Trustoo logode beste notarissen voor jou
Kies uit +625 top NotarissenKies uit +625 Notarissen in Nederland
TrustooZuid-HollandDen HaagNotarissen
HVG Law LLP

HVG Law LLP

7,9
placeWassenaarseweg 80, 2596 CZ, Den Haag
timelapse12 jaar in bedrijf
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Over HVG Law LLP:
Wij doen álle zaken die een organisatie in vorm houden. Van reorganisaties tot overnames, van compliance tot procedures. U doet zaken met advocaten en notarissen die samenwerken. Met u en met elkaar, op het hoogste niveau. Wij adviseren én procederen.

Over ons kantoor
In Nederland behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en notariaat. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

Kernactiviteiten
Wij doen zaken vanuit de volgende expertises: Commercial agreements, Competition, Compliance, Corporate M&A, Corporate restructuring, Digital, Cyber and Privacy, Energy & Utilities, Financial Regulatory, Health & Life sciences, Insolvency and Restructuring, Labor and Employment, Pensions en Real Estate.

Kracht van HVG Law
Wij kunnen u een multidisciplinaire aanpak bieden. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat uw vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.

Bovendien verschaft onze sectorfocus ons toegang tot actuele kennis en inzichten ten aanzien van een brede waaier van marktsectoren. Zodoende treft u in onze adviseurs niet alleen gesprekspartners die weten wat er in uw markt speelt, maar ook begrijpen wat dat voor uw onderneming betekent.

Onze aanpak
HVG Law doet zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, snelheid en cliëntgerichtheid voorop staan. Tevens hechten wij veel waarde aan open communicatie en transparantie en zijn bereid om een stap extra te zetten om u verder te brengen. Tot onze cliëntenkring rekenen wij nationale en internationale ondernemingen, overheden en non-profit instellingen.

In Nederland en over de grens
Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn wij actief op alle rechtsgebieden en sectoren die voor het bedrijfsleven, bestuurders, aandeelhouders en overheden relevant zijn en hebben kennis van uw business én markt. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, New York, Chicago en San Jose (Donahue & Partners LLP in de VS) zijn wij in staat onze nationale en internationale cliënten oplossingen te bieden voor juridische vraagstukken.

Internationaal
HVG Law maakt deel uit van het global EY Law netwerk met meer dan 2.300 juridische professionals die actief zijn vanuit 84 landen wereldwijd.
Lees meer...
Foto's
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse12 jaar in bedrijf
0
people_outline8 medewerkers
Lid van
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
Diensten

Contact opnemen met HVG Law LLP

Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een notaris voor
Leverings- en hypotheekakte
Testament
Levenstestament
Koopcontract
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare notarissen in de buurt

Matzinger Eversdijk Notarissen
8,9
grade48 beoordelingen
Notariskantoor Adegeest
8,8
grade145 beoordelingen
Notariaat Statenhaghe
8,6
grade237 beoordelingen
Heemskerk & Feijen notarissen
7,9
grade143 beoordelingen
.