de beste Mediators voor jou
Kies uit +700 top MediatorsKies uit +700 Mediators in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer

Mediators in Enschede

1. ad metam Mediation
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,4
place
Werkgebied Enschede

ad metam
Voor begripvolle begeleiding bij echtscheiding en relatiebeëindiging en het schrijven van een ouderschapsplan met hulp van mediation is ad metam het juiste adres.
Daarnaast verzorgt ad metam persoonlijke coaching en PE (permanente educatie) trainingen voor mediators .
De naam ad metam is afkomstig uit het Latijn en betekent naar het doel.
De begeleiding van ad metam helpt mensen een beter beeld van hun werkelijke doelen te vormen, zodat deze doelen bereikbaar worden.
De persoon achter ad metam is Ad van den Ende. Ad heeft 30 jaar ervaring binnen de (jeugd-)hulpverlening en zet deze ervaring al ruim 11 jaar in binnen ad metam als familiemediator.
Inmiddels leidt Ad vanuit zijn praktijk ook collega mediators op tot familiemediator.
begripvolle begeleiding
De persoonlijke begripvolle begeleiding van ad metam haalt de werkelijke belangen van mensen naar voren en zorgt voor individuele en gezamenlijke weloverwogen keuzes.
Mensen zien de wereld door de bril van hun eigen overtuigingen en verdedigen met ingenomen standpunten hun persoonlijke belangen .
Met zijn gerichte vragen helpt Ad in de mediationgesprekken om zicht te krijgen op de belangen die achter ieders standpunten liggen.
Oude overtuigingen maken dan plaats voor nieuwe beeldvorming. Standpunten worden losgelaten zodra mensen erachter komen wat zichzelf en de ander beweegt.
Dit maakt de weg vrij naar nieuw geluk voor elk afzonderlijk wanneer het huidige leven samen niet langer bijdraagt aan het geluk van een ieder.
Inzet, vertrouwelijkheid, vrijwilligheid en autonomie zijn binnen ad metam belangrijke uitgangspunten.

place
Werkgebied Enschede
grade48 beoordelingen
timelapse14 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
4. Mediation by Chris Nordbeck
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,8
place
Werkgebied Enschede

Het beroep van mediator spreekt me aan. Ik vind het een uitdaging om twee partijen naar een acceptabele oplossing te loodsen, zonder daarbij directief te zijn. De kennis en ervaring als die ik eerder als zelfstandig ondernemer opdeed, kan ik prachtig gebruiken als mediator. Het belangrijkst vind ik, is dat na een conflict alle partijen tevreden zijn over de oplossing.
Enkele jaren geleden besloot ik, na jaren als ondernemer gewerkt te hebben het roer om te gooien en een opleiding Mediation te gaan volgen. Eerst een basisopleiding in Diepenheim, gevolgd door de opleiding familierecht in Tiendeveen. Ik mag me na die laatste opleiding – over alles wat met echtscheidingen te maken heeft – familiemediator noemen.
Om algemeen erkend te worden, heb ik het ADR-Register Mediator-examen gedaan. Bij deze organisatie sta ik nu dan ook ingeschreven. Het is een internationale club van geregistreerde mediators met hoge kwaliteitseisen. Eisen die bovendien regelmatig worden getoetst.
Daarnaast ben ik lid van de NMv, de Nederlandse beroepsvereniging van professionals in mediation, (lidmaatschapscode M14135). Als vrijwilliger doe ik ook aan buurtbemiddeling, waar ik een speciale cursus voor heb gevolgd.

place
Werkgebied Enschede
grade8 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
5. Meekes Mediation Hengelo
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,6
place
Werkgebied Enschede

