thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Vind een top 10 Verzekeringsagent in Amsterdam

Ik zoek een verzekeringsagent voor
Plaats
verzekeringsvg

Verzekeringsagenten in Amsterdam

sort
In Amsterdam kunt u een verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar vinden om het juiste advies te geven voor levensverzekeringen, schadeverzekeringen of zorgverzekeringen. De adviseur kijkt goed naar wat er in uw situatie precies nodig is en geeft u op basis daarvan een transparant advies over de mogelijkheden en de verschillende verzekeringen:

• Levensverzekering: Met een levensverzekering wordt op een bepaald moment een bedrag uitgekeerd. Dat gebeurt vaak na uw overlijden. Met dit bedrag kunnen nabestaanden de kosten dekken die na het overlijden ontstaan. Denk daarbij aan woonlasten, zorglasten en aan de kosten van een uitvaart.
• Schadeverzekering: Met een schadeverzekering kunt u personen of objecten verzekeren. Door het betalen van een premie, verzekert u zichzelf ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Er zijn verschillende zaken waar u zich voor kunt verzekeren, bijvoorbeeld een inboedelverzekering die de inboedel van een huis verzekerd of een autoverzekering die schade aan uw auto vergoed.
• Zorgverzekering: Het is voor iedere inwoner van Nederland verplicht om een zorgverzekering te nemen. Met een zorgverzekering verzekering tegen ziektekosten. Denk aan de huisarts, het ziekenhuis, de fysiotherapeut en bijvoorbeeld de apotheek.

In Amsterdam hebben wij 141 goede verzekeringsadviseurs gevonden. De specialisten in Amsterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.1. Welke verzekeringsagent u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw verzekering. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verzekeringsagenten en verzekeringsmakelaars. Zo kunt u eenvoudig de verzekeringen vergelijken en de adviseur kiezen die bij u past.
Lees meer...
4. Erkend hypotheekadviseur en financieel adviseur | Pro Finance Amsterdam
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
starAFM Vergunning
9,1

Waarom Pro Finance?

In een markt die niet altijd even transparant is, voorziet Pro Finance in heldere dienstverlening en adviezen op hoog niveau. Pro Finance heeft in de loop der jaren een zeer gedegen reputatie opgebouwd.

Doen waar we goed in zijn

Onze klanten waarderen onze diensten, omdat we uitgaan van kwaliteit, integriteit en service. Daarnaast hanteren we transparante tarieven en scoren we bovengemiddeld als het gaat om de kwaliteit van onze dienstverlening. Het gevolg: maatwerk op hoog niveau.

U weet altijd waarop u rekenen mag. Dit merkt u tijdens de gesprekken bij ons op kantoor in Amsterdam, en dit blijkt ook uit onze heldere rapportages. Zelf merken wij het aan de reacties van onze klanten én de nominatie van Arnout J. Punt voor de titel Hypotheekadviseur van het Jaar in 2006 en 2011.

Compliance proof
Wij voldoen aan de strengste eisen die de wet stelt en zijn door externe bureau’s compliance-proof verklaard, zo weet u waar aan toe bent. Wel zo vertrouwd.

Pro Finance beschikt over alle wft- vergunningen die de kwaliteit van onze diensten waarborgen:

- Vergunninghouder Autoriteit Financiële Markten
- Gedragscode Informatieverstrekking Intermediair
- Stichting Erkend Hypotheekadviseur
- Federatie Erfrecht Specialisten
- Cliëntenremisier Autoriteit Financiële Markten
- College Bescherming Persoonsgegevens

Dagelijks ontvangen wij kennisupdates en nemen we deel aan permanente educatie. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening en hebben wij de eed financiële sector afgelegd (voorheen bankeneed).
...

checkGratis en vrijblijvend
grade12 beoordelingen
timelapse22 jaar in bedrijf
place
Middenweg 344, Amsterdam
photo_size_select_actual4
6. De Hypotheekshop
starAFM Vergunning
9,0

De Hypotheekshop in Amsterdam Ceintuurbaan
Ga je straks in Amsterdam wonen? Of ga je verhuizen? Dan volgt nog de spannende zoektocht naar een financiering. Een hypotheek afsluiten is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Kies daarom voor De Hypotheekshop Ceintuurbaan in Amsterdam.Kies voor een hypotheekvorm die bij je pastDe Hypotheekshop Amsterdam kijkt niet alleen naar een gunstige rente, maar ook of de hypotheekvorm wel goed past bij je persoonlijke situatie en wensen. Juist dat bepaalt of je uiteindelijk een hypotheek krijgt die optimaal bij je past. Jouw belang staat voorop. Wij geven een duidelijk en objectief advies.Plan zelf je afspraak in!Loop eens binnen voor een vrijblijvend hypotheekadvies over de verschillende hypotheken bij De Hypotheekshop Ceintuurbaan 263 Amsterdam of maak online een afspraak. De Hypotheekshop werkt zonder provisie en geeft vooraf duidelijk aan wat het hypotheekadvies kost. Onze ervaren hypotheekadviseurs zorgen er graag voor dat je nog lang van je hypotheek kunt blijven genieten! Zij berekenen uw hypotheek zodat u weet wat u maximaal kunt lenen.

Twijfel je nog tussen huren of kopen?
Wat is mijn maximale hypotheek?
Is je hypotheek oversluiten voordeliger voor jou?
Wie kan mijn hypotheek berekenen?
Vragen waar wij je graag antwoord op geven. Maak daarom een afspraak met één van onze adviseurs. Plan zelf je afspraak in. Wij zijn 24/7 bereikbaar!
...

checkGratis en vrijblijvend
grade18 beoordelingen
timelapse17 jaar in bedrijf
place
Ceintuurbaan 263, Amsterdam
photo_size_select_actual2
9. De Hypotheekshop Amsterdam Noord
starErkend Financieel Adviseur
9,0

Jouw hypotheekadviseur voor hypotheekadvies in Amsterdam Noord
100% onafhankelijk en objectief hypotheekadvies

Hypotheekadvies voor jouw unieke situatie

Altijd een gratis kennismakingsgesprek, ook voor een second opinion

Vergelijken van de hypotheekrentes en producten van echt alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen

Elke hypotheekadviseur beschikt over het keurmerk Erkend Financieel Adviseur (EFA)

Elke adviseur werkt in jouw financieel en fiscaal belang

Ontzorging voor het afsluiten van je hypotheek tijdens het gehele hypotheekproces

Kortom: zekerheid, tijdsbesparing en financiële nachtrust.

Een huis kopen, verhuizen, of je hypotheek oversluiten?Plan nu zelf je afspraak met onze hypotheekadviseurs in. Direct via de online agenda van onze adviseurs. Het duurt slechts 1 minuut en aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.Echt alle banken, verzekeraars en pensioenfondsenDe hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Amsterdam Noord zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor een bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties. Zo vergelijken wij ook de hypotheek van De Rabobank, ABN AMRO en ING. Jij bent ons uitgangspunt bij het vinden van een passende hypotheek.

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies

Het kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseurs in Amsterdam Noord is geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens het gesprek horen we graag van jou wat je plannen zijn. Aan de hand van dit gesprek met de hypotheekadviseur maken wij een inschatting van wat wij voor jou kunnen betekenen en wat hier de kosten van zijn.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade145 beoordelingen
timelapse29 jaar in bedrijf
place
Purmerplein 4, Amsterdam
filter_list
Filters
Ik zoek een verzekeringsagent voor
Trustoo score
Afstand

Wat kost een verzekeringsagent?

Een verzekeringsagent kost per uur tussen de 100,- en € 150,- Een verzekeringsagent mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verzekeringsagent kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
150
175

Veelgestelde vragen

Wat doet een verzekeringsagent?

In uw leven krijgt u te maken met het afsluiten van diverse verzekeringen. Veel mensen vragen zich hierbij af welke verzekering nu het beste bij hun situatie past. Daarvoor kunt u advies inwinnen bij verzekeringsagenten, maar wat doet een verzekeringsagent? Een verzekeringsagent werkt voor een verzekeringsmaatschappij en treedt op als een tussenpersoon. Dit betekent in de praktijk dat de verzekeringsagent die u kiest u uitsluitend producten aanbiedt van deze maatschappij. Hij of zij ondersteunt u vervolgens bij het maken van de juiste verzekeringskeuze.

ONDERSTEUNING BIJ HET AFSLUITEN VAN VERZEKERINGEN
Omdat een verzekeringsagent voor een enkele verzekeringsmaatschappij werkt, weet hij of zij als geen ander welke soort verzekeringen worden aangeboden. Tijdens het onderhoud dat u met uw verzekeringsagent heeft inventariseert hij uw situatie, vragen en wensen. Vervolgens gaat de verzekeringsagent hiermee aan de slag en vindt precies de verzekering(en) die aansluiten op uw verzekeringsbehoefte. Dit zal hij of zij uitvoerig met u bespreken. Naast het afsluiten van verzekeringen, adviseren verzekeringsagenten u en kunt u bij hen terecht als u onverhoopt schade heeft.

VERSCHIL TUSSEN VERZEKERINGSAGENT EN VERZEKERINGSMAKELAAR
Er worden diverse termen gebruikt om een verzekeringsagent mee aan te duiden. Zo noemen verzekeringsagenten zichzelf ook wel een intermediair, een (gebonden) tussenpersoon of een financieel adviseur. Al deze termen betekenen echter hetzelfde, namelijk een deskundige die u vanuit een verzekeringsmaatschappij helpt bij het afsluiten van verzekeringen. Dit is niet het geval voor de term verzekeringsmakelaar. Een verzekeringsmakelaar werkt zelfstandig en is onafhankelijk. Met andere woorden een verzekeringsmakelaar is niet in dienst van een verzekeringsmaatschappij.

Wilt u ook deskundig advies alvorens een verzekering af te sluiten? Vraag dan 4 prijsopgaven aan bij verschillende verzekeringsagenten.
Lees meer...

Wat kost een verzekeringsagent?

Wanneer u een verzekering af wilt sluiten kunt u hiervoor advies inwinnen bij een verzekeringsagent. Maar wat kost een verzekeringsagent? Dit verschilt per situatie. In elk geval moet een verzekeringsagent u bij het kennismakingsgesprek – dat meestal kosteloos is – informeren over welke kosten hij of zij in rekening brengt. Dat is verplicht. De verzekeringsagent vertelt u wat de kosten zijn voor zijn of haar advies en daarnaast wat hiervan de hoogte is. Ook zullen verzekeringsagenten hierbij specificeren welke werkzaamheden zij hier allemaal voor verrichten.

HET DIENSTVERLENINGSDOCUMENT (DVD)
Bij het advies en de bemiddeling door verzekeringsagenten ontvangt u een dienstverleningsdocument (DVD) als er een provisieverbod voor het product geldt. Dit document geeft u inzicht in de gemiddelde vergoeding voor de verzekeringsagent. Alle verzekeringsagenten zijn verplicht om deze documenten openbaar te maken, onder meer via hun website. Dit geeft u de mogelijkheid om u vooraf te verdiepen in zowel de mogelijkheden als de kosten die de betreffende verzekeringsagenten bieden. Het is raadzaam om dit te doen.

PRODUCTEN MET PROVISIEVERBOD
Voorbeelden van producten met een provisieverbod zijn onder meer levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankspaarproducten en individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De kosten die hiervoor door de verzekeringsagent in rekening worden gebracht kunnen een uurtarief of een vast tarief zijn. Ook is het in sommige gevallen mogelijk een abonnement af te sluiten. Indien u geen rekening voor de adviezen krijgt, dan ontvangt uw verzekeringsagent doorgaans wel een provisie.

Voor een goed vergelijk tussen verschillende verzekeringsagenten adviseren wij u om altijd 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste verzekeringsagent?

Het vinden van de juiste verzekeringsagent is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verzekeringsagenten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste verzekeringsagent is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 2.000 verzekeringsagenten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Huis en hypotheek? Auto? Schade?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd verzekeringsagent?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verzekeringsagenten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERZEKERINGSAGENTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verzekeringsagenten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verzekeringsagenten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verzekeringsagent gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verzekeringsagenten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de verzekeringsagenten ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de verzekeringsagenten geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de verzekeringsagenten die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met verzekeringsagenten in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de verzekeringsagent bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De verzekeringsagent kan in de meeste gevallen gewoon de opdracht uitvoeren. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen voor het houden van voldoende afstand in acht genomen.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de verzekeringsagent wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

double_arrowSnel en eenvoudig meerdere verzekeringsagenten vergelijken
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.