Trustoo logode beste Advocaten voor jou
Kies uit +1250 top AdvocatenKies uit +1250 Advocaten in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userObjectief en onafhankelijk

Advocaten in Enschede

Sortering:
Resultaat 1-10 van 25 advocaten in Enschede. Het meest complete overzicht. Laat u bijstaan door de beste advocaten in uw regio.

In Enschede kunt u terecht bij een advocaat om u bij te staan bij verschillende (straf)zaken, aanvragen of juridische geschillen. Een advocaat kan verschillende adviseren, bemiddelen, onderhandelen of procederen wanneer de zaak daarom vraagt. Uw advocaat staat aan uw zijde en zal voor u het maximale resultaat proberen te behalen. Een advocaat kan u bijvoorbeeld bijstaan bij:

• Echtscheiding of uit elkaar gaan (familierecht): voor ondersteuning bij en het (wettelijk verplicht) aanvragen van de scheiding bij de rechter
• Alimentatie en omgangsregeling (familierecht): voor de (wettelijke verplichte) bijdrage in het onderhoud van ex-echtgenoten en kinderen.
• Koop, huur of bouw van pand/grond (vastgoedrecht): adviseren en procederen over huurgeschillen, bouwcontracten, projectontwikkeling en aan- en verkoop van vastgoed.
• Contracten en overeenkomsten (contractenrecht): voor het opstellen van of geschillen rond contracten, overeenkomsten of algemene voorwaarden.
• Letselschade en aansprakelijkheid (aansprakelijksheidsrecht): voor het aansprakelijk stellen en het eisen van een schadevergoeding door een ongeval of medische fout.

In Enschede hebben wij 25 goede advocaten gevonden. De advocaten in Enschede hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.8. Welke advocatenkantoor u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor een advocaat. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende advocaten. Zo kunt u eenvoudig de advocatenkantoren vergelijken en de advocaat kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual6videocam1
3. Ewout Jansen (Voetnoot Advocatuur)
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,2
place
Werkgebied Enschede

Voetnoot Advocatuur werd in 2020 opgericht door Ewout Jansen. Inhoudelijk, sociaal, betaalbaar en communicatief (Zie: www.voetnoot.net)

INHOUDELIJK
Voetnoot Advocatuur heeft een sterke inhoudelijke focus met (tot nu toe) uitstekende resultaten.

SOCIAAL
Voetnoot Advocatuur gaat voor rechtvaardigheid, redelijkheid, betrokkenheid en klanttevredenheid.

BETAALBAAR
Kantoor biedt altijd de scherpste (vaste) prijsafspraken zonder verrassingen achteraf en werkt ook voor particulieren met minder vermogen.

COMMUNICATIEF
Voetnoot Advocatuur stuurt op tempo, bereikbaarheid en vlotte communicatie.

OVER KANTOOR
Voetnoot Advocatuur is in 2020 opgericht door Ewout Jansen. Als advocaat specialiseert Ewout Jansen zich in het IE-recht, het ondernemingsrecht en het procesrecht. Bij de Hoge Raad en bij enkele Utrechtse advocatenkantoren (Wijn & Stael en LEAN LAWYERS) adviseerde Ewout over het algemeen verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, insolventie, huurrecht, auteursrecht/IE, arbeidsrecht, cassaties, mediarecht en de grensgebieden met het bestuursrecht. Ewout kan met veel zelfvertrouwen - vanuit een intern perspectief - adviseren over wat er (wel of niet) met een zaak gebeurt.Voetnoot Advocatuur wordt gehost door Ventoux Advocaten. Tussen 2004 en 2009 won Ewout 12 cabaretprijzen met het duo Ewout & Etienne. Hij stopte met het vertellen van grapjes voor geld om te adviseren bij de Hoge Raad als wetenschappelijk medewerker / gerechtsauditeur. Tussen 2009 en 2016 schreef Ewout vooral ingewikkelde adviezen (conclusies) waarin analyses worden gemaakt van wetsgeschiedenis, literatuur en rechtspraak. Zo ontwikkelde hij niet alleen procesrechtelijke ervaring vanuit de cassatie-techniek, maar deed hij ook inhoudelijk specialistische kennis op van vrijwel alle deelgebieden van het civiele recht. Ewout Jansen verzorgt comedy bij de Sunday Assembly in Amsterdam (De Balie) & Utrecht (Tivoli) en werkt mee aan de Snijtafel (ex VPRO/De Correspondent) van Kasper C. Jansen. Ewout is lid van het college van beroep van de Reclame Code Commissie en schrijft af en toe (Advocatie, NJB & Boek9).

