Vind een top 10 Mediator in Almere

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 mediators bij jou in de buurt

Ik zoek een mediator voor
Plaats
mediator.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Mediators in Almere

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 mediators in Almere. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio.

In Almere kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in Almere kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen.
• Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden.
• Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg.
• Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
• Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding.

In Almere hebben wij 10 goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in Almere hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.2. Welke mediator u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...
SPOT Mediation.jpg
7
TOP PRO
1. SPOT Mediation
Reageert binnen 1 uur
Altijd de scherpste prijs
9,9 (40)

Opzoek naar een goede, betaalbare en betrouwbare mediator? SPOT Mediation is door Trustoo uitgeroepen tot TOP PRO Mediator. Zo bent u zeker dat u die betaalbare, ervaren en goede mediator zult vinden. Wel zo'n fijn en vertrouwd idee toch?

U heeft een conflict bijvoorbeeld een (echt)scheiding, familieruzie, arbeidsconflict of een ander conflict waarbij u Mediator in de regio Harderwijk nodig heeft? En bent nu opzoek naar de juiste mediator maar, en ziet u door de bomen het bos niet meer?

Dan is daar SPOT Mediation - Paul Middendorp is de ervaren en betaalbare mediator die klaar staat om weer licht, lucht en ruimte te brengen in uw probleem. Samen gaan we opzoek naar een passende oplossing waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden en met een goed gevoel een streep onder de kwestie kunnen zetten.

Paul Middendorp is naast mediator in Harderwijk ook sinds 2005 Master Therapeutisch Coach en trainer. Zijn jaren lange ervaring zorgt er voor dat iedereen de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft. Kwaliteit staat voorop.

Vele honderden trajecten heb ik in de loop der tijd met succes behandeld en afgesloten. In uiteenlopende situaties.

Ontzorgen
Een scheiding is al lastig genoeg. Met de unieke aanpak van SPOT Mediation weet u het hele proces waar u aan toe bent en ontzorgen wij u echt in alles. Duidelijke begeleiding en informatie en de beste stappenplannen om alles snel en soepel te laten verlopen.

Kinderen en scheiden:
Jullie kinderen krijgen n mijn praktijk extra ruimte en aandacht en nemen indien van toepassing hun inspraakrecht serieus. Eerlijke persoonlijke gesprekken ook voor het kind. Wanneer het kind de juiste begeleiding en aandacht krijgt in de het echtscheidingsproces van de ouders helpt dit enorm mee in de verwerking en acceptatie van de echtscheiding! Zo weet ik uit ervaring.

Een diagnoses en een mediation traject
Wanneer er sprake is van een diagnose zoals bijvoorbeeld autisme (ASS), AD(H)D, PDD-NOS, PTSS, borderline of hoogsensitiviteit. Pas ik, door mijn jarenlange ervaring ook als coach en trainer, de mediation aan naar de individuele behoeftes. Hierdoor hoeft de betreffende diagnose geen extra uitdaging te vormen.

Narcisme
SPOT Mediation heeft eveneens veel ervaring wanneer er sprake is van narcistische kenmerken. Hierdoor kan een ieder zichzelf zijn maar staan wel de wederzijdse belangen centraal en een passende oplossing.

Kennismaken:
Natuurlijk is niets zo belangrijk als een goed gevoel bij de mediator. Daarom is een kennismakingsgesprek bij de SPOT Mediation Paul Middendorp uit Harderwijk altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Betaalbaar:
Een Mediator is al duur genoeg! Niet bij SPOT Mediation. Door het slimme netwerk van Quick Mediator is Paul Middendorp een van de betaalbaarste Mediators in de regio Harderwijk met een laag uurloon.

Ben jij klaar om nu echt stappen te zetten en een oplossing te vinden? Neem dan vandaag nog contact op!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Almere
40 beoordelingen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste mediators aan te vragen
Insyme Mediation en Echtscheidingsplanning.jpg
5
4. Insyme Mediation en Echtscheidingsplanning
Reageert binnen 1 uur
MfN Registermediator
Gratis kennismakingsgesprek
9,2 (4)

Bij Insyme Mediation en Echtscheidingsplanning kunt u terecht met al uw vraagstukken over scheiding en ´uit elkaar gaan´.