Ik ben Yvonne, MfN registermediator en eigenaar van Meekes Mediation. Ik ben 55 jaar oud en geboren in de Achterhoek. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in Twente als maatschappelijk werker, gezinshulpverlener - en jeugdhulpverlener heb ik mij in 2014 omgeschoold naar een MfN mediator met als specialisatie Personen en Familierecht. Mijn opgedane kennis en werkervaring zet ik in bij mediation en dat heeft in bijna alle gevallen een positief effect!
Wilt u eerst kennis maken, dat is mogelijk! Bel of mail mij voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.
Zit u in een echtscheidingssituatie of heeft u een arbeidsconflict, maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.
Mijn specialisatie is echtscheidingen; heeft u ook samen minderjarige kinderen, dan kan ik u helpen en voor u het ouderschapsplan opstellen. Daarnaast kan ik (indien gewenst) een alimentatieberekening voor u maken.
Meekes Mediation is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR) en het is mogelijk afhankelijk van uw inkomen en eigen vermogen om gesubsidieerde rechtsbijstand voor u aan te vragen. Meer weten, neem gerust contact met mij op!
Meekes Mediation is ingeschreven in het MfN-register (Mediatorsfederatie Nederland). Dat is een door de rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. Daarnaast is Meekes Mediation aangsloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).
Meekes Mediation heeft regelmatig verwijzingen vanuit de rechtbank en het Juridisch Loket.
Meekes Mediation is geregistreerd bij Stichting Bijzondere Curator, en dus tevens inzetbaar als Bijzondere Curator Jeugd.
Zoekt u een mediator in Hengelo die praktisch, neutraal en oplossingsgericht werkt? Dan bent u bij mij aan het goede adres!
Bel mij gerust voor meer informatie tel: 06-22150504/ e-mail: info@meekesmediation.nl of ga naar mijn website: www.meekesmediation.nl
COVID-19 update
We zijn inmiddels een poos verder en ondertussen zijn er door het RIVM maatregelen getroffen. Meekes Mediation neemt de maatregelen serieus in het belang van u en onze eigen gezondheid. De openingstijden zijn niet gewijzigd. De meeste mensen worden via beeldbellen geholpen. Voor de mensen, die daar moeite mee hebben is een afspraak op kantoor mogelijk. Voorwaarde is dat men zich voor een afspraak op kantoor helemaal gezond en fit voelt en dit alleen op 1,5 meter afstand gebeurt. Meekes Mediation zal verder zorgen voor een optimale hygiëne op kantoor en door handgel en desinfecteren doekjes voor u klaar te leggen op de spreektafel. Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen bel of mail mij dan!

place
Werkgebied Enschede
grade12 beoordelingen
timelapse5 jaar in bedrijf
Intake is ook via beeldbellen mogelijk! via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
6. Winters Mediation
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,5
place
Werkgebied Enschede

Heeft u een geschil op familie- of arbeidsgebied? De ervaren mediators van Winters Mediation staan voor u klaar om tot een oplossing te komen.
We zijn gespecialiseerd in mediations rond echtscheidingen en nalatenschappen. Daarnaast kunnen we optreden als mediators bij zakelijke en arbeidsgeschillen.
Al onze mediators zijn MfN-geregistreerd en beschikken over ruime ervaring en accreditaties in het vakgebied. Hierdoor bent u verzekerd van professionele hulp bij uw scheiding, nalatenschap en zakelijke conflict.
De advocaat-mediator van ons kantoor is al jaren lid van de vFAS (vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars). Zij is gespecialiseerd in personen- en familierecht en kan u van alle juridische informatie voorzien. Zij kan elke scheiding volledig afwikkelen bij de rechtbank. Ons kantoor is daarmee full-service op dit gebied.
De zakelijk en arbeidsmediator van ons kantoor combineert zijn werk als mediator met een functie in het bedrijfsleven. Hij heeft bemiddeld bij diverse geschillen tussen management en aandeelhouders. Daarnaast doet hij jaarlijkse diverse re-integratie en exit-mediations. Deze mediations kunnen zowel in het nederlands als in het engels plaatsvinden.
Wij hebben eigen bezoeklocaties in Hengelo (Ov), Deventer, Zutphen (Joppe) en Lelystad. Arbeids- en zakelijke mediations kunnen eventueel op uw bedrijfslocatie gevoerd worden.
Onze mediators treden op als onafhankelijke partij en bekijken het conflict van beide kanten. Er wordt gewerkt naar duurzame en haalbare oplossingen waar beide partijen tevreden mee kunnen zijn.

