trustoo.nl logo.png
De beste 150+ Keukenspecialisten voor jou

Vind een top 10 Keukenspecialist bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
keukenrenovatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle keukenspecialisten in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste keukenspecialisten in Nederland en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor keukenrenovatie, vervangen van keukenkastjes of een nieuw keukenblad.
Alle diensten
Keukenrenovatie
Renovatie keukenkastjes en -deurtjes
Vervanging van keukenblad
Plaatsing van keukenapparatuur
Nieuwe keuken
Overige keukenwerkzaamheden

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Keukenspecialist voor
Trustoo score

Over keukenspecialisten bij jou in de buurt

Bij Trustoo geven wij jou het meest complete overzicht van de beste keukenspecialisten in Nederland.

In Nederland kan je keukenspecialisten vinden voor het volledig renoveren van jouw keuken, het vervangen van de keukenkastjes of voor het plaatsen van een nieuw keukenblad. Vaak heb je al een idee over het materiaal en de kleur van de keuken. Een keukenspecialist kan dat voor jou uitvoeren, maar kan ook adviseren over de materiaal mogelijkheden en de kleuropties.

 • Keukenrenovatie: een keukenrenovatie is vaak voordeliger dan een nieuwe keuken. Bij een keukenrenovatie worden de keukenkastjes, keukenfronten, keukenplinten en andere zaken zoals het keukenblad volledig vernieuwd. Daarmee geeft u uw keuken een nieuwe uitstraling en kan die weer jaren mee.
 • Keukenkastjes en keukendeurtjes. De keukenkastjes en keukendeurtjes vervangen geeft uw keuken een nieuwe uitstraling. Vaak kan het renoveren van de keukenkastjes binnen één tot enkele dagen gedaan worden.
 • Keukenblad. Het vervangen van het keukenblad, werkblad of aanrechtblad kan uw keuken een upgrade geven. Een keukenblad van kunststof vervangen door graniet, composiet, of keramiek kan een wereld van verschil geven in de uitstraling van uw keuken.

In Nederland hebben wij NaN goede keukenspecialisten gevonden. De keukenspecialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke keukenspecialist je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor de renovatie van jouw keuken. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende keukenspecialisten. Zo kan je eenvoudig de keukenspecialisten vergelijken en de keukenspecialist kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte keukenspecialist voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste keukenspecialisten bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste keukenspecialisten bij jou in de buurt

We laten de beste keukenspecialisten zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke keukenspecialist jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen keukenspecialisten.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de keukenspecialisten die je het meest aanspreken. De meeste keukenspecialisten reageren binnen 24 uur. Vind de beste keukenspecialist met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste keukenspecialist voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een keukenspecialist?

Een keukenspecialist kost gemiddeld tussen de Een keukenspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een keukenspecialist kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

350
1000
2500
3500

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over keukenspecialisten in Nederland of ben je benieuwd naar wat keukenspecialisten precies doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over keukenspecialisten.

Hoe kies ik een betrouwbare keukenspecialist?

Wat kost een keuken?

Wat kost een keukenrenovatie?

Wat kost een keukenspecialist?

De beste keukenspecialist in Nederland?

Wat doet een keukenspecialist?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...