thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een verhuisbedrijf voor

Vind een top 10 Financieel adviseur in Amsterdam

Ik zoek een financieel adviseur voor
Plaats
financieel-adviseursvg

Financieel adviseurs in Amsterdam

sort
Resultaat 1-10 van 55 financieel adviseurs in Amsterdam. Het meest complete overzicht. Waardevol advies passend bij uw situatie met de beste financieel adviseurs in uw regio.

In Amsterdam kunt u een financieel adviseur vinden om het juiste advies te geven voor hypotheken, pensioen, beleggingen, sparen en financiële planning. De adviseur kijkt goed naar wat er in uw situatie precies nodig is en geeft u op basis daarvan een transparant advies over de mogelijkheden. Kies voor een slim financieel plan en de juiste financiële producten die daarbij passen:

• Hypotheken: een nieuwe woning gekocht en een nieuwe hypotheek afsluiten? Of uw huidige hypotheek oversluiten?
• Pensioen: wat heeft u later nodig? En hoe kunt u fiscaal het beste sparen voor een aanvullend pensioen?
• Financiële planning: maak een financieel plan op maat. Dat biedt grip en zekerheid over uw financiële situatie. Krijg financieel advies over de juiste mix van sparen en beleggen.
• Erven en schenken: hoe kun je belastingvrij schenken binnen de jaarlijkse vrijstelling? Of wilt u schenken op papier?

In Amsterdam hebben wij 55 goede financieel adviseurs gevonden. De specialisten in Amsterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.6. Welke adviseur u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw financiële advies. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende financieel adviseurs. Zo kunt u eenvoudig de financieel adviseurs vergelijken en de adviseur kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual1
2. VersGil Financiële diensten
Premium partner van Trustoo
flash_onReageert snel
local_offerGratis kennismakingsgesprek
9,8
place
Werkgebied Amsterdam

Wij stellen onze relaties in staat om op ieder moment zelf bewust de juiste keuzes te maken.

Dit doen we door het opstellen van een financiële strategie gebaseerd op uw wensen en dromen en hierbij doorlopende begeleiding te bieden. Ieder jaar actualiseren, evalueren en sturen we waar nodig bij.

Wij worden door onze relaties ingeschakeld voor zeer uiteenlopende onderwerpen waaronder:

- inzicht in financiële positie;
- verkrijgen nieuwe woning, vakantie of beleggingspand;
- opbouw vastgoedportefeuille;
- studie kinderen;
- eerder stoppen met werken;
- pensioeninkomen aanvullen;
- kinderen helpen bij aankoop woning;
- vermogen overdragen aan volgende generatie;
- nabestaanden goed achterlaten bij overlijden;

De strategie bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:

Inkomensplanning:

Belangrijk is niet hoeveel er binnen komt, maar hoeveel er over blijft. Daarom is het opstellen en actief bewaken van een effectief budget de sleutel tot een solide basis van uw financiën. We implementeren systemen en procedures die u in staat stellen uw cashflow te beheren en bewaken. Wij geloven in het creëren van een flexibel kader dat helpt bij het behalen van uw doelen.

Vermogensplanning:

Opbouwen, uitbouwen en beschermen. We hanteren een consistente beleggingsbenadering op basis van financiële wetenschap die is gebaseerd op reële resultaten. We volgen geen rages en zijn wars van giswerk en speculatie. Of u nu een beginnend of doorgewinterde belegger bent, wij helpen u bij het samenstellen van de juiste investeringsportefeuille.

Risico management:

Uitgebreide review van financiële risico’s en aandragen van mogelijke oplossing. Het is onze rol u bewust te maken welke risico’s er zijn en wat de financiële impact hiervan is, mocht het zich onverhoopt voordoen. Wij dragen maatwerkoplossingen aan om deze risico’s af te dekken.

Wij streven naar een prettige en langdurige samenwerking, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!
...

place
Werkgebied Amsterdam
grade158 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5videocam1
7. Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem
Premium partner van Trustoo
flash_onReageert snel
local_offerOnafhankelijk en betrouwbaar advies.
9,4
place
Werkgebied Amsterdam

Eigen Huis Hypotheekadvies is 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.
Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

We zijn er voor iedereen in Haarlem die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

Eigen Huis Hypotheekadvies in Haarlem vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat.

