Vind een top 10 Relatietherapeut in Enschede

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
relatietherapeut.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Relatietherapeuten in Enschede

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 relatietherapeuten in Enschede. Het meest complete overzicht. Herstel uw relatie met de beste relatietherapie in uw regio.

In Enschede kunt u een relatietherapeut vinden voor het herstellen van uw relatie met uw partner, echtgenoot, ouder of kind. Een goede relatietherapie staat of valt met de persoonlijke kwaliteiten en het vakgebied van de relatietherapeut:

• Koppel of echtpaar: In elke relatie zijn er soms problemen of spanningen. Veel stellen die in relatietherapie gaan, doen dat pas na een periode van problemen. Eigenlijk kunt u voor de meest uiteenlopende problemen terecht bij een relatietherapeut. Denk aan een moeizame seksuele relatie, schoonouders die de relatie onder druk zetten, een buitenechtelijke relatie die aan het licht is gekomen of simpelweg omdat de relatie niet goed verloopt.
• Gezin of ouder-kind: Wanneer conflicten in het gezin niet opgelost lijken te worden kunt u ook terecht bij een therapeut. Denk aan situaties waarbij u het gevoel heeft dat u elkaar niet begrijpt of bij een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte, echtscheiding of verlies. Een andere situatie is die van een samengesteld gezin, waarbij verschillen in opvoeding en zeggenschap over de stiefkinderen een rol spelen. In deze vorm van relatietherapie is het de bedoeling om het samengestelde gezin op de rails te krijgen met een eigen gezinscultuur.
• Individu: Bij relatieproblemen is het ook mogelijk om individueel in therapie te gaan. Bijvoorbeeld als jullie met individuele problemen kampen of moeilijk met elkaar kunnen communiceren. Individuele therapie helpt u om te reflecteren op uw eigen gedachten en gedrag en ondersteunt de zelfontwikkeling. Op deze manier kunt u kijken wat u zelf kunt doen om de relatie te verbeteren. Het komt vaak voor dat de partner na verloop van tijd bereid is een keer mee te komen en er daarna voor kiest alsnog aan relatietherapie deel te nemen.

In Enschede hebben wij 10 goede relatietherapeuten gevonden. De therapeuten in Enschede hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.2. Welke specialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de relatietherapie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende relatietherapeuten. Zo kunt u eenvoudig de relatietherapeuten vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
Psycholoog Hengelo | Flowis | Merel Timmerhuis.jpg
2
3. Psycholoog Hengelo | Flowis | Merel Timmerhuis
8,4 (16)

Waar kan Flowis | Psycholoog Hengelo jou bij helpen?

Je kunt bij mij terecht met verschillende klachten en hulpvragen. Ik heb ervaring met de meest voorkomende klachten. Toch is elke klacht net even anders, omdat jij uniek bent en elke situatie is anders. Klachten die ik vaak zie zijn:​​

Stressklachten

Negatief zelfbeeld

Angstklachten

Assertiviteit

Werkgerelateerde klachten

​Dit zijn enkele voorbeelden van klachten die ik veel tegenkom binnen mijn praktijk.

Als jouw hulpvraag er niet bij staat stuur mij dan een bericht of bel even. Je krijgt altijd een goed advies.

Ook voor Coaching

Ook zonder klachten en directe hulpvragen kun je terecht bij Flowis, Psycholoog Hengelo. Met coaching helpt Bij Psycholoog Merèl je om je zelfkennis en je zelfsturend vermogen te vergroten. Je versterkt je persoonlijk leiderschap. Bij Psycholoog Merèl gelooft in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Dit ontwikkelingsproces zet ik in bij bedrijven en particulieren waarbij wenselijke en duurzame veranderingen bevorderd moeten worden, zoals vaardigheden, werkplezier en draagkracht. En natuurlijk plezier.

Ook voor relatietherapie

Je begon zo verliefd, en nu sta je soms als kemphanen tegenover elkaar of is het ijzig stil. Wat is er gebeurd? Hoe kom je steeds in diezelfde negatieve patronen terecht? Laat Psycholoog Merèl jullie helpen de patronen te doorzien. Er is echt herstel mogelijk, wanhoop niet.

