trustoo.nl logo.png
De beste 1700+ Loodgieters voor jou

Vind een top 10 Loodgieter bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
loodgieter.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle loodgieters in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 loodgieters in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Aanleggen of plaatsen
Verleggen of vervangen
Reparatie
Ontstoppen of reinigen
Andere klus

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Werkzaamheden
Trustoo score

Over loodgieters bij jou in de buurt

Bij Trustoo verstrekken wij het meest complete overzicht van de beste loodgieters in Nederland. Zorg ervoor dat jouw leidingen perfect aangesloten zijn door de beste loodgieters in jouw regio.

In Nederland kan je een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

 • Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
 • Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
 • Riolering en afvoer: Heb je een verstopte riolering of afvoer? Lukt het je niet om een afvoer of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet je een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder je leidingen kapot te maken.
 • CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In Nederland hebben wij NaN goede loodgieters gevonden. De loodgieters in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke loodgieter je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor jouw tuin. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kan je eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte loodgieter voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste loodgieters bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste loodgieters bij jou in de buurt

We laten de beste loodgieters zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke loodgieter jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen loodgieters.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de loodgieters die je het meest aanspreken. De meeste loodgieters reageren binnen 24 uur. Vind de beste loodgieter met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste loodgieter voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over loodgieters in Nederland of ben je benieuwd naar wat een loodgieter precies doet? We staan voor je klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over loodgieters die via ons platform hun diensten aanbieden.

Hoe kies ik een betrouwbare loodgieter?

Wat kost een loodgieter in Nederland?

De beste loodgieter Nederland?

Wat doet een loodgieter?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...