Vind een top 10 Zonwering specialist in Nederland

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Bekijk meer
Plaats
zonwering.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen

Zonwering specialisten in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 zonwering specialisten in Nederland. Het meest complete overzicht. Hou de zon en warmte uit huis met de beste zonwering in uw regio.

In Nederland kunt u een zonwering specialist vinden voor het plaatsen van zonneschermen, rolluiken, screens en andere soorten zonwering. Ook is het mogelijk om een zonwering specialist te vinden voor het repareren of reinigen van uw zonwering. De keuze voor een goede zonwering specialist is afhankelijk van de kwaliteiten en het vakgebied van het zonweringsbedrijf. Een zonwering specialist kan u ook adviseren over welk type zonwering voor u het meest geschikt is.

• Zonnescherm: Een zonnescherm is een zonwering die aan de buitenzijde van een gebouw wordt opgehangen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het plaatsen van een zonnescherm. Denk aan de keuze tussen een uitvalscherm of een knikarmscherm, maar ook het type bediening.
• Rolluiken: Een rolluik is een verticale afsluiting voor een raam, deur of andere opening in een gebouw of andere ruimte. Vaak kun je kiezen voor rolluiken van kunststof of aluminium. Kunststof rolluiken zijn goedkoper, maar aluminium rolluiken isoleren beter.
• Screens: Een screen heeft als voornaamste functie om zon te weren uit de woning. Screens zijn vergelijkbaar met een rolluik. Ook bij screens worden aan beide zijden van het raam geleiders gemonteerd en het doek glijdt tussen de geleiders verticaal naar beneden.
• Binnenzonwering: Binnenzonwering is raambekleding aan de binnenkant van uw raam, die de zon en warmte buiten houdt en een mooie decoratie in uw woning is. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering beschikbaar, denk daarbij aan rolgordijnen, shutters, jaloezieën of lamellen.

In Nederland hebben wij 10 goede zonwering specialisten gevonden. De zonwering specialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.8. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het plaatsen van uw zonwering. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende zonwering specialisten. Zo kunt u eenvoudig de zonwering specialisten vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Renoco BV.jpg9
2. Renoco BV
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
Romazo Garant Keurmerk
9,3 (116)

Renoco in Sittard, Limburg biedt een totaal concept aan voor uw woning. Specialist in gevelelementen zoals, garagepoorten & garagedeuren, openslaande garagedeuren zowel handbediend als elektrisch, rolluiken. In elke gewenste maat en voor elke situatie hebben we de garagedeur die bij u past. Voor de zonwering hebben we diverse producten: Screens, uitvalschermen, terrasschermen, knikarmschermen en markiezen. Voor gehele verduistering en/of beveiliging hebben we een brede collectie Verano® rolluiken. Deze zijn in diverse kleuren en in alle maten leverbaar. Rolluiken zijn de perfecte afsluiter voor ramen en deuren. Verder zijn er nog terrasoverkappingen. Een terrasoverkapping maakt het buiten zitten nog aangenamer. U kunt veel langer buiten zitten onder je Verano® terrasoverkapping met de geïntegreerde verlichting en de optionele schuifwanden, waarmee u een volledige afdichting kunt creëren. Verder zijn er nog windschermen en tuinafdichtingen. Aan de binnenkant van uw woning is ook gedacht. Hiervoor hebben wij de uitgebreide collectie binnenzonwering van Verano®, deze bestaat onder meer uit rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, vouwgordijnen en plisségordijnen.
Alle Renoco BV producten worden speciaal op maat gemaakt, gemonteerd door onze eigen vakmensen en zijn aantrekkelijk geprijsd. Alles wordt in Nederland en België geproduceerd, hierdoor kunnen we korte levertijden garanderen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ontvang direct uw persoonlijke maatwerk offerte en direct de actuele levertijd / montagedatum.
...

Gratis en vrijblijvend
Economiestraat 1, Sittard
116 beoordelingen
15 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste zonwering specialisten aan te vragen
Jansen Zonwering Rijssen JZR.jpg3
10. Jansen Zonwering Rijssen JZR
Reageert snel
8,1 (29)

Zonwering specialist in Rijssen en omstreken
Jansen Zonwering Rijssen is een kleinschalig, flexibel bedrijf met vele jaren ervaring in de zonwering branche. Klanten komen (terug) bij Jansen Zonwering vanwege de no-nonsense aanpak en het gedegen advies op maat waarbij maar één ding telt: de wens van de klant. Veel lastige situaties werden zo door ons succesvol voorzien van zonwering en leverden tevreden klanten op. In ons portfolio treft u een aantal door ons opgeleverde producten die dat laten zien.

