trustoo.nl logo.png
De beste 800+ Boekhouders voor jou

Vind een top 10 Boekhouder bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
boekhouder.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle boekhouders in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 boekhouders in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Belasting overig
Volledige boekhouding
Aangifte loonheffingen (loonaangifte)
Accountant overig
Aangifte omzetbelasting / BTW
Accountantscontrole (en/of verklaring)
Aangifte vennootschapsbelasting
Jaarrekening
Aangifte inkomstenbelasting
Salarisadministratie
Boekhouding overig

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Boekhouder voor
Rechtsvorm
Trustoo score

Recente blogartikelen over boekhouders
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door boekhouders op Trustoo

Boekhouder zoeken in Nederland

Het vinden van de juiste boekhouder in Nederland kan een uitdaging zijn, zowel voor zzp'ers als particulieren. De beste boekhouder is iemand die naadloos aansluit bij jouw unieke behoeften. Wij brengen je graag in contact met lokale boekhouders in Nederland die je kunnen helpen.

De rol van een boekhouder in jouw administratie

De kerntaken van een boekhouder in Nederland zijn:

 • volledige boekhouding: van facturen tot kosten, een boekhouder zorgt ervoor dat elke transactie nauwkeurig wordt bijgehouden;
 • aangifte inkomstenbelasting: een boekhouder controleert je belastingverplichtingen en vult alle noodzakelijke documenten in, zodat je altijd aan je fiscale verplichtingen voldoet;
 • aangifte omzetbelasting of btw: boekhouders helpen bij het opmaken van btw-aangiftes, waarbij ze zorgen voor nauwkeurigheid en tijdige indiening;
 • opstellen jaarrekening: boekhouders maken een uitgebreid overzicht van de financiële activiteiten van het afgelopen jaar, inclusief winst en verlies.

Goede boekhouder: meer dan alleen administratie

Een goede boekhouder in Nederland biedt meer dan alleen administratie. Boekhouders kunnen ook helpen met salarisadministratie, het verkrijgen van een accountantsverklaring en het uitvoeren van een accountantscontrole.

Vergelijk vier offertes via Trustoo

Bij Trustoo maken we het eenvoudig om de beste boekhouder in Nederland te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Vergelijk gratis en vrijblijvend vier offertes van lokale boekhouders in Nederland. Zo kies je gemakkelijk de beste boekhouder voor jou.

De rol van boekhouders in de toekomst

Naarmate bedrijven en technologieën evolueren, wordt de rol van boekhouders steeds belangrijker. Met de juiste boekhouder in Nederland aan je zijde, ben je altijd voorbereid op wat de toekomst ook mag brengen. Vertrouw op Trustoo om je te helpen die perfecte match te vinden.

Boekhouding en accountancy: cruciale verschillen

Het is belangrijk om te begrijpen dat een boekhouder en een accountant in Nederland niet precies hetzelfde zijn. Hoewel beide professionals zich bezighouden met financiële gegevens, verschillen hun rollen, verantwoordelijkheden en vaardigheden. Hier zijn enkele kernverschillen:

 • Een boekhouder verzorgt de dagelijkse financiële administratie, inclusief het bijhouden van transacties, het organiseren van financiële documenten en het helpen bij de belastingaangifte.
 • Een accountant gaat een stap verder door financiële rapporten op te stellen, bedrijfsplannen te analyseren en strategisch financieel advies te geven. Ze kunnen ook accountantscontroles uitvoeren en accountantsverklaringen afgeven.

Maak gebruik van onze filters om het beste bedrijf in Nederland te vinden op basis van jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op ‘Accountantscontrole (en/of verklaring)’. Wij laten je dan alleen accountants zien die je hierbij kunnen ondersteunen.

De zoektocht naar de beste boekhouder

Het vinden van de beste boekhouder in Nederland is meer dan alleen het vinden van iemand die goed is met cijfers. Het gaat om het vinden van een professional die begrijpt wat je nodig hebt, van administratie tot salarisadministratie, en die je kan helpen jouw financiële doelen te bereiken. Bij Trustoo maken we het makkelijker voor je. Vergelijk eenvoudig vier offertes van lokale boekhouders in Nederland en kies de professional die het beste bij jou past. Zoek, vergelijk en maak je keuze met vertrouwen.

Het belang van boekhouding voor zzp'ers en particulieren

Voor zowel zzp'ers als particulieren is het hebben van een gestroomlijnde boekhouding cruciaal. Het helpt je niet alleen om te voldoen aan wettelijke vereisten in Nederland, maar stelt je ook in staat om je financiële gezondheid te bewaken en geïnformeerde beslissingen te nemen. Daarom is het kiezen van de juiste boekhouder in Nederland zo belangrijk. Vergeet niet, bij Trustoo zijn we er om je te helpen de juiste match te vinden. Start je zoektocht vandaag nog.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte boekhouder voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste boekhouders bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste boekhouders bij jou in de buurt

We laten de beste boekhouders zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke boekhouder jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen boekhouders.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de boekhouders die je het meest aanspreken. De meeste boekhouders reageren binnen 24 uur. Vind de beste boekhouder met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste boekhouder voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een boekhouder?

Een boekhouder kost per uur tussen de Een boekhouder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een boekhouder kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

40
45
75
120

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over boekhouders in Nederland of wil je meer informatie over hun diensten? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over boekhouders die via ons platform hun diensten aanbieden.

Hoe kies ik een betrouwbare boekhouder?

De beste boekhouder in Nederland?

Wat kost een zzp boekhouder in Nederland?

Wat doet een administratiekantoor?

Wat kost een boekhouder voor zzp?

Wat kost een administratiekantoor voor belastingaangifte?

Wat kost een boekhouder voor salarisadministratie?

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...