Vind een top 10 Psycholoog in Middelburg

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 psychologen bij jou in de buurt

Waarvoor zoek je een psycholoog?
Plaats
psycholoog.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Psychologen in Middelburg

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 6 psychologen in Middelburg. Het meest complete overzicht. Weer lekker in je vel met de beste psychologen in uw regio.

In Middelburg kunt u een psycholoog vinden voor hulp bij angst, depressie, stress, onzekerheid of de verwerking van trauma's of andere ervaringen. De keuze voor een goede psycholoog is afhankelijk van de kwaliteit en het vakgebied van de psycholoog:

• Klinisch psycholoog: klinisch psychologen zijn gespecialiseerd in mentale en emotionele stoornissen. U kunt dan ook klinisch psychologen vinden met een specialisme in het behandelen van depressies, eetstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of bijvoorbeeld verslavingen.
• Psychotherapeut: de taak van de psychotherapeut is om psychologische ondersteuning te bieden aan het individu. De psychotherapeut kan u helpen bij dagelijkse problemen, conflicten binnen relaties of emotionele problemen die relaties bemoeilijken. Daarnaast kan een psychotherapeut helpen bij het behandelen en controleren van stress en angst.
• Coach: coaches kunnen ook psychologen zijn. Hier gaat het vooral om mensen te laten ontdekken wat hun doelen zijn en waarbij de coach helpt om dat te bereiken. De coach stemt de behandeling af op elk individu en fungeert als een adviseur.

In Middelburg hebben wij 6 goede psychologen gevonden. De psychologen in Middelburg hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welke psycholoog u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verwerken en behandelen van uw problemen of stoornissen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende psychologen. Zo kunt u eenvoudig de psycholoog vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
2
1. Praktijk voor hypnotherapie
8,8 (222)

Sinds 1994 heb ik (Ingrid van der Kuijl) een eigen praktijk voor psychotherapie, nadat ik mijn opleiding Transformatie Psychologie had afgerond. De eerste 5 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het werken met Voice Dialogue. Daarnaast ben ik intensief gaan werken met mensen met ME (vermoeidheidsklachten).

In 1999 ben ik de opleiding voor hypnotherapie begonnen. Een specialisatie binnen de Hypnotherapie vormt het begeleiden van volwassenen en kinderen met PDS (prikkelbare darm syndroom). Vanaf 1994 heb ik div. korte workshops en/of cursussen gevolgd en gegeven en ben verbonden geweest als assistent docent en supervisor bij het Instituut Transformatie Psychologie en werkzaam geweest als leertherapeut bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2004 tot 2011).

In 2004 – 2009 ben ik in Middelharnis werkzaam geweest in het Gezondheidscentrum Goerree Overflakkee als hypnotherapeute. In 2009 heb ik mijn praktijk verplaatst naar Roosendaal en heb daar gewerkt tot 2017. In 2010 heb ik de opleiding Integratieve Psychotherapie afgerond. In 2011 heb ik de jaar training tot EFT-beoefenaar gevolgd. In 2016 heb ik de opleiding Algemene Medische en Psychosociale Basiskennis afgerond en tenslotte in 2017 het diploma Basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen ontvangen.

Cliënten met lichamelijke klachten boeien mij omdat veel somatische en chronische ziekten gevoed worden door de geest. De basis van mijn werk bestaat dan ook uit het werkelijk geïnteresseerd zijn in "de mens" en de balans tusen lichaam en geest te helpen herstellen. Ieder mens is uniek en zo is het ook met de klachten. Bij het contact met cliënten vormt een persoonlijke benadering en het creëren van veiligheid en vertrouwen de basis voor een goede samenwerking.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Middelburg
222 beoordelingen
19 jaar in bedrijf
Filters
Psycholoog voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een psycholoog?

Een psycholoog kost per uur tussen de 90,- en € 120,- Een psycholoog mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een psycholoog kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

70
90
120
150
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

Vereniging EMDR Nederland

De Vereniging EMDR Nederland is in april 2003 opgericht en is voortgekomen uit het EMDR Netwerk dat sinds 1994 bestond. De Vereniging telt in januari 2021 meer dan 5.200 leden en is daarmee meteen een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste psychologen in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste psychologen
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste psychologen actief in Middelburg.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.