Het kleinschalige van ons bedrijf, geen showroom maar passend en vrijblijvend advies aan huis, biedt de klant flexibiliteit en precisie. We willen strak werk leveren en mensen het gemak van zonwering bezorgen. Daarom hebben we in de loop der jaren een groeiend aantal (terugkerende) klanten naar tevredenheid kunnen helpen.
Niet alleen het advies is op maat. De realisatie is dat ook. Zonwering moet functioneel zijn maar mag ook verfraaien. Die combinatie staat Jansen Zonwering voor ogen en daarom werken we met het beste gereedschap en topkwaliteit materialen om de door u gekozen zonwering niet alleen goed te monteren maar ook om het er goed uit te laten zien. Bovendien bezoeken we regelmatig beurzen en laten we ons adviseren door vakmensen uit de branche om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons team van vakmensen staat ervoor!

Jansen Zonwering, met plezier in de zon, met gemak in de schaduw
...

Gratis en vrijblijvend
Braakmansdijk 163, Rijssen
29 beoordelingen
17 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste zonwering specialisten aan te vragen
Filters
Sorteren op
Soort zonwering
Werkzaamheden
Trustoo score

Uitgevoerde opdrachten van zonwering specialisten uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste zonwering specialisten

Wat kost een zonwering specialist?

Een zonwering specialist kost gemiddeld tussen de 500,- en1000,- Een zonwering specialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een zonwering specialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

200
500
1000
1500
Veelgestelde vragen

Wat is zonwering?

Als u zonlicht buiten wilt houden heeft u zonwering nodig. Maar wat is zonwering precies en welke zonweringssoorten zijn er allemaal? Vaak wordt er allereerst een onderscheid gemaakt tussen zonwering voor binnen en zonwering voor buiten. Bij binnenzonwering moet u denken aan gordijnen, lamellen en jaloezieën. Bij buitenzonwering kunt u onder meer kiezen uit screens, rolluiken of zonneschermen. Binnen elke groep van zonwerkingssoorten heeft u daarnaast de keuze uit tal van uitvoeringen. Datzelfde geldt voor materiaalsoorten en kleurmogelijkheden.

BINNENZONWERING
Zodra de zonwering aan de binnenkant van uw woning of pand wordt aangebracht spreekt men van binnenzonwering. Over het algemeen is deze vorm van zonwering eenvoudig aan te brengen. Er gelden geen zware eisen qua belastbaarheid en ook wordt binnenzonwering niet door weersinvloeden aangetast. Verkleuring is daarentegen wel een verschijnsel dat bij binnenzonwering voor kan komen. Normaal gesproken betaalt u minder voor binnenzonwering dan voor buitenzonwering. Naast gordijnen, lamellen en jaloezieën moet u eveneens denken aan vitrages en verstelbare binnenluiken. Verder behoren ook rolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen tot de categorie binnenzonwering.

BUITENZONWERING
Onder buitenzonwering verstaat men screens, rolluiken of zonneschermen. In tegenstelling tot binnenzonwering, wordt buitenzonwering aan de buitenkant van uw woning of pand aangebracht. Tegenwoordig heeft u hierbij de keuze uit een breed scala aan uitvoeringsmogelijkheden. Naast diverse materiaal- en kleursoorten geldt dit eveneens voor de bediening. Er wordt bijvoorbeeld steeds vaker voor elektrische bediening gekozen. Daarnaast kunnen er sensoren worden geïnstalleerd die de intensiteit van het zonlicht kunnen waarnemen. Op basis daarvan zullen ze automatisch naar boven of naar beneden bewegen.

Wilt u ook de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor uw zonwering? Vraag dan 3 tot 4 offertes op.
Lees meer...

Wat zijn screens?

Wilt u zonlicht weren uit uw woning of pand? Dan biedt het aanschaffen van screens de ideale oplossing. Wat zijn screens? Screens bieden u optimale zonwering. Ze worden op een soortgelijke manier gemaakt als rolluiken. Er wordt bij een screen een geleider gemonteerd aan beide kanten van een raam. Het doek van een screen glijdt verticaal tussen deze geleiders naar onderen. U kunt screens hierbij in verschillende soorten aanschaffen. Zo zijn er standaard screens maar ook screens met een rits.

FILTERING VAN LICHT EN WARMTE
Screens zorgen ervoor dat licht en warmte gefilterd worden. Daarnaast geven ze een diffuus en zacht licht in uw woning of pand. Doordat inkijk voorkomen wordt, bieden screens u eveneens meer privacy. Overdag kunt u van binnen uitstekend naar buiten kijken. Aangezien screens zonnestralen reflecteren raken uw ramen niet opgewarmd. ’s Avonds en ’s nachts is het omgekeerde het geval. Dan zijn van buitenaf alleen de contouren binnen zichtbaar. Hierbij speelt de keuze voor het doek een belangrijke rol. Elk screendoek is van dunne glasvezel draden geweven en deze zijn met een pvc-laag omhuld.

