trustoo.nl logo.png
De beste 1600+ Verzekeringsagenten voor jou

Vind een top 10 Verzekeringsagent bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
verzekering.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Alle verzekeringsagenten in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste verzekeringsagenten in Nederland en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor goed advies over je levensverzekering, schadeverzekering of zorgverzekering.
Alle diensten
Woonverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Advies over woning & eigendomsverzekeringen
Zorgverzekering
Arbeidsongeschiktheids-verzekering
Uitvaartverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Advies over persoonlijke & gezinsverzekeringen
Aansprakelijkheids-verzekering
Rechtsbijstandsverzekering
Bedrijfsverzekering
Advies over recht & aansprakelijkheidsverzekeringen
Auto- en Motorverzekering
Caravan- en Camperverzekering
Vaartuigverzekering
Reisverzekering
Annuleringsverzekering
Advies over reis & vervoersverzekeringen

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Ik zoek een verzekeringsagent voor
Trustoo score

Over verzekeringsagenten bij jou in de buurt

In Nederland kunt u een verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar vinden om het juiste advies te geven voor levensverzekeringen, schadeverzekeringen of zorgverzekeringen. De adviseur kijkt goed naar wat er in uw situatie precies nodig is en geeft u op basis daarvan een transparant advies over de mogelijkheden en de verschillende verzekeringen: • Levensverzekering: Met een levensverzekering wordt op een bepaald moment een bedrag uitgekeerd. Dat gebeurt vaak na uw overlijden. Met dit bedrag kunnen nabestaanden de kosten dekken die na het overlijden ontstaan. Denk daarbij aan woonlasten, zorglasten en aan de kosten van een uitvaart. • Schadeverzekering: Met een schadeverzekering kunt u personen of objecten verzekeren. Door het betalen van een premie, verzekert u zichzelf ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Er zijn verschillende zaken waar u zich voor kunt verzekeren, bijvoorbeeld een inboedelverzekering die de inboedel van een huis verzekerd of een autoverzekering die schade aan uw auto vergoed. • Zorgverzekering: Het is voor iedere inwoner van Nederland verplicht om een zorgverzekering te nemen. Met een zorgverzekering verzekering tegen ziektekosten. Denk aan de huisarts, het ziekenhuis, de fysiotherapeut en bijvoorbeeld de apotheek. In Nederland hebben wij NaN goede verzekeringsadviseurs gevonden. De specialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke verzekeringsagent u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw verzekering. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verzekeringsagenten en verzekeringsmakelaars. Zo kunt u eenvoudig de verzekeringen vergelijken en de adviseur kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte verzekeringsagent voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste verzekeringsagenten bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste verzekeringsagenten bij jou in de buurt

We laten de beste verzekeringsagenten zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke verzekeringsagent jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen verzekeringsagenten.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de verzekeringsagenten die je het meest aanspreken. De meeste verzekeringsagenten reageren binnen 24 uur. Vind de beste verzekeringsagent met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste verzekeringsagent voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verzekeringsagent?

Een verzekeringsagent kost per uur tussen de 100,- en150,- Een verzekeringsagent mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verzekeringsagent kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

75
100
150
175

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over verzekeringsagenten in Nederland of ben je nieuwsgierig naar wat ze precies doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over verzekeringsagenten.

Hoe kies ik een betrouwbare verzekeringsagent?

Wat kost een verzekeringsagent?

De beste verzekeringsagent in Nederland?

Wat doet een verzekeringsagent?