Vind een top 10 Mediator in Terneuzen

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 mediators bij jou in de buurt

Ik zoek een mediator voor
Plaats
mediator.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Mediators in Terneuzen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 11 mediators in Terneuzen. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio.

In Terneuzen kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in Terneuzen kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen.
• Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden.
• Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg.
• Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
• Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding.

In Terneuzen hebben wij 11 goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in Terneuzen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welke mediator u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...
1
1. A-mediation
Reageert binnen 1 uur
MfN Registermediator
Gratis kennismakingsgesprek
8,9 (3)

Associated Mediation staat voor samenwerking met collega mediators een financieel deskundige en een advocaat waarmee in principe een mediation traject volledig op een adres geregeld kan worden.

Paul en Ellen van der Wal, zijn gedreven voor het vak van mediator en collaboratief ingesteld. Ik wil graag partijen helpen om in overleg de zaak te regelen, zonder rechtspraak! Wij zijn MfN register mediators en geaccrediteerd familie mediator.

In een conflict of scheiding zijn niet alleen de juridische aspecten van belang. Wij stellen de mens centraal en wij willen u graag helpen bij het vinden van de beste oplossing en bieden daar waar nodig, volop ruimte voor de persoonlijke en emotionele aspecten. Wij willen u zorgvuldig en goed geïnformeerd naar uw eigen naar uw eigen oplossing leiden. Het resultaat zal zo zijn dat aan het eind van het proces er een goede basis is voor een stabiele duurzamen toekomst en partijen in harmonie hun weg kunnen vervolgen.

Ook in deze Corona bieden wij de mogelijkheid om een video-call om een mediation te starten. Kennismaken kost niets, neem gerust contact op, het is GRATIS, vrijblijvend en informatief

Gevestigd in – Zeeland, en ook actief in de regio west Noord-Brabant en een stukje Zuid-Holland. Wij werken veelal bij u aan huis of anders op een vertrouwde gesprekslokatie bij u in de buurt.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Terneuzen
3 beoordelingen
30 jaar in bedrijf
11
5. B.O.A.
Reageert snel
MfN Registermediator
Direct beschikbaar
8,6 (0)

Ik ben Paul van der Wal, gedreven voor het vak van mediator en collaboratief ingesteld, wat ondermeer betekent dat ik partijen help om in overleg de zaak te regelen, zonder rechtspraak.
Ook in deze Corona periode stel ik mij zo op en biedt door middel via bellen mijn mediation vaardigheden aan. Neem gerust GRATIS en vrijblijvend contact op voor een eerst kennismaking en informatie.

Mijn instelling is om partijen zorgvuldig naar hun oplossing te leiden. Het resultaat zal zo zijn dat aan het eind van het proces er een goede basis is voor een stabiele toekomst. Niet alleen de juridische aspecten zijn van belang. Ik stel de mens centraal en wil mensen graag helpen bij het vinden van de beste oplossing en zonodig met ruimte voor de persoonlijke en emotionele aspecten.

Na mijn Bachelor in Personeelsmanagement, Organisatie ontwikkeling en Arbeidsverhoudingen (POA) gehaald te hebben, ben ik 15 jaar verbonden geweest aan het onderwijs. Les gegeven in management vakken en het bureau studenten dienstverlening vormgegeven. Tevens heb ik in dat jaar, 1990, ook mijn eigen bedrijf, BOA opgericht, een bemiddeling & organisatie- en adviesbureau. Vanaf 2005 als volledig als zelfstandig ondernemer en inzetbaar als Mnf register-Mediator.

In mijn hele loopbaan heeft bemiddelen, de intermediair zijn, de onderhandelaar zijn, een centrale rol gespeeld. Het oplossen van problemen, zowel op de werkvloer als binnen de politiek en daarbuiten, is waar ik goed in ben. De Mens centraal, communicatief vaardig en oplossingsgericht.

Gevestigd in Zeeland, Ik werk landelijk en veelal op lokatie.
Een fijne plek bij u op het bedrijf is prima of anders heb ik wel een vertrouwde gesprekslokatie bij u in de buurt.

Neem vrijblijvend eens contact op het is gratis en informatief. Wellicht kan ik u laten zien hoe het gebruiken van mediation ook voor u een verdienmodel kan zijn.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Terneuzen
30 jaar in bedrijf
71
6. DigiDivorce I Online scheiden voor ouders
Reageert snel
ADR Certificering
Gratis eerste adviesgesprek
8,6 (2)

DigiDivorce maakt succesvol scheiden betaalbaar en laagdrempelig. Tegelijkertijd mag de kwaliteit hier niet op inboeten. Het is dan ook niet ons doel om jou zo snel en goedkoop mogelijk door een scheiding heen te helpen. Simpelweg omdat we er niet in geloven dat dit de beste basis is voor de toekomst. Is dat wel jouw wens dan kun je ongetwijfeld een andere aanbieder vinden die beter bij jou past (no hard feelings). DigiDivorce is ontstaan vanuit de wens om ouders niet alleen door de praktische kant van een scheiding heen te helpen, maar nog een stap verder te gaan.

We combineren de kwaliteit die je van een scheidingsspecialist mag verwachten, met de voordelen van online. Als je voor het eerst gaat scheiden is het logisch dat je niet exact weet hoe alimentatie werkt. Wat conversie is. Laat staan of het een verstandige keuze is. We voorzien je van begrijpelijke uitleg en video’s. Zodat jij precies weet waar je afspraken over maakt.

Maar een scheiding eindigt niet op het moment dat alle afspraken op papier staan. Het begint pas echt na het zetten van die handtekening. Dan kom je er achter of de afspraken die jullie hebben gemaakt ook echt werken. Wat een andere omgeving met je doet. Hoe je reageert op een nieuwe partner.

We willen je goed voorbereid aan die nieuwe fase in je leven laten beginnen. Dat is de reden dat we een online training hebben gemaakt waarin je wat handvatten krijgt voor het gezamenlijk ouderschap na scheiding. Samen ouders zijn terwijl je niet bij elkaar bent is een uitdaging. Het is een weg met ups en downs. Maar als jij bereidt bent om je kinderen voorop te stellen, dan gaat dit je lukken. En wij gaan je hier bij helpen.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Terneuzen
2 beoordelingen
1 jaar in bedrijf
1
8. Chris van Overbeeke
Reageert snel
MfN Registermediator
Gratis kennismakingsgesprek
8,4 (0)

Ik ben Chris van Overbeeke, gevestigd te Heinkenszand en ben sedert 2015 MfN registermediator met een accreditatie voor Familiezaken, echtscheidingen en strafzaken. Naast kantoorruimte in Heinkenszand heb ik ook een kantoor in Goes en Vlissingen. In verband met de huidige Corona crisis is het ook mogelijk om via een online verbinding de intake en mediation te doen, zodat de mediation op uw huisadres kan plaatsvinden. Wel zo veilig!
Ik ben ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, zodat ik ook op basis van toevoeging kan werken. Sedert maart 2019 ben ik bestuurslid van de NMv, de grootste beroepsvereniging van mediators.
Als specialist op het gebied van scheidingen ben ik u graag van dienst in het lastige proces van scheiden of een deel daarvan. Dat kan uiteenlopen van alleen een kort adviesgesprek om te klankborden, opstellen of wijzigen van een ouderschapsplan en/of het geheleproces vanaf de scheidingsmelding tot en met het convenant. Ook kan ik u helpen met het opstellen van overeenkomsten of coachen in lopende mediations of procedures elders.
Zakelijke mediations en arbeidsmediations worden door mij eveneens behandeld. Gezien mijn juridische achtergrond kan ik u altijd, mits dit mijn onafhankelijkheid niet in gedrang brengt, adviseren over eventueel te nemen beslissingen.

Mediation doe ik al enige jaren naast mijn rechtskundige praktijk. Ik heb mezelf bekwaamd door de opleiding MfN register mediator te volgen en het assessment succesvol af te sluiten en vervolg opleidingen te volgen. Daardoor kan ik professioneel van dienst zijn, van intakegesprek tot deponering van de stukken bij de Rechtbank of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Kortom ik ben u graag van dienst in een emotionele echtscheiding, zakelijk conflict of een moeizaam arbeidsconflict.


...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Terneuzen
17 jaar in bedrijf
4
9. Together Apart
Reageert binnen 1 uur
ADR Certificering
Gratis kennismakingsgesprek
8,3 (1)

Liefdevol scheiden? Het kan. Als scheidingsspecialist/mediator help ik stellen om hun scheiding emotioneel en financieel inzichtelijk te maken, zodat ze met een gerust hart weer verder kunnen met respect voor elkaar en hun kinderen.

Het is een turbulente en onzekere tijd. Jullie hebben besloten om te gaan scheiden, en nu komt er veel op jullie af. Hoe vertellen jullie het de kinderen op zó’n manier dat ze begrip hebben voor jullie keuze? Hoe zit het met het huis waar jullie jarenlang samen hebben gewoond? Kunnen jullie zonder elkaar wel dezelfde levensstandaard behouden? En hoe gaan jullie het gezamenlijke vermogen verdelen? Mijn erxpertise ligt bij scheiden voor vijftigers. Voor hen komt de pensioengerechtigde leeftijd steeds dichterbij. Of misschien zijn jullie zelfs al met pensioen. Hoe is dit pensioen eigenlijk geregeld? En ook niet geheel onbelangrijk: welke behoeften, dromen en verlangens hebben jullie beide voor de toekomst, en wat is ervoor nodig om die te realiseren? Als scheidingsspecialist kan ik jullie helpen met alle vraagstukken die er spelen. Ik bied jullie een totaaloverzicht, dit zorgt voor de broodnodige rust in deze onzekere tijd.

Jullie scheiding financieel goed geregeld
Natuurlijk moet de scheiding ook op financieel gebied goed geregeld worden. Samen met een financieel adviseur breng ik daarom jullie financiën in kaart. We kijken naar jullie huidige situatie, maar ook naar wat de scheiding voor jullie individueel betekent. Daardoor kunnen jullie goede afspraken maken over een eventuele verkoop van het huis, eventuele (partner)alimentatie en jullie pensioenen. Het doel is simpel: ervoor zorgen dat jullie na de scheiding niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Juist het financiële plaatje moet tot in detail kloppen. Zo kunnen jullie namelijk weloverwogen jullie nieuwe (woon)toekomst plannen.

Goed om te weten: ongeveer vier maanden na de scheiding plannen we een evaluatiegesprek. We kijken dan of de gemaakte afspraken voor jullie werken, of dat er misschien nog iets bijgesteld moet worden.

Willen jullie meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leg ik uit wat ik voor jullie kan betekenen.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Terneuzen
1 beoordeling
1 jaar in bedrijf
Filters
Mediation op gebied van
Vorm van mediation
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
180
200

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.
Lees meer...

Wat kost een mediator?

Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.
Lees meer...

Wat kost mediation?

Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.
Lees meer...

De beste mediator?

Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.
Lees meer...

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.
Lees meer...

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.

Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).
Lees meer...

ADR Register

ADR Register registreert en certificeert ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) en hun bedrijven.

ADR Register is het wereldwijde keurmerk en register voor goed opgeleide professionele ADR practitioners.

ADR practitioners werken lokaal, nationaal en internationaal, staan in verbinding met uiteenlopende sectoren en onderscheiden zich door specialisaties.

ADR Register is een activiteit van registratie- en certificeringsspecialist Global Network Group. Als direct effect zijn ADR practitioners in meer registers vind- & zichtbaar en worden essentiële online registerfuncties, zoals bijvoorbeeld de zoekmachine, 24/7 state-of-the-art in de gaten gehouden en doorontwikkeld.

ADR Register heeft diverse internationale accreditaties, zoals ISO 9001, CRKBO, QAP IMI.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste mediators in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste mediators
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste mediators actief in Terneuzen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.