Vind een top 10 Verzekeringsagent in Middelburg

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Bekijk meer
Plaats
verzekering.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
450.000+succesvolle aanvragen

Verzekeringsagenten in Middelburg

Sorteren op
In Middelburg kunt u een verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar vinden om het juiste advies te geven voor levensverzekeringen, schadeverzekeringen of zorgverzekeringen. De adviseur kijkt goed naar wat er in uw situatie precies nodig is en geeft u op basis daarvan een transparant advies over de mogelijkheden en de verschillende verzekeringen:

• Levensverzekering: Met een levensverzekering wordt op een bepaald moment een bedrag uitgekeerd. Dat gebeurt vaak na uw overlijden. Met dit bedrag kunnen nabestaanden de kosten dekken die na het overlijden ontstaan. Denk daarbij aan woonlasten, zorglasten en aan de kosten van een uitvaart.
• Schadeverzekering: Met een schadeverzekering kunt u personen of objecten verzekeren. Door het betalen van een premie, verzekert u zichzelf ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Er zijn verschillende zaken waar u zich voor kunt verzekeren, bijvoorbeeld een inboedelverzekering die de inboedel van een huis verzekerd of een autoverzekering die schade aan uw auto vergoed.
• Zorgverzekering: Het is voor iedere inwoner van Nederland verplicht om een zorgverzekering te nemen. Met een zorgverzekering verzekering tegen ziektekosten. Denk aan de huisarts, het ziekenhuis, de fysiotherapeut en bijvoorbeeld de apotheek.

In Middelburg hebben wij 10 goede verzekeringsadviseurs gevonden. De specialisten in Middelburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.6. Welke verzekeringsagent u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw verzekering. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verzekeringsagenten en verzekeringsmakelaars. Zo kunt u eenvoudig de verzekeringen vergelijken en de adviseur kiezen die bij u past.
Lees meer...
Het Financiële Huis.jpg
2
3. Het Financiële Huis
AFM Vergunning
9,6 (162)

Onafhankelijk financieel advies Zeeland: Alle medewerkers binnen het Financiële Huis hebben zeer ruime ervaring in financiële dienstverlening en dit stelt ons in staat om uw allround gids te zijn op dit gebied. Ons werkgebied strekt zich uit van Zeeland tot Noord-Brabant. Onze advisering begint met goed te luisteren naar onze klanten om vervolgens inhoudelijk het gesprek aan te gaan: van daaruit wordt een advies op maat opgesteld.

Daarnaast zijn we binnen de door ons aangeboden doorlopende dienstverlening voor zowel bedrijven, ondernemers als particulieren een echt klankbord voor onze relaties op velerlei gebied. Of het nu gaat om uw bedrijfsactiviteiten, risicoanalyse (welke financiële risico’s loop ik als particulier of als ondernemer?), echtscheiding, het kopen van een huis of zaken als arbeidsongeschiktheid en werkloosheid; wij zijn de financiële gids die veel verder kijkt dan alleen een productoplossing. Er is vaak veel mogelijk maar men moet uiteraard wel de weg weten. Wij handelen proactief en kijken altijd naar de lange termijn. Wij komen in actie wanneer wij iets signaleren wat voor onze relaties van belang is.

Hoewel wij gebruik maken van de meest recente technische mogelijkheden staat in onze dienstverlening persoonlijke service voorop, hetgeen betekent dat wij altijd goed bereikbaar zijn en dat we zaken snel oppakken. Omdat wij de mogelijkheden van vrijwel alle financiële dienstverleners in Nederland kunnen benutten zijn wij in staat om qua prijsstelling en voorwaarden altijd de meest optimale oplossing voor u uit de markt te halen als er een productoplossing nodig is. Een groot deel van wat wij doen zit echter ook in meedenken, adviseren en bijsturen van lopende zaken indien dit nodig is. Wij zijn geheel zelfstandig, zonder enige binding met verzekeringsmaatschappijen, geldverstrekkers of andere partijen.

Onze ervaring is dat er op financieel gebied en qua risicobeheersing zeer veel mogelijk is. Het probleem is dan ook niet het gebrek aan mogelijkheden; het probleem is dat het kunnen kiezen voor de juiste oplossing veel kennis vereist. Daarnaast is het voor veel mensen een moeilijke en ook tijdrovende bezigheid om uit het enorme aanbod aan mogelijkheden de variant te kiezen die qua voorwaarden en prijsstelling het beste bij u past. En dat is nu juist onze specialiteit!

Wij helpen u dan ook graag met een duidelijk advies waar u direct uw voordeel mee kunt doen. Ervaringen van onze relaties met onze dienstverlening kunt u lezen op Advieskeuze
...

Gratis en vrijblijvend
Sportlaan 2, Middelburg
162 beoordelingen
11 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verzekeringsagenten aan te vragen
Don Risicobeheer: Hypotheken, Verzekeringen, Pensioen.jpg
4. Don Risicobeheer: Hypotheken, Verzekeringen, Pensioen
AFM Vergunning
9,6 (528)

Wij zijn zeker niet het enige verzekeringskantoor waar je terecht kunt, er is voldoende keuze ook hier in Zeeland. Dan is het fijn om te weten waar wij voor staan en waar we juist niet voor staan, wat je van ons mag verwachten en hoe wij ons onderscheiden. Zo kan je zelf beslissen of wij bij jou passen.

Ons kantoor is gericht op particulieren en het midden- en kleinbedrijf, waaronder ook een groot aantal agrarische bedrijven. Voor beide doelgroepen bieden wij een uitgebreid aanbod van financiële diensten en producten aan, waarover je via bovenstaande menubalk meer te weten komt. Maar dit is nog niet wat ons onderscheidt van de meeste andere verzekeringskantoren. Wat dan wel?

We bieden bewust geen ‘digitale polismap’ aan. We merken dat onze klanten het persoonlijke contact waarderen. Bij ons nieuw kantoor in Koudekerke stap je makkelijk binnen. Daar staan wij je graag te woord en proberen we je direct te helpen. Als het nodig is maken wij een afspraak om bij jou thuis of op het bedrijf langs te komen.

Ons kantoor hecht veel waarde aan een lange relatie met haar klanten. Dit uit zich door eerlijk en vakkundig advies. Eerlijk advies omdat we altijd het belang van de klant centraal hebben staan en niet onze eigen portemonnee. Vakkundig advies vanwege de inzet van gediplomeerd personeel, onze jarenlange ervaring en het volgen van permanente educatie om onze kennis op peil te houden.

Je merkt pas goed onze toegevoegde waarde als je vanwege een vervelende situatie een schade moet melden. Vanaf de eerste schademelding zetten wij ons voor je in en we zijn pas klaar als de schade naar tevredenheid is afgewikkeld.

We hebben het steeds over wij en ons kantoor. Maar wie zijn wij eigenlijk? Via het keuzemenu aan de rechterkant kom je dit te weten. Ook tref je daar onze dienstverleningsdocumenten, kwaliteitswaarborgen en dienstenwijzer aan.

Als je op zoek bent naar een écht Zeeuws verzekeringskantoor nodigen wij je vrijblijvend uit contact met ons op te nemen. Of stap bij ons binnen. De koffie of thee staat al voor je klaar!
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Middelburg
528 beoordelingen
9 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verzekeringsagenten aan te vragen
Filters
Ik zoek een verzekeringsagent voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een verzekeringsagent?

Een verzekeringsagent kost per uur tussen de 100,- en € 150,- Een verzekeringsagent mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verzekeringsagent kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
150
175

Veelgestelde vragen

Wat doet een verzekeringsagent?

In uw leven krijgt u te maken met het afsluiten van diverse verzekeringen. Veel mensen vragen zich hierbij af welke verzekering nu het beste bij hun situatie past. Daarvoor kunt u advies inwinnen bij verzekeringsagenten, maar wat doet een verzekeringsagent? Een verzekeringsagent werkt voor een verzekeringsmaatschappij en treedt op als een tussenpersoon. Dit betekent in de praktijk dat de verzekeringsagent die u kiest u uitsluitend producten aanbiedt van deze maatschappij. Hij of zij ondersteunt u vervolgens bij het maken van de juiste verzekeringskeuze.

ONDERSTEUNING BIJ HET AFSLUITEN VAN VERZEKERINGEN
Omdat een verzekeringsagent voor een enkele verzekeringsmaatschappij werkt, weet hij of zij als geen ander welke soort verzekeringen worden aangeboden. Tijdens het onderhoud dat u met uw verzekeringsagent heeft inventariseert hij uw situatie, vragen en wensen. Vervolgens gaat de verzekeringsagent hiermee aan de slag en vindt precies de verzekering(en) die aansluiten op uw verzekeringsbehoefte. Dit zal hij of zij uitvoerig met u bespreken. Naast het afsluiten van verzekeringen, adviseren verzekeringsagenten u en kunt u bij hen terecht als u onverhoopt schade heeft.

VERSCHIL TUSSEN VERZEKERINGSAGENT EN VERZEKERINGSMAKELAAR
Er worden diverse termen gebruikt om een verzekeringsagent mee aan te duiden. Zo noemen verzekeringsagenten zichzelf ook wel een intermediair, een (gebonden) tussenpersoon of een financieel adviseur. Al deze termen betekenen echter hetzelfde, namelijk een deskundige die u vanuit een verzekeringsmaatschappij helpt bij het afsluiten van verzekeringen. Dit is niet het geval voor de term verzekeringsmakelaar. Een verzekeringsmakelaar werkt zelfstandig en is onafhankelijk. Met andere woorden een verzekeringsmakelaar is niet in dienst van een verzekeringsmaatschappij.

Wilt u ook deskundig advies alvorens een verzekering af te sluiten? Vraag dan 4 prijsopgaven aan bij verschillende verzekeringsagenten.
Lees meer...

Wat kost een verzekeringsagent?

Wanneer u een verzekering af wilt sluiten kunt u hiervoor advies inwinnen bij een verzekeringsagent. Maar wat kost een verzekeringsagent? Dit verschilt per situatie. In elk geval moet een verzekeringsagent u bij het kennismakingsgesprek – dat meestal kosteloos is – informeren over welke kosten hij of zij in rekening brengt. Dat is verplicht. De verzekeringsagent vertelt u wat de kosten zijn voor zijn of haar advies en daarnaast wat hiervan de hoogte is. Ook zullen verzekeringsagenten hierbij specificeren welke werkzaamheden zij hier allemaal voor verrichten.

HET DIENSTVERLENINGSDOCUMENT (DVD)
Bij het advies en de bemiddeling door verzekeringsagenten ontvangt u een dienstverleningsdocument (DVD) als er een provisieverbod voor het product geldt. Dit document geeft u inzicht in de gemiddelde vergoeding voor de verzekeringsagent. Alle verzekeringsagenten zijn verplicht om deze documenten openbaar te maken, onder meer via hun website. Dit geeft u de mogelijkheid om u vooraf te verdiepen in zowel de mogelijkheden als de kosten die de betreffende verzekeringsagenten bieden. Het is raadzaam om dit te doen.

PRODUCTEN MET PROVISIEVERBOD
Voorbeelden van producten met een provisieverbod zijn onder meer levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankspaarproducten en individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De kosten die hiervoor door de verzekeringsagent in rekening worden gebracht kunnen een uurtarief of een vast tarief zijn. Ook is het in sommige gevallen mogelijk een abonnement af te sluiten. Indien u geen rekening voor de adviezen krijgt, dan ontvangt uw verzekeringsagent doorgaans wel een provisie.

Voor een goed vergelijk tussen verschillende verzekeringsagenten adviseren wij u om altijd 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste verzekeringsagent in Middelburg?

Het vinden van de juiste verzekeringsagent is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verzekeringsagenten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste verzekeringsagent is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 2.000 verzekeringsagenten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Huis en hypotheek? Auto? Schade?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd verzekeringsagent?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verzekeringsagenten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERZEKERINGSAGENTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verzekeringsagenten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verzekeringsagenten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verzekeringsagent gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verzekeringsagenten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
AFM Vergunning

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, asset management en accountantsorganisaties en verslaggeving. De AFM maakt gebruik van verschillende maatregelen om de naleving van wet- en regelgeving af te dwingen.
Lees meer...

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid behandelt klachten van consumenten en ondernemers tegen financiële dienstverleners die zijn aangesloten bij het klachteninstituut. Financieel adviseurs en verzekeringsagenten aangesloten bij Kifid laten zien dat de klant centraal staat. De aansluiting bij Kifid garandeert een onpartijdige behandeling van klachten, als alternatief voor de rechter.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste verzekeringsagenten in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste verzekeringsagenten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste verzekeringsagenten actief in Middelburg.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.