Vind een top 10 Glaszetter in Nederland

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 glaszetters bij jou in de buurt

Ik zoek een glaszetter voor
Plaats
glaszetter.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Glaszetters in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 glaszetters in Nederland. Het meest complete overzicht. De perfecte beglazing voor uw huis met de beste glaszetters in uw regio.

In Nederland kunt u een glaszetter inhuren voor het repareren van glasschade, maar ook het plaatsen van nieuwe ramen, of prachtig glas-in-lood.

• Glas plaatsen: Of het nu gaat om het plaatsen van veiligheidsglas bij de voordeur, het plaatsen van isolerende ramen in een nieuwbouw woning of een mooie glazen deur in de hal, de glaszetter kan het voor u regelen.
• Repareren: Gebroken ruit, of een kras op het raam? De glaszetter weet met beiden raad. Het gebroken glas kan veilig verwijderd en vervangen worden, of een kras zorgvuldig weg gepolijst.
• Glas in lood: Een glas-in-lood raam brengt ontzettend veel sfeer in uw huis, vooral een zelf ontworpen raam geeft uw huis een uniek karakter. Tegenwoordig is het goed mogelijk om glas in lood te isoleren met bijvoorbeeld een voorzetraam. Het plaatsen van glas-in-lood is een specialistische klus waar de glaszetter u mee kan helpen.

In Nederland hebben wij 10 goede glaszetters gevonden. De glaszetters in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.4. Welke glaszetter u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw ramen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende glaszetters. Zo kunt u eenvoudig de glaszetters vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste glaszetters aan te vragen
Heart Glass Utrecht.jpg
15
4. Heart Glass Utrecht
9,7 (43)

Wij zijn een glas in lood atelier gevestigd in Utrecht die gespecialiseerd is in restauratie en decoratie en het isoleren van glas in lood ramen.

Het restaureren en repareren van glas in lood ramen is een van onze specialisaties. Met ruime aandacht en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw waardevolle glas in lood ramen op de juiste wijze hersteld worden en u ze als nieuw terug krijgt. Hierbij proberen we de authenticiteit van de ramen zoveel mogelijk te waarborgen. Daarnaast kunnen wij uw oude glas in lood ramen inbouwen in dubbelglas (isolatieglas) en terug plaatsen/afwerken.

Welke restauraties kunnen wij uitvoeren?

Glas in lood restauratie van gehele panelen
Plaatselijke reparaties (gebroken glas) van glas in lood panelen
Kapotte stukken gebrandschilderd glas verlijmen
Gehele reconstructies van gebrandschilderd glas
Oude glas in lood ramen in isolatieglas (dubbelglas) plaatsen.

Het ontwerpen en uitvoeren van (gebrandschilderde) glas in lood ramen behoort ook tot de expertise van Heart Glass. Wij hebben veel ervaring met het realiseren van zowel onze eigen ontwerpen als door klanten aangeleverde ontwerpen.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Pieter Jenken, gediplomeerd specialist op het gebied van decoratie en restauratie van glas in lood. Ondertussen werk ik 10 jaar in het vak en bestaat Heart Glass Utrecht nu 7 jaar.
Naast werk in opdracht hebben wij ook aan kunstprojecten mee gedaan en hebben wij bijvoorbeeld 7 maanden in een museum in Santa Cruz, California gehangen en in meerdere bladen gestaan zoals de "Elsevier".

Met ons team werken wij aan veel verschillende projecten voor aannemers, particulieren en bedrijven en is geen klus te groot voor ons.

Vraag vrijblijvend een offerte aan op:

info@heartglass.nl
Graag uw naam, adres en telefoon nummer vermelden om snel te schakelen.
...

Gratis en vrijblijvend
Schaverijstraat 6b, Utrecht
43 beoordelingen
7 jaar in bedrijf
Schilders- en Glaszettersbedrijf Van der Wal.jpg
5
6. Schilders- en Glaszettersbedrijf Van der Wal
9,3 (32)

Van origine zijn wij een schilders- en glaszettersbedrijf. Sinds 1864 is het bedrijf steeds van vader op zoon overgegaan . Momenteel zijn Wim en Willy (5e generatie) en Bart (6e generatie) de eigenaren. Eerst gevestigd aan de Zutphenseweg in Laren, zitten we sinds 1890 op onze huidige stek aan de Holterweg 44 in Laren. In de loop der jaren is er veel veranderd. Van zelf verf en kleuren maken tot verf op kleur maken met de computer. Onze werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid met o.a. spack spuiten, spuitwerk in de werkplaats en buitenzonwering leveren en plaatsen.

Op 15 juni 2015 is ons door de Koning het predicaat "bij Koninklijke beschikking Hofleverancier" toegekend. Dit betekent dat wij, samen met ongeveer 450 andere Nederlandse bedrijven, het Koninklijk Wapen mogen voeren. Het predicaat is een onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze bedrijven zijn ten minste honderd jaar oud.

Met een klein vast team van vakmensen staan wij winter en zomer voor u klaar. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL. Dit garandeert u vakwerk en o.a. een garantietermijn. Ook worden er door OnderhoudNL controles uitgevoerd.

In de winter is het advies- en inspectietijd. Doorgaans zijn de winterwerkzaamheden beperkter dan die in de zomer. Daardoor ontstaat er tijd voor inspecties aan bijvoorbeeld het buitenschilderwerk van uw pand. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf. Alle vaste krachten hebben de opleiding leermeester gevolgd. Momenteel is er 1 leerling in ons bedrijf.
...

