Vind een top 10 Financieel adviseur in Middelburg

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 financieel adviseurs bij jou in de buurt

Ik zoek een financieel adviseur voor
Plaats
financieel-adviseur.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Financieel adviseurs in Middelburg

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 17 financieel adviseurs in Middelburg. Het meest complete overzicht. Waardevol advies passend bij uw situatie met de beste financieel adviseurs in uw regio.

In Middelburg kunt u een financieel adviseur vinden om het juiste advies te geven voor hypotheken, pensioen, beleggingen, sparen en financiële planning. De adviseur kijkt goed naar wat er in uw situatie precies nodig is en geeft u op basis daarvan een transparant advies over de mogelijkheden. Kies voor een slim financieel plan en de juiste financiële producten die daarbij passen:

• Hypotheken: een nieuwe woning gekocht en een nieuwe hypotheek afsluiten? Of uw huidige hypotheek oversluiten?
• Pensioen: wat heeft u later nodig? En hoe kunt u fiscaal het beste sparen voor een aanvullend pensioen?
• Financiële planning: maak een financieel plan op maat. Dat biedt grip en zekerheid over uw financiële situatie. Krijg financieel advies over de juiste mix van sparen en beleggen.
• Erven en schenken: hoe kun je belastingvrij schenken binnen de jaarlijkse vrijstelling? Of wilt u schenken op papier?

In Middelburg hebben wij 17 goede financieel adviseurs gevonden. De specialisten in Middelburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.3. Welke adviseur u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw financiële advies. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende financieel adviseurs. Zo kunt u eenvoudig de financieel adviseurs vergelijken en de adviseur kiezen die bij u past.
Lees meer...
52
2. Van Bruggen Adviesgroep Goes
Reageert snel
Erkend Financieel Adviseur
Vergelijkt ruim 45 aanbieders!
9,8 (208)

Ben jij – als starter of doorstromer – op zoek naar financiering voor een (nieuwe) koopwoning? En zie je door de bomen het bos niet meer als je verschillende geldverstrekkers vergelijkt? Bij Van Bruggen Adviesgroep Goes helpen we je graag verder.

Alweer heel wat jaren zijn wij gevestigd in Goes om klanten te helpen bij al hun financiële vraagstukken. Vanuit ons kantoor aan de Piet Heinstraat staan wij - Arno, Milia en Sabrina – veel klanten bij met hypotheekadvies, verzekeringsadvies, pensioenadvies en andere vormen van financieel advies. Als Erkend Financieel Adviseur is elk financiële vraagstuk bij ons in goede handen.

Daarbij geloven we dat goed advies niet alleen deskundig moet zijn, maar dat het ook op een duidelijke manier gebracht moet worden. Daarom maken we complexe financiële materie begrijpelijk met heldere uitleg – altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Juist doordat we met een klein team zijn, kunnen we je op een vlotte manier helpen. Een vraag tussendoor kan altijd. Je hoeft ook niet bang te zijn voor eindeloze keuzemenu’s als je ons belt en je mailtje blijft bij ons ook zeker niet een week onbeantwoord liggen. Nee, we staan graag voor je klaar als jij tussendoor een vraag hebt. Goede service en persoonlijk advies vinden we het allerbelangrijkst.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Middelburg
208 beoordelingen
6 jaar in bedrijf
Filters
Financieel adviseur voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een financieel adviseur?

Een financieel adviseur kost per uur tussen de Een financieel adviseur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een financieel adviseur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
150
175

Veelgestelde vragen

Wat doet een financieel adviseur?

Wanneer u een belangrijke financiële beslissing moet nemen kunt u een financieel adviseur raadplegen. Maar wat doet een financieel adviseur precies en waar kunt u terecht voor financieel advies? Allereerst kan een financieel adviseur in dienst zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij maar ook onafhankelijk zijn. Wanneer een financieel adviseur in dienst is van een bank of verzekeringsmaatschappij kunt u bij hem of haar terecht voor producten die deze instellingen aanbieden. Bij een onafhankelijk financieel adviseur krijgt u algemeen advies over deze producten en bespreekt u samen waar u deze producten het beste kunt afnemen.

FINANCIEEL ADVIES OVER PRODUCTEN
Financieel adviseurs geven u advies over financiële producten zoals uw hypotheek of uw verzekering. Daarnaast kunt u eveneens bij hen terecht voor advies over uw spaar- en betaalrekening. Wilt u meer weten over uw vermogen voor later, zoals uw pensioen, dan staat de financieel adviseur eveneens voor u klaar. Een financieel adviseur denkt in al deze zaken met u mee en geeft u advies om de juiste beslissingen te maken. Hij of zij geeft u financieel advies voor zowel de korte als de lange termijn.

OPLEIDING EN WFT-DIPLOMA
De meeste financieel adviseurs hebben een brede beroepsopleiding genoten op minimaal MBO-niveau. In veel gevallen is deze opleiding in de richting van economie of de dienstverlening. Bij in ieder geval banken en verzekeringsmaatschappijen zal de financieel adviseur intern nog een opleiding moeten volgen om zo alle aspecten van de aangeboden producten te leren. Elke financieel adviseur moet in het bezit zijn van een Wet Financieel Toezicht diploma. Heeft u financieel advies nodig? Vraag dan 4 offertes op en kies de financieel adviseur die het beste bij u past.
Lees meer...

Wanneer heb je financieel advies nodig?

Ieder mens staat in zijn of haar leven wel een keer voor een belangrijke financiële beslissing. De vraag daarbij is: wanneer heb je financieel advies nodig? Stel, dat u een huis wilt kopen. Meestal moet u dan een hypotheek afsluiten en dat is één van de voorbeelden waarvoor u een financieel adviseur inschakelt. Maar daar blijft het niet bij. U kunt ook financieel advies inwinnen voor uw spaar- en betaalrekeningen bijvoorbeeld en verzekeringen. Ook raadplegen mensen vaak een financieel adviseur wanneer zij een beslissing willen nemen over hun vermogen. Nu en voor later zoals het pensioen.

SOORTEN FINANCIEEL ADVISEURS
Als u financieel advies wilt, kunt u hiervoor terecht bij onafhankelijke financieel adviseurs of financieel adviseurs die in dienst zijn bij banken of verzekeringsmaatschappijen. Alle adviseurs geven u financieel advies, maar een financieel adviseur in dienst van een bank of verzekeringsmaatschappij zal dit advies geven over de producten die zij aanbieden. Een onafhankelijk financieel adviseur geeft u ook daarin advies. Namelijk bij welke bank of verzekeringsmaatschappij u een bepaald financieel product het beste kunt afnemen. Het is uiteraard aan u welke soort financieel adviseur uw voorkeur heeft.

PERSOONLIJKE BENADERING
Of een financieel adviseur nu in dienst is van een bank of verzekeringsmaatschappij of onafhankelijk is, in alle gevallen wordt het contact gekenmerkt door een persoonlijke benadering. Uw financieel adviseur kent uw financiële situatie door en door en geeft u hier passend en gericht advies over. Met het advies dat hij of zij u nu geeft wordt ook rekening gehouden met uw financiële situatie op de lange termijn. Wilt u ook financieel advies? Dan kunt u hiervoor het beste 4 verschillende offertes opvragen.
Lees meer...

Wat kost een financieel adviseur?

Stel, u gaat een huis kopen en u moet een hypotheek afsluiten. Of stel, u wilt weten hoe uw pensioen ervoor staat. Bij dergelijke financiële beslissingen raadplegen veel mensen een deskundige maar wat kost een financieel adviseur? Dit is sterk afhankelijk van uw situatie en de zaken waar u financieel advies over wilt. Wilt u bijvoorbeeld een volledig financieel advies of advies over een specifiek product? Daarnaast kunt u ook kiezen voor alleen de uitvoering van een financieel product, zoals het omzetten lijfrente die vrijkomt.

KOSTEN VOOR VERSCHILLENDE ADVIESSOORTEN
De kosten voor financieel advies lopen sterk uiteen per adviessoort. Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrag van meer dan € 1000,- voor een volledig financieel advies. Dit is een advies voor een totaaloverzicht van uw financiële situatie. Uw financieel adviseur inventariseert en analyseert dan alle aspecten die hierbij komen kijken. Uw vermogen, uw pensioen, uw hypotheek, uw verzekeringen en ga zo maar door. Naast volledig advies kunt u eveneens kiezen voor beperkt advies. Bijvoorbeeld als u alleen advies wilt over uw vrijkomende lijfrente. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de € 450,- en € 750,-.

ONAFHANKELIJK OF VIA BANKEN EN VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN
Het meest voordelige bent u uit als u alleen voor de uitvoering kiest van een financieel product. Een voorbeeld hiervan is het daadwerkelijke omzetten van lijfrente die vrijkomt naar een uitkering per maand. Hiervoor betaalt u ongeveer € 150,- tot € 200,-. Ongeacht het advies dat u inwint, is het belangrijk te weten dat financieel adviseurs onafhankelijk kunnen zijn of in dienst van een bank of verzekeringsmaatschappij. Bij laatstgenoemde, zal de betreffende adviseur u alleen adviseren over de producten van de bank of maatschappij waar hij of zij voor werkt.

Vraag vandaag nog ten minste 4 offertes op bij financieel adviseurs en laat u deskundig informeren.
Lees meer...

De beste financieel adviseur?

Het vinden van de juiste financieel adviseur is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over financieel adviseurs voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste financieel adviseur is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 financieel adviseurs met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Beleggen? Hypotheek? Verzekeringen?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd financieel adviseur?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle financieel adviseurs in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE FINANCIEEL ADVISEURS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste financieel adviseurs per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de financieel adviseurs selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de financieel adviseur gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 financieel adviseurs te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de financieel adviseur ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de financieel adviseurs geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de financieel adviseurs die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met financieel adviseurs in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de financieel adviseurs bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De financieel adviseur kan in de meeste gevallen gewoon de opdracht uitvoeren. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen voor het houden van voldoende afstand in acht genomen.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de financieel adviseur wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Adfiz

Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs. We versterken de kracht van de onafhankelijk financieel adviseur. Zodat hij zich kan richten op het allerbelangrijkste: de klant inzicht geven bij het nemen van financiële beslissingen.
Lees meer...

AFM Vergunning

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, asset management en accountantsorganisaties en verslaggeving. De AFM maakt gebruik van verschillende maatregelen om de naleving van wet- en regelgeving af te dwingen.
Lees meer...

Federatie Financieel Planners

Federatie Financieel Planners (FFP) is de beroepsorganisatie van (gecertificeerd) financieel planners die het FFP-Keurmerk dragen en zijn opgenomen in het FFP certificeringsregister. Een gecertificeerd financieel planner met het FFP-Keurmerk is in staat om consumenten integraal te adviseren over hun financiële toekomst.
Lees meer...

Stichting Erkend Hypotheekadviseur

De SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur) is opgericht in 1998 en stelt zich ten doel, ten behoeve van een goed advies aan de consument, de voorwaarden voor de financieel adviseur te scheppen om zijn vakbekwaamheid op een hoger niveau te brengen. De stichting bewaakt de kwaliteit van 8.000 Erkend Financieel Adviseurs die bij de SEH zijn aangesloten.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste financieel adviseurs in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste financieel adviseurs
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste financieel adviseurs actief in Middelburg.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.