Totale aanpak
Ik richt mij in de therapie op jou in totaal, en niet alleen op de problemen en klachten. Ik hanteer een aanpak die uitgaat van bewustwording van de onderliggende problematiek (moeilijke gedachten, lastige gevoelens en ineffectief gedrag) in plaats van het bestrijden van de symptomen. Hierbij ga uit van onze eigen kracht als mens. De moed om kwetsbaar te zijn, juist dat maakt krachtig.

Bewustwording en naar de kern

In mijn sessies leren we samen hoe je goed contact met jezelf maakt. Het uitgangspunt is altijd om bewustwording te creëren. Om bij de kern te komen, voorbij de ruis van de dag, te accepteren wat niet te veranderen is en om commitment te sluiten met de hetgeen voor jou belangrijk is (je persoonlijke waarden), om van daaruit een rijk leven te leiden.

Opbouwend, realistisch en soms confronterend
De behandelingen zijn altijd opbouwend. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is, en soms kunnen de sessies heel confronterend zijn. Ook dat is een onderdeel van het werk dat je te verzetten hebt. Maar ik weet dat je het kunt. Ik heb mensen uit diepe dalen zien komen, processen zien doormaken die krachtig en mooi zijn. Waarschijnlijk kun je je het nu maar moeilijk voorstellen maar jij hebt alles in huis om uit deze situatie te groeien.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enschede
16 beoordelingen
7 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste relatietherapeuten aan te vragen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
2
5. Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
EFT-Registertherapeut
8,2 (4)

Ik ben 52 jaar, Psycholoog en Coach bij Psychologenpraktijk Rooseboom te Hengelo (O), vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpte intuïtie. Dat ben ik allemaal en eigenlijk kun je dat samenvatten in één ding: erg geïnteresseerd in het hart en de ziel van mensen, hun onderlingen ontmoeten en hoe iederen de mogelijkheid heeft om in het leven te groeien. Mijn interesse gaat over wat mensen beweegt, wat hen (diep)raakt, wat hen samenbrengt, wat hen boeit, wat hen verbindt en bovenal hoe zij lichter in het leven kunnen staan en stevig op hun eigen benen kunnen staan. Samen en alleen in hun kracht.

Ik heb 20 jaar gewerkt met jong en oud, individueel, in groepen, in relaties en in gezinnen. En ik geniet er dagelijks van hoe ieder mens zich kan ontwikkelen. Ik heb niet de wijsheid in pacht maar ik heb wel de afgelopen 20 jaar heel veel mogen ervaren en net als mijn cliënten blijk ik me ook ontwikkelen.

Ik ben een rustig, ruimdenkend en liefdevol, warm mens. Ik hou van aanpakken en er voor gaan. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.

Ik geef (lichaamsgerichte) therapie vanuit mijn hart en ziel. Niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, daag je uit, biedt je support en veiligheid, dat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enschede
4 beoordelingen
24 jaar in bedrijf
Praktijk Oefentherapie Cesar Wil de Wit.jpg
3
8. Praktijk Oefentherapie Cesar Wil de Wit
8,0 (7)

Oefentherapie Cesar/Mensendieck
Oefentherapie Cesar/Mensendieck is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten, die het gevolg zijn van een onjuist houdings-en bewegingspatroon, of het gevolg zijn van een bepaalde afwijking of ziekte.

Doel
Doel van oefentherapie Cesar/Mensendieck is het verminderen van (pijn)klachten door het aanleren van een optimaal houdings-en bewegingspatroon.

Methode
Tijdens de behandelingen word je je bewust van de houdings- en bewegingsgewoonten en leer je een voor jou zo gunstig mogelijk bewegingspatroon aan. Door dit verbeterde bewegingspatroon te vertalen naar je dagelijks leven, kun je het direct toepassen. De kracht van oefentherapie Cesar/Mensendieck zit vooral in de preventie: het voorkomen van klachten of herhaling van klachten.

De werkwijze van een oefentherapeut
Tijdens het eerste bezoek aan een oefentherapeut vindt een kennismakingsgesprek plaats, waarin de therapeut zich een beeld vormt van de klachten en de invloed hiervan op je dagelijks leven. Vervolgens doet de therapeut een uitgebreid bewegingsonderzoek om vast te stellen wat de bewegingsmogelijkheden en -beperkingen zijn.

