Vind een top 10 Airco installateur in Den Haag

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
airco-installateur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
444.000+succesvolle aanvragen

Airco installateurs in Den Haag

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 airco installateurs in Den Haag. Het meest complete overzicht. De temperatuur in uw huis goed geregeld met de beste airco installateurs in uw regio.

In Den Haag kunt u een airco installatiebedrijf inhuren voor het installeren of onderhouden van een airco, of het verzorgen van luchtbehandeling.

• Airco installatie: om de temperatuur in uw huis te reguleren op warme dagen is een airco nodig. Cassete, sateliet, monoblock? De airco installateur kan u adviseren over de beste keus voor uw situatie en het gekozen systeem voor u installeren.
• Airco reparatie: airco kapot? Dat kan erg vervelend zijn, vooral in de zomer. Gelukkig kunnen de geselecteerde airco installateurs dit gemakkelijk en snel voor u oplossen.
• Luchtbehandeling: voor sommige ruimtes is het niet voldoende om de temperatuur te reguleren. In ruimtes waar bijvoorbeeld veel mensen bij elkaar komen is het belangrijk om de luchtkwaliteit op peil te houden.

In Den Haag hebben wij 10 goede airco installateurs gevonden. De installatiebedrijven in Den Haag hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.1. Welk airco installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende airco installateurs. Zo kunt u eenvoudig de airco installatiebedrijven vergelijken en de airco installateur kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste airco installateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste airco installateurs aan te vragen
Filters
Diensten
Aanvrager
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Uitgevoerde opdrachten van airco installateurs uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste airco installateurs

Wat kost een airco installateur?

Een airco installateur kost gemiddeld tussen de Een airco installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een airco installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

500
1000
2000
3000

Veelgestelde vragen

Wat doet een airco installateur?

Heeft u besloten een airconditioningsysteem te laten installeren? In uw huis of in een bedrijfspand? Dan schakelt u hiervoor het beste een professionele installateur in. Maar wat doet een airco installateur eigenlijk precies? Niet alle installateurs mogen zich airco installateur noemen. Airco installateurs moeten bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in de koudetechniek. Zoals de naam al doet vermoeden verzorgen deze installateurs de aanleg, het onderhoud en de eventuele reparatie van airconditioningssystemen. Andere benamingen zijn klimaat- of luchtregelingssystemen.

JUISTE VAKKENNIS EN CERTIFICERING
Airco installateurs moeten over de juiste vakkennis beschikken en over de juiste certificering. Deze certificering is belangrijk omdat de koelmiddelen die zich in aircosystemen bevinden schade toe kunnen brengen aan het milieu. Daarom heeft de erkende airco installateur altijd een examen in F-gassen afgelegd. Pas na het behalen van het examen mag hij of zij aan en met airco’s werken waarbij bepaalde stoffen en gassen vrij kunnen komen. Als u een airconditioningssysteem wilt laten installeren is het dus belangrijk om hierop te letten.

OOK THUIS IN ANDERE INSTALLATIESOORTEN
Airconditioning biedt u als grote voordeel dat de temperatuur en luchtvochtigheid op het gewenste niveau gehouden kan worden. U kunt dan ook op de meest uiteenlopende plekken aircosystemen laten installeren om het binnenklimaat te beheersen. De erkende airco installateur kan dit op professionele wijze voor u realiseren. Vaak is hij of zij ook thuis in andere installatiesystemen. Denkt u dan aan verwarmingsinstallatie bijvoorbeeld of aan het installeren van een apart luchtbehandelingssysteem.

Wij adviseren u om 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende erkende airco installateurs. Zo maakt u een goed vergelijk en de beste installatiekeuze.
Lees meer...

Wat kost een airco installateur?

Als u airconditioning wilt laten plaatsen, een klimaat- of een luchtregelingssysteem vraagt u zich wellicht af: wat kost een airco installateur? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo beïnvloedt het systeem dat u kiest ook de kosten die u aan de montage kwijt bent. Er wordt doorgaans een onderscheid gemaakt tussen vier verschillende vaste systemen. Dit zijn: de split airco, de multi split airco, de airco zonder buitenunit en het mobiele aircosysteem. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen welk airconditioningssysteem u wilt laten installeren.

SPLIT AIRCO EN MULTI SPLIT AIRCO
Bij de split airco is een buitendeel aanwezig dat als motor fungeert. De gemiddelde kosten voor het split airco systeem liggen tussen de € 1250,- en € 2000,-. Hier zitten de installatiekosten bij in, evenals de (eventuele) voorrijkosten. Het multi split airco systeem is hetzelfde systeem als het split airco systeem maar dan met meerdere units voor binnen. Voor dit systeem betaalt u gemiddeld een bedrag tussen de € 2100,- en € 2800,-. De gemiddelde capaciteit van de split airco is 21 kWh en dat is ook het geval per unit van de multi split airco.

AIRCO ZONDER BUITENUNIT EN MOBIELE AIRCO
Geeft u de voorkeur aan een airco zonder buitenunit dan zijn de gemiddelde kosten minimaal € 1400,- en maximaal € 2200,-. Dit type airco is niet verplaatsbaar. Dat is wel het geval bij het mobiele aircosysteem. Houd er rekening mee dat mobiele airco’s minder vermogen hebben dan andere aircosystemen. U moet hierbij rekening houden met een totaalbedrag tussen de € 350,- en € 600,-.

Weet u welk aircosysteem u wilt hebben? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...

De beste airco installateur Den Haag?

Het vinden van de juiste airco installateur in Den Haag is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over airco installateurs voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste installateur is voor uw airconditioning en in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden installatiebedrijven voor airco’s met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste airco installateur is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Airco installatie, luchtbehandeling of klimaatbeheersing?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze erkend installateur?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle airco installatiebedrijven in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE AIRCO INSTALLATEURS IN Den Haag
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste airco installateurs per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de installatiebedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de airco installateur gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 airco installateurs in Den Haag te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste airco installateurs in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste airco installateurs
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste airco installateurs actief in Den Haag.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.