thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Vind een top 10 Glaszetter in Nederland

Ik zoek een glaszetter voor
Plaats
glaszettersvg

Glaszetters in Nederland

sort
Resultaat 1-10 van 440 glaszetters in Nederland. Het meest complete overzicht. De perfecte beglazing voor uw huis met de beste glaszetters in uw regio.

In Nederland kunt u een glaszetter inhuren voor het repareren van glasschade, maar ook het plaatsen van nieuwe ramen, of prachtig glas-in-lood.

• Glas plaatsen: Of het nu gaat om het plaatsen van veiligheidsglas bij de voordeur, het plaatsen van isolerende ramen in een nieuwbouw woning of een mooie glazen deur in de hal, de glaszetter kan het voor u regelen.
• Repareren: Gebroken ruit, of een kras op het raam? De glaszetter weet met beiden raad. Het gebroken glas kan veilig verwijderd en vervangen worden, of een kras zorgvuldig weg gepolijst.
• Glas in lood: Een glas-in-lood raam brengt ontzettend veel sfeer in uw huis, vooral een zelf ontworpen raam geeft uw huis een uniek karakter. Tegenwoordig is het goed mogelijk om glas in lood te isoleren met bijvoorbeeld een voorzetraam. Het plaatsen van glas-in-lood is een specialistische klus waar de glaszetter u mee kan helpen.

In Nederland hebben wij 440 goede glaszetters gevonden. De glaszetters in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.1. Welke glaszetter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw ramen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende glaszetters. Zo kunt u eenvoudig de glaszetters vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
check_box_outline_blank
7. Schilders- en Glaszettersbedrijf Van der Wal
9,1
place
Holterweg 44, Laren (GE)

Van origine zijn wij een schilders- en glaszettersbedrijf. Sinds 1864 is het bedrijf steeds van vader op zoon overgegaan . Momenteel zijn Wim en Willy (5e generatie) en Bart (6e generatie) de eigenaren. Eerst gevestigd aan de Zutphenseweg in Laren, zitten we sinds 1890 op onze huidige stek aan de Holterweg 44 in Laren. In de loop der jaren is er veel veranderd. Van zelf verf en kleuren maken tot verf op kleur maken met de computer. Onze werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid met o.a. spack spuiten, spuitwerk in de werkplaats en buitenzonwering leveren en plaatsen.

Op 15 juni 2015 is ons door de Koning het predicaat "bij Koninklijke beschikking Hofleverancier" toegekend. Dit betekent dat wij, samen met ongeveer 450 andere Nederlandse bedrijven, het Koninklijk Wapen mogen voeren. Het predicaat is een onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze bedrijven zijn ten minste honderd jaar oud.

Met een klein vast team van vakmensen staan wij winter en zomer voor u klaar. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL. Dit garandeert u vakwerk en o.a. een garantietermijn. Ook worden er door OnderhoudNL controles uitgevoerd.

In de winter is het advies- en inspectietijd. Doorgaans zijn de winterwerkzaamheden beperkter dan die in de zomer. Daardoor ontstaat er tijd voor inspecties aan bijvoorbeeld het buitenschilderwerk van uw pand. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf. Alle vaste krachten hebben de opleiding leermeester gevolgd. Momenteel is er 1 leerling in ons bedrijf.
...

place
Holterweg 44, Laren (GE)
grade23 beoordelingen
timelapse116 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
filter_list
Filters
Ik zoek een glaszetter voor
Trustoo score

Wat kost een glaszetter?

Een glaszetter kost per uur tussen de 45,- en € 55,- Een glaszetter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een glaszetter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
45
55
70

Veelgestelde vragen

Wat doet een glaszetter?

Op het moment dat u glas geplaatst wilt hebben in uw woning of pand, doet u een beroep op de expertise van een glaszetter. Maar wat doet een glaszetter nu eigenlijk precies? Glaszetters plaatsen niet alleen glas maar vervangen dit ook. Dit doen zij overal waar glas nodig is. Naast woningen en bedrijfspanden moet u dan denken aan winkels, scholen, overheidsgebouwen en kassen. Het zetten van glas vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering en dat is precies de reden waarom u een vakman inschakelt.

GLAZEN RUITEN EN INTERIEURGLAS
Het meest bekende voorbeeld van glas zetten is waarschijnlijk het plaatsen van glazen ruiten. U heeft daarbij de keuze uit enkel of dubbelglas en ook is het mogelijk om voor speciaal glas te kiezen. Deze ruiten worden in ramen en kozijnen geplaatst en dit wordt ook wel beglazen genoemd. Naast beglazen maakt ook het plaatsen van interieurglas deel uit van de werkzaamheden van de glaszetter. Bijvoorbeeld douchecabines in badkamers en glas in wanden, keukens, deuren en ga zo maar door.

VERVANGEN VAN GLAS
Naast nieuwbouw is het eveneens mogelijk om een glaszetter in te schakelen voor het vervangen van glas in bestaande bouw. In dat geval zullen glaszetters het oude glas professioneel verwijderen en datzelfde geldt voor de oude sponningen en kit. Maar ook wanneer uw kozijnen na verloop van tijd schade hebben gekregen kunt u een beroep doen op de glaszetter.

Heeft u ook een glaszetter nodig? Vraag dan vier offertes op bij verschillende gerenommeerde glaszetterbedrijven.
Lees meer...

Wat kost een glaszetter?

Wilt u nieuw glas laten plaatsen of heeft u schade aan uw kozijnen? Erkende glaszetterbedrijven zijn hierin gespecialiseerd maar wat kost een glaszetter? Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurloon dat rond de € 50,- per uur ligt. Daarnaast zijn er natuurlijk de kosten voor het glas en overig materiaal. Ook rekenen de meeste glaszetters voorrijkosten. Deze maken doorgaans circa 5 procent uit van het totaalplaatje.

TYPE HUIS OF PAND EN GLASSOORT
De kosten die u kwijt bent aan een glaszetter worden logischerwijs beïnvloed door het type huis of pand dat u heeft. Daarbij is ook het glassoort dat u wilt van invloed op de kosten. In Nederland wordt veelal gekozen voor HR++ glas. Samen met de uurloonkosten van de glaszetter van gemiddeld € 50,- per uur, liggen de kosten voor deze glaskeuze zo rond de € 140,- per m2. Dit betekent dat u bij een twee-onder-een-kapwoning ongeveer rekening moet houden met 35 m2 raam en een totaalplaatje dat op ongeveer € 4900,- uitkomt.

ENERGIENEUTRAAL MET HR+++ GLAS
Hoewel de meeste mensen nog steeds kiezen voor HR++ glas is er ook een toename in de vraag naar HR+++ glas. Dit glassoort is het best isolerend en wordt vaak gekozen als men huizen of panden energieneutraal wil maken. Uiteraard zijn de kosten hiervoor hoger maar kan er ook een calculatie gemaakt worden voor de terugverdientijd. Gemiddeld moet u voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning rekening houden met een totaalplaatje van circa € 7000,-.

Vraag altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken tussen verschillende glaszetbedrijven.
Lees meer...
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

double_arrowSnel en eenvoudig meerdere glaszetters vergelijken
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.