trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Rijscholen voor jou

Vind een top 10 Rijschool bij jou in de buurt

Selecteer het type rijbewijs
Plaats
rijschool.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle rijscholen in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 rijscholen in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Autorijbewijs (B)
Motorrijbewijs (A, A1, A2)
Scooter, brommer of snorfiets (AM)
Vrachtwagenrijbewijs (C, CE, C1, C1E)
Aanhanger rijbewijs (BE, B+)
Busrijbewijs (D, DE, D1, D1E)
Trekkerrijbewijs (T)

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Ik zoek een rijschool voor
Trustoo score

Over rijscholen bij jou in de buurt

Trustoo biedt jou een gedetailleerd overzicht van de hoogst beoordeelde en professionele rijscholen in Nederland, waardoor je gemakkelijk de beste dienstverleners kunt vinden. Snel en veilig op weg met de beste rijscholen uit uw regio.

In Nederland kunt u een rijschool inhuren voor rijlessen in auto, motor, scooter/brommer, vrachtwagen, bus, aanhangwagen en tractor.

 • Auto: Nederland telt ongeveer 8.5 miljoen personenauto's. Daarmee is de auto veruit het meest gebruikte motorvoertuig. Dat is niet verwonderlijk als u bedenkt hoeveel vrijheid het geeft bij het plannen van vakanties of het reizen naar/tijdens werk. Hoog tijd dus om een autorijbewijs te halen. Een rijschool leert u alles wat u moet weten voor het besturen van een auto en regelt vaak ook de examens voor u. Sommigen zullen ook extra's bieden zoals theorie cursus of een slipcursus na het behalen van het rijbewijs. U kunt ook kiezen om te leren rijden in een automaat, of het nu om persoonlijke voorkeur of om een handicap is.
 • Motor: voor het motorrijbewijs is vaak iets meer training nodig dan voor een auto, gewoonweg vanwege hoe kwetsbaar een motorrijder is in het verkeer. Het is dus van belang hier een goede rijinstructeur voor in te schakelen. Welk rijbewijs u nodig heeft (A2, A1 of A) is afhankelijk van het vermogen van de motor die u wilt rijden.
 • Scooter of brommer: op een scooter of brommer mag al eerder gereden worden dan op zwaardere motorvoertuigen. Het is dan ook een goede manier om alvast wat ervaring op te doen in het verkeer. Het rijbewijs AM stelt u ook in staat om bijvoorbeeld een brommobiel te mogen besturen of een speed-pedelec.
 • Vrachtwagen of bus: voor professionals in het goederen of personenvervoer is het vrachtwagen- dan wel busrijbewijs onmisbaar. Erg belangrijk dus om een rijschool te vinden die deze speciale training aanbiedt. Welk rijbewijs u nodig heeft voor vrachtwagen (C1 of C) is afhankelijk van het gewicht, waar het bij de bus (D1 of D) afhankelijk is van het aantal te vervoeren personen.
 • Aanhangwagen: in een auto mag je standaard met een aanhangwagen rijden als het gewicht van de auto + aanhanger niet boven de 3500 kilo uitkomt. Wilt u een zwaardere aanhangwagen dan is daar meestal een aanvullend rijbewijs voor nodig, BE of B+ voor auto's. Voor vrachtwagens en bussen geldt dat de aanhanger niet meer dan 750 kilo mag zijn om zonder aanvullend rijbewijs te mogen rijden.
 • Tractor: om met een trekker of ander landbouwvoertuig de openbare weg op te mogen is een rijbewijs T nodig. Dit rijbewijs geldt ook meteen voor andere voertuigen met een maximumsnelheid van tussen de 25 en 45 km/h, zogeheten MMBS. Vanwege het grote snelheidsverschil tussen deze en andere voertuigen is het van belang om een rijschool te vinden die hierin gespecialiseerd is.

In Nederland hebben wij NaN goede rijscholen gevonden. De rijscholen in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke rijschool je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor jouw kind, of jezelf natuurlijk. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende rijscholen. Zo kan je eenvoudig de rijscholen vergelijken en de rijschool kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte rijschool voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste rijscholen bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste rijscholen bij jou in de buurt

We laten de beste rijscholen zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke rijschool jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen rijscholen.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de rijscholen die je het meest aanspreken. De meeste rijscholen reageren binnen 24 uur. Vind de beste rijschool met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste rijschool voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een rijschool?

Een rijschool kost per uur tussen de Een rijschool mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een rijschool kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

35
38
42
45

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over rijscholen of wil je meer te weten komen over de verschillende rijscholen in Nederland? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over rijscholen.

Hoe kies ik een betrouwbare rijschool?

Wat kost het halen van een rijbewijs?

De beste rijschool Nederland?

Wat doet een rij-instructeur?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...