trustoo.nl logo.png
De beste 2600+ Makelaars voor jou

Vind een top 10 Makelaar in Den Haag

Kies het type makelaar
Plaats
makelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Makelaars in Den Haag vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 makelaars in Den Haag met in totaal 1583 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van 9.7. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten (135)
Verkoop van woning (125)
Koop van woning (110)
Taxatie van woning (95)
Verhuur van woning (65)
Huur van woning (70)
Bedrijfs- of zakelijk pand (49)
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Elzenaar Makelaarskantoor B.V..jpg1
10.

Elzenaar Makelaarskantoor B.V.

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
NVM Makelaar
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (437reviews)

De #1 in Den Haag. 2 vestigingen. WHAT ELZ !
Marktleider in Den Haag en zeer krachtig in de Regio Haaglanden.

Elzenaar NVM Makelaars wellicht de meest succesvolle verkoopmakelaar in Den Haag! Wij realiseerden in het 1e half jaar 2023 een gemiddelde verkooptijd van 37dagen en nog steeds een onderhandelingsresultaat dat in meer dan 65% van de gevallen minimaal op de vraagprijs uit komt !!

Via onze website kunt u de verkoopbaarheid van uw woning testen en direct zien hoeveel zoekers uit ons eigen bestand interesse kunnen hebben in uw woning en wat uw woning waard is. Ook komen wij graag bij u thuis om dit vrijblijvend toe te lichten.

Dus wilt u echt verkopen, dan bieden wij de grootste kans op het beste resultaat.

* Al 11 jaar de meeste verkooptransacties bestaande bouw in de Haagse Regio.
* Zeer snelle verkooptijden aantoonbaar via NVM statistieken
* Betere onderhandelingsresultaten aantoonbaar via NVM statistieken
* Wij verzorgen ruim 4.3% van alle woningtransacties in Den Haag.
* Degelijkheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht

Wat is onze kracht voor dit resultaat:
Enorm krachtig eigen netwerk met ruim 6.000 actieve en woningzoekers
Ruime openings- en bezichtigingstijden. Ook na half zes en op zaterdag
Uniek eigen woningmaiI systeem waardoor zoekers een groter woningaanbod ontvangen dan ze zelf op Funda kunnen vinden.
2 Full-service kantoren en eigen Hypotheekshop.
Dagelijks tientallen afspraken voor bezichtigingen, verkoopgesprekken, taxaties, hypotheekgesprekken, adviezen waardoor veel klantcontact en marktkennis.

De Top 6 van wijken waar wij NR1 zijn met woning verkopen (Up-to-date NVM statistieken hebben wij voor u ter inzage):
-Zeeheldenkwartier
-Leyenburg
-Rustenburg-Oostbroek
-Regentesse-/Valkenboskwartier
-Binnenstad
-Heesterbuurt/bomenbuurt
-Wateringse Veld en Vruchtenbuurt - een sterke 2e positie

AL 94 jaar is Elzenaar NVM Makelaars & Hypotheken succesvol op het gebied van wonen en hypotheken. Onze no nonsence full-service dienstverlening staat garant voor een succesvolle verkoop van uw woning. Naast het verkopen van woningen kunt u bij ons terecht voor bemiddeling bij Aankoop – Verhuur- Hypotheken- Verzekeringen en niet te vergeten Taxaties.

Wij werken vanuit 2 herkenbare vestigingen in Den Haag:
- Driebergenstraat 37 (Zuiderpark - Haagwest).
- Prins Hendrikstraat 138 (Zeeheldenkwartier - Centrum).

Elzenaar als uw aankoopmakelaar:
Huis gezien bij een andere makelaar? Ons inschakelen vergroot uw slagingskant aanzienlijk door onze sterke marktpositie!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Driebergenstraat 37, Den Haag
Laatste review 16-02-2024
070-2043780
Tip! Prijzen van 4 makelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste makelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Makelaar nodig voor
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Recente blogartikelen over makelaars
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door makelaars op Trustoo

Reviews over makelaars in Den Haag

Onze makelaars in Den Haag worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 12.228 reviews uit 15 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half

Makelaars in Den Haag: vind de beste match voor jouw wensen

Ben je op zoek naar een makelaar in Den Haag? De stad biedt een grote verscheidenheid aan makelaarskantoren, van grote bedrijven tot lokale experts. Met deze veelzijdige keuze kan het lastig zijn om de beste makelaar voor jouw wensen te vinden. Gelukkig helpt Trustoo je hierbij: vergelijk eenvoudig vier offertes en maak een weloverwogen beslissing.

Wijken en buurten in Den Haag

Den Haag kent veel verschillende wijken en buurten, zoals het centrum, Scheveningen, Benoordenhout en Wateringse Veld. Bij het kiezen van een makelaar is het belangrijk om te kijken naar hun ervaring en kennis van de specifieke buurt waarin je een huis wilt kopen of verkopen.

Wat doet een makelaar?

Een makelaar in Den Haag biedt diverse diensten aan op het gebied van verkoop, aankoop, verhuur en taxatie. Hierbij een overzicht van de werkzaamheden van een makelaar: • Verkoopmakelaar: begeleidt het volledige verkoopproces, van het opstellen van de vraagprijs tot de overdracht bij de notaris • Aankoopmakelaar: helpt bij het vinden en aankopen van een woning, inclusief onderhandelingen en het opstellen van het koopcontract • Verhuurmakelaar: assisteert bij het verhuren van een woning, waaronder het vinden van geschikte huurders en het opstellen van huurcontracten • Taxateur: voert taxaties uit om de waarde van een woning of bedrijfspand te bepalen, bijvoorbeeld voor een hypotheek of verzekering

Extra diensten van makelaars

Naast de hierboven genoemde taken kunnen makelaars in Den Haag ook aanvullende diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan advies bij het kopen van een nieuwbouwwoning, of het inschakelen van een bedrijfsmakelaar voor de verkoop of verhuur van bedrijfspanden.

Vind de perfecte makelaar in Den Haag met Trustoo

Om zonder zorgen een huis te kopen, verkopen, huren of verhuren in Den Haag, is het belangrijk om de juiste makelaar te vinden. De courtage die makelaars in Den Haag hanteren loopt flink uiteen. Vergelijk bij Trustoo eenvoudig vier offertes van makelaars in Den Haag, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie. Zo ben je verzekerd van een makelaar met kennis van de lokale markt en met de juiste expertise voor jouw wensen en budget.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte makelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste makelaars in Den Haag.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste makelaars in Den Haag

We laten de beste makelaars zien die actief zijn in Den Haag. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke makelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen makelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de makelaars die je het meest aanspreken. De meeste makelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste makelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste makelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een makelaar in Den Haag?

Een makelaar kost gemiddeld tussen de Een makelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een makelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over makelaars in Den Haag of wil je meer te weten komen over hun diensten? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over de verschillende makelaars.

Hoe kies ik een betrouwbare makelaar?

De beste makelaar Den Haag?

Wat kost een makelaar in Den Haag?

Wat doet een makelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Haag?

Wat kost een verkoopmakelaar in Den Haag?

Wat kost een taxatie in Den Haag?

Onze makelaars beschikken over de volgende keurmerken

Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs

De NVM, ofwel Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs, is misschien wel de meest bekende brancheorganisatie in de vastgoedsector. Met een lange geschiedenis en een breed netwerk van aangesloten makelaars, heeft de NVM een solide reputatie in de branche. Maar wat maakt NVM zo uniek? Nou, het gaat allemaal om hun focus op betrouwbaarheid en ethiek. De NVM hanteert strenge toelatingseisen en kwaliteitscontroles voor hun leden, en moedigt hen aan om de hoogste professionele en ethische normen te handhaven. Daarnaast heeft NVM ook een enorm databestand van vastgoedtransacties, waardoor hun makelaars goed geïnformeerd en competitief blijven in de markt.
Lees meer...