MISSIE EN VISIE
"Het onderbouwen van standpunten met correcte voetnoten, wordt in de advocatuur geassocieerd met jarenlang procederen of zelfs met nutteloze studeerkamergeleerdheid. Mijn ervaring is echter dat met name tijdens een onderhandeling het tijdig – kort en goed – aanwijzen van enkele vergelijkbare rechtszaken partijen terug aan tafel kan brengen. Wie in een geschil geconfronteerd wordt met een rechterlijke uitspraak, die gewezen is onder contextueel zeer vergelijkbare omstandigheden, waarin de rechter bijvoorbeeld een hoge vergoeding toekent, zal logischerwijs eerder een voorstel doen om de zaak te schikken dan wanneer een schreeuwerige niet-onderbouwde stelling wordt betrokken. Kantoor heeft bescheiden commerciële doelstellingen waardoor u voor een scherp tarief daadwerkelijk geholpen kan worden" (Zie: Mr. Magazine & Boek9)
...

place
Werkgebied Enschede
grade18 beoordelingen
timelapse1 jaar in bedrijf
Altijd de scherpste prijs via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual5
5. Bakx en Snorn Strafrechtadvocaten
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,8
place
Werkgebied Enschede

Wij zijn een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafzaken. Wij verdedigen u in uw confrontatie met politie en justitie. Wij staan u niet alleen bij in Heerenveen of Friesland maar door heel Nederland, in elke fase van het strafproces. Dit kan zijn voor en tijdens het politieverhoor, na ontvangst van een dagvaarding voor de strafrechter of bij de Hoge Raad. Wij behandelen alle strafzaken, ongeacht de aard of de ernst van het feit. En ongeacht of de zaak betalend of pro-deo is. Onze strafrechtadvocaten staan u graag bij. Wij behandelen in het strafrecht zaken van bijzondere aard (financieel, economisch, jeugd, cassatie of TBS) en commune strafzaken (rijden onder invloed, drugs(handel), diefstal, mishandeling, moord, doodslag, zeden). Ook klachten tegen inhouding van uw rijbewijs of inbeslagneming van uw goederen dienen wij voor u in. U heeft goed contact met uw eigen advocaat, maar door de kleinschaligheid van ons kantoor kunt u op ieder moment ook gebruik maken van de expertise van de collega`s. Wij investeren continu in ons kennisniveau. Wij behartigen uw belangen op juridisch hoog niveau, ongeacht de aard, omvang en complexiteit van uw zaak. U behoort namelijk de optimale bijstand te krijgen om zo het verschil te maken in uw zaak.
...

place
Werkgebied Enschede
grade17 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
Bel voor vrijblijvend advies 0513 201084 via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual8
7. de Singel Advocaten
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,7
place
Prinsestraat 1, Enschede

De Singel Advocaten is geen ‘uurtje factuurtje’ kantoor. Wij hechten aan het persoonlijk contact met de cliënt en zoeken samen snel naar de beste oplossing. Door te adviseren, te onderhandelen of snel en krachtig te procederen als de situatie daarom vraagt.

Wij helpen u verder
Wij verdiepen ons in de persoon en in uw vragen en problemen en richten onze energie erop uw vraag te beantwoorden of uw probleem op te lossen, kortom u verder te helpen.
Wij houden van duidelijkheid: een realistische inschatting van kansen en mogelijkheden, waarbij de beste oplossing steeds voorop staat. Dat hoeft lang niet altijd procederen te betekenen. De oplossing van problemen ligt vaak al in een goed advies, bemiddeling, onderhandelen of gewoon in gezond verstand.
Maar als het nodig is, gaan we de juridische strijd vol voor u aan.