Vanzelfsprekend voor mediation om tot overeenkomst te komen maar ook voor puur de afwikkeling van de scheiding als alles tussen jullie al besproken is en enkel afspraken op de juiste manier op papier moet worden gezet.

Ik ben een MFN gecertificeerde mediator en daarnaast gecertificeerd Financieel Planner, hierdoor kan ik u uitstekend helpen met ook alle financiële vraagstukken.

Ik begeleidt alle gesprekken, bewaak het proces en zorg ervoor dat er afspraken gemaakt worden waar u beiden achter staat.

Bij mediation gaat het naast de praktische zaken om de wensen, belangen en emoties van partijen. Ik begeleidt op professionele wijze de gesprekken van partijen en daaruit voortvloeiende onderhandelingen, om vanuit hun werkelijke belangen tot een gezamenlijk gedragen en een voor ieder van hen optimale oplossing van hun conflict te komen.

Ik hecht veel afspraken aan goede afspraken voor de kinderen. Ik ben er voor opgeleid om eventueel met uw kinderen in gesprek te gaan om hun te vragen naar wat zij belangrijk vinden.

Belangrijk is de nazorg die ik beloof. Ik zorg niet alleen voor een goede afwikkeling van de scheiding of beeindiging van de samenleving maar ben ook daarna voor jullie beschikbaar.

Ik hanteer een goede prijs en stel altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor om te kijken of het klikt en goede afspraken te maken over de prijs en de duur van het proces.

Ik maak graag kennis met u!

Marlieke den Hartog
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Almere
4 beoordelingen
8 jaar in bedrijf
Hillen van Tol advocatuur en mediation.jpg
2
8. Hillen van Tol advocatuur en mediation
MfN Registermediator
9,0 (13)

Mr Ingrid M.G. Maste
Sinds 2000 ben ik advocaat. Al snel specialiseerde ik mij in het personen- en familierecht. Je kan dan echt het verschil maken. Ik vind het fijn als mensen de draad weer weten op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis, zoals een echtscheiding. Maar nog fijner is het als ouders dat samen doen, na hun scheiding als partners. Daarom geeft mediation mij veel voldoening. Je ziet dat kinderen van deze ouders vaak veel beter in hun vel zitten en niet met de echtscheiding zijn belast. Het belang van het kind moet altijd voorop staan. Vooral gescheiden mensen onderstrepen dit belang. Maar als gezamenlijk overleg geen goed resultaat geeft, ga ik een gerechtelijke procedure niet uit de weg.

In 2011 is door TNS NIPO in opdracht van de vFAS een onderzoek naar “Scheiden in Nederland” uitgevoerd. Hieruit is gebleken dat de scheiding veelal een negatieve invloed heeft op het kind, maar dat het contact met het kind ook vaak wordt verbeterd door de scheiding. Uit dit onderzoek bleek ook dat mensen vooral opluchting of verdriet ervaren als teruggedacht wordt aan de scheiding. Gescheiden mensen geven aan dat als ze de scheiding opnieuw zouden regelen, de helft er een advocaat bij zou betrekken en een derde een mediator zou regelen. Hieruit blijkt het belang van goede juridische bijstand.
...

Gratis en vrijblijvend
Diadeemstraat 81, Almere
13 beoordelingen
37 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste mediators aan te vragen
Filters
Mediation op gebied van
Vorm van mediation
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
180
200

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator in Almere u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator in Almere voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.
Lees meer...

Wat kost een mediator in Almere?

Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator in Almere eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator in Almere.
Lees meer...

Wat kost mediation?

Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.
Lees meer...

De beste mediator in Almere?

Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN Almere
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Lees meer...

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.
Lees meer...

MfN-Registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.

Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).
Lees meer...

mFAM - Familiemediators

De mFAM is een vereniging voor professioneel opgeleide en ervaren familiemediators, ieder met een eigen achtergrond of specialisme.

Alle bij de vereniging aangesloten mediators zijn tevens geaccrediteerd MfN-registermediator. Voor u een zekerheid dat ze aan alle deskundigheidseisen voldoen.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste mediators in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste mediators
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste mediators actief in Almere.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.