Vind een top 10 Psycholoog in Den Haag

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 psychologen bij jou in de buurt

Waarvoor zoek je een psycholoog?
Plaats
psycholoog.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Psychologen in Den Haag

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 43 psychologen in Den Haag. Het meest complete overzicht. Weer lekker in je vel met de beste psychologen in uw regio.

In Den Haag kunt u een psycholoog vinden voor hulp bij angst, depressie, stress, onzekerheid of de verwerking van trauma's of andere ervaringen. De keuze voor een goede psycholoog is afhankelijk van de kwaliteit en het vakgebied van de psycholoog:

• Klinisch psycholoog: klinisch psychologen zijn gespecialiseerd in mentale en emotionele stoornissen. U kunt dan ook klinisch psychologen vinden met een specialisme in het behandelen van depressies, eetstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of bijvoorbeeld verslavingen.
• Psychotherapeut: de taak van de psychotherapeut is om psychologische ondersteuning te bieden aan het individu. De psychotherapeut kan u helpen bij dagelijkse problemen, conflicten binnen relaties of emotionele problemen die relaties bemoeilijken. Daarnaast kan een psychotherapeut helpen bij het behandelen en controleren van stress en angst.
• Coach: coaches kunnen ook psychologen zijn. Hier gaat het vooral om mensen te laten ontdekken wat hun doelen zijn en waarbij de coach helpt om dat te bereiken. De coach stemt de behandeling af op elk individu en fungeert als een adviseur.

In Den Haag hebben wij 43 goede psychologen gevonden. De psychologen in Den Haag hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welke psycholoog u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verwerken en behandelen van uw problemen of stoornissen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende psychologen. Zo kunt u eenvoudig de psycholoog vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
4
4. Molius Westland | Relatietherapie en Personal Coaching
8,6 (9)

Mijn naam is Mohini Schrevelius. Ik ben geregistreerd relatietherapeut, registercounsellor ABvC en coach. Ik vang op basis van mijn ervaringen en intuïtie belangrijke signalen op waardoor ik snel tot de kern van jullie probleem kom. Sinds 2006 help ik mensen in onstabiele relaties om (weer) te verbinden en elkaar lief te hebben.

Mijn specialisatie is het herstellen van relaties waarbij de vanzelfsprekendheid een valkuil is geworden en twijfel bestaat of het nog goed komt. Ik zie hoe mensen, vaak onbewust, uit elkaar zijn gegroeid en hopen dat dit vanzelf weer goed komt.

Dit blijkt een illusie. Het is echt nodig dat mensen elkaars patronen, communicatiestijlen, pijnen en hechtingsbehoeften leren herkennen en ook leren hoe ze hier samen mee om kunnen gaan. Ik sta garant voor een effectieve opbouw van op maat gemaakte trajecten en heb vele mensen succesvol weer met elkaar in verbinding gebracht.

Mijn cliënten zullen altijd tot inzichten komen waardoor zij weer verdere stappen kunnen nemen. Één van die stappen kan ook zijn dat het beter is om uit elkaar te gaan. Ook dit is een uitkomst. Ik zie het desondanks ook als mijn taak te helpen bij een zo goed mogelijk afloop.

Als relatiedeskundige, relatietherapeut en personal coach blijf ik voortdurend investeren in mijn professionele ontwikkeling. Door middel van aanvullende opleidingen, trainingen en leertrajecten vergroot ik mijn vakkennis.

Vanuit mijn beroepsverenigingen het ABvC en het RBCZ dien ik mij te houden aan privacybescherming en garandeer ik absolute discretie en vertrouwelijkheid.

Als professioneel relatietherapeut en Personal coach ondersteun ik jou graag je problemen op te lossen.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Den Haag
9 beoordelingen
18 jaar in bedrijf
1
9. Psychologiepraktijk Christiaan M. Bijl
8,3 (39)

Ook bij mij kunnen gesprekken via beeldbellen plaatsvinden, de ideale invulling van of aanvulling op de hulpverlening die ik mijn cliënten bied. Geen wachtlijst en als vervanging van 'normale' face-to-face gesprekken. ). Binnen een paar minuten kunnen we via internet met elkaar in contact komen en ervaar je hoe deze vorm van hulpverlening werkt.

Mensen gaan niet zomaar naar een psycholoog of psychotherapeut, evenmin als ze zomaar naar hun huisarts gaan. Toch is de drempel van de huisarts meestal lager dan die van een therapeut; voor het consulteren van die laatste hulpverlener is meer moed nodig. Daarom heb ik veel bewondering voor mensen die deze hulp durven te vragen.

Er moeten eerst heel wat hindernissen genomen worden om binnen te laten wat ieder mens ten diepste wel weet, maar meestal niet wil weten (of horen): dat je jezelf niet gemaakt hebt. Gedrag is afhankelijk van veel factoren, zoals wat je met je genen mee hebt gekregen, het milieu waaruit je afkomstig bent en de ervaringen die je in je leven hebt opgedaan. Hulp vragen is geen teken van zwakte, maar juist van kracht om te onderzoeken of je je eigen leven meer inhoud, meer (levens)vreugde, meer voldoening kunt geven.

Een Ethiopisch spreekwoord luidt: 'Het woord dat jou kan helpen, kun je niet tegen jezelf zeggen'. Zo kan een psycholoog of psychotherapeut je een spiegel voorhouden en je op een nieuwe manier naar jezelf leren kijken. Of je wijzen op je blinde vlekken of je valkuilen.

Graag nodig ik elke bezoeker uit een kijkje te nemen op mijn website en kennis te nemen van de verschillende soorten therapie die ik praktiseer. Indien er hulp gewenst wordt en het geschrevene tot de verbeelding spreekt, aarzel dan niet contact met mij op te nemen. Een groot aantal van mijn cliënten heeft aan één of twee gesprekken al voldoende om met de aangereikte handvatten aan de slag te gaan, mede omdat de gesprekstijd anderhalf uur per sessie bedraagt.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Den Haag
39 beoordelingen
25 jaar in bedrijf
1
10. CuraMentis - Samenwerkende psychologen
Psycholoog NIP
8,3 (1)


Vrij vertaald "zorg voor de geest".

Vijf enthousiaste vrijgevestigde psychologen met hart voor hun cliënten en voor het vak werken samen om een breed behandelaanbod aan te bieden in de eerstelijns psychologische zorg.

Alle psychologen hebben een christelijke levensovertuiging waardoor wij goed aansluiting kunnen vinden wanneer u dezelfde overtuiging heeft. Uiteraard zal de levensovertuiging bij de behandeling alleen een rol spelen als daar door de cliënt specifiek om gevraagd wordt. Het gaat om u persoonlijk, u staat centraal.

Persoonlijk
OPLOSSINGSGERICHT
Uw klachten en problemen worden oplossings- en klachtgericht aangepakt. De behandeling is laagdrempelig en over het algemeen kortdurend, ongeveer tussen de 5-12 consulten. Tijdens de sessies gaat u zelf stapsgewijs, naar eigen kunnen en met profesionele hulp aan de slag.

Oplossingsgericht
KWALITEIT
De kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd door de nauwe samenwerking tussen zes psychologen (een GZ-psycholoog, vijf psychologen NIP, waarvan drie tevens cognitief gedragstherapeut zijn).

Kwaliteit
DESKUNDIGHEID
Onze psychologen hebben een wetenschappelijke studie psychologie afgerond en zijn lid van diverse beroepsverenigingen. Voor de deskundigheidsbevordering houden de psychologen vakliteratuur bij, nemen ze deel aan congressen en postacademische nascholing
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Den Haag
1 beoordeling
21 jaar in bedrijf
Filters
Psycholoog voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een psycholoog?

Een psycholoog kost per uur tussen de 90,- en € 120,- Een psycholoog mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een psycholoog kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

70
90
120
150
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

Vereniging EMDR Nederland

De Vereniging EMDR Nederland is in april 2003 opgericht en is voortgekomen uit het EMDR Netwerk dat sinds 1994 bestond. De Vereniging telt in januari 2021 meer dan 5.200 leden en is daarmee meteen een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland.
Lees meer...

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten

LVVP staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten. Kiest u voor een vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut die lid is van de LVVP, dan kiest u voor kwaliteit.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste psychologen in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste psychologen
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste psychologen actief in Den Haag.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.