Persoonlijke aandacht
Veel juridische vraagstukken hebben hun weerslag op uw leven, of het nu gaat om uw onderneming, uw relatie, persoonlijke of zakelijke conflicten, uw baan of uw inkomen.
Soms hebt u een relatief eenvoudige vraag. Maar er kunnen ook problemen zijn die een acute bedreiging vormen: een dreigend ontslag of faillissement, een uitkering die wordt geweigerd of ingetrokken, klanten die niet betalen, privé-problemen of een dagvaarding die u hebt ontvangen.
Bij De Singel Advocaten krijgen uw vragen de persoonlijke aandacht die ze verdienen. Ons kantoor is bewust niet te groot om ons volledig te kunnen richten op uw belangen.

Gratis spreekuur
Veel mensen zetten de stap naar een advocaat niet omdat ze bang zijn voor de kosten. Dat heeft helaas veel te maken met de beeldvorming over onze beroepsgroep. Bij ons kunt u advies krijgen over uw vraagstuk op een gratis spreekuur. Dan weet u waar u aan toe bent, wat het globaal gaat kosten en op welke financiële regelingen u aanspraak kunt maken.

Specialisaties
Onze advocaten – met zowel binnen als buiten de advocatuur veel ervaring – hebben specialisaties waarmee ze u in het bijzonder van dienst kunnen zijn. Kijk daarvoor bij ‘onze advocaten’. Een van de specialisaties is mediation bij echtscheiding. Singel Advocaten kan cliënten ook in het buitenland bijstaan, dankzij de goede contacten met Galexy, het netwerk van onafhankelijke Europese advocatenkantoren.

Tarieven
De tarieven van De Singel Advocaten zijn concurrerend en verschillen per specialisme. Voor mensen die te weinig financiële draagkracht hebben om een advocaat te betalen, werken we ook op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Meer informatie over rechtsbijstandsverzekering, gratis rechtshulp en eigen risico vindt u onder de tab Tarieven.
...

placePrinsestraat 1, 7513AM, Enschede
grade23 beoordelingen
timelapse19 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual4
8. MRS Advocaten & Mediation
8,6
place
Haaksbergerstraat  231, Enschede

MRS-ADVOCATEN & MEDIATION is een professioneel advocatenkantoor in Enschede werkzaam op diverse rechtsgebieden. Ons team bestaat uit drie ervaren advocaten, waaronder een Turkse advocaat die zowel de Turkse als Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Ieder van ons heeft ruime ervaring als advocaat en/of mediator en werkt op een aantal rechtsgebieden: van bijvoorbeeld personen- en familierecht, strafrecht en sociaal zekerheidsrecht tot schuldsanering en incasso. Dit maakt ons ‘Met Recht Sterk’ en waarborgt voor u goed en vertrouwd advies en bijstand op de meest voorkomende rechtsgebieden.

Onze samenleving kent veel regels en wetten. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe werkt de procedure bij een echtscheiding? Hoe komt u tot een ouderschapsplan met heldere afspraken over bijvoorbeeld de alimentatie? Welke gevolgen heeft de scheiding voor de omgang met uw kinderen? Wat zijn uw rechten en plichten als verdachte in een strafzaak? Bent u wettelijk verplicht om bij de rechtbank te verschijnen als u een dagvaarding heeft ontvangen? Wat zijn uw kansen om in hoger beroep toegelaten te worden tot de wettelijke schuldsanering (WSNP)? U wilt juridisch advies of bijstand in een gerechtelijke procedure? MRS-ADVOCATEN & MEDIATION staat u bij op de meest uiteenlopende rechtsgebieden. Wij zien het als een grote uitdaging én als onze taak u zo goed mogelijk naar de uitgang van het juridische doolhof te begeleiden.
...

placeHaaksbergerstraat  231, 7545gh, Enschede
grade102 beoordelingen
timelapse5 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een advocaat?

