Vind een top 10 Zonwering specialist bij jou in de buurt

Selecteer het soort zonwering
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Zonwering specialisten in Zonwering vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste zonwering specialisten in Zonwering op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor het plaatsen van zonneschermen, rolluiken, screens en andere zonwering.
Alle diensten
Zonnescherm
Rolluiken
Screens
Markiezen
Shutters
Rol- of vouwgordijnen
Lamellen
Jaloezieën
Terrasoverkapping of pergola zonwering
Andere zonwering
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Type zonwering
Werkzaamheden
Trustoo score

Over zonwering specialisten in Zonwering

Resultaat 1-10 van NaN zonwering specialisten in Zonwering. Het meest complete overzicht. Hou de zon en warmte uit huis met de beste zonwering in uw regio. In Zonwering kunt u een zonwering specialist vinden voor het plaatsen van zonneschermen, rolluiken, screens en andere soorten zonwering. Ook is het mogelijk om een zonwering specialist te vinden voor het repareren of reinigen van uw zonwering. De keuze voor een goede zonwering specialist is afhankelijk van de kwaliteiten en het vakgebied van het zonweringsbedrijf. Een zonwering specialist kan u ook adviseren over welk type zonwering voor u het meest geschikt is. • Zonnescherm: Een zonnescherm is een zonwering die aan de buitenzijde van een gebouw wordt opgehangen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het plaatsen van een zonnescherm. Denk aan de keuze tussen een uitvalscherm of een knikarmscherm, maar ook het type bediening. • Rolluiken: Een rolluik is een verticale afsluiting voor een raam, deur of andere opening in een gebouw of andere ruimte. Vaak kun je kiezen voor rolluiken van kunststof of aluminium. Kunststof rolluiken zijn goedkoper, maar aluminium rolluiken isoleren beter. • Screens: Een screen heeft als voornaamste functie om zon te weren uit de woning. Screens zijn vergelijkbaar met een rolluik. Ook bij screens worden aan beide zijden van het raam geleiders gemonteerd en het doek glijdt tussen de geleiders verticaal naar beneden. • Binnenzonwering: Binnenzonwering is raambekleding aan de binnenkant van uw raam, die de zon en warmte buiten houdt en een mooie decoratie in uw woning is. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering beschikbaar, denk daarbij aan rolgordijnen, shutters, jaloezieën of lamellen. In Zonwering hebben wij NaN goede zonwering specialisten gevonden. De zonwering specialisten in Zonwering hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het plaatsen van uw zonwering. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende zonwering specialisten. Zo kunt u eenvoudig de zonwering specialisten vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte zonwering specialist voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste zonwering specialisten in Zonwering.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste zonwering specialisten in Zonwering

We laten de beste zonwering specialisten zien die actief zijn in Zonwering. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke zonwering specialist jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen zonwering specialisten.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de zonwering specialisten die je het meest aanspreken. De meeste zonwering specialisten reageren binnen 24 uur. Vind de beste zonwering specialist met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste zonwering specialist voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een zonwering specialist in Zonwering?

Een zonwering specialist kost gemiddeld tussen de 500,- en1000,- Een zonwering specialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een zonwering specialist kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

200
500
1000
1500

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare zonwering specialist?

Vind een betrouwbare en betaalbare zonwering specialist op basis van:

• Specialisme – zoals Zonnescherm in Nederland of Rolluiken.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen zonwering.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per zonwering specialist verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare zonwering specialisten in Nederland.
VERGELIJK HIER ZONWERING SPECIALISTEN UIT Nederland!
Lees meer...

Wat zijn screens?

Wilt u zonlicht weren uit uw woning of pand? Dan biedt het aanschaffen van screens de ideale oplossing. Wat zijn screens? Screens bieden u optimale zonwering. Ze worden op een soortgelijke manier gemaakt als rolluiken. Er wordt bij een screen een geleider gemonteerd aan beide kanten van een raam. Het doek van een screen glijdt verticaal tussen deze geleiders naar onderen. U kunt screens hierbij in verschillende soorten aanschaffen. Zo zijn er standaard screens maar ook screens met een rits.

FILTERING VAN LICHT EN WARMTE
Screens zorgen ervoor dat licht en warmte gefilterd worden. Daarnaast geven ze een diffuus en zacht licht in uw woning of pand. Doordat inkijk voorkomen wordt, bieden screens u eveneens meer privacy. Overdag kunt u van binnen uitstekend naar buiten kijken. Aangezien screens zonnestralen reflecteren raken uw ramen niet opgewarmd. ’s Avonds en ’s nachts is het omgekeerde het geval. Dan zijn van buitenaf alleen de contouren binnen zichtbaar. Hierbij speelt de keuze voor het doek een belangrijke rol. Elk screendoek is van dunne glasvezel draden geweven en deze zijn met een pvc-laag omhuld.

STANDAARD SCREENS OF RITS SCREENS
Naast standaard screens heeft u de keuze uit rits screens. Rits screens zijn op elke hoogte windvast. Verder hebben ze geen spleten tussen de geleiders op het raam en het doek. Daardoor is de kans op doekscheuren minimaal in vergelijking tot standaard screens. Een standaard screen kan namelijk wel in de wind klapperen doordat deze niet vastzit in de geleider.

Wilt u deskundig advies alvorens screens aan te schaffen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk en de beste keuze.
Lees meer...

Wat kosten screens?

Veel mensen die zonlicht optimaal willen weren kiezen voor screens. Maar wat kost een screen eigenlijk? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de breedte van een screen van invloed op de uiteindelijke kosten en datzelfde geldt voor de bedieningskeuze. Geeft u de voorkeur aan een handmatige bediening bijvoorbeeld, of kiest u liever voor screens met een elektrische bediening? Dit beïnvloedt de kosten. Daarnaast is het ook afhankelijk van de soort screen welke prijs u uiteindelijk betaalt.

