trustoo.nl logo.pngde beste Coaches voor jou
Kies uit +1450 top CoachesKies uit +1450 Coaches in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Coaches in Epe

Sortering:
Resultaat 1-10 van 27 coaches in Epe. Het meest complete overzicht. Neem de volgende stap in uw persoonlijke ontwikkeling met hulp van de beste coaches in uw regio.

In Epe kunt u bij een coach terecht als u iemand zoekt die helpt om uw werk en privé gerelateerde doelen te verwezenlijken. En uw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen door diepgaande persoonlijke inzichten die u uw leven lang kunt inzetten.
Tijdens de één op één coaching worden er uiteenlopende vraagstukken behandeld, vaak voorkomende onderwerpen zijn:

• Burn-out / stress coach: bestemd voor hen die beter met stress om willen kunnen gaan of minder stress willen ervaren. En voor het voorkomen of sneller herstellen van een burn-out.
• Personal / life coach: een life coach of personal coach helpt u het leven te leiden zoals u dat wilt. De coach helpt u inzicht in uzelf te krijgen, in uw echte drijfveren, behoeften en kwaliteiten. Met deze inzichten en nieuwe vaardigheden kunt u uw doelen verwezenlijken.
• Budget / financial coach: helpt mensen die hun financiële huishouding goed op orde te krijgen
• Gezinscoach / kindercoach: een gezinscoach staat gezinnen bij met uiteenlopende problemen. Zo kunnen jongere kinderen geholpen worden bij het ontdekken van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Een jongerencoach begeleidt en coacht jongeren veel al in de leeftijd rond de pubertijd zich kunnen zich kenmerken door specifiek herkenbare ontwikkelpunten, depressie en stemmingsstoornissen.
• Relatiecoach / counseling: leer uzelf en uw partner kennen om problemen op te lossen en toch samen verder te kunnen gaan. De relatiecoach helpt in dit proces. Waar coaching vooral gaat over ambitie, potentie, toekomst en eigen regie, gaat counseling meer over het helen en meer grip krijgen op de emotionele huishouding en interactie.
• Gezondheidscoach: helpt mensen om hun gezondheid weer onder controle te krijgen. Door vorm te geven aan de juiste voedingsstoffen in het voedingspatroon, voldoende beweging te krijgen, en ervoor te zorgen dat stress geen problemen meer oplevert..
• Loopbaancoach: een vorm van coaching die betrekking heeft op de match tussen persoon en job. Een loopbaanadviseur helpt je inzicht te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden. En verbindt deze aan een bestaande of toekomstige functie.
• Managementcoach: een managementcoach helpt u afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Een kritische sparringpartner die inhoudelijke vraagstukken behandelt, maar ook een persoonlijke spiegel voorhoudt.
• Ondernemerscoach: helpt ondernemers structuur aan te aanbrengen bij het ondernemen. Specifiek op ondernemers-vraagstukken zoals visie, missie en de vertaling daarvan naar concrete stappen. Maar ook het persoonlijk functioneren, en persoonlijke ontwikkeling van de persoon achter de onderneming wordt hierbij tegen het licht gehouden.
• Teamcoach: zoekt naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep en bekijkt welke groepsdynamiek dat tot gevolg heeft. Teamcoaching is erop gericht het inzicht in eigen functioneren van het team te vergroten, om van daaruit het team in beweging te krijgen om zich verder te ontwikkelen.

In Epe hebben wij 27 goede coaches gevonden. De coaches in Epe hebben een gemiddelde Trustoo-score van 8.8. Welke coach u ook kiest, via Trustoo krijgt u direct inzicht in de beste coaches voor uw situatie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende coaches. Zo kunt u eenvoudig de tarieven vergelijken en de coach kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
1. Inn2You
8,4
place
Elburgerweg 25, Epe