VBO Makelaars

VBO is een actieve en toegankelijke brancheorganisatie voor zelfstandig werkende makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals, die het belang van de consument voorop stelt. VBO biedt haar leden educatie, juridische ondersteuning en marketingondersteuning. VBO-makelaars zijn gebonden aan strenge kwaliteitsnormen en gedragsregels. Voor jou als consument biedt dit de garantie van een betrouwbare en deskundige makelaar.
Lees meer...

VastgoedCert

VastgoedCert is een onafhankelijk certificeringsinstituut voor makelaars en taxateurs. In 2004 is deze organisatie opgericht om de kwaliteit van vastgoedmakelaars te waarborgen na het wegvallen van de wettelijke beëdigingsplicht. De rol van VastgoedCert is om ervoor te zorgen dat de professionals in de vastgoedbranche aan een bepaalde norm voldoen. VastgoedCert heeft daarom een sterke focus op certificering en regulering. Alle leden van VastgoedCert moeten een rigoureus examenproces doorstaan om te bewijzen dat ze de nodige competenties bezitten. Daarnaast moeten de leden voortdurend hun kennis en vaardigheden bijwerken via verplichte bijscholing. Dus, als je iemand tegenkomt met een VastgoedCert-certificering, kun je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een gekwalificeerde en bekwame professional in de vastgoedbranche.
Lees meer...

Nederlands Woning Waarde Instituut

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie-instituut, dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van taxatierapporten van woningen waarborgt. Wat NWWI onderscheidend maakt, is hun specifieke focus op woningtaxaties. Een NWWI-taxatie is niet verplicht, maar kan een extra garantie bieden dat je een objectieve en betrouwbare taxatie van je woning krijgt. Mocht je bijvoorbeeld een hypotheek nodig hebben, kan een gevalideerd taxatierapport van het NWWI verplicht worden gesteld door jouw hypotheekverstrekker.
Lees meer...

.

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar
 • starstarstarstarstar

  Fijn dat je maar 1 keer in hoeft te typen wat je nodig hebt. Daarna gemakkelijk schilders te selecteren. Alle schilders namen zelf contact op en kwamen op korte termijn kijken. Ook handig dat je via Trustoo alle gegevens van elkaar hebt en elkaar gemakkelijk kunt berichten. Lees meer...

  Margreet uit Vught
 • starstarstarstarstar

  OntzorgtTrustoo gaf een goed overzicht van verhuisbedrijven in de regio. De verhuisbedrijven die ik via Trustoo heb aangeschreven reageerden vlot en waren behulpzaam. Ik heb zodoende relatief snel een keuze kunnen maken. Dat ontzorgt. Lees meer...

  Mieke
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Super handige zoekoptiesSuper handige zoekopties en duidelijke informatie Lees meer...

  Liske
  16 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Verschillende bedrijven aanboden gekregen, erg prettig om op deze manier de juiste te kunnen vinden. Lees meer...

  Rian uit Waddinxveen
 • starstarstarstarstar

  Geweldig om op deze manier snel met de…Geweldig om op deze manier snel met de juiste vakmensen in aanraking te komen. Lees meer...

  Ilonka
  14 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had…Ik kreeg 4 mogelijke partijen en had snel de offertes binnen! Lees meer...

  Ger Waalboer
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snelle reactie en keuze uit 3…Snelle reactie en keuze uit 3 mediators.
  Aan de hand van gesprek kan je kiezen uit 1 van de 3.
  Lees meer...

  B.R
  13 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Prima aanbodHandige eenvoudige uitvraag, snelle reactietijden maar vooral goede professionele aanbieders Lees meer...

  kappie
  11 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Trusto hebt goed geluisterd en tot…Trusto hebt goed geluisterd en tot dusver kan ik zeggen dat ik ben met de juiste instantie gekoppeld. Lees meer...

  Khushhal Wali
  9 feb op Trustpilot