BREEDTE EN BEDIENING
Kiest u voor handmatige bediening? Bij een screen van 1 meter breed moet u dan rekening houden met een totaalbedrag van € 310,- inclusief BTW. Dit is eveneens inclusief montage. Wilt u een screen van 3 meter breed met elektrische bediening en een speciaal afgeronde bovenkap? Dan betaalt u gemiddeld € 910,- inclusief BTW en montage. Voor een screen van 2 meter breed met elektrische bediening liggen de kosten rond de € 430,- inclusief BTW en montage.

STANDAARD SCREEN, WINDVAST OF ZIP
Naast de breedte en bedieningssoort beïnvloedt ook de soort screen welke prijs u uiteindelijk betaalt. U kunt uiteraard voor een standaard screen kiezen, maar eveneens voor een windvast screen of ZIPscreen. Laatstgenoemde wordt ook wel een rits screen genoemd. Het verschil tussen een standaard screen en een windvast screen of ZIPscreen is de mate waarin een screen klappert door de wind. Bij een standaard screen is dit vaak het geval. Bij windvaste screens en ZIPscreens nauwelijks of niet.

Wilt u ook screens bestellen? Met 3 tot 4 offertes maakt u gegarandeerd de juiste keuze.
Lees meer...

Wat is zonwering?

Als u zonlicht buiten wilt houden heeft u zonwering nodig. Maar wat is zonwering precies en welke zonweringssoorten zijn er allemaal? Vaak wordt er allereerst een onderscheid gemaakt tussen zonwering voor binnen en zonwering voor buiten. Bij binnenzonwering moet u denken aan gordijnen, lamellen en jaloezieën. Bij buitenzonwering kunt u onder meer kiezen uit screens, rolluiken of zonneschermen. Binnen elke groep van zonwerkingssoorten heeft u daarnaast de keuze uit tal van uitvoeringen. Datzelfde geldt voor materiaalsoorten en kleurmogelijkheden.

BINNENZONWERING
Zodra de zonwering aan de binnenkant van uw woning of pand wordt aangebracht spreekt men van binnenzonwering. Over het algemeen is deze vorm van zonwering eenvoudig aan te brengen. Er gelden geen zware eisen qua belastbaarheid en ook wordt binnenzonwering niet door weersinvloeden aangetast. Verkleuring is daarentegen wel een verschijnsel dat bij binnenzonwering voor kan komen. Normaal gesproken betaalt u minder voor binnenzonwering dan voor buitenzonwering. Naast gordijnen, lamellen en jaloezieën moet u eveneens denken aan vitrages en verstelbare binnenluiken. Verder behoren ook rolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen tot de categorie binnenzonwering.

BUITENZONWERING
Onder buitenzonwering verstaat men screens, rolluiken of zonneschermen. In tegenstelling tot binnenzonwering, wordt buitenzonwering aan de buitenkant van uw woning of pand aangebracht. Tegenwoordig heeft u hierbij de keuze uit een breed scala aan uitvoeringsmogelijkheden. Naast diverse materiaal- en kleursoorten geldt dit eveneens voor de bediening. Er wordt bijvoorbeeld steeds vaker voor elektrische bediening gekozen. Daarnaast kunnen er sensoren worden geïnstalleerd die de intensiteit van het zonlicht kunnen waarnemen. Op basis daarvan zullen ze automatisch naar boven of naar beneden bewegen.

Wilt u ook de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor uw zonwering? Vraag dan 3 tot 4 offertes op.
Lees meer...

Wat kost zonwering?

Als de zon volop schijnt is er vaak behoefte aan buitenzonwering. Maar wat kost deze soort zonwering precies? Dit is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een zonnescherm laten installeren of kiest u liever voor screens? Daarnaast kunt u eveneens kiezen voor een markies. Elk type zonwering heeft daarbij een eigen kostenplaatje. Hierbij is de grootte van de buitenzonwering van invloed maar ook de bedieningssoort. Kiest u voor handmatige bediening of wilt u toch het gemak ervaren van elektrische bediening?

ZONNESCHERMEN ZIJN POPULAIR
Buitenzonwering in de vorm van een zonnescherm is erg populair. Dit is niet zonder reden. U heeft hierbij namelijk de keuze uit een breed scala aan doekkleuren en designs. Zo kunt u uw gewenste zonnescherm helemaal zelf samenstellen. Gemiddeld liggen de kosten voor een zonnescherm met handmatige bediening tussen de € 800,- en € 1.200 inclusief BTW. Voor een zonnescherm met elektrische bediening moet u rekening houden met een bedrag dat tussen de € 1.000 en € 1.500 ligt. Deze bedragen zijn eveneens inclusief montage en eventuele extra materialen.

SCREENS EN MARKIEZEN
Behalve zonneschermen kunt u ook kiezen voor screens en markiezen als buitenzonwering. Bij een screen is de afmeting van invloed op de uiteindelijke kosten. Datzelfde geldt voor de soort screen die u kiest: standaard, windvast of ZIP. Ook hierbij is de keuze voor de bediening van invloed op de totaalprijs. Voor een screen met handmatige bediening bijvoorbeeld, betaalt u circa € 300,- inclusief BTW en montage. Voor een elektrisch bedienbaar screen ligt het gemiddelde bedrag tussen de € 430,- en € 800,- inclusief BTW en montage.

Wilt u een goed vergelijk maken tussen verschillende aanbieders van buitenzonwering? Vraag dan 3 tot 4 offertes op.
Lees meer...