Op basis van deze informatie stelt de therapeut samen met jou een behandelplan op, waarbij rekening wordt gehouden met je individuele situatie en mogelijkheden. Als je hier akkoord mee gaat, worden er vervolgafspraken gemaakt. Tijdens de behandelingen leer je o.a. door middel van gerichte oefeningen bewust je houdings-en bewegingspatroon verbeteren: het gaat erom dat je zo veel mogelijk leert wat je zelf aan de klachten kunt doen. Hierdoor kun je voorkomen dat er later opnieuw klachten ontstaan.
...

Gratis en vrijblijvend
S.L. Louwesstraat 21, Enschede
7 beoordelingen
15 jaar in bedrijf
Praktijk Suus.jpg
1
9. Praktijk Suus
7,9 (1)

Steeds meer kinderen hebben moeite zich te ontspannen, zich te concentreren en vele kinderen raken overprikkeld door alles wat om hen heen gebeurt. Ze worden groot zonder dat de emotionele kant en kracht van henzelf ontwikkeld wordt.

In mijn praktijk help ik kinderen die willen leren om sociaal vaardiger te worden en emotioneel sterker. Door visualisaties leren kinderen creatief te zijn met hun geest en mentaal tot rust te komen zonder de vele prikkels van buitenaf. Door gesprekken, oefeningen, bewegen, tekenen met kinderen leren kinderen hun eigen kracht te ontdekken!

Sommige kinderen hebben een grote behoefte aan duidelijkheid en structuur. Tijdens de hulp die ik bied probeer ik de hulpvraag van elk kind afzonderlijk helder te krijgen en hem/haar te helpen bij datgene waar hij/zij behoefte aan heeft. Dit probeer ik duidelijk te krijgen middels een intakegesprek met ouders en met het kind zelf. Ouders worden intensief betrokken bij de hulp die geboden wordt, zodat het geleerde zoveel mogelijk in de praktijk toegepast kan worden.

In mijn praktijk bied ik psycho dynamische therapie en/of coaching op het gebied van o.a.:

Autisme
ADHD en ADD
Concentratie stoornissen
Angsten
Eetstoornissen
Beperkt zelfvertrouwen
Faalangst
Sociaal emotionele problematiek
Puberteitsproblemen
Opvoedingsondersteuning
Etc.
In mijn praktijk coach en begeleid ik ook volwassenen in hun proces naar verdieping van zelfinzicht en bewustzijn. Door o.a. verdriet, pijn, lichamelijke klachten, laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, problemen die steeds weer terugkeren, raken zij in disharmonie. Ze voelen zich neerslachtig en door innerlijke strijd vermoeid.

Ik begeleid kinderen in groepsverband maar ook individueel. Volwassenen komen voor een individuele sessie bij mij.

De hulp die geboden wordt is ‘hulp op maat’ waarbij ik eventueel de volgende technieken, methoden of therapieën aanbied:

Hypnotherapie
Emotioneel lichaamswerk
Innerlijk kind werk
Regressie therapie
Verschillende methoden Sociaal emotionele ontwikkeling
Spelen t.b.v. de sociaal emotionele ontwikkeling
Inzicht kaarten
Muziek, tekenen, schilderen etc.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Enschede
1 beoordeling
12 jaar in bedrijf
Zin-tact Haptonomie Enschede.jpg
2
10. Zin-tact Haptonomie Enschede
7,9 (1)

Wat is haptotherapie?

Is het tijd om in beweging te komen? Omdat je lichaam geeft duidelijke signalen? Je bent niet tevreden met jezelf? Je kunt een bepaalde situatie in je leven niet goed (meer) aan?

Haptotherapie is een ervarings- en lichaamsgerichte therapie. Haptotherapie geeft je inzicht in de wisselwerking tussen je lichamelijk, emotioneel en rationeel functioneren. We leggen steeds een link met wat je in het ‘hier-en-nu’ doet en beleeft. We doen dit aan de hand van gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraakvormen.