Ben je op zoek naar een woning in Haarlem of omgeving en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Schakel dan een hypotheekadviseur in van Vereniging Eigen Huis voor persoonlijk hypotheekadvies. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.
...

place
Werkgebied Amsterdam
grade21 beoordelingen
timelapse46 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
9. Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk
9,4
place
Zekeringstraat 17, Amsterdam

Eigen Huis Hypotheekadvies is 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.
Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

We zijn er voor iedereen in Amsterdam Sloterdijk die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

Eigen Huis Hypotheekadvies in Amsterdam Sloterdijk vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat.

Ben je op zoek naar een woning in Amsterdam Sloterdijk of omgeving en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Schakel dan een hypotheekadviseur in van Vereniging Eigen Huis voor persoonlijk hypotheekadvies. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.
...

place
Zekeringstraat 17, Amsterdam
grade94 beoordelingen
timelapse46 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
filter_list
Filters
Financieel adviseur voor
Trustoo score
Afstand

Wat kost een financieel adviseur?

Een financieel adviseur kost per uur tussen de 100,- en € 150,- Een financieel adviseur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een financieel adviseur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
150
175

Veelgestelde vragen

Wat doet een financieel adviseur?

Wanneer u een belangrijke financiële beslissing moet nemen kunt u een financieel adviseur raadplegen. Maar wat doet een financieel adviseur precies en waar kunt u terecht voor financieel advies? Allereerst kan een financieel adviseur in dienst zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij maar ook onafhankelijk zijn. Wanneer een financieel adviseur in dienst is van een bank of verzekeringsmaatschappij kunt u bij hem of haar terecht voor producten die deze instellingen aanbieden. Bij een onafhankelijk financieel adviseur krijgt u algemeen advies over deze producten en bespreekt u samen waar u deze producten het beste kunt afnemen.

FINANCIEEL ADVIES OVER PRODUCTEN
Financieel adviseurs geven u advies over financiële producten zoals uw hypotheek of uw verzekering. Daarnaast kunt u eveneens bij hen terecht voor advies over uw spaar- en betaalrekening. Wilt u meer weten over uw vermogen voor later, zoals uw pensioen, dan staat de financieel adviseur eveneens voor u klaar. Een financieel adviseur denkt in al deze zaken met u mee en geeft u advies om de juiste beslissingen te maken. Hij of zij geeft u financieel advies voor zowel de korte als de lange termijn.

OPLEIDING EN WFT-DIPLOMA
De meeste financieel adviseurs hebben een brede beroepsopleiding genoten op minimaal MBO-niveau. In veel gevallen is deze opleiding in de richting van economie of de dienstverlening. Bij in ieder geval banken en verzekeringsmaatschappijen zal de financieel adviseur intern nog een opleiding moeten volgen om zo alle aspecten van de aangeboden producten te leren. Elke financieel adviseur moet in het bezit zijn van een Wet Financieel Toezicht diploma. Heeft u financieel advies nodig? Vraag dan 4 offertes op en kies de financieel adviseur die het beste bij u past.
Lees meer...

Wanneer heb je financieel advies nodig?

Ieder mens staat in zijn of haar leven wel een keer voor een belangrijke financiële beslissing. De vraag daarbij is: wanneer heb je financieel advies nodig? Stel, dat u een huis wilt kopen. Meestal moet u dan een hypotheek afsluiten en dat is één van de voorbeelden waarvoor u een financieel adviseur inschakelt. Maar daar blijft het niet bij. U kunt ook financieel advies inwinnen voor uw spaar- en betaalrekeningen bijvoorbeeld en verzekeringen. Ook raadplegen mensen vaak een financieel adviseur wanneer zij een beslissing willen nemen over hun vermogen. Nu en voor later zoals het pensioen.

SOORTEN FINANCIEEL ADVISEURS
Als u financieel advies wilt, kunt u hiervoor terecht bij onafhankelijke financieel adviseurs of financieel adviseurs die in dienst zijn bij banken of verzekeringsmaatschappijen. Alle adviseurs geven u financieel advies, maar een financieel adviseur in dienst van een bank of verzekeringsmaatschappij zal dit advies geven over de producten die zij aanbieden. Een onafhankelijk financieel adviseur geeft u ook daarin advies. Namelijk bij welke bank of verzekeringsmaatschappij u een bepaald financieel product het beste kunt afnemen. Het is uiteraard aan u welke soort financieel adviseur uw voorkeur heeft.

PERSOONLIJKE BENADERING
Of een financieel adviseur nu in dienst is van een bank of verzekeringsmaatschappij of onafhankelijk is, in alle gevallen wordt het contact gekenmerkt door een persoonlijke benadering. Uw financieel adviseur kent uw financiële situatie door en door en geeft u hier passend en gericht advies over. Met het advies dat hij of zij u nu geeft wordt ook rekening gehouden met uw financiële situatie op de lange termijn. Wilt u ook financieel advies? Dan kunt u hiervoor het beste 4 verschillende offertes opvragen.
Lees meer...

Wat kost een financieel adviseur?

Stel, u gaat een huis kopen en u moet een hypotheek afsluiten. Of stel, u wilt weten hoe uw pensioen ervoor staat. Bij dergelijke financiële beslissingen raadplegen veel mensen een deskundige maar wat kost een financieel adviseur? Dit is sterk afhankelijk van uw situatie en de zaken waar u financieel advies over wilt. Wilt u bijvoorbeeld een volledig financieel advies of advies over een specifiek product? Daarnaast kunt u ook kiezen voor alleen de uitvoering van een financieel product, zoals het omzetten lijfrente die vrijkomt.

KOSTEN VOOR VERSCHILLENDE ADVIESSOORTEN
De kosten voor financieel advies lopen sterk uiteen per adviessoort. Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrag van meer dan € 1000,- voor een volledig financieel advies. Dit is een advies voor een totaaloverzicht van uw financiële situatie. Uw financieel adviseur inventariseert en analyseert dan alle aspecten die hierbij komen kijken. Uw vermogen, uw pensioen, uw hypotheek, uw verzekeringen en ga zo maar door. Naast volledig advies kunt u eveneens kiezen voor beperkt advies. Bijvoorbeeld als u alleen advies wilt over uw vrijkomende lijfrente. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de € 450,- en € 750,-.

ONAFHANKELIJK OF VIA BANKEN EN VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN
Het meest voordelige bent u uit als u alleen voor de uitvoering kiest van een financieel product. Een voorbeeld hiervan is het daadwerkelijke omzetten van lijfrente die vrijkomt naar een uitkering per maand. Hiervoor betaalt u ongeveer € 150,- tot € 200,-. Ongeacht het advies dat u inwint, is het belangrijk te weten dat financieel adviseurs onafhankelijk kunnen zijn of in dienst van een bank of verzekeringsmaatschappij. Bij laatstgenoemde, zal de betreffende adviseur u alleen adviseren over de producten van de bank of maatschappij waar hij of zij voor werkt.

Vraag vandaag nog ten minste 4 offertes op bij financieel adviseurs en laat u deskundig informeren.
Lees meer...

De beste financieel adviseur?

Het vinden van de juiste financieel adviseur is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over financieel adviseurs voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste financieel adviseur is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 financieel adviseurs met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Beleggen? Hypotheek? Verzekeringen?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd financieel adviseur?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle financieel adviseurs in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE FINANCIEEL ADVISEURS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste financieel adviseurs per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de financieel adviseurs selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de financieel adviseur gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 financieel adviseurs te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de financieel adviseur ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de financieel adviseurs geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de financieel adviseurs die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met financieel adviseurs in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de financieel adviseurs bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De financieel adviseur kan in de meeste gevallen gewoon de opdracht uitvoeren. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen voor het houden van voldoende afstand in acht genomen.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de financieel adviseur wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
AFM Vergunning

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, asset management en accountantsorganisaties en verslaggeving. De AFM maakt gebruik van verschillende maatregelen om de naleving van wet- en regelgeving af te dwingen.
Lees meer...

Federatie Financieel Planners

Federatie Financieel Planners (FFP) is de beroepsorganisatie van (gecertificeerd) financieel planners die het FFP-Keurmerk dragen en zijn opgenomen in het FFP certificeringsregister. Een gecertificeerd financieel planner met het FFP-Keurmerk is in staat om consumenten integraal te adviseren over hun financiële toekomst.
Lees meer...

Stichting Erkend Hypotheekadviseur

De SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur) is opgericht in 1998 en stelt zich ten doel, ten behoeve van een goed advies aan de consument, de voorwaarden voor de financieel adviseur te scheppen om zijn vakbekwaamheid op een hoger niveau te brengen. De stichting bewaakt de kwaliteit van 8.000 Erkend Financieel Adviseurs die bij de SEH zijn aangesloten.
Lees meer...

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid behandelt klachten van consumenten en ondernemers tegen financiële dienstverleners die zijn aangesloten bij het klachteninstituut. Financieel adviseurs aangesloten bij Kifid laten zien dat de klant centraal staat. De aansluiting bij Kifid garandeert een onpartijdige behandeling van klachten, als alternatief voor de rechter.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.