place
Werkgebied Enschede
grade5 beoordelingen
timelapse7 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
7. Het Mediators Collectief | Bernad te Hennepe
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,5
place
Werkgebied Enschede

Een conflict ontstaat niet van het ene op het andere moment. Vaak begint het met een onenigheid tussen mensen. De communicatie tussen de partijen neemt langzaam af. En als ze met elkaar in gesprek gaan, hebben ze vaak al een eigen beeld gevormd over het gedrag (en de “schuld”) van de ander. Echt luisteren naar elkaar wordt steeds lastiger en de emoties nemen toe met alle gevolgen van dien.
Bij echtscheiding merk ik vaak dat de scheidende ouders op verschillende golflengtes zitten. De één denkt al aan een toekomst na de scheiding terwijl de ander verrast is door het feit dat hij/ zij ineens in een eigen echtscheiding is verwikkeld.
Bij een echtscheiding of ander conflict is een gesprek tussen partijen juist dan heel belangrijk. Een gesprek waarbij de verschillende inzichten besproken kunnen worden en men zich in een vertrouwde omgeving kan uitspreken met de wens er samen op een goede manier uit te komen.
Mijn insteek bij mediation is:
“Hoe nu verder op een manier die voor beiden acceptabel is”.
Ook heel belangrijk is de vraag: “Hoe is het conflict eigenlijk ontstaan?”
Verrassend is het iedere keer weer dat de mensen die bij je aan tafel zitten, verschillende antwoorden geven op die laatste vraag.
Je in een vertrouwde omgeving kunnen uitspreken, naar elkaar luisteren (vaak weer voor het eerst na lange tijd) maar vooral ook onjuistheden en aannames uit de wereld helpen, geeft verheldering, opluchting en maakt de weg vrij om het conflict op te lossen.
Samen met mijn echtgenote Jolanda te Hennepe-Mulder run ik een mediationpraktijk.
Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek. Na de HBO-opleiding bouwkunde en de Hogere Landbouwschool heb ik vele jaren ervaring als leraar en leerlingbegeleider aan een grote scholengemeenschap.
Gespecialiseerd in mensen met ADHD, PDD-Nos en Autisme.
Als familiemediator gespecialiseerd in het volledig verzorgen van de (echt)scheiding (boedelscheiding, ouderschapsplan, alimentatieberekening etc.)
Mfn Geregistreerd Mediator/ Geregistreerd Familiemediator
Ingeschreven als rechtbank mediator te Arnhem, Zutphen en Almelo en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand hetgeen betekent dat ik voor u een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) kan aanvragen als uw inkomen beneden een bepaalde grens ligt en u een mediator nodig heeft.

place
Werkgebied Enschede
timelapse15 jaar in bedrijf
Videomediation: veilig alternatief! via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de 80,- en € 250,- Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
170
250
Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

WAT DOET EEN MEDIATOR?
Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.

Wat kost een mediator?

WAT KOST EEN MEDIATOR?
Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.

Wat kost mediation?

WAT KOST MEDIATION?
Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.

Wat kost een mediator bij scheiding?

WAT KOST EEN MEDIATOR BIJ SCHEIDING?
Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

WAT KOST EEN MEDIATOR BIJ ARBEIDSCONFLICT?
Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.

De beste mediator?

DE BESTE MEDIATOR?
Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Keurmerken
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.
Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).

ADR Register

ADR Register registreert en certificeert ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) en hun bedrijven.
ADR Register is het wereldwijde keurmerk en register voor goed opgeleide professionele ADR practitioners.
ADR practitioners werken lokaal, nationaal en internationaal, staan in verbinding met uiteenlopende sectoren en onderscheiden zich door specialisaties.
ADR Register is een activiteit van registratie- en certificeringsspecialist Global Network Group. Als direct effect zijn ADR practitioners in meer registers vind- & zichtbaar en worden essentiële online registerfuncties, zoals bijvoorbeeld de zoekmachine, 24/7 state-of-the-art in de gaten gehouden en doorontwikkeld.
ADR Register heeft diverse internationale accreditaties, zoals ISO 9001, CRKBO, QAP IMI.

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon