doneBetrouwbare lokale bedrijven
doneMakkelijk en snel geregeld
doneBespaar kosten
doneDirect contact

Ik zoek een verzekeringsagent voor

Vind een top 10 Airco installateur in Rotterdam

Ik heb een airco installateur nodig voor
Plaats
airco-installateursvg

Airco installateurs in Rotterdam

sort
Sorteren op
expand_more
Resultaat 1-10 van 57 airco installateurs in Rotterdam. Het meest complete overzicht. De temperatuur in uw huis goed geregeld met de beste airco installateurs in uw regio.

In Rotterdam kunt u een airco installatiebedrijf inhuren voor het installeren of onderhouden van een airco, of het verzorgen van luchtbehandeling.

• Airco installatie: om de temperatuur in uw huis te reguleren op warme dagen is een airco nodig. Cassete, sateliet, monoblock? De airco installateur kan u adviseren over de beste keus voor uw situatie en het gekozen systeem voor u installeren.
• Airco reparatie: airco kapot? Dat kan erg vervelend zijn, vooral in de zomer. Gelukkig kunnen de geselecteerde airco installateurs dit gemakkelijk en snel voor u oplossen.
• Luchtbehandeling: voor sommige ruimtes is het niet voldoende om de temperatuur te reguleren. In ruimtes waar bijvoorbeeld veel mensen bij elkaar komen is het belangrijk om de luchtkwaliteit op peil te houden.

In Rotterdam hebben wij 57 goede airco installateurs gevonden. De installatiebedrijven in Rotterdam hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.7. Welk airco installatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende airco installateurs. Zo kunt u eenvoudig de airco installatiebedrijven vergelijken en de airco installateur kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual6videocam1
2. Invisible Airco BV
Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starNVKL Erkend
local_offerGratis kennismakingsgesprek
9,2

Invisible Airco systemen zijn ideaal voor het koelen en verwarmen van bestaande appartementen, nieuwbouw en monumentale panden waar het plaatsen van een condensor aan de buitengevel niet mogelijk is.

Dit kan zijn door regelgeving bij monumentale panden of door besluiten van een VvE. Invisible Airco biedt het gemak van volledig intern geïntegreerde airconditioning oplossingen voor ongewenste warmte en/ of kou.

Door de hoge isolatiewaarde van bestaande gebouwen wordt klimaatbeheersing binnenshuis steeds belangrijker. Een airco biedt in veel gevallen een verhoging van uw persoonlijke woonbeleving. De ’s zomers in ons land worden naar verwachting steeds warmer en door de regelgeving van de overheid moeten woningen aan steeds hogere milieu-eisen voldoen.

Dit resulteert in prachtige appartementen van high-end quality, vele raampartijen en warmte die vaak niet goed af te voeren is. Tegelijkertijd is de isolatie van de gevels in de schitterende monumentale panden een andere situatie waarbij de warmte rechtstreeks binnen komt.

Met een Invisible Airco systeem blijft uw wooncomfort gedurende de warmere maanden op behouden. Door het geoptimaliseerde design van de Invisible Airco systemen zijn deze eenvoudig te integreren bijvoorbeeld in de technische ruimte waar de wasmachine of cv installatie staat opgesteld.

Onze voordelen:

- Mooi, harmonieus ontwerp met laag geluidsniveau
- Schonere lucht en optimaliseren van het wooncomfort
- Luchtvochtigheid wordt op een comfortabel niveau gehandhaafd
- Draadloze bediening via mobiele app (iOS en Android)
- Klein van formaat, eenvoudige installatie in nieuwe of bestaande gebouwen
- Geen geluidsoverlast, geen klachten van buren
- Gecontroleerde temperaturen voor verschillende kamers
- Geen bouwvergunning van gemeente-besturen of VvE vereist

We houden van vragen dus neem vrijblijvend contact met ons op voor meer advies of verdere informatie!
...

checkGratis en vrijblijvend
grade13 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Rotterdam
filter_list
Filters
Diensten
Particuliere of zakelijke aanvraag?
Trustoo score
Afstand

Wat kost een airco installateur?

Een airco installateur kost gemiddeld tussen de 1000,- en € 2000,- Een airco installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een airco installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

500
1000
2000
3000

Veelgestelde vragen

Wat doet een airco installateur?

Heeft u besloten een airconditioningsysteem te laten installeren? In uw huis of in een bedrijfspand? Dan schakelt u hiervoor het beste een professionele installateur in. Maar wat doet een airco installateur eigenlijk precies? Niet alle installateurs mogen zich airco installateur noemen. Airco installateurs moeten bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in de koudetechniek. Zoals de naam al doet vermoeden verzorgen deze installateurs de aanleg, het onderhoud en de eventuele reparatie van airconditioningssystemen. Andere benamingen zijn klimaat- of luchtregelingssystemen.

JUISTE VAKKENNIS EN CERTIFICERING
Airco installateurs moeten over de juiste vakkennis beschikken en over de juiste certificering. Deze certificering is belangrijk omdat de koelmiddelen die zich in aircosystemen bevinden schade toe kunnen brengen aan het milieu. Daarom heeft de erkende airco installateur altijd een examen in F-gassen afgelegd. Pas na het behalen van het examen mag hij of zij aan en met airco’s werken waarbij bepaalde stoffen en gassen vrij kunnen komen. Als u een airconditioningssysteem wilt laten installeren is het dus belangrijk om hierop te letten.

OOK THUIS IN ANDERE INSTALLATIESOORTEN
Airconditioning biedt u als grote voordeel dat de temperatuur en luchtvochtigheid op het gewenste niveau gehouden kan worden. U kunt dan ook op de meest uiteenlopende plekken aircosystemen laten installeren om het binnenklimaat te beheersen. De erkende airco installateur kan dit op professionele wijze voor u realiseren. Vaak is hij of zij ook thuis in andere installatiesystemen. Denkt u dan aan verwarmingsinstallatie bijvoorbeeld of aan het installeren van een apart luchtbehandelingssysteem.

Wij adviseren u om 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende erkende airco installateurs. Zo maakt u een goed vergelijk en de beste installatiekeuze.
Lees meer...

Wat kost een airco installateur?

Als u airconditioning wilt laten plaatsen, een klimaat- of een luchtregelingssysteem vraagt u zich wellicht af: wat kost een airco installateur? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo beïnvloedt het systeem dat u kiest ook de kosten die u aan de montage kwijt bent. Er wordt doorgaans een onderscheid gemaakt tussen vier verschillende vaste systemen. Dit zijn: de split airco, de multi split airco, de airco zonder buitenunit en het mobiele aircosysteem. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen welk airconditioningssysteem u wilt laten installeren.

SPLIT AIRCO EN MULTI SPLIT AIRCO
Bij de split airco is een buitendeel aanwezig dat als motor fungeert. De gemiddelde kosten voor het split airco systeem liggen tussen de € 1250,- en € 2000,-. Hier zitten de installatiekosten bij in, evenals de (eventuele) voorrijkosten. Het multi split airco systeem is hetzelfde systeem als het split airco systeem maar dan met meerdere units voor binnen. Voor dit systeem betaalt u gemiddeld een bedrag tussen de € 2100,- en € 2800,-. De gemiddelde capaciteit van de split airco is 21 kWh en dat is ook het geval per unit van de multi split airco.

AIRCO ZONDER BUITENUNIT EN MOBIELE AIRCO
Geeft u de voorkeur aan een airco zonder buitenunit dan zijn de gemiddelde kosten minimaal € 1400,- en maximaal € 2200,-. Dit type airco is niet verplaatsbaar. Dat is wel het geval bij het mobiele aircosysteem. Houd er rekening mee dat mobiele airco’s minder vermogen hebben dan andere aircosystemen. U moet hierbij rekening houden met een totaalbedrag tussen de € 350,- en € 600,-.

Weet u welk aircosysteem u wilt hebben? Vraag dan 3 tot 4 offertes op voor een goed vergelijk.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

Nederlandse Vereniging Koudetechniek en Luchtbehandeling

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Een NVKL erkende installateur is in het bezit van de NVKL erkenning. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen van de F-gassenverordening (verplichte wetgeving) en daarnaast aan eisen op het gebied van opleiding, vakkennis, materialen, en meer.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste airco installateurs in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste airco installateurs
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste airco installateurs actief in Rotterdam.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.