Een advocaat kost per uur tussen de 250,- en € 350,- Een advocaat mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een advocaat kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

100
250
350
500

Veelgestelde vragen

Wat doet een advocaat?

Bij veel juridische geschillen wordt door beide partijen een advocaat ingeschakeld. Maar wat doet een advocaat nu precies? Een advocaat behartigt uw juridische belangen en onderhoudt in de meeste gevallen de contacten met de tegenpartij. Hierin kan een advocaat ook bemiddelend optreden. Daarnaast onderhandelt en procedeert een advocaat over juridische zaken. Ook adviseert uw advocaat u op juridisch vlak. Denkt u dan aan echtscheidingen en ontslagkwesties, maar ook aan letselschadezaken. Uw advocaat zal alles op alles zetten om voor u het maximale resultaat te behalen.

HET SCHIKKEN VAN JURIDISCHE GESCHILLEN
Veel mensen denken dat advocaten zich alleen bezighouden met het voeren van gerechtelijke procedures. Dat is zeker niet altijd het geval. Zo bestaat het takenpakket van een advocaat er ook uit u te informeren over uw rechten en plichten. Verder correspondeert uw advocaat met de advocaat van de tegenpartij. Een advocaat zet zich zo in om een inhoudelijk gerechtelijke procedure te voorkomen. Dit doet hij of zij door juridische geschillen te schikken met (de advocaat van) de tegenpartij. De regeling die hieruit naar voren komt wordt vastgelegd in een overeenkomst.

PARTIJDIGHEID
Elke advocaat in Nederland is verplicht lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit houdt in dat uw advocaat zich aan diverse beroepsregels moet houden. Verder is er de Advocatenwet waarin specifieke regels voor advocaten zijn opgenomen. Eén van de eigenschappen waaraan een advocaat moet voldoen is partijdigheid. Een advocaat is dus per definitie partijdig en behartigt alleen uw belangen. Ook moet een advocaat de rechtenstudie met goed gevolg hebben afgerond. Ditzelfde geldt voor de aanvullende 3-jarige opleiding van advocaat-stagiair.
Lees meer...

Wat kost een advocaat?

Stel, u krijgt met een juridisch probleem te maken. Als u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp, moet u de advocaatkosten zelf betalen. Maar wat kost een advocaat eigenlijk? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Daarnaast mogen advocaten zelf hun tarieven bepalen. Meestal is dit een uurtarief. Gemiddeld ligt het tarief van een advocaat tussen de € 200,- en € 300,- per uur. Voor gespecialiseerde advocaten met veel ervaring betaalt u gemiddeld € 400,- per uur.

DE BELANGRIJKSTE VARIABELEN
De twee variabelen die het meest van invloed zijn op de totale advocaatkosten zijn het uurtarief en het aantal uren dat hij of zij in uw zaak steekt. Het aantal benodigde uren kan in sommige gevallen vooraf ingeschat worden als u een vaste prijs afspreekt. In het geval van routinematige zaken zal deze vaste prijs vanzelfsprekend lager liggen dan bij meer ingewikkelde zaken. Als u vooraf wilt weten waar u aan toe bent, is het raadzaam een vaste prijs af te spreken. Zorg er dan voor dat deze prijs inclusief BTW is. Ook is het verstandig om te vragen of er kantoorkosten doorberekend worden.

KANS OP EXTRA WERK EN ANDERE KOSTEN
Bij sommige zaken kan het zo zijn dat uw advocaat extra werk moet verrichten. Bijvoorbeeld als u voor een tweede keer naar de rechter moet. Dit kan het geval zijn bij een kort geding of bij ontslag op staande voet. Vraag uw advocaat dan vooraf of deze kans aanwezig is en wat hiervoor de kosten zullen zijn. Hoewel de advocaatkosten doorgaans het grootste deel van het kostenplaatje uitmaken moet u ook rekening houden met andere kosten. Denkt u dan aan griffierechten en eventuele deurwaarderskosten.
Lees meer...

Wat kost een advocaat per uur?