In 2001 overleed ons pasgeboren dochtertje en deze trieste gebeurtenis heeft me doen besluiten om het roer om te gooien.  Na een periode van rouw en bezinning ben ik bewuster gaan leven en werden zingeving en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor me.  Door me open te stellen voor mezelf, anderen en de natuur, heb ik mogen ervaren hoeveel moois het leven te bieden heeft en kan en durf ik meer te genieten van het geluk dat op mijn pad komt. We hebben twee gezonde kinderen mogen krijgen en ik heb heel bewust ervoor gekozen om tijdens hun eerste levensjaren thuis te zijn. Naarmate de kinderen ouder werden, merkte ik dat ik meer wilde voor mijzelf.  Ik  besloot om weer te gaan studeren, maar dit keer een studie waarin ik mezelf kon ontwikkelen en waarin ik mezelf kon bekwamen om  anderen te helpen.  Bij Wielwerkopleidingen heb ik de studie gevonden die me het meest aansprak en inmiddels ben ik gediplomeerd en zelfstandig  Wielwerkcoach- en therapeut.

Mijn naam is Jeannette Dorsthorst en ik ben 49 jaar. Na mijn studie Engels en geschiedenis aan de lerarenopleiding ben ik samen met mijn partner een financieel adviesbureau begonnen waar ik veel coachwerk heb gedaan en trainingen heb gegeven. Ik kon onze medewerkers goed begeleiden, inzicht verschaffen in hun eigen functioneren en ze enthousiasmeren om zo hun doelen te bereiken. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ons bedrijf snel uitgroeide naar een succesvolle organisatie.

De 2 staat voor twee personen, namelijk jij en ik! Want als het soms niet meer alleen lukt, dan kan ik je helpen. Ik wil je weer in contact laten komen met jezelf, zodat je weer naar jezelf kunt luisteren en jij je leven weer in eigen hand neemt. En YOU staat voor natuurlijk voor jij, jezelf zijn, jouw stem.

Naar jezelf luisteren is niet zo maar een loze kreet, maar een leidraad waar iedereen baat bij heeft. Maar ja, soms is je innerlijke stem zwak of bang en dan is het moeilijk om hem te horen.
...

placeElburgerweg 25, 8162 NN, Epe
grade19 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5videocam3
2. Breathfulness
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
9,3
place
Werkgebied Epe

Sinds 2001 zijn wij gevestigd in Steenbergen. Het Breathfulness Center is een warme liefdevolle plek om thuis te komen bij jezelf. Een veilige plaats waar alles mag zijn zoals het nu is. Om je weer te herinneren wie en wat je in essentie bent en de band met je ware natuur te herstellen.

Mensen vinden ons vanuit:
- fysieke klachten (hoofdpijn, migraine, schouder- en nekklachten, lage rugpijn, hyperventitaltie, astma, hartklachten tot aan chronische ziekte).
- emotionele klachten als omgaan met 'gevoelloos zijn' of juist hooggevoeligheid.
- mentale klachten door vastzitten in negatieve gedachten, familiepatronen, burn-out, etc.
- levensvragen om je zingeving en vervulling in het leven weer terug te vinden.

Door onze jarenlange ervaring en ‘studie aan de levensschool’ weten we waar je doorheen gaat als je jezelf vrijmaakt van de beschermingsmechanismen die je opgebouwd hebt om je ware natuur te beschermen, omdat we er zelf ook geweest zijn. Als ‘levensbegeleiders’ is onze begeleiding erop gericht om te weten wanneer we er moeten zijn. En wanneer we ruimte moeten geven voor je eigen ervaring.

De liefdevolle professionele begeleiding in ons centrum is voor jong en oud, man en vrouw, gericht om te accepteren wat was en is, weer verbinding te voelen met jezelf. De verbinding herstellen met jezelf betekent dat je hier mag zijn. De balans hervindt tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Van jezelf houdt en de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Je de kracht voelt om te vertrouwen op je innerlijke stem. Gaat doen waar je blij van wordt en vervulling ervaart in wat je doet.

Het centrum om
- bore-out om te zetten naar passie en vervulling.
- balans en volwaardigheid terug te vinden in je relatie en het gezin.
- je ademhaling te optimaliseren door bewustwording en harmoniserend ademen.
- thuis te komen bij jezelf en te leven vanuit je liefde, kracht, wijsheid en licht.

Vanaf 2012 hebben we het Breathfulness concept ontwikkeld. De merknaam Breathfulness is door ons geregistreerd. Een bijzonder gedachtegoed dat inmiddels vorm heeft gekregen in:

- het 6 stappen Breathfulnessprogramma – in boekvorm en online.
een holistische coachingsmethodiek – zowel individueel als in groepen.

- Breathfulness APP met begeleide ademsessies en meditaties.

- boeken over Breathfulness met onderwerpen voor zelfontwikkeling en leven vanuit hart en ziel.

- Enneagram en de levensfasen; in 2015 hebben we een de nieuwe dimensie van het Enneagram ontwikkeld: de levensfasen. Een verhelderend model dat op een begrijpelijke wijze inzicht geeft in de thematieken die iedereen tegenkomt tijdens zijn/haar leven. De onderverdeling in 9 levensfasen gecombineerd met het lijnenspel van het enneagrammodel geeft de dynamiek en intensiteit van het leven weer.

Met dit model Levensfasen is het totale Breathfulness concept een handboek voor het leven geworden, op je weg naar leven vanuit liefde, kracht, wijsheid en het licht in jezelf.

Ons uurtarief is € 90,-.
...

place
Werkgebied Epe
grade15 beoordelingen
timelapse19 jaar in bedrijf
Optimaal Vitaal Abonnement korting €290 via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual12
3. ONTKNELLEN
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
9,2
place
Werkgebied Epe

• Relatieproblemen • Burn-out / stress • Lichaamsgerichte coaching • Onverwerkte emoties • Individuele retraite • Intensieve coaching week  

Ontknellen gaat over jou
Over jouw verlangen naar ruimte, vrijheid en levenslust. Of over jouw verlangen naar verbinding. De praktijk leert dat knelling en Ontknellen voor iedereen iets anders is. ​Met jouw of jullie knelling kan ik aan de slag zodra ik een beeld heb van waar jouw energie heengaat, zonder dat het jouw iets oplevert.

De meeste mensen die ik begeleid
​• Staan bewust en enigszins kritisch in het leven; ze nemen niks voor zoete koek aan.
​• Laten zich graag verwonderen en zijn bereid om naar het eigen aandeel te kijken.
​• Hebben het lef (of het verlangen) om eigen houding en gedrag te onderzoeken.
​• Zijn bereid om zich op een andere manier met mensen te verhouden.
​• Zijn gretig bij kansen voor meer energie, ruimte en levenslust.

Moeiteloos jezelf zijn, liefdevol samenzijn
Ik help je op een snelle, eigen manier uit de knel. Bij jou als mens of bij jullie als koppel. Graven in het verleden is vaak weinig zinvol: het verleden kan immers niet worden veranderd. Emoties over dat verleden worden ervaren in het hier en nu: vaak zijn dat verborgen energieslurpers. Herkenbaar?

Eigenzinnige mensen zijn welkom
De praktijk leert dat ook mensen die afwijken van de norm zich goed voelen bij mijn aanpak. Blijkbaar voelen zij zich ruim voldoende door mij gehoord en gezien.

Gastenverblijf
Voor mensen die verder weg wonen beschik ik over een gastenverblijf (zie de foto's). Ook handig als je bijvoorbeeld meerdere dagen intensief begeleid wilt worden of Deventer wilt verkennen. Er is hier veel mogelijk en ik denk graag met je mee.

Lichaamsgericht coachen
Als coach is mijn focus gericht op:
• Jouw verlangens.
• Meer in contact komen met je lichaam.
• Meer eigen verantwoordelijkheid nemen voor het proces.

Eigen aandeel
Zonder de ogen te sluiten voor het aandeel van je partner, je baas of de buitenwereld, ga ik ervan uit dat iedereen altijd een (klein) eigen aandeel heeft. Door daarop in te zoomen komt er meer bewustzijn op het eigen aandeel, is er meer ruimte voor humor (erg belangrijk!) en ervaar je meer grip.

Jouw binnenwereld
Als coach sluit ik me aan bij de belevingswereld van de mens(en) die ik voor me heb. Om deze reden ga ik met iedereen op een eigen manier aan de slag; in sessies werkt dat fantastisch. Nadeel is wel dat hierdoor vooraf niet eenvoudig is om aan te geven hoe ik werk - want er is dus geen vast programma.

Ervaar het zelf
Omdat mijn aanpak in een sessie snel duidelijk wordt en het effect voelbaar is, vraag ik voor de eerste twee uur slechts € 50,-. Je merkt dan vanzelf of mijn aanpak bij jou/jullie aansluit.

Mijn naam is Hans van der Vlis
Kom maar op met jouw vragen, jouw angst en jouw twijfel. Ik vind niet snel iets gek (ik vind het eerder moedig) en ik kan me in veel situaties inleven.

Ik help je graag bij de blijvende verandering waar jij naar verlangt.
...

place
Werkgebied Epe
grade8 beoordelingen
timelapse17 jaar in bedrijf
50 euro voor de eerste twee uur via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual3
5. VERDERcoach l Coach Arnhem, Huissen en Nijmegen
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
9,1
place
Werkgebied Epe

Hilde van Poeijer
In mijn werk als rouwbegeleider, coach, consultant en trainer werk ik met veel energie en bevlogenheid. Clienten typeren mij als betrouwbaar, liefdevol confronterend, analytisch en steunend.

Visie
Bewustzijn van en reflectie op het eigen denken, voelen en handelen geeft het leven en werk diepgang en betekenis. Het maakt duidelijker wie we zijn en hoe we en bijdrage kunnen leveren. Ook helpt het bij de lastige momenten die op ons pad komen. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Deze vragen zijn voor haar relevant of het nu gaat om het nastreven van persoonlijke doelen, een goede en effectieve samenwerking, krachtiger leiderschap of om het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen. Je komt verder door terug te kijken waar je vandaan komt, helder te voelen waar je heen wilt en te ervaren en doen in het hier en nu.

Rouwbegeleiding
Wanneer je iets of iemand verliest aan wie je gehecht bent of als er een grote verandering plaats vindt dan kan dit diep ingrijpen op je leven. Iedereen voelt en ervaart veranderigen en verlies op eigen wijze. Je kunt je machteloos, verdrietig, boos, schuldig, angstig en eenzaam voelen. Ook kan het positieve gevoelens oproepen zoals bijvoorbeeld dankbaarheid, verbondenheid en opluchting. Het omgaan met veranderingen en verlies kan, door de emoties en de vragen die dit oproept moeilijk zijn. Dit maakt het voor de mensen in je omgeving soms lastig om de juiste steun te geven. Ook kan het voor jezelf lastig zijn om te voelen wat je op welk moment nodig hebt en hoe je er mee om kunt gaan. Dan is het fijn als er iemand is met wie je dit kunt bespreken. Iemand die er speciaal voor jou is, deskundig en aandachtig op die momenten dat jij het nodig hebt en zolang als jij het nodig hebt. Als VERDERcoach begeleid ik mensen in dit persoonlijke proces.

Coaching
In het leven en werk doen zich voortdurend ontwikkelingen voor. Soms leveren deze ontwikkelingen nieuwe vraagstukken op of loop je ergens in vast. Je begeeft je in een hele nieuwe situatie of datgene wat je altijd deed lijkt ineens niet meer te werken. Dat gebeurt ons allemaal wel eens. Coaching kan dan heel goed helpen om weer een stap verder te komen.
...

place
Werkgebied Epe
grade8 beoordelingen
timelapse9 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual1
10. Cesto Training & Coaching
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
8,4
place
Werkgebied Epe

WAT VOORAF GING

Het is al weer 15 jaar geleden dat ik me inschreef als zelfstandig Life & Business Coach. En sindsdien heb ik honderden mensen gesproken in alle mogelijke situaties. De één stond in de Quote, de ander voor het bijstandsloket. Sommigen hadden zich verslikt in de illusie van de maakbare wereld en hadden te kampen met depressies, burn-outs, angsten of combinaties daarvan.

Weer anderen wilden graag eens sparren over hun loopbaan, of waren op zoek naar zingeving en verdieping; hoe ze zich handiger tot “de dingen” konden verhouden. Ook heb ik veel ondernemers geadviseerd die graag weer met meer plezier en rendement wilden ondernemen. Ik voel me bevoorrecht en dankbaar voor het vertrouwen dat ik van velen kreeg.

HOE
Geen zweverige praatjes, invuloefeningen, rollenspellen, of duwen en trekken aan iemands eigenheid. Maar, een eigenzinnige manier van coachen waarbij er doorlopend en onbeperkt de mogelijkheid is tot aandachtig en oprecht contact; een inmiddels bewezen succesvolle formule.

Omdat ook de omgeving voor een groot deel bepalend is voor de aard van de gesprekken, vinden deze altijd plaats op stijlvolle locaties.

Meer info, alsook een reeks aan klantervaringen vind je op: cesto.biz

Naast coaching schrijf ik graag over “het goede leven” - paradijsvogels & levensgenieters.

Mocht je eens kennis willen maken, dan hoor ik graag van je !

Fijne dag !

Cees Stokman.
...

place
Werkgebied Epe
grade1 beoordeling
timelapse14 jaar in bedrijf
Voor ondernemers geldt een coronakorting via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5
Tamara Strijk Coaching voor Mannen
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
8,2
place
Werkgebied Epe

Bij Tamara Strijk Coaching word je écht gezien! (MannenCoach en RelatieCoaching)

Coaching voor mannen die de beste partner en vader willen zijn door zijn echte IK te zijn! Jij verlangt naar balans tussen werk, privé en je sociale leven.

Jij wilt je partner beschermen, het voorbeeld zijn voor je kinderen en ook nog eens kunnen genieten. Toch? Alleen nu heb je het gevoel dat je dit niet doet en dat voelt klote.

Wil jij zakelijk groeien of ben je op een functie beland waar je liever niet hoort? Zonder persoonlijke groei geen zakelijk groei!

Bij Tamara Strijk Coaching leer je wie je bent en kun je al snel voor verandering zorgen door zelf aan het stuur te gaan staan. Op een concrete manier met toepasbare tips vind jij jouw balans tussen werk, privé en het sociale leven en voel je een vrijheid die je eerder niet kende!

De coaching is op een open, directe en uitnodigende manier. Er wordt al snel de vinger op de zere plek gelegd, waardoor elk onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt. Ik ben de vrouwelijke coach die to the point is zonder te confronterend te zijn en zonder oordeel!

Om hulp vragen om welke reden dan ook is krachtig en stoer! Dat ben jij!
Ook jij verdient het om gelukkig te zijn!

RelatieCoach
RelatieCoaching voor stellen die niet willen scheiden, maar juist dichter bij elkaar willen komen. Jullie hebben alleen geen idee hoe en het stoppen met de relatie wordt steeds verleidelijker. Mijn overtuiging is dat je eerst een IK moet zijn, voordat je een WIJ kunt zijn. Wie ben je zonder de ander en wie zijn jullie dan samen?

In deze zoektocht neem ik jullie graag beiden mee om uiteindelijk de relatie te verbeteren. Scheiden kan altijd nog...

Neem snel contact op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking!
...

place
Werkgebied Epe
grade17 beoordelingen
timelapse2 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een coach?

Een coach kost per uur tussen de 70,- en € 125,- Een coach mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een coach kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

50
70
125
175

Veelgestelde vragen

Wat is een life coach?

Als u bewuster wilt leven en op zoek bent naar meer zingeving en inhoud, kunt u naar een life coach toegaan. Maar wat is een life coach precies? Zoals de naam al zegt, coacht een life coach u om uw leven meer vorm te geven. Dit kan uw persoonlijke leven zijn maar ook uw maatschappelijke en zakelijke leven. Daarbij wordt de nadruk gelegd op uw welzijn en geluk. Hierin onderscheidt een life coach zich ten opzichte van een personal coach bijvoorbeeld, een business coach of een loopbaancoach.

