Vind een top 10 Verhuisbedrijf bij jou in de buurt

Selecteer het type verhuizing
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Verhuisbedrijven in Verhuisbedrijf vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste verhuisbedrijven in Verhuisbedrijf met 0 reviews en een gemiddelde score van NaN. Vergelijk 10+ verhuizers en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten
Particuliere verhuizing
Zakelijke verhuizing
Internationale verhuizing
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Verhuisbedrijf voor
Trustoo score

Recente blogartikelen over verhuisbedrijven
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door verhuisbedrijven op Trustoo

Over verhuisbedrijven in Verhuisbedrijf

Resultaat 1-10 van de beste verhuisbedrijven in Verhuisbedrijf. Het meest complete overzicht. Verhuizen zoals u dat wilt met het beste verhuisbedrijf in uw regio. In Verhuisbedrijf kunt u een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisbedrijven regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten voor een verhuisservice zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal: • Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning. • Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand. • Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar Nederland van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel. In Verhuisbedrijf hebben wij NaN goede verhuisbedrijven gevonden. De verhuizers in Verhuisbedrijf hebben een gemiddelde Trustoo-score van NaN. Welke verhuisbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verhuizen van uw inboedel. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Zo kunt u eenvoudig een verhuisbedrijf vergelijken en de verhuizer kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte verhuisbedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste verhuisbedrijven in Verhuisbedrijf.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste verhuisbedrijven in Verhuisbedrijf

We laten de beste verhuisbedrijven zien die actief zijn in Verhuisbedrijf. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke verhuisbedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen verhuisbedrijven.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de verhuisbedrijven die je het meest aanspreken. De meeste verhuisbedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste verhuisbedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste verhuisbedrijf voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verhuisbedrijf in Verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf kost per uur tussen de Een verhuisbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisbedrijf kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Vind een betrouwbare en betaalbare verhuizer op basis van:

• Specialisme – zoals particuliere verhuizing in Nederland of internationale verhuizing.
• Ervaring – jaren werkervaring en NIWO vervoersvergunning.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per verhuisbedrijf verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare verhuizers in Nederland.
VERGELIJK HIER VERHUISBEDRIJVEN UIT Nederland!
Lees meer...

Het beste verhuisbedrijf in Nederland?

Het vinden van het juiste verhuisbedrijf in Nederland is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verhuisbedrijven uit Nederland voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste verhuisbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.100 verhuizers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Particulier of zakelijk? Werken ze internationaal?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een Erkende Verhuizer?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verhuisbedrijven in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERHUISBEDRIJVEN IN Nederland
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verhuizers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verhuisbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verhuizer gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verhuisbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een verhuisbedrijf in Nederland?

Als u gaat verhuizen en hiervoor een verhuisbedrijf wilt inschakelen, dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een verhuisbedrijf? Dit is sterk afhankelijk van welke werkzaamheden u aan het verhuisbedrijf uitbesteedt. Is dit bijvoorbeeld de complete verhuizing of een deel ervan? Ook is het van invloed of u voor een erkend of niet erkend verhuisbedrijf kiest. Voor een erkend verhuisbedrijf betaalt u gemiddeld € 1350,- en voor een niet erkend verhuisbedrijf € 590,-. Dit, op basis van een huishouden dat bestaat uit 3 personen.

Werkzaamheden verhuisbedrijf
Naast of u een deel of de gehele verhuizing uitbesteedt, kunt u eveneens de keuze maken voor aanvullende werkzaamheden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het inpakken van kwetsbare spullen, zoals glaswerk. Daarnaast kunt u het verhuisbedrijf vragen om kasten die niet compleet vervoerd kunnen worden te demonteren en te monteren. Uiteraard geldt dit ook voor ander meubilair. Indien de mogelijkheid hiervoor is, zal het verhuisbedrijf voor het vervoeren van complete meubelstukken ook een goederenlift in kunnen zetten.

Verzekering bij schade
Besluit u om zelf te verhuizen dan loopt u het risico op schade. Dit risico is er weliswaar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt, zij het dat de kans hierop kleiner is. Bij verhuisbedrijven werken immers professionals die dagelijks met verhuiswerkzaamheden bezig zijn. Mocht het verhuisbedrijf toch schade veroorzaken, dan is het hiervoor verzekerd. U krijgt dan van de verzekering van het verhuisbedrijf de schade vergoed. Om de keuze te maken voor een verhuisbedrijf dat bij uw wensen past, raden wij u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Wat doet een verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen van of naar Nederland dan kunt u uiteraard alles zelf doen maar u kunt ook kiezen voor een erkend verhuisbedrijf uit Nederland. De vraag is dan: wat doet een verhuisbedrijf? Allereerst zullen verhuisbedrijven kijken naar welk type vervoer het beste past bij uw verhuizing. Daarnaast kunt u een verhuisbedrijf inschakelen voor een deel of alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Denkt u dan aan het zware sjouw- en tilwerk, maar ook aan het opslaan en inventariseren van uw spullen. De meeste verhuisbedrijven in Nederland doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven, organisaties en instanties.

Het juiste materieel en de juiste kennis
Naast de juiste verhuiswagen, heeft een verhuisbedrijf ook de beschikking over het juiste materieel. Vaak zijn verhuiswerkzaamheden nogal zwaar en soms zijn meubels moeilijk te verplaatsen. De medewerkers van het betreffende verhuisbedrijf zullen daarom de juiste hulpmiddelen meenemen, zoals een goederenlift. En hoewel verhuiswerk in principe niet zo moeilijk is, vraagt het wel degelijk om de juiste kennis omdat het hier verantwoordelijk werk betreft. Erkende verhuizers gaan voorzichtig om met uw meubilair en andere spullen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan is het erkende verhuisbedrijf verzekerd en krijgt u de schade vergoed.

Meer dan alleen verhuizen
U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden het verhuisbedrijf van uw keuze moet uitvoeren. Deze werkzaamheden kunnen meer bevatten dan alleen het verhuizen. Zo kunt u de meeste verhuisbedrijven ook inschakelen voor het demonteren en monteren van kasten bijvoorbeeld. Dit is vaak nodig op het moment dat kasten niet in hun geheel vervoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u een beroep op het verhuisbedrijf doen om uw glaswerk in te pakken en andere kwetsbare spullen.

Voor een goede prijs-kwaliteitvergelijking tussen verschillende verhuisbedrijven vraagt u het beste 4 offertes op.
Lees meer...

Waarom een verhuisservice?

Als je gaat verhuizen heb je al veel aan je hoofd. Een verhuisservice neemt een belangrijk deel van het werk uit handen. Ze regelen het transport en indien gewenst ook het inpakken, zodat je bezittingen in goede staat over gaan naar je nieuwe woning. De ervaren professionals staan op de dag van verhuizingen klaar om het snel en efficient te regelen.
Dus als je wil verhuizen zonder stress? Doe dan een beroep op een verhuisservice uit Nederland!
Lees meer...