Als u te maken krijgt met een juridisch probleem volgt vrijwel altijd de vraag: wat kost een advocaat per uur? Een zeer terechte vraag omdat de meeste advocaten een uurtarief hanteren en ze deze zelf mogen bepalen. Toch zal het uurtarief van de meeste advocaten zo tussen de € 200,- en € 300,- liggen. Schakelt u een gespecialiseerde advocaat in die jarenlange ervaring heeft? Houdt u dan rekening met een uurtarief dat rond de € 400,- ligt.

VOORAF DE PRIJS OPVRAGEN
De kosten die u maakt bij een juridisch geschil worden grotendeels bepaald door het uurtarief van uw advocaat. Daarnaast zijn uiteraard de gemaakte uren van invloed op het totaalbedrag. Veel mensen geven er de voorkeur aan om vooraf een vaste prijs met hun advocaat af te spreken. Vooral bij routinematige geschillen kan uw advocaat u een duidelijke tariefindicatie geven. Let er wel op dat hij of zij u een offerte aanbiedt met prijzen inclusief BTW. Ook moet u rekening houden met eventuele kantoorkosten van de advocaat die u inschakelt.

GRIFFIEKOSTEN
Naast het uurtarief van uw advocaat en de eventuele kantoorkosten zijn er ook andere kosten om rekening mee te houden, zoals griffiekosten. Griffiekosten zijn kosten die van toepassing zijn wanneer uw zaak voor de rechter komt. De hoogte van het bedrag voor griffierechten is afhankelijk van een aantal factoren. Het is afhankelijk van de inhoud van uw juridische zaak en uw inkomen. Verder wordt er eveneens gekeken naar of u een rechtspersoon (organisatie) bent of een particulier.
Lees meer...

Wie betaalt de kosten van een advocaat bij echtscheiding?

Huwelijkspartners die uit elkaar gaan vragen meestal zich af: wie betaalt de kosten van een advocaat bij echtscheiding? Dit ligt eraan of u onder huwelijkse voorwaarden bent getrouwd of in gemeenschap van goederen. Bij trouwen onder huwelijkse voorwaarden betaalt u elk uw eigen advocaatkosten. Dit wordt ook wel ‘compensatie van de proceskosten’ genoemd. In tegenstelling tot veel andere zaken komt een veroordeling in de proceskosten van één van de echtgenoten nauwelijks voor. Dit is ook het geval als u in gemeenschap van goederen bent getrouwd.

IN GEMEENSCHAP VAN GOEDEREN
De meeste mensen zijn in gemeenschap van goederen getrouwd. Bezittingen en schulden van beide partners vallen dan in de gemeenschap. Deze gemeenschap houdt echter op te bestaan op het moment dat u het verzoek tot scheiding bij de rechtbank heeft ingediend. Daarna betaalt u doorgaans elk uw eigen advocaatkosten. Bent u beide in overeenstemming over de te maken afspraken? Dan kunt u gezamenlijk één advocaat inschakelen en een gemeenschappelijk scheidingsverzoek indienen bij de rechtbank. Dan betaalt u beide minder kosten.

TEGEMOETKOMING IN SCHEIDINGSKOSTEN
Andere kosten die bij een scheiding komen kijken zijn de griffierechten en de eventuele kosten voor mediation. Een mediator kan u helpen op het moment dat u het bij een scheiding oneens bent over bepaalde zaken. U betaalt dan samen de kosten voor de mediator. In sommige gevallen is het mogelijk om een tegemoetkoming in de scheidingskosten te ontvangen. Dit is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Neem dan contact op met uw verzekeraar. Het kan zo zijn dat uw verzekering (een deel van) de kosten vergoedt.
Lees meer...

Wie betaalt de kosten van een advocaat bij ontslag?

Op het moment dat u onverhoopt ontslagen wordt – door een reorganisatie of een arbeidsconflict bijvoorbeeld – komt er veel op u af. In de meeste gevallen wordt door werkgever en werknemer besloten om met ‘wederzijds goedvinden’ uit elkaar te gaan. Er wordt dan een vaststellingsovereenkomst gebruikt om uw ontslag in goede banen te leiden. Deze wordt doorgaans door uw werkgever opgesteld. De eventuele kosten die u maakt om u juridisch bij te laten staan maken hier deel van uit. Maar wie betaalt de kosten van een advocaat bij ontslag?