Voor wie
Haptotherapie is breed inzetbaar. Juist doordat ons voelend vermogen zo’n belangrijke rol speelt in al ons doen en laten, en vaak zo onder druk komt te staan. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij haptotherapie je kan helpen:

stressklachten
lichamelijke en/of emotionele overbelasting
pijnklachten
depressieve klachten
als je je ‘uit balans’ voelt
bij rouwverwerking
moeite met intimiteit/ afstand, met ja/nee zeggen, ruimte innemen/grenzen aangeven
gevoelens beter leren (h)erkennen en uiten
meer vertrouwen krijgen in jezelf of de ander
als je het gevoel hebt dat je vastzit
je vindt het moeilijk conflicten aan te gaan of op te lossen
je relatie(s) en/of communicatie met anderen verbeteren
meer rust/acceptatie in je leven
Een aanpak met meerdere behandelaars kan heel goed werken, zeker bij ziekte of een aandoening. Ik overleg graag met je hoe we kunnen samenwerken met je (huis)arts en/of andere behandelaar(s), in Enschede of daarbuiten.
...

Gratis en vrijblijvend
Roessinghsbleekweg 175, Enschede
1 beoordeling
9 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste relatietherapeuten aan te vragen
Filters
Relatietherapeut voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een relatietherapeut?

Een relatietherapeut kost per uur tussen de Een relatietherapeut mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een relatietherapeut kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

60
100
130
170

Veelgestelde vragen

Wat doet een relatietherapeut?

Wanneer u relatieproblemen heeft, of de relatie met uw partner wilt verbeteren, kunt u een relatietherapeut inschakelen. Maar wat doet een relatietherapeut precies? Relatietherapeuten helpen stellen dichter bij elkaar te komen. Dit doen zij door gesprekken te voeren en zo uit te vinden waar de relatie verbeterd kan worden. Soms hebben relatietherapeuten een opleiding in de psychologie gehad, maar dat is niet altijd het geval. Er zijn ook relatietherapeuten die een cursus in coaching hebben gevolgd en vanuit deze basis beide partners helpen.

SAMEN EEN NIEUWE START MAKEN
Een vaak gehoorde wens van stellen die een relatietherapeut inschakelen is om samen een nieuwe start te maken. Relatietherapeuten bieden hierin begeleiding. Zij kijken waar en waarom de relatie is vastgelopen en hoe deze relatie hersteld kan worden. Ook focussen relatietherapeuten zich op zaken waarop de relatie in de toekomst vast kan lopen. De oorzaken hiervan zijn vaak velerlei. Denk aan stress, ingrijpende levensgebeurtenissen en andere zaken. Hierdoor kan het aantal raakvlakken in een relatie verminderen waarmee de relatie onder druk komt te staan.

WANNEER EEN RELATIETHERAPEUT INSCHAKELEN?
Zodra een relatie is vastgelopen, is het raadzaam een relatietherapeut te raadplegen. Vooral wanneer stellen er zelf niet meer uitkomen. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van ontrouw, of omdat de partners uit elkaar gegroeid zijn. Relatietherapeuten verdiepen zich niet alleen in de relatie zelf, maar ook in de karaktereigenschappen van de betreffende partners. Door hierin inzicht te verschaffen, kan er structureel aan verbetering worden gewerkt. Communicatieproblemen kunnen zo doorbroken worden en ook draagt een relatietherapeut methoden aan die hierbij gebruikt kunnen worden.

Wilt u ook een relatietherapeut inschakelen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op en vind zo de relatietherapeut die perfect bij u past.
Lees meer...

Wat is relatietherapie?

Op het moment dat u lijkt te zijn vastgelopen in uw relatie kunt u een relatietherapeut in de arm nemen. Maar wat is relatietherapie eigenlijk? Relatietherapie wordt ook wel systeem- of gezinstherapie genoemd. Het is een therapievorm die als doel heeft de relatie tussen twee partners te verbeteren of de relaties binnen een gezin. Men kiest doorgaans voor relatietherapie als de problemen ernstig zijn en/of wanneer er onvoldoende draagkracht meer is onder één of meerdere gezinsleden. Een relatietherapeut kan u in dergelijke situaties ondersteuning bieden door naar een oplossing te zoeken.

WANNEER IS RELATIETHERAPIE NODIG?
Vaak twijfelen mensen of ze een relatietherapeut moeten inschakelen. Dit komt onder andere doordat er geen eenduidige definitie is van een gezonde relatie. Toch zijn er wel gevoelens die erop kunnen duiden dat relatietherapie gewenst is. Bijvoorbeeld als u zich structureel onbegrepen voelt door uw partner of wanneer u liever alleen bent dan samen. Als u liever uw emoties deelt met een vriend(in) of een familielid in plaats van met uw partner is dit vaak ook een reden om in relatietherapie te gaan. Datzelfde geldt voor als u snel door uw partner geïrriteerd raakt en vaak ruzie heeft.

DE DUUR VAN RELATIETHERAPIE
Hoelang relatietherapie duurt verschilt per situatie en is afhankelijk van meerdere factoren. Onder meer van hoe groot het probleem is, maar ook van hoeveel energie u wilt steken in een oplossing. Daarbij is het belangrijk om een relatietherapeut te kiezen waar u beide – of als gezin – een goed gevoel bij heeft. Om die reden raden wij u aan om altijd meerdere offertes op te vragen van verschillende relatietherapeuten.
Lees meer...

Wat kost een relatietherapeut?

Stel, u besluit om samen met uw partner in relatietherapie te gaan. Of misschien overweegt u gezinstherapie? De vraag die veel mensen hebben is: wat kost een relatietherapeut? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is vooral de duur van de sessie van invloed op de kosten. Voor een sessie van 45 tot 60 minuten betaalt u gemiddeld tussen de € 95,- en € 115,- per sessie. Voor een sessie van 75 tot 90 minuten moet u rekening houden met € 135,- tot € 155,- per sessie.

DUUR VAN EEN SESSIE
Of u een sessie van een uur nodig heeft of een langere sessie van anderhalf uur, is afhankelijk van uw voorkeur. Daarnaast speelt ook het aanbod van de betreffende relatietherapeut een rol en wat hij of zij hierin adviseert. Bij sommige relatietherapeuten krijgt u een korting wanneer u direct meerdere sessies wilt inplannen. Ook bieden veel relatietherapeuten de mogelijkheid om buiten kantoortijden een sessie in te plannen. Vaak betaalt u hiervoor een toeslag bovenop het reguliere tarief. Gemiddeld rekenen relatietherapeuten hiervoor € 20,- extra per sessie.

RELATIETHERAPIE BETAALT ZICHZELF TERUG
Investeren in een relatietherapeut die bij u past betaalt zichzelf terug. Hou er wel rekening mee dat u de kosten doorgaans niet vergoed krijgt door uw zorgverzekering. In sommige gevallen wordt slechts een klein gedeelte van de sessies vergoed. Daarom is het verstandig om circa 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende relatietherapeuten. Naast de kosten is het daarbij nogmaals belangrijk om te vergelijken met welke relatietherapeut u de beste klik heeft.
Lees meer...

De beste relatietherapeut?

Het vinden van de juiste relatietherapeut is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over relatietherapeuten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste relatietherapeut is voor u en uw partner of gezin.

Er zijn in Nederland duizenden relatietherapeuten actief met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste relatietherapeut is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Relatietherapie met uw partner of voor ouder en kind?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een gecertificeerde relatietherapeut?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle relatietherapeuten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE RELATIETHERAPEUTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste relatietherapeuten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de therapeuten voor uw relatie selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de relatietherapeut gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 relatietherapeuten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor de relatietherapie.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen

Het NVPA is de erkende beroepsvereniging voor psychosociaal therapeuten. We zetten ons in voor onze leden én voor mensen die op zoek zijn naar psychosociale therapie. Onze therapeuten werken vanuit een professionele, ervaringsgerichte aanpak. Zingeving staat centraal in de therapie.
Lees meer...

Emotionally Focused Therapy

EFT is een relatietherapie, ontwikkeld door dr. Sue Johnson in Canada. Zij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar echtparen en heeft gezocht naar een effectieve manier om de verbinding te herstellen of te verbeteren. Inmiddels is EFT de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief.
Lees meer...

European Certificate of Psychotherapy

Het European Certificate of Psychotherapy (ECP) wordt verleend door de European Association for Psychotherapy (EAP). Doel van de EAP is een Europese standaard voor de Psychotherapist European Registered®.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste relatietherapeuten in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste relatietherapeuten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste relatietherapeuten actief in Enschede.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.