'WIE BEN IK, WAT WIL IK EN WAT KAN IK?'
Het draait bij life coaching om drie belangrijke vragen: ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ Het biedt een antwoord op het drukke leven zoals we dat vandaag de dag kennen. Daaraan toegevoegd de continue exposure aan keuzemogelijkheden en informatie. Velen van ons zijn dagelijks op zoek naar spanning en sensatie en het ultieme geluk. Tegelijkertijd neemt de behoefte toe aan echte ontspanning, welzijn en rust in het hoofd. Juist daarvoor schakelt u een life coach in.

MOEITE MET KEUZES MAKEN
Als u door het leven in het hier en nu moeite heeft met keuzes maken, kan een life coach u handvaten geven waarmee u verder kunt. U krijgt het overzicht over uw leven terug, met als doel dat u zich begrepen voelt en minder eenzaam of leeg. De focus van de life coach ligt op de kwaliteit van uw leven en de vormgeving ervan.

Wilt u ook de belangrijke stap zetten door een life coach te raadplegen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

Wat doet een life coach?

Wanneer u zit met de vraag over wat de zin van het leven is kan een life coach u hierbij helpen. Wat doet een life coach? Hij of zij praat met u over wat uw leven inhoud geeft. Dit, op zowel persoonlijk als zakelijk en maatschappelijk vlak. Door het jachtige leven dat wij vandaag de dag kennen zijn steeds meer mensen op zoek naar het geven van een betekenisvolle invulling hiervan. Een life coach kan u daarbij begeleiden en ondersteunen.

GELUK EN WELZIJN
Hoewel er tussen de verschillende type coaches zeker overeenkomsten zijn, verschillen life coaches ten opzichte van andere coaches op het gebied van het nastreven van welzijn en geluk. Daarop focussen life coaches zich wel, terwijl andere coaches veel meer resultaatgericht zijn en zich bezig houden met uw professionele ontwikkeling of het verhelpen van specifieke problemen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij zakelijke coaches, zoals een managementcoach, een teamcoach of een coach voor uw loopbaan.

Wie mag zich een life coach noemen?
Door de toenemende vraag naar life coaches neemt ook het aantal opleidingen toe om life coach te worden. Vergelijkbaar met andere opleidingen tot coach, is iemand die de opleiding volgt zelf het primaire subject. Alleen als iemand zelf ervaart wat de toegepaste methoden doen kan hij of zij succesvol het vak van life coach uitoefenen. De meeste opleidingen tot life coach worden op hbo-niveau gegeven en soms gelden er bepaalde vooropleidingen als vereiste.

Om te weten welke life coach het beste bij uw persoonlijkheid past, is het raadzaam om 3 of 4 verschillende offertes op te vragen. Datzelfde geldt voor het maken van een prijsvergelijk.
Lees meer...

De beste coach?

Het vinden van de juiste coach is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over coaches voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste coaching kan bieden voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 60.000 coaches met allemaal hun eigen kenmerken. Iedereen mag zich tegenwoordig coach noemen, waardoor het aantal coaches explosief is gestegen. Juist daarom is het belangrijk om een verantwoorde keuze te maken voor een goede coach. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Burn-out? Life coach? Loopbaancoach? Management coaching?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd coach?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle coaches in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE COACHES IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste coaches per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de coaches selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de coach gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 coaches te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Orde van Beroepscoaches

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Hiertoe certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders, zodat zij het Europees gewaardeerde EIA- en EQA-keurmerk mogen voeren. NOBCO is licentiehouder van beide kwaliteitskeurmerken.
Lees meer...

Stichting Registratie

Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.
Lees meer...

Landelijke Vereniging van Vetrouwenspersonen

De LVV is een beroepsvereniging van vertrouwenspersonen inzake ongewenste omgangsvormen (seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en discriminatie) op de werkvloer en sinds kort ook van vertrouwenspersonen integriteit.
Lees meer...

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Coaches met een SKJ-registratie laten aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers zien dat ze ervaring, kennis en vaardigheden hebben om goede hulp te bieden in complexe situaties.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon