doen we tijdens een telefonisch intake- / kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we dan jouw coachvraag en als we samen vaststellen dat er sprake is van een 'match', dan zal ik jou tijdens het telefonisch intakegesprek een voorstel doen. Indien dit voorstel jou aanspreekt, dan plannen we een intakegesprek. Aansluitend ontvang een link naar de betaalpagina (of als je zakelijk bestelt een factuur), waarna je aansluitend per mail een intakeformulier van mij ontvangt met het verzoek om deze in te vullen, ter voorbereiding op ons eerste coachgesprek.
Hoe lang duren de gesprekken?
Een coachgesprek duurt 2 uur. Dit lijkt misschien lang, maar de ervaring leert dat deze tijd vaak precies juist is om tijdens de gesprekken voldoende de diepte in te gaan, zonder dat we worden gehinderd door tijdsdruk.

Voor de beeldvorming is het goed om rekening te houden dat een coachtraject gemiddeld bestaat uit 5 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag c.q. de ontwikkelbehoefte kunnen dit er meer of minder zijn, maar het exacte aantal bepalen we gezamenlijk tijdens het intake / kennismakingsgesprek.
Wat levert coaching op?
Dit is enerzijds afhankelijk van jouw coachvraag / ontwikkelbehoefte en anderzijds van jouw gedrevenheid en ambitie. Vanuit mijn achtergrond en persoonlijke ontwikkeling richt ik me als coach vooral op ambitieuze professionals die aanvoelen dat er (veel) meer in hen zit, maar die het nog niet goed lukt om hier een succes van te maken.

In de afgelopen jaren heb ik veel ambitieuze (veelal hoogopgeleide) professionals mogen begeleiden, waaronder zelfstandige professionals, (team)managers, directeuren en (startende / online) ondernemers en uit de feedback die ik ontvang, blijkt dat de meesten aangeven dat het coachtraject hen (achteraf bezien) veel meer heeft opgeleverd, dan ze hadden verwacht.

Vanzelfsprekend is ieder coachtraject uniek en bieden ervaringen van anderen geen garantie. Als ik uit eigen ervaring spreek, dan blijkt dat hoe groter jouw veranderbehoefte is en hoe ambitieuzer jij bent om jouw leven ten positieve te veranderen, hoe meer resultaat je uit het coachtraject haalt.
Wat is de investering?
De investering voor een coachgesprek van 2 uur, inclusief voorbereiding en follow-up-mail, bedraagt € 900,- exclusief BTW. Dit geldt tevens voor ieder vervolggesprek. Indien je coachtraject afneemt van 5 gesprekken, dan ontvang je een eenmalige korting van € 200,- op het totaalbedrag. De gemiddelde tijdsinterval tussen de coachgesprekken is 3 weken met een maximum van 3 maanden.

De beste investering is als je kiest voor het online RestartYourLife-Coachprogramma inclusief 5 persoonlijke coachgesprekken (van ieder 2 uur). In dat geval betaal je € 5.800,- exclusief BTW.
Bestellen kan via: https://restartyourlife.plugandpay.nl/checkout/restartyourlife-coachprogramma-zakelijk

Bestel je als particulier of op persoonlijke titel, dan geldt een gereduceerd tarief. In dat geval betaal je € 3.347,- inclusief BTW. Je kunt er dan ook voor kiezen om in 3 termijn te betalen.
Bestellen als particulier kan via:
https://restartyourlife.plugandpay.nl/checkout/restartyourlife-coachprogramma-particulier
Kan ik ook zelfstandig aan de slag c.q. direct beginnen?
Jazeker. Voor iedereen die zich heeft verdiept in mijn aanpak en expertise (bijvoorbeeld via mijn website www.renesans.nl of via mijn LinkedIn-profiel) en hiermee zelfstandig aan de slag wil, adviseer ik om te kiezen voor mijn unieke online RestartYourLife-Coachprogramma.

Bestel je zakelijk (via jouw eigen bedrijf), dan kun je bestellen via:
https://restartyourlife.plugandpay.nl/checkout/restartyourlife-coachprogramma-online
Je kunt er dan zelf voor kiezen om de coachgesprekken er separaat bij te bestellen.

Bestel je als particulier, dan kun je dit doen via: https://restartyourlife.plugandpay.nl/checkout/restartyourlife-coachprogramma-online-particulieren
Je kunt er dan ook zelf voor kiezen om de coachgesprekken er separaat bij te bestellen. Dit kun je overigens ook nog later doen.

Mocht je willen bestellen via jouw werkgever, stuur dan s.v.p. een mail naar rene.bussink@renesans.nl en dan neem ik contact met je op om e.e.a. af te stemmen.
Wil je een keer persoonlijk kennismaken?
Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt en dat je hiervoor graag een keer met mij van gedachten wilt wisselen. Het handigste is dan om via mijn online agenda een vrijblijvende kennismakingsafspraak in te plannen. Dit kun je doen via: https://go.oncehub.com/RenesanS

Wil je liever eerst nog meer weten over mijn aanpak, dan nodig ik jou van harte uit om mijn gratis E-boek te downloaden. Dit kun je doen via: https://www.snelwegnaarsucces.nl/gratis/

Ik wil je alvast hartelijk bedanken voor jouw interesse en zie er naar uit om je binnenkort een keer persoonlijke te ontmoeten.

Hartelijke groet,
René Bussink
Vraag een prijsopgave aan bij René Bussink van RenesanS - Coach & Sparringpartner voor ambitieuze professionals, zoals (team)managers, directeuren en (online) ondernemers.
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Blogartikelen op Trustoo door ons geschreven

Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door deze coach op Trustoo

Vergelijkbare coaches in de buurt