trustoo.nl logo.png
De beste 500+ Psychologen voor jou

Vind een top 10 Psycholoog bij jou in de buurt

Selecteer waarvoor de psycholoog nodig is
Plaats
psycholoog.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Alle psychologen in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste psychologen in Nederland en omgeving op Trustoo. Objectief & onafhankelijk. Voor hulp bij angst, depressie, stress, onzekerheid of trauma.
Alle diensten
Angsten, fobieën of paniek
Burn-out, stress of overspannen
Trauma of PTSS
Depressie of neerslachtig
Eetproblemen of negatief lichaamsbeeld
Onzekerheid, eenzaamheid of negatief zelfbeeld
Relatie- of gezinsproblemen
Verlies of rouwverwerking
Verslaving
Zorgen, slapeloosheid of nachtmerries
Loopbaan of werkgerelateerd probleem
Anders

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Psycholoog voor
Trustoo score

Over psychologen bij jou in de buurt

Resultaat 1-10 van NaN psychologen in Nederland. Het meest complete overzicht. Weer lekker in je vel met de beste psychologen in uw regio. In Nederland kunt u een psycholoog vinden voor hulp bij angst, depressie, stress, onzekerheid of de verwerking van trauma's of andere ervaringen. De keuze voor een goede psycholoog is afhankelijk van de kwaliteit en het vakgebied van de psycholoog: • Klinisch psycholoog: klinisch psychologen zijn gespecialiseerd in mentale en emotionele stoornissen. U kunt dan ook klinisch psychologen vinden met een specialisme in het behandelen van depressies, eetstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of bijvoorbeeld verslavingen. • Psychotherapeut: de taak van de psychotherapeut is om psychologische ondersteuning te bieden aan het individu. De psychotherapeut kan u helpen bij dagelijkse problemen, conflicten binnen relaties of emotionele problemen die relaties bemoeilijken. Daarnaast kan een psychotherapeut helpen bij het behandelen en controleren van stress en angst. • Coach: coaches kunnen ook psychologen zijn. Hier gaat het vooral om mensen te laten ontdekken wat hun doelen zijn en waarbij de coach helpt om dat te bereiken. De coach stemt de behandeling af op elk individu en fungeert als een adviseur. In Nederland hebben wij NaN goede psychologen gevonden. De psychologen in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke psycholoog u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verwerken en behandelen van uw problemen of stoornissen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende psychologen. Zo kunt u eenvoudig de psycholoog vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte psycholoog voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste psychologen bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste psychologen bij jou in de buurt

We laten de beste psychologen zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke psycholoog jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen psychologen.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de psychologen die je het meest aanspreken. De meeste psychologen reageren binnen 24 uur. Vind de beste psycholoog met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste psycholoog voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een psycholoog?

Een psycholoog kost per uur tussen de 90,- en120,- Een psycholoog mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een psycholoog kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

70
90
120
150

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over psychologen of ben je nieuwsgierig naar wat ze precies doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over psychologen in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbare psycholoog?

Wat is een psycholoog?

Wat doet een psycholoog?

Wanneer naar een psycholoog?

Wat kost een psycholoog?