keyboard_backspaceTerug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?
arrow_forward_ios

HVG Law LLP

place
Wassenaarseweg 80, Den Haag
timelapse13 jaar in bedrijf
8,3 (0)
Vraag een prijsopgave aan bij HVG Law LLP
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over HVG Law LLP:
Wij doen álle zaken die een organisatie in vorm houden. Van reorganisaties tot overnames, van compliance tot procedures. U doet zaken met advocaten en notarissen die samenwerken. Met u en met elkaar, op het hoogste niveau. Wij adviseren én procederen.

Over ons kantoor
In Nederland behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en notariaat. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

Kernactiviteiten
Wij doen zaken vanuit de volgende expertises: Commercial agreements, Competition, Compliance, Corporate M&A, Corporate restructuring, Digital, Cyber and Privacy, Energy & Utilities, Financial Regulatory, Health & Life sciences, Insolvency and Restructuring, Labor and Employment, Pensions en Real Estate.

Kracht van HVG Law
Wij kunnen u een multidisciplinaire aanpak bieden. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat uw vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.

Bovendien verschaft onze sectorfocus ons toegang tot actuele kennis en inzichten ten aanzien van een brede waaier van marktsectoren. Zodoende treft u in onze adviseurs niet alleen gesprekspartners die weten wat er in uw markt speelt, maar ook begrijpen wat dat voor uw onderneming betekent.

Onze aanpak
HVG Law doet zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, snelheid en cliëntgerichtheid voorop staan. Tevens hechten wij veel waarde aan open communicatie en transparantie en zijn bereid om een stap extra te zetten om u verder te brengen. Tot onze cliëntenkring rekenen wij nationale en internationale ondernemingen, overheden en non-profit instellingen.

In Nederland en over de grens
Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn wij actief op alle rechtsgebieden en sectoren die voor het bedrijfsleven, bestuurders, aandeelhouders en overheden relevant zijn en hebben kennis van uw business én markt. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, New York, Chicago en San Jose (Donahue & Partners LLP in de VS) zijn wij in staat onze nationale en internationale cliënten oplossingen te bieden voor juridische vraagstukken.

Internationaal
HVG Law maakt deel uit van het global EY Law netwerk met meer dan 2.300 juridische professionals die actief zijn vanuit 84 landen wereldwijd.
Lees meer...
Diensten
Ervaring & vakmanschap
timelapse13 jaar in bedrijf
people_outline8 medewerkers
Lid van
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Neem contact op met deze notaris

Vraag een prijsopgave aan bij HVG Law LLP
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare notarissen in de buurt

Matzinger Eversdijk Notarissen
9,1
grade40 beoordelingen
Notariaat Statenhaghe
8,7
grade239 beoordelingen
Heemskerk & Feijen notarissen
8,4
grade143 beoordelingen
Notariskantoor Mr R M Dom
8,4
grade18 beoordelingen
Caminada Notarissen
8,4
grade7 beoordelingen
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.