De Vrije Kameleon

Premium partner van Trustoo
flash_onReageert snel
9,0
place
Jacob van Den Eyndestraat 73, Voorburg
grade9 beoordelingen
timelapse5 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over De Vrije Kameleon:
Hallo daar. Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik heb geprobeerd zo goed mogelijk te beschrijven wat ik allemaal voor je kan betekenen. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kun je mij altijd een berichtje sturen. Ik neem dan contact met je op.

INDIVIDUELE NATUURGERICHTE BEHANDELINGEN
Heb je het gevoel dat je aan het overleven bent? Ervaar je stress? Loop je in een bepaalde situatie vast? Kom je niet helemaal tot je recht in een groep of in een relatie? Wil je werken aan meer verbinding met jezelf?

Ik geef individuele natuurgerichte behandelingen aan bewuste mannen en vrouwen of reflectieve professionals die de relatie met zichzelf nog dieper willen onderzoeken en versterken. Of het nu gaat over jouw privéomgeving of de uitdagingen op het werk. Dat maakt niet uit. Ik heb in beide omgevingen ruime ervaring. Je neemt jezelf overal mee naartoe en er vindt altijd uitwisseling met jouw omgeving plaats. Soms zijn er bepaalde relaties, specifieke omgevingen, een gebeurtenis of situatie waarin we extra worden getriggerd of vastlopen. Opeens blijkt de manier waarop je dingen altijd al deed niet meer toereikend.

Wil je dieper inzicht, voelen, ervaren en van belemmerende patronen loskomen? Om in verbinding te komen met jezelf werk ik volgens vijf natuurgerichte principes. Voor meer informatie zie natuurgerichte behandelingen.

GROEPSCOACHING
Begrijp je elkaar niet (meer) zo goed? Kan de communicatie en samenwerking beter? Of wil je dit voorkomen en preventief werken aan meer verbinding met de ander(en)? Naast individuele sessies, coach ik groepen. In een groep beïnvloeden we elkaar. Elk individu of groep heeft zijn eigen dynamiek. Er spelen vaak verschillende geschiedenissen door elkaar heen. Onbewust ontwikkelen we relatie- en gedragspatronen die soms stimulerend, maar ook met regelmaat belemmerend zijn. Binnen mijn groepscoaching ondersteun ik jullie zowel persoonlijk te ontwikkelen als samen te groeien.

Zijn jullie gemotiveerd jullie eigen aandeel binnen de groepsdynamiek onder de loep te nemen? Zonder oordeel en met respect voor de ander zijn eigen proces. Dan ben je bij De Vrije Kameleon aan het juiste adres. Een (telefonische) intake is vrijblijvend. Samen kijken we naar de vraag en mijn mogelijkheden.

Ik werk met allerlei soorten mensen, groepen, bedrijven en organisaties. Ben je professional in de zorg, het onderwijs of welzijn? Ben je een manager? Dan ben jij zelf het instrument waarmee je werkt. Regelmatige reflectie op jezelf en het effect van jouw gedrag op de ander is noodzakelijk om zuiver te kunnen blijven waarnemen en samenwerken.
Lees meer...
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse5 jaar in bedrijf
star9 beoordelingen
people_outline1 medewerkers
Lid van
Nederlandse Orde van Beroepscoaches
Diensten
  • Gezinscoach / kindercoach
  • Overige zakelijke coaching
  • Loopbaan / werk
  • Overige persoonlijke coaching
  • Personal / life coach
  • Team coach
  • Burn-out / stress coach
  • Relatie coach

Opleidingen en certificaten

schoolLichaamsgerichte trauma coaching
schoolPaardencoaching
schoolSysteemgericht werken
schoolIndividuele coaching
schoolTeam coaching
schoolOrganisatie coaching
schoolSociaal Pedagogische Hulpverlening
schoolMiddelbare Hotelschool

Reviews over De Vrije Kameleon
info_outline

8,8
starstarstarstarstar
9 beoordelingen
5star
89%
4star
11%
3star
0%
2star
0%
1star
0%
Angelique Hotterbeekx - Pardoen 10 maanden geleden op google
"Sirpa is een prachtige persoonlijkheid ze is integer, oprecht, zuiver en oordeelloos. Tijdens de gesprekken en paardencoaching mag je 100% jezelf zijn. Met haar open houding zal Sirpa je begeleiden contact te maken met dat wat jij in je hebt en zich mag laten zien. Samen met Black Beauty ervaar je je eigen kracht. Een waardevolle, liefdevolle ervaring welke ik niet snel zal vergeten."
google
5.0
starstarstarstarstar
6 reviews
facebook.com
4.8
starstarstarstarstar
3 reviews
.

Contact opnemen met De Vrije Kameleon

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een coach voor
Personal / Life coach
Gezinscoach / Kindercoach
Loopbaan / Carrièrecoach
Relatiecoach
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare coaches in de buurt

Pause to Play - Life & Loopbaancoaching Leiden
9,9
grade29 beoordelingen
flash_onReageert snel
local_offerGratis kennismakingsgesprek
Breathfulness
9,3
grade15 beoordelingen
flash_onReageert snel
local_offerOptimaal Vitaal Abonnement korting €290
Yinske Silva
9,2
grade6 beoordelingen
flash_onReageert snel
local_offerGratis kennismakingsgesprek
Christine van Andel Coaching
9,0
grade8 beoordelingen
flash_onReageert snel
local_offerGratis kennismakingsgesprek
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.