Vind een top 10 Psycholoog in Haarlem

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 psychologen bij jou in de buurt

Waarvoor zoek je een psycholoog?
Plaats
psycholoog.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Psychologen in Haarlem

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 18 psychologen in Haarlem. Het meest complete overzicht. Weer lekker in je vel met de beste psychologen in uw regio.

In Haarlem kunt u een psycholoog vinden voor hulp bij angst, depressie, stress, onzekerheid of de verwerking van trauma's of andere ervaringen. De keuze voor een goede psycholoog is afhankelijk van de kwaliteit en het vakgebied van de psycholoog:

• Klinisch psycholoog: klinisch psychologen zijn gespecialiseerd in mentale en emotionele stoornissen. U kunt dan ook klinisch psychologen vinden met een specialisme in het behandelen van depressies, eetstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of bijvoorbeeld verslavingen.
• Psychotherapeut: de taak van de psychotherapeut is om psychologische ondersteuning te bieden aan het individu. De psychotherapeut kan u helpen bij dagelijkse problemen, conflicten binnen relaties of emotionele problemen die relaties bemoeilijken. Daarnaast kan een psychotherapeut helpen bij het behandelen en controleren van stress en angst.
• Coach: coaches kunnen ook psychologen zijn. Hier gaat het vooral om mensen te laten ontdekken wat hun doelen zijn en waarbij de coach helpt om dat te bereiken. De coach stemt de behandeling af op elk individu en fungeert als een adviseur.

In Haarlem hebben wij 18 goede psychologen gevonden. De psychologen in Haarlem hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.1. Welke psycholoog u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verwerken en behandelen van uw problemen of stoornissen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende psychologen. Zo kunt u eenvoudig de psycholoog vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
1
2. KEIKO Health & Performance Center
8,3 (4)

Boost your batteries
Boost your batteries! Hoe tevreden ben jij over je leven tot nu toe? Of, waar kom jij ‘s-ochtends je bed voor uit? Heb je daar wel eens bij stil gestaan? KEIKO Health & Performance Center helpt al ruim 20 jaar mensen om daar antwoord op te vinden. In de topsport, het bedrijfsleven en privé. Het beste uit jezelf leren halen, daar zijn wij goed in.

De Drie Batterijen® methode met gratis app

Elke dag maak je keuzes. Opvallend, 90% van de tijd gebeurt dit onbewust. Op school, werk, privé en in de sport, staat de automatische piloot aan. Oude denkpatronen en vastgeroeste overtuigingen bepalen ons denken, voelen en gedrag. Veel topsporters, werknemers en scholieren komen daardoor in een sleur terecht. Doelloos trainen, met tegenzin naar je werk of netflixen in plaats van huiswerk maken. Je energieniveau en gezondheid dalen steeds verder. Oftewel, je drie batterijen Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht raken uitgeput. Leef nu en installeer de Drie Batterijen® app op je telefoon!

Boost your batteries met gratis test

Herkenbaar? Stop met klagen en neem de regie over je eigen leven en leer je drie batterijen opladen: ‘Boost your batteries!’. Ga stap voor stap 100 dagen aan de slag met je drie batterijen Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht. Krijg weer energie om te doen wat je écht wil. Spijt krijg je vooral van de dingen die je NIET hebt gedaan. Doe hieronder de batterijentest en check nu jouw energieniveau.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Haarlem
4 beoordelingen
14 jaar in bedrijf
2
8. Mens in de Praktijk
8,0 (1)

Welkom bij Mens in de Praktijk

Mens in de Praktijk is een praktijk waar volwassenen terecht kunnen met psychische klachten.

Behandelaanbod
We hebben een breed behandelaanbod passend bij de meest voorkomende psychische klachten. Mensen die zich bij ons aanmelden voelen zich bijvoorbeeld vaak somber of angstig. Of ze lopen vast in hun werk, in hun relatie of in het contact met anderen. In geval van relatieproblemen behoort partner-relatietherapie tot de mogelijkheden. Bij de behandeling van een traumatische ervaring is EMDR een mogelijke behandelvorm. We hebben een VEN erkende basis- en vervolgtraining gevolgd.

Je hoeft niet altijd alles alleen te doen
De stap naar een hulpverlener is voor sommigen moeilijk, omdat we nu eenmaal graag zelf onze problemen oplossen. Vaak lukt dat ook. Maar soms blijven problemen te lang bestaan of zijn ze te complex. Die hoef je niet altijd alleen op te lossen. Psychologische begeleiding helpt dan vaak problemen te verminderen, of te voorkomen dat klachten ernstiger worden.

Onze behandelingen vallen onder de ‘gegeneraliseerde basis-GGZ’ of de ‘specialistische-GGZ’. Uw huisarts kan u op basis van uw klachten voor een van beide een verwijzing meegeven, waarbij de gegeneraliseerde basis-GGZ bedoeld is voor minder ernstige en complexe klachten. Met verschillende huisartsen en de bij hen werkende POH-GGZers hebben we korte lijnen om mee samen te werken of te overleggen.

Mens in de Praktijk denkt vanaf het eerste (intake) gesprek met u mee.
...

Gratis en vrijblijvend
Wilhelminastraat 43A, Haarlem
1 beoordeling
9 jaar in bedrijf
Filters
Psycholoog voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een psycholoog?

Een psycholoog kost per uur tussen de 90,- en € 120,- Een psycholoog mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een psycholoog kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

70
90
120
150
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

Vereniging EMDR Nederland

De Vereniging EMDR Nederland is in april 2003 opgericht en is voortgekomen uit het EMDR Netwerk dat sinds 1994 bestond. De Vereniging telt in januari 2021 meer dan 5.200 leden en is daarmee meteen een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland.
Lees meer...

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten

LVVP staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten. Kiest u voor een vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut die lid is van de LVVP, dan kiest u voor kwaliteit.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste psychologen in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste psychologen
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste psychologen actief in Haarlem.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.