JURIDISCH ADVIES
Als u niet akkoord gaat met een ontslag met ‘wederzijds goedvinden’ kunt u zich dus juridisch bij laten staan. Dit juridisch advies wordt door een advocaat gegeven die gespecialiseerd is in arbeidsrecht of door een deskundige arbeidsjurist. Dit advies is niet alleen in het belang van u als werknemer maar ook van uw werkgever. Deze moet er namelijk zeker van zijn dat u het akkoord volledig begrijpt en bovenal, dat u hier later niet op terug kunt komen. Daarom wordt meestal in de vaststellingsovereenkomst opgenomen dat uw werkgever de kosten voor uw advocaat of arbeidsjurist betaalt.

BELANGRIJK AANDACHTSPUNT
Het maximumbedrag dat uw werkgever vergoedt voor uw juridisch advies varieert meestal van € 750,- tot € 1.000,-. Als u daadwerkelijk besluit om u juridisch bij te laten staan is er een belangrijk aandachtspunt. De vergoeding die in de vaststellingsovereenkomst is opgenomen wordt vaak alleen door uw werkgever betaald als het werkverband beëindigd wordt met ‘wederzijds goedvinden’. Het is verstandig hier goed op te letten en eventuele aanvullende afspraken in de vaststellingsovereenkomst op te nemen als u niet tot een akkoord komt.
Lees meer...

De beste advocaat?

Het aanbod van advocaten is erg groot en daardoor is het vaak lastig om de goede keuze te maken. Wij hebben alle informatie die te vinden is over advocaten voor u op een rijtje gezet, zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste advocaat is voor uw situatie. Er zijn in Nederland duizenden advocaten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is voor u, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialiteiten hebben ze? Scheidingen? Strafrecht? Ondernemingsrecht?
- Wat is de achtergrond, opleiding, en ervaring van de advocaat? Zijn ze gecertificeerd?
- Heeft de advocaat reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

TOP 10 BESTE ADVOCATEN IN UW REGIO
Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle advocaten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. Op basis van deze score hebben we een top 10 van beste advocaten gemaakt per woonplaats. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

Heeft u de advocaat gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 advocatenkantoren te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de advocaat ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de advocaten geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de advocaten die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met advocaten in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de advocaat bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Juridische procedures kunnen erg lang duren. In de meeste gevallen kan de intake en de voorbereiding van een zaak gewoon starten. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan is dat vaak pas over een vrij lange tijd. Overleg en voorbereiding kan telefonisch en betreffende stukken kunnen (evt. digitaal) toegestuurd worden.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de advocaat wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten

De VBR-A richt zich op het op een hoger plan brengen van de advocatuurlijke bouwrecht-beoefening, en richt zich daarbij niet alleen op grote kantoren, maar zeker ook op kleine, middelgrote en niche-kantoren. De VBR-A-advocaat kan zich profileren in de wereld van het bouwen.
Lees meer...

Vereniging van Letselschade Advocaten

Dé specialist bij uitstek op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken, is de LSA Letselschade Advocaat. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de Vereniging LSA (Letselschade Advocaten). Voor LSA Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op allerlei manieren gewaarborgd worden.
Lees meer...

Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten

De VIA is een specialistenvereniging binnen de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA). Leden van de VIA zijn advocaten die gespecialiseerd zijn in het innen van geldvorderingen (incasso- en procesrecht). De VIA is in de twintig jaar van haar bestaan uitgegroeid tot volwaardig gesprekspartner en een autoriteit op haar vakgebied.
Lees meer...

Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators

Het personen-, familie- en erfrecht is een rechtsgebied dat volop in beweging en in ontwikkeling is. Dat geldt zeker ook voor de vFAS, de vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators, de grootste specialisatievereniging op dit gebied. De vFAS zet hoog in op kwaliteit en deskundigheid.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon