Vind een top 10 Mediator in Enkhuizen

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 mediators bij jou in de buurt

Ik zoek een mediator voor
Plaats
mediator.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Mediators in Enkhuizen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 29 mediators in Enkhuizen. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio.

In Enkhuizen kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in Enkhuizen kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen.
• Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden.
• Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg.
• Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
• Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding.

In Enkhuizen hebben wij 29 goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in Enkhuizen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.8. Welke mediator u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...
2
6. Samen Over Scheiden
Reageert snel
MfN Registermediator
Altijd de scherpste prijs
8,9 (2)

Vervelend dat wij zo kennismaken.

Jullie vragen hier om offertes ter vergelijking en ik wil daar graag mee helpen. Wij, de aanbieders, proberen jullie vooraf te bellen, soms komt dat niet uit, maar ons verzoek heeft simpel te maken met het feit dat geen zaak hetzelfde is. Zijn er minderjarige kinderen, het belangrijkste lijkt mij, huwelijkse voorwaarden, samenwonend, een eigen huis, ondernemers? Veel vragen die bepalend zijn voor de afhandeling. Daarom is een prijs vooraf vaak niet passend.

Waar het echt om gaat is dat een deskundige, onpartijdig, jullie helpt door te luisteren en precies daar te helpen waar jullie dit nodig hebben. Daar is ervaring, inlevingsvermogen en voldoende kennis op fiscaal en financieel gebied voor nodig. Een registermediator, met scheidingspecialisme, heeft net dat beetje extra.

U kunt simpel checken of u met een deskundige te maken heeft. De term mediator is vrij, er is geen controle. Een registermediator wordt onafhankelijk gecontroleerd, moet scholing bijhouden en verzekerd u van kwaliteit én mag subsidie voor u aanvragen. Op onze site www.samenoverscheiden.nl kan u simpel dat nagaan.

Ik ben Raymond Jansen , zeer ervaren, mijn doel is om snel bij jullie aan tafel te komen en precies uit te leggen wat uit elkaar gaan voor gevolgen heeft en te vragen hoe wij kunnen helpen. Dat duurt max 1 uur en kan thuis bij jullie of op één van onze kantoren in de buurt.

Dat is gratis. Hebben jullie een goed gevoel en staan onze voorwaarden jullie aan, dan kunnen wij verder. Als jullie bij een ander een beter gevoel hebben, dan heb ik daar natuurlijk geen probleem mee. Niemand is hetzelfde.

Wat ik jullie verder mee kan geven is dat meer dan 1000 mensen jullie voorgingen en dat ik gespecialiseerd ben in communicatie, fiscaliteit en financiele zaken als: eigen
woning, hypotheek, pensioen ect. Jullie kunnen mij bereiken via whatsapp of telefonisch, rechtstreeks of via ons secretariaat. Ik hoop dat ik jullie snel kan helpen.

Onze prijzen zijn eerlijk. Verstandig is het om in dit soort zaken een totaalprijs af te spreken.

Bedankt voor het lezen.
Raymond Jansen
0628266243

Tips:
• Zijn er minderjarige kinderen, vraag dan hoe de registermediator praktisch kan
helpen.
• Uit elkaar gaan is erg ingrijpend, kijk naar ervaring als jullie goed ondersteund
willen worden. Kijk voor ervaring naar Linked In
• Vraag altijd naar een MfN Registermediator, dat betekent kwaliteit
Mediator is een vrije term, voor Registermediator moet je studeren en kwaliteit
bijhouden.
• Een MfN Registermediator moet subsidie voor jullie aanvragen, de hulp is dan
bijna gratis.
• Vraag om een kopie beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Soms maken wij ook
fouten
• Scheiden is een life event, net als huwelijk, geboorte of overlijden, het heeft een
enorme impact. Zijn er kinderen of een eigen zaak, huwelijkse voorwaarden
vraag een registermediator aan tafel
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enkhuizen
2 beoordelingen
Op aanvraag
10 jaar in bedrijf
5
7. Spiegelgroep C.V.
Reageert snel
MfN Registermediator
Ervaren registermediator
8,8 (0)

Spiegelgroep CV vertegenwoordigt een landelijk actieve organisatie met 25 aangesloten registermediators, met allen een eigen discipline. Daardoor kunnen wij u op vele vakgebieden met mediation helpen. Wij ondersteunen mensen bij arbeid- en zakelijke conflicten . Opdrachtgevers van de Spiegelgroep zijn particulieren, ondernemers in zowel klein-, midden- als grootbedrijf, verzekeraars en arbodiensten. Spiegelgroep C.V. begeleidt live. Daarnaast is Spiegelgroep CV één van de grootste online mediation aanbieders. Wij hanteren eerlijke tarieven en vallen onder de reglementen en de gedragscode van de Mediation Federatie Nederland.

Wij lopen voorop als het gaat om (online) mediation. U heeft dus de keuze tussen online- en/of live ondersteuning. Sommige mensen vinden het prettig als zij bij aanvang van de zaak niet direct geconfronteerd worden met de andere partij of zij vinden het prettig om rustig, zonder tijdsdruk, te kunnen nadenken over antwoorden.

- Wij zorgen binnen 3 maanden voor resultaat.
- Wij rekenen een uurtarief van € 135,00, exclusief.
- Voor beide partijen geen extra advocaatkosten of escalatie.
- Veelal betaalt de ziekengeldverzekeraar mee aan het traject. Wij checken dat
vooraf.
- Wij zijn up to date en dus op de hoogte van de actualiteit.
- Wij hanteren standaard een drempelbedrag van € 1500,00 exclusief btw

Uitgangspunt daarbij is dat wij mensen helpen om de verstoorde arbeidsrelatie weer werkbaar te krijgen. Werk is belangrijk voor iedereen. Een veilige werkomgeving, immers vaak je tweede huis, helpt je te ontwikkelen en de kost te verdienen. Ook de werkgever vult dat natuurlijk zo goed mogelijk in. Goede werknemers zijn immers het kapitaal van de onderneming. Maar soms gaat het fout en kan een neutrale mediator helpen.

Als gespecialiseerde mediators luisteren wij naar alle betrokkenen, soms één op één, maar gaan daarna altijd gezamenlijk op zoek naar een oplossing. Als het even kan binnen de onderneming. Als beiden een externe oplossing willen onderzoeken, helpen wij daar natuurlijk ook bij.

Door mediation blijft u weg van juridisering. Er samen uitkomen is voor iedereen veel prettiger en voordeliger.

Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enkhuizen
Op aanvraag
10 jaar in bedrijf
3
10. Stuut Mediation
8,0 (2)

André Stuut. Begeleider, trainer, coach, adviseur en (team)bemiddelaar.

Op praktische wijze help ik professionals binnen de overheid en onderwijsinstellingen in hun eigen kracht te komen om effectief te communiceren. Ik doe dit door de persoonlijke benadering centraal te stellen en van daaruit de mogelijkheden en oplossingsrichtingen te verkennen. Dit versterkt de persoonlijke groei en ontwikkeling van de medewerkers. In mijn werk staat vertrouwen, aandacht, praktisch, enthousiasme, passie, humor, empathie, het creëren van beweging, interactiviteit, verbinding en respect voor de mens centraal.

Steeds vaker wordt ik benaderd om de basis op orde te brengen bij teams met een ontwikkelachterstand. De media staan bol van interne schadelijke uitspattingen bij diverse organisaties.

Samen met Caroline Koetsenruijter help ik u graag bij de gezondmaking en herstel van uw organisatie. Hoe we dat doen? We helpen u bij het terug in rol komen en zorgen voor beweging richting een genormaliseerd onderling contact. We hebben meerdere organisaties weer goed op weg geholpen.
​​

Samen met mede-eigenaar van PCML Esther Grudelbach verzorg ik trainingen voor professionals werkzaam in het onderwijs op het gebied van oudercommunicatie, waarderende gespreksvoering en culturele sensitiviteit.

Alle trainers en coaches waarmee Stuut TCB samenwerkt komen uit de parktijk en dit maakt dat ze zelf de praktijk van de deelnemers van binnenuit kennen.
...

Gratis en vrijblijvend
Kuipersdijk 90, Enkhuizen
2 beoordelingen
Op aanvraag
9 jaar in bedrijf
Filters
Mediation op gebied van
Vorm van mediation
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
180
200

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator in Enkhuizen u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.
Lees meer...

Wat kost een mediator in Enkhuizen?

Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator in Enkhuizen.
Lees meer...

Wat kost mediation?

Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.
Lees meer...

De beste mediator?

Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN Enkhuizen
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Lees meer...

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.
Lees meer...

MfN-Registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.

Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).
Lees meer...

ADR-Registermediator

ADR Register registreert en certificeert ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) en hun bedrijven. ADR Register is het wereldwijde keurmerk en register voor goed opgeleide professionele ADR practitioners. ADR practitioners werken lokaal, nationaal en internationaal, staan in verbinding met uiteenlopende sectoren en onderscheiden zich door specialisaties. ADR Register is een activiteit van registratie- en certificeringsspecialist Global Network Group. Als direct effect zijn ADR practitioners in meer registers vind- & zichtbaar en worden essentiële online registerfuncties, zoals bijvoorbeeld de zoekmachine, 24/7 state-of-the-art in de gaten gehouden en doorontwikkeld. ADR Register heeft diverse internationale accreditaties, zoals ISO 9001, CRKBO, QAP IMI.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste mediators in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste mediators
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste mediators actief in Enkhuizen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.