Vind een top 10 Psycholoog in Almere

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 psychologen bij jou in de buurt

Waarvoor zoek je een psycholoog?
Plaats
psycholoog.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Psychologen in Almere

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 12 psychologen in Almere. Het meest complete overzicht. Weer lekker in je vel met de beste psychologen in uw regio.

In Almere kunt u een psycholoog vinden voor hulp bij angst, depressie, stress, onzekerheid of de verwerking van trauma's of andere ervaringen. De keuze voor een goede psycholoog is afhankelijk van de kwaliteit en het vakgebied van de psycholoog:

• Klinisch psycholoog: klinisch psychologen zijn gespecialiseerd in mentale en emotionele stoornissen. U kunt dan ook klinisch psychologen vinden met een specialisme in het behandelen van depressies, eetstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of bijvoorbeeld verslavingen.
• Psychotherapeut: de taak van de psychotherapeut is om psychologische ondersteuning te bieden aan het individu. De psychotherapeut kan u helpen bij dagelijkse problemen, conflicten binnen relaties of emotionele problemen die relaties bemoeilijken. Daarnaast kan een psychotherapeut helpen bij het behandelen en controleren van stress en angst.
• Coach: coaches kunnen ook psychologen zijn. Hier gaat het vooral om mensen te laten ontdekken wat hun doelen zijn en waarbij de coach helpt om dat te bereiken. De coach stemt de behandeling af op elk individu en fungeert als een adviseur.

In Almere hebben wij 12 goede psychologen gevonden. De psychologen in Almere hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.1. Welke psycholoog u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verwerken en behandelen van uw problemen of stoornissen. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende psychologen. Zo kunt u eenvoudig de psycholoog vergelijken en degene kiezen die het beste bij u past.
Lees meer...
1
7. Psychologenpraktijk Corinne Wesselingh
8,1 (6)

Mijn naam is Corinne Wesselingh, GZ-psycholoog in de generalistische basis ggz met een praktijk in Bussum en in Laren.

Je kunt bij mij terecht voor o.a. gesprekstherapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie en inzichtgevende therapie. Ik ben een praktisch ingestelde, rustig luisterende en breed geörienteerde psycholoog. Ik werk kortdurend en klachtgericht. Na mijn opleiding psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen heb ik twee postdoctorale opleidingen gevolgd tot eerstelijnspsycholoog en GZ-psycholoog. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben, ben ik in 2001 begonnen met mijn eigen praktijk. Ik ben ingeschreven in het BIG-register en ik ben lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeutenen (LVVP) en van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ik heb inmiddels 19 jaar een eigen praktijk, de eerste jaren in Utrecht en later in Bussum en Laren. Iedereen vanaf 18 jaar kan bij mij terecht. Ook jij bent van harte welkom.

Iedereen krijgt in het leven te maken met moeilijke momenten. Vaak kun je dat alleen aan, of met de hulp van familie of vrienden. Soms lukt dit niet. Dan kan deskundige hulp nodig zijn. Je hoeft niet gek of ziek te zijn om hulp te vragen aan een psycholoog. Je bent ook welkom met eenvoudige vragen of als je een luisterend oor nodig hebt. Dit kan net het steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt. Ik ontvang mensen met allerlei klachten en problemen. Niets is raar. Voorbeelden van klachten en vragen waarmee ik je kan helpen zijn: trauma’s, werkproblemen, depressieve gevoelens, eenzaamheid, onzekerheid, je weet het even niet, levensvragen, verliesverwerking, angsten of psychosomatische klachten.

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact op.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Almere
6 beoordelingen
15 jaar in bedrijf
Filters
Psycholoog voor
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een psycholoog?

Een psycholoog kost per uur tussen de 90,- en € 120,- Een psycholoog mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een psycholoog kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

70
90
120
150
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Instituut van Psychologen

Het NIP is met 13.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. We zetten ons in voor de psycholoog als professional en voor de psychologie als vak. Dit doen we door de standaard van de professionals hoog te houden en de psychologie stevig op de kaart te zetten.
Lees meer...

Vereniging EMDR Nederland

De Vereniging EMDR Nederland is in april 2003 opgericht en is voortgekomen uit het EMDR Netwerk dat sinds 1994 bestond. De Vereniging telt in januari 2021 meer dan 5.200 leden en is daarmee meteen een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland.
Lees meer...

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten

LVVP staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten. Kiest u voor een vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut die lid is van de LVVP, dan kiest u voor kwaliteit.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste psychologen in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste psychologen
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste psychologen actief in Almere.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.