Gratis en vrijblijvend
Holterweg 44, Laren (GE)
32 beoordelingen
117 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste glaszetters aan te vragen
Filters
Ik zoek een glaszetter voor
Trustoo score
Keurmerken

Uitgevoerde opdrachten van glaszetters uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste glaszetters

Wat kost een glaszetter?

Een glaszetter kost per uur tussen de 45,- en € 55,- Een glaszetter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een glaszetter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
45
55
70

Veelgestelde vragen

Wat doet een glaszetter?

Op het moment dat u glas geplaatst wilt hebben in uw woning of pand, doet u een beroep op de expertise van een glaszetter. Maar wat doet een glaszetter nu eigenlijk precies? Glaszetters plaatsen niet alleen glas maar vervangen dit ook. Dit doen zij overal waar glas nodig is. Naast woningen en bedrijfspanden moet u dan denken aan winkels, scholen, overheidsgebouwen en kassen. Het zetten van glas vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering en dat is precies de reden waarom u een vakman inschakelt.

GLAZEN RUITEN EN INTERIEURGLAS
Het meest bekende voorbeeld van glas zetten is waarschijnlijk het plaatsen van glazen ruiten. U heeft daarbij de keuze uit enkel of dubbelglas en ook is het mogelijk om voor speciaal glas te kiezen. Deze ruiten worden in ramen en kozijnen geplaatst en dit wordt ook wel beglazen genoemd. Naast beglazen maakt ook het plaatsen van interieurglas deel uit van de werkzaamheden van de glaszetter. Bijvoorbeeld douchecabines in badkamers en glas in wanden, keukens, deuren en ga zo maar door.

VERVANGEN VAN GLAS
Naast nieuwbouw is het eveneens mogelijk om een glaszetter in te schakelen voor het vervangen van glas in bestaande bouw. In dat geval zullen glaszetters het oude glas professioneel verwijderen en datzelfde geldt voor de oude sponningen en kit. Maar ook wanneer uw kozijnen na verloop van tijd schade hebben gekregen kunt u een beroep doen op de glaszetter.

Heeft u ook een glaszetter nodig? Vraag dan vier offertes op bij verschillende gerenommeerde glaszetterbedrijven in Nederland.
Lees meer...

Wat kost een glaszetter?

Wilt u nieuw glas laten plaatsen of heeft u schade aan uw kozijnen? Erkende glaszetterbedrijven zijn hierin gespecialiseerd maar wat kost een glaszetter? Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurloon dat rond de € 50,- per uur ligt. Daarnaast zijn er natuurlijk de kosten voor het glas en overig materiaal. Ook rekenen de meeste glaszetters voorrijkosten. Deze maken doorgaans circa 5 procent uit van het totaalplaatje.

TYPE HUIS OF PAND EN GLASSOORT
De kosten die u kwijt bent aan een glaszetter worden logischerwijs beïnvloed door het type huis of pand dat u heeft. Daarbij is ook het glassoort dat u wilt van invloed op de kosten. In Nederland wordt veelal gekozen voor HR++ glas. Samen met de uurloonkosten van de glaszetter van gemiddeld € 50,- per uur, liggen de kosten voor deze glaskeuze zo rond de € 140,- per m2. Dit betekent dat u bij een twee-onder-een-kapwoning ongeveer rekening moet houden met 35 m2 raam en een totaalplaatje dat op ongeveer € 4900,- uitkomt.

ENERGIENEUTRAAL MET HR+++ GLAS
Hoewel de meeste mensen nog steeds kiezen voor HR++ glas is er ook een toename in de vraag naar HR+++ glas. Dit glassoort is het best isolerend en wordt vaak gekozen als men huizen of panden energieneutraal wil maken. Uiteraard zijn de kosten hiervoor hoger maar kan er ook een calculatie gemaakt worden voor de terugverdientijd. Gemiddeld moet u voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning rekening houden met een totaalplaatje van circa € 7000,-.

Vraag altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken tussen verschillende glaszetbedrijven.
Lees meer...

De beste glaszetter in Nederland?

Het vinden van de juiste glaszetter in Nederland is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over glaszetters voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste glaszetter is voor uw glazen en ramen in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden glaszetters met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste glaszetter is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Dubbel glas, glas-in-lood, veiligheidsglas of HR glas?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een gecertificeerde glaszetter?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle glaszetters in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE GLASZETTERS IN Nederland
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste glaszetters per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de glaszetters selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de glaszetter gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 glaszetters te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
OnderhoudNL Garantie

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL) - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders, schildersbedrijven, glaszetters en glasafwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Een deelnemend bedrijf waarmee u in zee gaat, is niet een klusbedrijf, maar een OnderhoudNL Garantie-bedrijf dat optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid biedt. U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie. In Nederland zijn ruim 1200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven.
Lees meer...

Vakgroep GLAS

Bouwend Nederland Vakgroep GLAS is de werkgeversvereniging voor werkgevers die actief zijn in de vlakglasbranche. Vakgroep GLAS is de belangenbehartiger voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verhandelen, bewerken en plaatsen van vlakglas
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste glaszetters in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste glaszetters
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste glaszetters bij jou in de buurt.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.