STANDAARD SCREENS OF RITS SCREENS
Naast standaard screens heeft u de keuze uit rits screens. Rits screens zijn op elke hoogte windvast. Verder hebben ze geen spleten tussen de geleiders op het raam en het doek. Daardoor is de kans op doekscheuren minimaal in vergelijking tot standaard screens. Een standaard screen kan namelijk wel in de wind klapperen doordat deze niet vastzit in de geleider.

Wilt u deskundig advies alvorens screens aan te schaffen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk en de beste keuze.
Lees meer...

Wat kosten screens?

Veel mensen die zonlicht optimaal willen weren kiezen voor screens. Maar wat kost een screen eigenlijk? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de breedte van een screen van invloed op de uiteindelijke kosten en datzelfde geldt voor de bedieningskeuze. Geeft u de voorkeur aan een handmatige bediening bijvoorbeeld, of kiest u liever voor screens met een elektrische bediening? Dit beïnvloedt de kosten. Daarnaast is het ook afhankelijk van de soort screen welke prijs u uiteindelijk betaalt.

BREEDTE EN BEDIENING
Kiest u voor handmatige bediening? Bij een screen van 1 meter breed moet u dan rekening houden met een totaalbedrag van € 310,- inclusief BTW. Dit is eveneens inclusief montage. Wilt u een screen van 3 meter breed met elektrische bediening en een speciaal afgeronde bovenkap? Dan betaalt u gemiddeld € 910,- inclusief BTW en montage. Voor een screen van 2 meter breed met elektrische bediening liggen de kosten rond de € 430,- inclusief BTW en montage.

STANDAARD SCREEN, WINDVAST OF ZIP
Naast de breedte en bedieningssoort beïnvloedt ook de soort screen welke prijs u uiteindelijk betaalt. U kunt uiteraard voor een standaard screen kiezen, maar eveneens voor een windvast screen of ZIPscreen. Laatstgenoemde wordt ook wel een rits screen genoemd. Het verschil tussen een standaard screen en een windvast screen of ZIPscreen is de mate waarin een screen klappert door de wind. Bij een standaard screen is dit vaak het geval. Bij windvaste screens en ZIPscreens nauwelijks of niet.

Wilt u ook screens bestellen? Met 3 tot 4 offertes maakt u gegarandeerd de juiste keuze.
Lees meer...

Wat kost zonwering?

Als de zon volop schijnt is er vaak behoefte aan buitenzonwering. Maar wat kost deze soort zonwering precies? Dit is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een zonnescherm laten installeren of kiest u liever voor screens? Daarnaast kunt u eveneens kiezen voor een markies. Elk type zonwering heeft daarbij een eigen kostenplaatje. Hierbij is de grootte van de buitenzonwering van invloed maar ook de bedieningssoort. Kiest u voor handmatige bediening of wilt u toch het gemak ervaren van elektrische bediening?

ZONNESCHERMEN ZIJN POPULAIR
Buitenzonwering in de vorm van een zonnescherm is erg populair. Dit is niet zonder reden. U heeft hierbij namelijk de keuze uit een breed scala aan doekkleuren en designs. Zo kunt u uw gewenste zonnescherm helemaal zelf samenstellen. Gemiddeld liggen de kosten voor een zonnescherm met handmatige bediening tussen de € 800,- en € 1.200 inclusief BTW. Voor een zonnescherm met elektrische bediening moet u rekening houden met een bedrag dat tussen de € 1.000 en € 1.500 ligt. Deze bedragen zijn eveneens inclusief montage en eventuele extra materialen.

SCREENS EN MARKIEZEN
Behalve zonneschermen kunt u ook kiezen voor screens en markiezen als buitenzonwering. Bij een screen is de afmeting van invloed op de uiteindelijke kosten. Datzelfde geldt voor de soort screen die u kiest: standaard, windvast of ZIP. Ook hierbij is de keuze voor de bediening van invloed op de totaalprijs. Voor een screen met handmatige bediening bijvoorbeeld, betaalt u circa € 300,- inclusief BTW en montage. Voor een elektrisch bedienbaar screen ligt het gemiddelde bedrag tussen de € 430,- en € 800,- inclusief BTW en montage.

Wilt u een goed vergelijk maken tussen verschillende aanbieders van buitenzonwering? Vraag dan 3 tot 4 offertes op.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Romazo Garant

Het Romazo Garant keurmerk geeft de consument de garantie dat zij met een degelijk bedrijf in zee gaan met goed opgeleid deskundig personeel. De leden van Romazo Professionals mogen het Romazo Keurmerk pas voeren als zij voldoen aan de strenge eisen die Romazo aan de bedrijven stelt. Om het jaar worden alle bedrijven door een onafhankelijk keuringsinstituut aan de hand van een lijst van meer dan 60 eisen gecontroleerd.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste zonwering specialisten in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste zonwering specialisten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste zonwering specialisten bij jou in de buurt.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo