thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een webdesigner voor

Vind een top 10 Airco installateur in Middelburg

Ik heb een airco installateur nodig voor
Plaats
airco-installateursvg

Airco installateurs in Middelburg

Sortering:
Resultaat 1-10 van 8 airco installateurs in Middelburg. Het meest complete overzicht. De temperatuur in uw huis goed geregeld met de beste airco installateurs in uw regio.

In Middelburg kunt u een airco installatiebedrijf inhuren voor het installeren of onderhouden van een airco, of het verzorgen van luchtbehandeling.

• Airco installatie: om de temperatuur in uw huis te reguleren op warme dagen is een airco nodig. Cassete, sateliet, monoblock? De airco installateur kan u adviseren over de beste keus voor uw situatie en het gekozen systeem voor u installeren.
• Airco reparatie: airco kapot? Dat kan erg vervelend zijn, vooral in de zomer. Gelukkig kunnen de geselecteerde airco installateurs dit gemakkelijk en snel voor u oplossen.
• Luchtbehandeling: voor sommige ruimtes is het niet voldoende om de temperatuur te reguleren. In ruimtes waar bijvoorbeeld veel mensen bij elkaar komen is het belangrijk om de luchtkwaliteit op peil te houden.

In Middelburg hebben wij 8 goede airco installateurs gevonden. De installatiebedrijven in Middelburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.1. Welk airco installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende airco installateurs. Zo kunt u eenvoudig de airco installatiebedrijven vergelijken en de airco installateur kiezen die bij u past.
Lees meer...
7. Saman Groep
7,5
place
Werkgebied Middelburg

In 1921 werd Saman opgericht. In de loop der jaren groeiden we uit tot totaalinstallateur. Vanuit constructie, installatie en elektra als basis legt Zeeuws familiebedrijf de Saman Groep sinds 2004 de focus op duurzaamheid. Van zonnepanelen en warmtepompen, tot elektrische laadstations, zonneboilers en warmtepompboilers.

DUURZAAMHEID BEREIKBAAR
Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar te maken voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Zuidwest-Nederland. Daarom bieden we naast een ruim assortiment aan duurzame producten die u kunt kopen. Ook de mogelijkheid om een warmtepomp of zonnepanelen te huren. Daardoor hoeft u geen grote investering te doen, maar kunt u voor een vast maandbedrag wel direct fors besparen op uw energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons volledige assortiment en de huurprijzen en koopprijzen direct bekijken in onze webshop. Wanneer u eerst advies wenst, neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. We bekijken uw situatie en wensen en adviseren over de mogelijkheden.

DUURZAME PARTNER VANUIT ZIERIKZEE EN BREDA
Met een vestiging in Zierikzee en Breda, is de Saman Groep een duurzame partner voor iedereen die stappen wil zetten in de energietransitie in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. We gaan voor groei en hebben een duidelijk innovatieve en ondernemende inslag. Door elke dag vol trots te werken aan innovatieve en duurzame oplossingen geven we energie. Daarnaast streven we naar het beste specialistische advies, afgestemd op uw specifieke situatie. En doordat de Saman Groep InstallQ gecertificeerd is, bent u verzekerd van een betrouwbare partner en uitstekende kwaliteit.
...

place
Werkgebied Middelburg
grade62 beoordelingen
timelapse1 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een airco installateur?

Een airco installateur kost gemiddeld tussen de 1000,- en € 2000,- Een airco installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een airco installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

500
1000
2000
3000
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Vereniging Koudetechniek en Luchtbehandeling

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Een NVKL erkende installateur is in het bezit van de NVKL erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen, en meer.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.